Rusland begrijpt dat Oekraïne als proxy wordt gebruikt om het land te vernietigen. Om dat te voorkomen zal Rusland de landen moeten aanvallen die Oekraïne gebruiken. Dat betekent dat Moskou op een gegeven moment zal moeten overwegen de NAVO-landen aan te vallen.

Associated Press:

De voorzitter van het Russische parlement waarschuwde dat landen die Oekraïne voorzien van krachtiger wapens hun eigen vernietiging riskeren.

De boodschap volgde op de toezegging van Oekraïense medestanders op vrijdag dat het land voor miljarden euro aan militaire hulp zou krijgen, waaronder pantservoertuigen, luchtverdedigingssystemen en ander materieel, maar niet de gevechtstanks waarom Kiev had gevraagd.

De voorzitter van de Doema, Vyacheslav Volodin, zei: “De levering van offensieve wapens aan het regime in Kiev zou leiden tot een wereldwijde catastrofe.”

“Als Washington en de NAVO wapens leveren die worden gebruikt om vreedzame steden aan te vallen en pogingen doen om ons grondgebied in te nemen, zoals zij dreigen te doen, zou dat een vergelding met krachtiger wapens uitlokken.”

De vrijdag gedane toezeggingen werden overschaduwd doordat de defensieleiders er tijdens een internationale bijeenkomst in Ramstein, Duitsland, niet in slaagden overeenstemming te bereiken over het dringende verzoek van Oekraïne om Leopard 2-gevechtstanks van Duitse makelij.

Duitsland is een van de belangrijkste donoren van wapens aan Oekraïne, en het heeft een herziening van zijn Leopard 2-voorraden bevolen ter voorbereiding van een mogelijk groen licht.

Niettemin heeft de regering in Berlijn zich bij elke stap terughoudend opgesteld bij het verhogen van haar toezeggingen aan Oekraïne, een aarzeling die geworteld is in haar geschiedenis en politieke cultuur.

  NAVO-sancties en de komende wereldramp met dieselbrandstof - Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset

Ondertussen zei de Franse president Emmanuel Macron op zondag dat hij het sturen van Leclerc-gevechtstanks naar Oekraïne niet uitsluit en zijn minister van Defensie heeft gevraagd om “aan het idee te werken.”

De heer Macron sprak tijdens een persconferentie in Parijs met de Duitse kanselier Olaf Scholz terwijl hun landen de 60e verjaardag van hun vriendschapsverdrag van na de Tweede Wereldoorlog herdachten. In een gezamenlijke verklaring beloofden Frankrijk en Duitsland hun “onwrikbare steun” aan Oekraïne.

Frankrijk zou zijn tankbesluit nemen op basis van drie criteria, zei Macron: dat het delen van de uitrusting niet leidt tot een escalatie van het conflict, dat het efficiënte en werkbare hulp biedt wanneer rekening wordt gehouden met de trainingstijd, en dat het Frankrijks eigen leger niet verzwakt.

De heer Scholz reageerde niet op een vraag over de Leopard 2 tanks op zondag, maar benadrukte dat zijn land al aanzienlijke militaire bijdragen heeft geleverd aan Oekraïne.

“De VS doen veel, Duitsland doet ook veel,” zei hij. “Wij hebben onze leveringen voortdurend uitgebreid met zeer effectieve wapens die nu al beschikbaar zijn. En we hebben al deze beslissingen altijd nauw gecoördineerd met onze belangrijke bondgenoten en vrienden.”

De terughoudendheid van Duitsland heeft zware kritiek uitgelokt, vooral van Polen en de Baltische staten, landen aan de oostflank van de NAVO die in het verleden door Moskou werden gecontroleerd en die zich bijzonder bedreigd voelen door de hernieuwde territoriale ambities van Rusland.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nucleaire oorlog is aan de horizonVolg Frontnieuws op Telegram

  Is er ook maar iets dat de Amerikaans-Europese globalisten niet willen riskeren om Rusland ten onder te laten gaan?

Lees meer over:

Vorig artikelHYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)
Volgend artikelOekraïne opgeschrikt door corruptieschandaal, golf van topambtenaren neemt ontslag: Sportwagens, landhuizen & luxe vakanties terwijl mensen lijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Leopard 2a4 tanks, een dacia met een rpg is net zo effectief, vraag maar aan de Turken in Syrië, Will do them no good. Is gewoon oude troep uit de jaren 80.

 2. “De Washington Post bevestigt dat de Abrams pas in het voorjaar in Oekraïne zullen arriveren, wanneer Kiev naar verluidt van plan is een tegenoffensief te lanceren en vreest voor een offensief van Russische troepen”.

  De Washington Post probeerd natuurlijk de vermoorde onschuld uit te hangen, naar mijn mening wordt in het voorjaar besloten dat een NAVO offensief wordt geimplementeerd door daadwerkelijk boots on the ground te lanceren waardoor wereldoorlog III een feit is geworden denk ik, het collectief van Westerse landen die daadwerkelijk steun aan de Vushnik’s geven kunnen onmogelijk op hun schreden terugkeren net zoals de Russische Federatie.

  Leveringen van Abrams-tanks aan Oekraïne beginnen pas over maanden en jaren – Amerikaanse media

  De Abrams-tanks, waarvan is aangekondigd dat ze naar Oekraïne in de Verenigde Staten zullen worden gestuurd , zullen hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst niet in Oekraïne aankomen, schrijft de Washington Post, daarbij verwijzend naar Amerikaanse functionarissen.

  Eerder meldden de media dat de Amerikaanse president Joe Biden woensdag de overdracht van 30 tot 50 Abrams-tanks aan Oekraïners zou aankondigen.

  De ambtenaar vertelde de publicatie dat de Abrams-tanks, in het geval van een mogelijke beslissing om ze aan Kiev te leveren, “niet voor gevechten in de nabije toekomst” zouden zijn en hoogstwaarschijnlijk gedurende vele maanden of zelfs niet aan Oekraïne zouden worden geleverd. jaren.

  Het tv-kanaal ABC zei ook dat de tanks die in Kiev worden verwacht, mogelijk meer dan een jaar niet zullen worden ingezet voor gebruik door het Oekraïense leger, onder meer vanwege de noodzaak voor de Amerikaanse autoriteiten om relevante contracten met fabrikanten te sluiten.

  https://rusvesna.su/news/1674635840

 3. “De voorzitter van de Doema, Vyacheslav Volodin, zei: “De levering van offensieve wapens aan het regime in Kiev zou leiden tot een wereldwijde catastrofe.”

  Hoeveel rode lijnen moeten overschreden worden voordat Rusland met een meesterzet komt, Rusland wordt nog het meest tegengewerkt door de gekochte (Joodse) media, die geen seconde onbenut laat om de Russische Federatie te beschuldigen, te downplayen en giftige vermoedens in de schoenen te schuiven, net zoals de complete volidioot van krantenmagnaat Derk Sauer alle registers opentrekt om moedertje Rusland waarin hij zijn fortuin heeft vergaard te vuur en zwaard te bestrijden, helaas is zijn morbide karaktertrek vele mensen eigen.

 4. Het wordt nu onomstotelijk bewezen, dat de V.S., U.K. en Nato,
  een ‘proxy oorlog’ tegen de Russische Federatie voeren, en steeds verder gaan.
  Het wordt nu een openlijk, wereldwijd oorlogs-conflict.
  De Nato liet zelfs Estland dreigen, de Finse golf af te sluiten, zodat St. Petersburg onbereikbaar wordt.
  Allemaal aanzetten tot een totaal militair conflict.

 5. En Putin is een man die WAT HIJ ZEGT OOK UITVOERT.
  Dus Rutte maak je borst maar nat je weet nu wat je te wachten staat! Helaas is hij onze regeringsleiders leider….. nou ja leider…… Een domoor , die denkt het tegen Rusland op te kunnen nemen.
  En ja……. Je vriendje in het “ witte huis”” zit zelf TOT OVER ZIJN OREN IN DE CORRUPTIE PROBLEMEN……
  Ook Ukrainse corruputie het verleden komen nu boven tafel….. ‼️ Hele smerige problemen zou Biden daarom zo “ gretig” zijn Geweest om Ukraine te steunen met wapens❓De vraag stellen is hem beantwoorden.
  WAAROM HOREN WIJ NIETS IN DE MSM OVER DIT GROTE AMERIKAANSE SCHANDAAL . Het is een veel groter schandaal dan de documenten die Trump mee naar huis genomen had…. Dit is het veelvoud van documenten die Biden in zijn privé bezit had. Waarom deze eenzijdige berichtgeving?
  Moet dat land de.e oorlog gaan winnen❓Kom nou JOE BIDEN is de MEEST CORRUPTE PRESIDENT OOIT😡🤬

  • Het wordt m.i. steeds moeilijker om in het huidige tijdsgewricht de al dan niet gedeeltelijke waarheid en leugen te onderscheiden in het ‘nieuws’ waarmee de mensheid 24/7 wordt overspoeld. Hillary Rodham Clinton (1947) beging een zware overtreding door tijdens haar ministerschap van Buitenlandse zaken (2009 – 2013) om haar privéserver te gebruiken voor e-mailverkeer en niet die van het State department. Overigens is de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in Libië vermoord op 11.09.2012 (herkennen wij deze datum?) tijdens de Arabische lente.
   De corrupte & ongekozen EU-vorstin Ursula von der Leyen – Albrecht weigert haar sms’jes met Pfizer te openbaren en ons Ur-Loge-lid Mark Rutte weigert ook inzage te geven in zijn sms’jes. De parlementen in Brussel/Straatsburg en Den Haag kijken ‘gezellig’ weg.
   De FBI is op 08.08.2022 Donald Trumps huis in Mar-A-Lago binnen gevallen vanwege achtergehouden papieren. De huidige status van deze gebeurtenis is nogal onduidelijk en 08.08 = 88, het op een na hoogste meestergetal van de – daar zijn ze weer – vrijmetselaars.

 6. Het zou terecht zijn als Rusland ons land aanvalt. Dankzij die pedo van een Rutte is ons land in oorlog met de Russische Federatie en zal ons volk voor de zoveelste maal moeten bloeden. EIGEN SCHULD kootjesvolk, jullie hebben niet de ballen o deze criminele regering weg te sturen. Nederland is altijd een handelsland geweest en maakt nu ruzie met een land met 120 miljoen potentiele klanten……..hoe dom kun je zijn. Dommer als het nederlandse volk is waarschijnlijk onmogelijk. Bedankt laffe medelanders

 7. “Ondertussen zei de Franse president Emmanuel Macron op zondag dat hij het sturen van Leclerc-gevechtstanks naar Oekraïne niet uitsluit en zijn minister van Defensie heeft gevraagd om “aan het idee te werken.”

  Dat is dus een toezegging. Ik hoor in ieder geval bij team Poetin.

  • Een interessant artikel in Gezond Verstand jaargang 3 nummer 57 over de teloorgang het laatste Amerikaanse wingewest Europa door de kunstmatig opgedreven energieprijzen, waardoor een groot deel van de maakindustrie in ons werelddeel het lootje gaat leggen.

 8. Voor Soros is het geen enkel probleem als Oost-Europese soldaten als kanonnenvlees worden gebruikt. Westerse soldaten zijn natuurlijk slecht voor de beeldvorming.

  ‘George Soros drong aan op inzet van Oost-Europese soldaten om “het risico van lijkzakken voor NAVO-landen te verminderen” in artikel ‘New World Order’

  ‘Terwijl de oorlog in Oekraïne voortduurt, lijdt het weinig twijfel dat de menselijke kosten enorm zijn geweest voor Oekraïne, waaronder naar alle waarschijnlijkheid meer dan 100.000 soldaten die zijn omgekomen bij gevechtsoperaties.’

  Soros: “De Verenigde Staten zouden niet worden opgeroepen om op te treden als de politieman van de wereld. Als het handelt, zou het handelen in samenwerking met anderen. Overigens zou de combinatie van mankracht uit Oost-Europa met de technische capaciteiten van de NAVO het militaire potentieel van het Partnerschap enorm vergroten, omdat het risico op lijkzakken voor NAVO-landen, wat de belangrijkste belemmering is voor hun bereidheid om op te treden, wordt verkleind. Dit is een levensvatbaar alternatief voor de dreigende wereldwanorde”, schreef Soros in het artikel.’
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/george-soros-urged-use-eastern-european-soldiers-reduce-risk-body-bags-nato-countries

 9. Alles kan in de andersomwereld.

  ‘Meta verwelkomt het neonazistische Azov-regiment terug op Facebook, verwijdert de vermelding “Gevaarlijke organisatie”

  ‘Dagen geleden kondigde Facebook, dat nu Meta is, aan dat het het Oekraïense Azov-regiment op zijn platform verwelkomt. Azov stond tot voor kort, en gedurende de hele Russische invasie van Oekraïne, op Meta’s lijst van “gevaarlijke organisaties”.

  ‘Het stond op deze verboden lijst omdat de leden van de militie regelmatig nazi-symbolen en -tekens op hun uniformen en als onderdeel van hun media-inhoud tonen. Maar nu kan pro-Azov-inhoud vrij worden gepost en kan de groep voor het eerst zijn eigen officiële accounts op Facebook en Instagram maken.’
  https://www.zerohedge.com/political/meta-welcomes-neo-nazi-azov-regiment-back-facebook-removes-dangerous-organization-listing

  • Moet zo lachen Nuke.Ben ooit in een chinook geweest.Ik zei wtf is dit voor een jabbadabbadoe vehicle? En die gast was zo boos op mij.Mijn god hij was zo beledigd.Ik dacht hoe kan dit apparaat uberhaupt in de lucht vliegen? O wat was die man boos op mij.ahahahahahahahahahahaha

 10. Het kartel met oorlogspresident Rutte is nu echt compleet krankzinnig geworden

  ‘Duitsland stuurt Leopard-tanks naar Oekraïne en Nederland overweegt 18 geleaste tanks weg te geven’

  ‘Nederland heeft geen tanks, maar leaset achttien Leopard 2-tanks van Duitsland. Volgens de Duitse krant Frankfurter Allgemeine zou Nederland deze achttien tanks tijdens de gesprekken met Duitsland hebben aangeboden. “We hebben ze geleaset, wat betekent dat we ze kunnen kopen en we ze kunnen schenken”, zei premier Mark Rutte dinsdag in een interview met de krant.’

  ‘Nederland is koploper materiële leveringen aan Kiev’
  ‘Nederland behoort bij de koplopers die militair materieel leveren aan Kiev. Vorige week maakte het kabinet nog bekend twee lanceerinrichtingen en een aantal Patriot-raketten naar Oekraïne te sturen. Dat gebeurt in samenwerking met Duitsland en de Verenigde Staten. Oekraïne heeft het luchtafweersysteem nodig om zich te verdedigen tegen Russische aanvallen met raketten en drones.

  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/duitsland-stuurt-leopard-tanks-naar-oekra%C3%AFne-en-nederland-overweegt-18-geleaste-tanks-weg-te-geven/ar-AA16HgTG?ocid=msedgntp&cvid=5ed5b3d1834c4271a65257f4c304e441

 11. Nederland is een grote speler in de Illuminatie met haar Bilderbergroup, het koningshuis is zwaar Satanisch zowel via Maria Ambramovich de beste vriendin van Beatrix en Rothshild als ook de zijde van die import bruid uit Argentinië. Welleens gezien wat voor kuntst die zus van Maxima maakt? Veel bloed en babies…Rutte likt de oranjes helemaal af en zit diep in het zwarte kontgat van nazi Klaus Schwab. Het is een vieze club entiteiten. Naar de CERN ermee en zwarte materie van maken.

 12. Het is niet voor niets dat Màx’ jongere zus Inés Zorrequieta op 33-jarige leeftijd is gezelfmoord. Gezien de ‘kunst’ die ze maakte is dit allesbehalve een verlies, al zal gewezen Stedelijk Museum-directeur Beatrix Ruf hier anders over denken.
  Ze leed zogenaamd aan een eetstoornis, maar de ingewijden wisten wel beter.

  • De zus die deze morbide kunst maakt leeft nog. De andere zus van Maxima die waarschijnlijk teveel ging wroeten in het verleden van haar vader is gezelfmoord – hangend aan de deurklink begreep ik.

 13. Personelijk zou ik zeggen: net voordat de transporten oekieland binnenkomen: waarschijnelijk per trein, de spoorlijnen opblazen, of precisie raket op de transporten.
  Dat zal vanuit Roemenie of Polen zijn; wel vooraf waarschuwen, dat de transporten niet oneschadigdaan zullen komen.

  Een vriend van mijn vijans is mijn vijand……
  ————————
  Of-veiliger want dat voorkomt escalatie: op het moementdatze oekieland binnenkomen.
  Zou een goede show van macht zijn

 14. Die Abrams leveren maar tweerisico’s op: dat de voorraad diesel snel opraakt, en dat ze de weg blokkeren als ze weer eens pech hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in