Vrijdag is het vaccinatieplan van Biden op een grote wegblokkade gestuit nadat het adviespanel van de FDA weigerde zijn goedkeuring te hechten aan de toelating van de Pfizer-BioNTech Covid boosterinjectie voor mensen van 16 jaar of ouder, schrijft Thegatewaypundit.com.

De 18 leden tellende groep van invloedrijke deskundigen had als taak te beslissen of de laatste klinische proeven van Pfizer adequate resultaten hadden opgeleverd die de veiligheid en effectiviteit van hun boosterinjectie aantoonden.

Het panel stemde met 16-2 voor het verwerpen van extra doses van het experimentele vaccin, onder verwijzing naar ontoereikende gegevens uit onvolledige klinische proeven en het potentiële risico van hartontsteking – vooral bij jonge mannen.

Het panel stemde echter wel unaniem voor de booster voor mensen van 65 jaar of ouder en “hoog risico” individuen

Volgens Fox News:

“[Het FDA-panel] keurde noodgoedkeuring goed voor de booster van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin ten minste zes maanden na de tweede dosis bij mensen van 65 jaar en ouder en mensen met een hoog risico op beroepsmatige blootstelling en ernstige COVID-19.

De vergadering omvatte leden van het FDA’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, (VRBPAC), evenals ambtenaren van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, vaccindeskundigen en vertegenwoordigers van Pfizer.”

De stemming van het panel zal nu door de FDA worden gewogen om een definitieve beslissing te nemen over wie in aanmerking zal komen voor de booster van Pfizer.

  Flashback: Covid sektelid duwt en dreigt met pepperspray op Costco-medewerkers omdat ze geen masker dragen

De extra doses worden voorgesteld omdat de effectiviteit van het oorspronkelijke vaccin in de loop der tijd snel is afgenomen. Verschillende studies hebben aangetoond dat mensen die het virus hebben gekregen en daarna zijn hersteld – waardoor ze een natuurlijke immuniteit hebben – veel beter beschermd zijn dan degenen die op de Pfizer-vaccinatie vertrouwen.

Eén studie, uitgevoerd bij 800.000 personen, toonde zelfs aan dat mensen die beide doses van de Pfizer-vaccinatie hebben gekregen, 13 KEER meer kans hebben op een doorbraakinfectie, en een “groter risico lopen op Covid-19 ziekenhuisopnames”, zie Frontnieuws: “Explosieve” studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie.

Tot zover de ‘pandemie van de ongevaccineerden’…

Het Amerikaanse gezondheidsregime en Big Pharma hebben handig gebruik gemaakt van de slechte vaccinresultaten om een nieuwe ronde van experimentele injecties door te drukken. Ze beginnen te erkennen dat de bescherming tegen infecties afneemt, maar weigeren iets te zeggen over natuurlijke immuniteit en bagatelliseren de bijwerkingen die goed gedocumenteerd zijn.

Fox News:

“Dr. William Gruber, senior vice-president van vaccin klinisch onderzoek en ontwikkeling bij Pfizer, wees op fase 3 studiegegevens die een afnemende bescherming na verloop van tijd aangaven, van 96% vaccin werkzaamheid binnen twee maanden na de tweede dosis tot ongeveer 84% na zes maanden en te midden van de dominante Deltavariant.

Aanvullende gegevens suggereerden dat een derde dosis van Pfizer de bescherming op hetzelfde of een beter niveau zou brengen dan de tweede dosis, maar er werd bezorgdheid geuit over het mogelijk verhoogde risico op myocarditis. De beoordeling door het FDA-panel omvatte de onderzoeksresultaten van Pfizer met ongeveer 300 deelnemers in de leeftijd van 18-55 jaar die ongeveer zes maanden na de tweede dosis een boosterdosis kregen.”

De FDA zal de stemming van de comités bestuderen en zal naar verwachting ergens volgende week een definitief besluit nemen over de booster van Pfizer.

  "Kan nooit meer goedgemaakt worden": Getroffenen berichten van twee jaar verdeeldheid en uitsluiting

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze “haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is” wanneer deze zich niet in haar buik bevindtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe samenzweringstheoretici hadden gelijk, het is een “dodelijke gif-injectie”
Volgend artikelCovid-19: Angst, Ongerustheid en Voodoo Dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zelfs al zouden ze het tegen houden, zelfs al zouden de kinderen niet geprikt worden omdat iedereen spontaan wakker wordt en beseft dat ze dit hun kinderen niet aan willen doen.
  Dan nog zullen er in de nabije toekomst heel veel weesjes zijn. Ook mensen die voor de prik al geen kinderen konden krijgen zullen heel hard nodig zijn.

 2. 18/09/2021 – Bert Brandsma
  Leugens Rutte en Hugo op meest helder mogelijke wijze blootgelegd door Kuzu. Mag niet van Bergkamp

  ‘Weer een staaltje machtskartel.
  Kuzu legt op superduidelijke wijze uit hoe Hugo de Jonge en Mark Rutte hebben staan liegen.
  Die krijgt dan een reprimande van de zogenaamde `onpartijdige` kamervoorzitter Bergkamp van D66.
  In plaats van dat ze zegt dat de Jonge en Rutte niet mogen liegen en bedriegen en compleet lak hebben aan de Tweede Kamer en de bevolking van Nederland, wordt de boodschapper vermanend toegesproken. Het mag niet meer op deze manier.

  Nee, Vera…… ze mogen niet LIEGEN…….!’

  https://www.youtube.com/watch?v=3AHu3b8fX6Y

  (Wat een zichtbaar arrogante, ongeïnteresseerde, narcistische, ontwijkende snob is Rutte.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in