Een 19-jarige zorgverpleger uit Florida, Amerika, is gearresteerd voor het mishandelen van een 88-jarige gehandicapte man, waarvoor hij was ingehuurd om te verzorgen.

Jonah Delgado werd op video betrapt op verbale aanvallen op de zwakke oude man, waarbij hij hem ook met fysiek geweld uit zijn rolstoel sleepte, hem drie keer in de maag sloeg en hem herhaaldelijk in het gezicht sloeg.

De man heeft voltijdse zorg nodig voor zijn basisbehoeften, en Delgado werd ingehuurd om die te voorzien. Het incident werd op 5 augustus door een thuisbewakingssysteem op beeld vastgelegd.

De jonge Latijns-Amerikaan schijnt naar muziek te luisteren terwijl hij probeert om de man schoon te maken, hem in en uit de stoel trekt en hem in het gezicht, hoofd en de maag slaat, meldt Tampa Bay Times.

“Je bent een fucking idioot! Hoe stom ben jij?”, schreeuwt Delgado terwijl hij de man mishandeld.

Backup:

 

Delgado werd op woensdag in Hillsborough County gearresteerd en beschuldigd van mishandeling van een bejaarde of gehandicapte volwassene.

Hillsborough County’s sheriff Chad Chronister noemt Delgado’s acties “betreurenswaardig, onaanvaardbaar en verontrustend” in een verklaring.

“Delgado werd toevertrouwd om voor deze man te zorgen en hem te beschermen. Hij brak niet alleen dit vertrouwen, maar bracht deze man ook in direct gevaar met zijn acties”, zegt de sheriff.

Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat

De Antifa-misdadigers in de VS - zo zien ze eruit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here