Militaire oefening van de NAVO in de buurt van Namsos, Noorwegen. Foto: US Marine Corps

Omdat de feiten niet erkend kunnen worden, kan de krankzinnige drang naar een kernoorlog niet gestopt worden. Sommige lezers hebben gevraagd waarom Rusland het lidmaatschap van Finland van de NAVO als een provocatie beschouwt. Om dezelfde reden dat het lidmaatschap van Oekraïne een provocatie is: raketbases van de VS aan de grens van Rusland. De VS hebben momenteel geen hypersonische raketten, maar zullen die vroeg of laat wel hebben. Dergelijke raketten aan de grenzen van Rusland zouden Moskou in 3 of 4 minuten kunnen bereiken, duidelijk een existentiële bedreiging. Samen met Finland wil Washington de bases in Zweden en de Baltische landen vestigen, en heeft het reeds raketbases in Polen en Roemenië, schrijft Paul Craig Roberts.

Terwijl Washington het lidmaatschap van Finland van de NAVO als een nieuwe provocatie beoogt, mogen wij twee andere bestaande provocaties niet vergeten die het Kremlin onaanvaardbaar heeft verklaard: de bestaande raketbases in Polen en Roemenië. Het heeft geen zin dat Rusland preventief de raketbases in Oekraïne en Finland verhindert, terwijl het toestaat dat de bestaande bases in Polen en Roemenië blijven. Russische interventie tegen deze twee bases zijn waarschijnlijk de volgende zelfverdedigingsacties die de Russen zullen ondernemen.

De Westerse hoerenmedia hebben hun best gedaan om wereldwijde verontwaardiging tegen Rusland te creëren. De verontwaardigde mensen zien niet in dat de westerse regeringen onverantwoordelijk zijn door Rusland gratuit te bedreigen met raketbases aan haar grenzen. In plaats van de plaatsing van de bases op de juiste manier op te vatten als agressie tegen Rusland, zien de geïndoctrineerde mensen het antwoord van Rusland op existentiële bedreigingen als agressie.

  De media zijn sinds 1898 de belangrijkste veroorzakers van oorlog

Ik benadruk al jaren dat deze provocaties van Rusland uiteindelijk een rode lijn zullen overschrijden en tot een kernoorlog zullen leiden. Ik heb lange tijd kritiek gehad op het Kremlin omdat het deze provocaties niet heeft tegengehouden door een sterke voet neer te zetten. Rusland had die kans in Oekraïne, maar het Kremlin koos voor een koers die er niet in slaagde de nodige indruk te maken dat landen die zich schikken in de agressie van de VS tegen Rusland, vernietiging zullen ondervinden. Het is minder riskant om die demonstratie in een niet-NAVO land te maken dan in een NAVO land. Bovendien heeft het Kremlin veel te lang gewacht met zijn ingrijpen in Oekraïne, waardoor de VS 8 jaar de tijd hebben gehad om de Oekraïense strijdkrachten te bewapenen en te trainen. Door te koeioneren in Oekraïne, zal Rusland weer met hetzelfde probleem geconfronteerd worden in Finland of elders, naast de twee bestaande bases in twee NAVO-leden aan de grens van Rusland. Er bestaat geen enkele twijfel over dat de VS/NAVO een pad hebben uitgezet dat regelrecht naar een nucleaire oorlog leidt. Aangezien er in de westerse wereld niets gepubliceerd of besproken kan worden wat buiten het narratief valt, kan er ook niets gedaan worden om deze krankzinnige drang naar een kernoorlog te stoppen. Het is zelfs niet mogelijk om deze dreiging in westerse kringen van buitenlands beleid te bespreken. Opnieuw slaapwandelt de wereld in een oorlog, maar deze oorlog zal nucleair zijn en de laatste oorlog.

Het enige wat het Kremlin bereikt heeft met zijn terughoudendheid en zijn vertrouwen op onderhandelingen met het Westen, is dat het tempo en het niveau van de provocaties worden opgevoerd. NAVO’s Stoltenberg is zowel Finland als Zweden het hof aan het maken met de belofte dat hun lidmaatschap versneld zou worden, en waarschijnlijk andere voordelen, waaronder zakken vol geld. Dit verslag zou de mensen wakker moeten schudden voor de werkelijke situatie, namelijk een zich uitbreidend conflict, zie Finland & Sweden NATO Applications Could Be ‘Imminent” After Stoltenberg Hints At Fast-Tracking.
Op een gegeven moment zullen existentiële overwegingen Rusland dwingen het initiatief te nemen en niet langer in te gaan op de agenda van Washington.

  Beter met Volga bellen: 10.000 Oekraïense soldaten geven zich over met speciale radiofrequentie om aan de Vleesmolen te ontsnappen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tussen hyperinflatie en de Derde Wereldoorlog heeft het grootste deel van de mensheid geen schijn van kansVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeneraal Cloutier en de kerkers van Azovstal
Volgend artikelStudie: Gmail AI-filter labelt automatisch conservatieve e-mails als spam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Hou is op met paniek zaaien AUB!!

  En doe in plaats daarvan beetje onderzoek naar ZOGENAAMDE atoomwapens.
  Wanneer je dan eindelijk echt wakker bent beter er gelijk een topic van te maken..

 2. Als deze berichtgeving klopt: https://freewestmedia.com/2022/04/09/german-bioweapons-research-in-ukraine/
  De ontwikkeling van op genetische aanleg gebaseerde biowapens, dan kan ik mij voorstellen dat Rusland en China zeer zenuwachtig zijn.
  Tevens zijn Polen, slowaken, Oekraïners zeer kortzichtig /dom want zij hebben ook Slavische genen en zullen net zo hard doodgaan aan deze bio-wapens.
  Dat Rusland nog geen atoomwapens heeft afgevuurd verbaast mij eigenlijk.
  Misschien dat zij christenen zijn en wij/nato niet?

  • De ‘grap” is dat de veroorzakers van alle ellende in de Ukraine wederom tot dezelfde tribe behoren.
   De veroorzakers van de coup D’etat 2014 in Ukraine zijn eveneens kikes. Victoria NUland, een MTF tranny, heeft dat ook moeten toegeven btw. Lang leve internet..

   >>> Assistant Secretary of State for European Affairs “Toria” Nuland was the “mastermind” behind the Feb. 22, 2014 “regime change” in Ukraine, plotting the overthrow of the democratically elected government of President Viktor Yanukovych while convincing the ever-gullible US mainstream media that the coup wasn’t really a coup but a victory for “democracy.”

   Assistant Secretary of State for European Affairs Victoria Nuland, who pushed for the Ukraine coup and helped pick the post-coup leaders. <<<

   https://truthout.org/articles/the-ukraine-mess-that-nuland-made/

   Iedere keer wanneer er ergens in de wereld 'stront-aan-de-knikker' is kun je donder opzeggen dat dit zaterdagvolkje er bij betrokken is.
   WAKE THE FAK UP!

   • als je joden bedoeld ben je wel mis ,het zijn de nazi`s (volgelingen van Satan )en niet de tora belijdende joden, er zijn idd zich jood noemende mensen die de nazi misdaden niet vergeten hebben .maar er zijn toch echt veel meer miljarden andere kloothummels die zich nooit neerleggen bij een status quo en op wraak zinnen.overal in afrika azie ,eu enz. vandaar de steeds oplaaiende oorlogen.en slachtoffers zoeken van hun eigen falen.
    en echte joden en christenen die het woord de bijbel dus geloven en volgen dat zijn bijbeltora volgers ,want zegt de God de wrake is aan mij ,ga niet slapen met wrok maar vergeef hun.heb uw naaste lief ,gij zult niet moorden ,stelen ,begeren enz de tien geboden dus van de bijbel en niet die van de rk protestanse kerk dit is dus wel duidelijk. je kan geen jood zijn als je tegen het woord ingaat .want joden zijn gewoon hetzelfde ras als agyptenaren arabieren enz met het verschil joodse geloof wat er het eerste was.en geen verwaterd geloof in draken en meer goden

 3. Kan me nog herinneren dat tijdens de koude oorlog ik altijd heb gezegd: “Als de bom valt dan maar boven mijn kop, ben ik binnen een fractie van een seconde verdampt.” Ik blijf bij deze uitspraak……………

 4. Wat er ook gebeurd, op welke manier dan ook, nucleair, financieel, hongersnood of biologisch, uiteindelijk is het de bedoeling van het WEF om de mensheid te reduceren tot ongeveer een half miljard om voldoende slaven over te houden.
  DAT IS DE UITEINDELIJKE DOELSTELLING.
  Waar het om gaat is dat de mensen die de “massa” vormen wakker worden en burgelijke ongehoorzaamheid voldoende tot expressie kunnen brengen om de regerende machten ten val te brengen.
  Daarvoor zijn leidende mensen nodig om dat te bewerkstelligen.
  Op dit moment wordt iedereen die zijn hoofd boven het maaiveld van de massa steekt al opgepakt en door MSM en de “macht” vernederd.
  Hoeveel tijd heeft de “massa” nog om zich te organiseren en de gewenste veranderingen effectief te maken??? Met andere woorden > Hoever gaan de huidige machthebbers met het vernederen en belazeren van het volk voordat er voldoende weerstand ontstaat? Het stellen van de vragen is persoonlijk makkelijker dan het vinden van de antwoorden.

 5. Hoe zouden de Amerikanen reageren als de Russen een militair pact met Mexico zouden sluiten en daar raketten zouden plaatsen aan de grens met de VS. Het antwoord laat zich raden.
  Daarom hebben de VS en EU tonnen boter op hun hoofd inzake Oekraïne. De NAVO zou nooit naar het oosten worden uitgebreid is destijds aan Gorbatsjov beloofd. De NAVO heeft haar belofte gebroken. Nigel Farage heeft al in 2014 in het EU ‘parlement’ gewaarschuwd voor de gevaren vanwege de spelletjes die het westen met Oekraïne speelt. Hij heeft gelijk gekregen. Ook Thierry Baudet heeft hier in 2016 al voor gewaarschuwd bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Zelfs oud VVD-leider Bolkesteijn was tegen uitbreiding van de NAVO naar het oosten. Het westen is echter met Nieuwe Wereld Orde spelletjes bezig en daar is dit het gevolg van.

 6. Ik ben bang dat de linkse groep (NWO, USA,WEF, Bilderberg, Brussel) doorgaat met provoceren totdat het atoombommetjes gaat regenen.

  Ze zijn te dom om in te zien dat het Rusland dat zou winnen, alhoewel de vraag blijft: is winnen winst na een atoom oorlog?

 7. De Krim is de thuisbasis van de Russische zuidelijke vloot. Als Oekraïne lid zou worden van de NATO, zou dat betekenen dat de NATO onmiddellijk zou grenzen aan deze thuisbasis van de Russische zuidelijk vloot.
  San Diego in Californië, vlak aan de grens met Mexico, is de thuisbasis van de U.S. Pacific Fleet.
  De Amerikanen zouden ook niet gelukkig zijn met Russische buren vlak over de grens in Mexico voor hun vlootbasis in San Diego.

 8. Laat de wagner group maar komen in europa. Dan kan de Grote schoon maak beginnen. Heel den haag en alle konings huizen , goed uitvegen . Net zoals de Russen het deden met de tsaar en zijn gezin.

 9. Als ik de Rus was dan zou ik beginnen met de Poolse NAVO basis plat te gooien en Oekraïne 24 uur geven om zich over te geven zo niet ook alles wat van NAVO/ VS is platgooien. Zelfde voor Roemenië, en nee niet verontwaardigd reageren Amerika zou namelijk het zelfde doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in