Twee oudere vrouwen zijn door linkse BLM-activisten aangevallen en een is met verf overdompelt, na een poging om het Portland East Precinct politiebureau te beschermen tegen de linkse relschoppers.

Het Portland politiebureau heeft een Twitterfoto gepubliceerd van een van de oude vrouwen, vlak nadat haar aanvaller een blik witte verf over haar hoofd had gegoten buiten het politiebureau op donderdagavond.

Een video geupload op social media toont de vijandige menigte rond de vrouw, schreeuwend, “Dit is niet meer jouw wereld!” De beelden tonen ook een man die een politietape om de vrouw heen wikkelt.

Een andere oudere vrouw, met een rollator en een “BLM”-bord, werd op video vastgelegd en smeekte de BLM-anarchisten om een einde te maken aan hun geweld, terwijl linkse relschoppers probeerden de barricade van het politiebureau te doorbreken.

Andere beelden van de rellen tonen de vrouw in een poging om een vuilnisbak-brand naast het gebouw te blussen.

Het gebeuren komt slechts één dag nadat de linksen hebben geprobeerd hetzelfde politiebureau in brand te steken, voordat de politieagenten hen uit de omgeving dwongen.

  Trump's team codeerde stembiljetten om de verkiezingsfraude van de Democraten te bewijzen

De politie van Portland heeft een oproep van de ‘Pacific Northwest’s Youth Liberation Front’ gepubliceerd, met de verklaring:

“Wij geloven dat de bedoeling van de menigte buiten het East Precinct is om het bureau te vernielen of te proberen af te branden. Als je probeert in te breken in East Precinct of te verbranden, zal je onderworpen worden aan het gebruik van geweld en arrestatie om de menigte te controleren”.

George Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter

Vorig artikelLatijns-Amerikaanse zorgverpleger gearresteerd voor mishandeling van 88-jarige gehandicapte blanke man
Volgend artikelTrump’s verkiezingsboodschap: Ik verwerp het globalisme en omarm het patriottisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Inderdaad , terwijl alle mensen overal ter wereld in vroeger tijden ,,, mensen , vrouwen als handelswaar , ( nu nog , kinderen zijn heel veel geld waard , ze hebben honger , en kweken kinderen voor hun adrenochroma voedsel voort te zetten ) ,,,,werden gezien , en als zodanig behandeld , en dat zeker te weten AFRIKANEN /ARABIEREN zelf de grootste slavenhandelaars waren , maar nu mogen ze zichzelf als slachtoffer zien ( donkere mensen )/ voorstellen / doorgeven , omdat dat dat helpt , in stand te houden boosheid onder elkaar , SOROS geeft geld om mensen tegen elkaar op te zetten , geld kun je niet eten , alleen de Leidster van BLM , is tussendoor rijk geworden , en heeft maar 4 huizen ter waarde van elk ettelijke miljoenen aangeschaft , waar of niet ,,, eenieder kan lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in