Laat ze cake eten? Niet langer, behalve voor de welgestelde, rijke elitairen van de wereld. De mantra is nu: “Laat ze insecten eten!”

Op het recente World Economic Forum in Davos, Zwitserland, riep Siemens-voorzitter Jim Hagemann Snabe op om “één miljard mensen te laten stoppen met het eten van vlees.” schrijft Dr. Becky Behrends.

Snabe, het Deense hoofd van de Duitse industriële productiereus, heeft aangedrongen op de vervanging van vlees door synthetische eiwitten die “goed zijn voor het klimaat”, zoals algen, zeewier, cactussen en, jawel, insecten!

Dit alles zou bijdragen aan een koolstofvrije wereld en het effect van door de mens veroorzaakte klimaatverandering verminderen, zo wordt verondersteld.

Entomofagie is het eten van insecten. Dit is een gangbare praktijk; we worden er in 113 landen mee geconfronteerd.

Op de website van het World Economic Forum worden vijf redenen gegeven waarom het eten van insecten de klimaatverandering zou kunnen verminderen:

 • Eetbare insecten kunnen in vergelijking met dieren gelijkwaardige hoeveelheden kwaliteitseiwit produceren.
 • Insecten vereisen minder zorg en onderhoud dan vee.
 • We hebben eigenlijk een tekort aan eiwitten.
 • Insecten maken deel uit van een positieve eco-cyclus.
 • Je kunt klein beginnen en je opwerken.

Ze zeiden zelfs: “Sla de schorpioen met chocolade niet af voordat je hem geprobeerd hebt.”

Bill Gates stimuleert een nieuwe trend om beroemdheden insecten te laten eten. Ja, laten we dit culinaire avontuur mainstreamen, net zoals links probeert genderfluïditeit, LGBTQ lifestyle, transgenderisme en kritische rassentheorie te mainstreamen. Als u echt deel wilt uitmaken van de In (sekte) Crowd, moet u op deze lijst met sterren staan. Overal duiken video’s op, zoals “Tien beroemdheden die insecten eten.” U kunt uw favoriete beroemdheid hun insect “du jour” zien eten. Helpt om je angst voor het idee te verminderen.

  Dr. Coleman: Het geld is op

In 2017 zei Angelina Jolie: “Krekels, je begint met krekels. Krekels en een biertje, en dan ga je naar tarantula’s.”

Het door Klaus Schwab opgerichte World Economic Forum promoot het concept van de “Grote Reset” van het kapitalisme. Dat omvat het afstraffen van het Westen voor zijn “egoïstische” ecologische voetafdruk.

Snabe zei verder:

“Als een miljard mensen stoppen met het eten van vlees, dan heeft dat een grote impact. Het heeft niet alleen een grote impact op het huidige voedselsysteem, maar het zal ook de innovatie van voedselsystemen inspireren. Ik voorspel dat we in de toekomst eiwitten zullen hebben die niet van vlees afkomstig zijn; ze zullen waarschijnlijk zelfs beter smaken.”

Houd in gedachten dat, zoals gemeld op CNBC voor de recente Davos WEF 2023 conferentie, elite aanwezigen genoten van het volgende:

“Een privélunch werd gehouden in het Hotel Schatzalp, dat voornamelijk toegankelijk is door met een kabelbaan, of tram, het terrein op te rijden, verklaarden degenen die op de hoogte waren van de bijeenkomst. Een aanwezige zei dat de bijeenkomst plaatsvond in het Belle Epoque restaurant van het hotel, met zalm en een rundvleesschotel voor de deelnemers.”

Vlees voor mij, niet voor u!

Bjorn Lomborg, een Deense klimaatcommentator en auteur van False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor and Fails to Fix the Planet verklaarde dat als de gemiddelde persoon in de geïndustrialiseerde wereld vlees uit zijn dieet zou schrappen, dit slechts zou leiden tot een individuele emissiereductie van 4,3%. Ook is er een “rebound effect” bij mensen met een vegetarisch dieet dat deugdzaamheid hoog in het vaandel draagt; het geld dat zij besparen door geen vlees meer te eten wordt gewoon gebruikt voor andere producten die de koolstofuitstoot opdrijven.

  De voedselcrisis in 2023 zal veel erger zijn dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen

Sommigen hebben gesuggereerd dat veel van de Duitse “groene” politieke cultuur in feite een manier is om de verlaging van de levensstandaard als gevolg van de negatieve bevolkingsgroei te rechtvaardigen. In plaats van nationale onrust te veroorzaken, is dit een manier om die te kanaliseren in een gevoel van deugdzaamheid. We worden armer, maar dat is om de aarde te redden!

Prima, laat ze het maar doen. Laten we cake eten. Het is beter dan kevers!

Hoeveel krekels moet een mens eten voordat hij zijn hooivork oppakt en zegt: genoeg is genoeg?

De drang om de mensheid te redden is bijna altijd een valse façade voor de drang om de macht te grijpen en over anderen te heersen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Niets te zien hier, gewoon Bill Gates die uitlegt hoe we de bevolking van de aarde moeten verminderen om de planeet te reddenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDirecte militaire confrontatie tussen Rusland en de NAVO: Honderden M1A2 Abrams en Leopard 2 tanks rijden Oekraïne binnen – WWIII-scène
Volgend artikelLanden die Oekraïne bewapenen riskeren eigen vernietiging, waarschuwt Russische functionaris
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. EXTREME TYRANNY

  We hebben er de afgelopen twee jaar al een voorproefje van gekregen: extreem politiegeweld tegen vreedzame demonstranten, dodelijke misinformatie door nieuwsmedia en overheden, onderdrukking van miljoenen artsen en wetenschappers, verbanning van alle geneesmiddelen voor corona, gedwongen vaccinaties met experimentele stoffen, verregaande censuur van iedereen die zich uitspreekt, enz.

  Grote onthulling op zondag 28 Januari

  Zondag 28 januari zal er een internationale ontmaskering plaatsvinden van de Verenigde Naties, waarbij hun duistere geheimen onthuld zullen worden

  Beste vrijheidsstrijders,
  De Verenigde Naties voeren momenteel wereldwijd Agenda 2030 uit, die de grootste transformatie aller tijden moet teweegbrengen. Alle landen en volkeren zijn erbij betrokken, en elk aspect van de menselijke samenleving zal erdoor veranderen: financiën, landbouw, voedsel, reizen, handel, gezondheid, seksualiteit, onderwijs, enz.

  Een radicale en allesomvattende herziening van hoe de mensheid op aarde leeft.

  De afgelopen twee jaar kregen we er reeds een voorproefje van: extreem politiegeweld tegen vreedzame demonstranten, dodelijke misinformatie door nieuwsmedia en overheden, onderdrukking van miljoenen artsen en wetenschappers, verbanning van elk werkend medicijn voor corona, gedwongen vaccinaties met experimentele substanties, verregaande censurering van iedereen die zich uitspreekt, enz.

  In diverse landen zagen we een eerste proefronde voor een verdeelde samenleving, waarbij ongevaccineerden basisrechten en vrijheden werden ontzegd, zoals reizen, winkelen, en zelfs bankieren. Wetenschappers en artsen die zich verzetten tegen deze tirannie werden ontslagen, bedreigd, het zwijgen opgelegd, belasterd, gearresteerd, opgesloten in psychiatrische centra, en sommigen werden plots dood aangetroffen.

  Elk mens met een minimale dosis gezond verstand beseft dat er iets buitengewoon misdadig werkzaam is.

  De uitrol van Agenda 2030 zorgt er tevens voor dat boeren in Nederland massaal gedwongen worden om hun dieren te doden, en hun land te verkopen, terwille van de bouw van het grootste industrienetwerk in Europa: het TriState City Network. Dit monsterlijke complex zal Belgie, Duitsland en Nederland verenigen tot een reusachtig Megalopolis, ten koste van natuur, landbouw, en de menselijke leefomgeving. Het zal één van de grootste Smart Cities ter wereld worden, met een 24/7 allesomvattende hoogtechnologische surveillance die alle informatie en activiteit van de inwoners tot in de kleinste details zal opslaan.

  Bovendien zien we hoe in Europe gewerkt wordt aan een digitaal ID en een digitale munt, die gekoppeld zullen zijn aan een vaccin paspoort. Deel van Agenda 2030 is om uitsluitend mensen toe te staan in de samenleving die constant nieuwe injecties in hun lichaam toestaan. Verzet hiertegen zal beschouwd worden als terrorisme.

  Andere ontwikkelingen van Agenda 2030 is het vernietigen van de huidige voedselvoorziening, waarbij bijvoorbeeld rundvlees wordt vervangen door genetisch gemanipuleerde insecten die in fabrieken kunstmatig gekweekt worden. Onder het mom van “gelijkheid” wordt transseksualiteit op agressieve wijze opgedrongen, waarbij wereldwijd miljoenen kinderen psychologisch gemanipuleerd worden om hun biologische geslacht operatief te laten wijzigen, vaak zonder toestemming van de ouders.

  Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de waanzin die momenteel op globaal vlak werkzaam is, als onderdeel van Agenda 2030. Het toverwoord om iedereen een rad voor de ogen te draaien, is “duurzame ontwikkeling” die zogezegd de aarde zal “redden”.

  Het einddoel van Agenda 2030 is om de hele mensheid te besturen vanuit een wereldregering.

  De Verenigde Naties vormen het hart van deze wereldregering, samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en het Wereld Economisch Forum. Boven hen staan de financiële belangengroepen, die volledig verborgen opereren voor het oog van het publiek, zodat niemand hen ooit ter verantwoording kan roepen voor hun misdaden tegen de mensheid.

  Wereldwijde ontmaskering

  Gezien de diepe ernst van wat er gaande is, is er een kritieke noodzaak om de misdadige agenda van de VN bekend te maken aan onze medemens. Daarom organiseert Stop World Control in samenwerking met International Crimes Investigative Committee een online evenement op zondag aanstaande, 28 januari 2023.

  Tijdens dit evenement zal een hoge ambtenaar, die twee decennia lang op topniveau heeft gewerkt binnen de VN, de duistere geheimen van de organisatie onthullen.

  Dit zal gebeuren op de website https://www.StopWorldControl.com.

  Bron: StopworldControl.com
  Online versie: https://stopworldcontrol.com/nl/un/?inf_contact_key=d17e6f91e44e080f21b6caac0f4618381b0a3f0fd3ee5d9b43fb34c6613498d7.

  • Je maakte me bijna blij. Maar “online”. Dus weer lullen en niet poetsen.
   Weg bij dat legersysteem www (daarop geoormerkt worden met onherstelbare gevolgen) en massaal wereldwijd de straten op met hooivorken!!!!!!

   • Ab, ik dacht even dat je mij ging corrigeren op een aspect… cruciaal aspect namelijk;

    Niet aanstaande zondag, maar aanstaande ZATERDAG de 28e zullen de Verenigde Naties voor de hele wereld ontmaskerd worden, als een diep criminele organisatie.

    Maar zondag staat de film natuurlijk ook online, geen enkel probleem 😀 😛 😀

    Na zaterdag blijft het gewoon op de website staan.

    Dusssss

    De VN is bedoeld om de
    wereldregering te worden.
    Als de VN ten val komt,
    komt de wereldtirannie ten val.
    Het ontmaskeren van de VN
    is de sleutel tot de overwinning.
    Mis het niet!
    Nodig vrienden, familie en buren uit. Verspreid de flyer.

    Film wordt exposed via de webpagina:

    https://www.stopworldcontrol.com/nl/un

    Ab…,je bent alsnog uitgenodigd voor dit wereldwijd evenement !

    Wees er zaterdag de 28e ONLINE (jazeker!) bij:

    https://StopWorldControl.com

    ——————————————————————————
    StopWorldControl.com is een bediening door “Hope for Humanity PMA” opgericht in de VS door David Sorensen. Het doel is om mee te werken aan de bouw van een betere wereld, door waarheid en hoop te brengen aan mensen in elk land.

    Daarom bieden zij een platform voor wetenschappers, advocaten, artsen, journalisten en andere deskundigen die kritieke informatie onthullen waarvan de mensheid zich bewust moet zijn.

    Zij ontmaskeren criminele activiteiten en corruptie in de hoge regionen van onze samenleving, zodat de mensen zich tegen deze misdadige praktijken kunnen verdedigen en samen aan een betere wereld kunnen bouwen.

 2. En het blijft bijzonder.

  Het gepeupel ontwikkelde kanker toen ze ook absurde hoeveelheden kadavers begonnen te vreten. Dat nam extreem toe met de industriedieren.
  En nu zo’n heisa over insecten??!!!

  Laat duidelijk zijn, ik ben voor eigen keuze, maar dit getuigt van net zulk simpel gedrag als de gemuilkorfde schapen

  • Wat ik ook weet. Ik heb 20 jaar heel veel vogelspinnen gehad die krekels en sprinkhanen als voer kregen en ben wel eens bij de kweker geweest en die liet me zien dat hun eten bestraald werd met gammastralen om het te ontsmetten. Ook eng.

   • @Boertje ja maken ze het steriel, ook met UV licht lukt dit, dood schimmels en bacteriën. Ook in tuinbouw worden schimmels ermee bestreden.

   • Ik zal eens navragen bij ons hier bij ons in Rijnsburg hoe dat zit bij kwekers… want ik mag hopen dat ook déze middelen vermeldt worden op de ingrediënten lijst van voedingsstoffen… #ZalWelNiet

   • Wij kweken meelwormen etc. Biologische ingredienten direct van boer/bakker.
    Kweek voor voeding vogels en reptielen!
    De grote kwekers (meeste wordt schandalig in China gekweekt) is gelijk aan andere intensieve veehouderij. Antibiotica, chemicaliën om verpoppen tegen te gaan etc. PUUR GIF dat bij regulier vee niet meer mag.

  • Juist Nuke !

   Oplettend, dank !!

   Ik dacht ff dat Ab mij ging corrigeren op dit aspect… cruciaal aspect namelijk;

   De datum:

   Niet aanstaande zondag, maar aanstaande ZATERDAG de 28e zullen de Verenigde Naties voor de hele wereld ontmaskerd worden, als een diep criminele organisatie.

   Maar zondag staat de film natuurlijk ook online, geen enkel probleem 😀 😛 😀.
   Na zaterdag blijft het gewoon op de website staan.

   Dusssss

   Mis het niet!

   Nodig vrienden, familie en buren uit. Verspreid de flyer. En de film wordt ge-exposed (is dit een woord :-P) via de webpagina:

   https://www.stopworldcontrol.com/nl/un

   Nuke, top dat je het wél zag..…,je bent uitgenodigd voor dit wereldwijd evenement !

   Wees er ZA. DAG. A.s. de 28e [ONLINE dat wel :D] bij:

   https://StopWorldControl.com

   ——————————————————————————

   De VN is bedoeld om de
   wereldregering te worden.
   Als de VN ten val komt,
   komt de wereldtirannie ten val.
   Het ontmaskeren van de VN
   is de sleutel tot de overwinning.

   ——————————————————————————
   StopWorldControl.com is een bediening door “Hope for Humanity PMA” opgericht in de VS door David Sorensen. Het doel is om mee te werken aan de bouw van een betere wereld, door waarheid en hoop te brengen aan mensen in elk land.

   Daarom bieden zij een platform voor wetenschappers, advocaten, artsen, journalisten en andere deskundigen die kritieke informatie onthullen waarvan de mensheid zich bewust moet zijn.

   Zij ontmaskeren criminele activiteiten en corruptie in de hoge regionen van onze samenleving, zodat de mensen zich tegen deze misdadige praktijken kunnen verdedigen en samen aan een betere wereld kunnen bouwen.

 3. Het hinderlijke van die bijgevoegde filmpjes vind ik dat ze z.g. belangrijke en boude uitspraken soms in slow-motion en tot wel drie keer toe herhalen. Dat stoort me mateloos en dan kijk ik niet meer naar die filmpjes. Zo gaat de boodschap verloren. Het zou fijn zijn de kijker niet als debiel te betrachten en in één keer het filmpje af te laten spelen.

  • Juist Levitas (eerder zei ik Nuke maar comment is van jou)!

   Oplettend, dank !

   Inderdaad niet aanstaande zondag, maar aanstaande ZATERDAG de 28e zullen de Verenigde Naties voor de hele wereld ontmaskerd worden, als een diep criminele organisatie.

   Maar zondag staat de film natuurlijk ook online, geen enkel probleem 😀 😛 😀.
   Na zaterdag blijft het gewoon op de website staan.

   Dusssss tjaa…. ;

   Nodig vrienden 😉 , familie 😀 én (die misselijkmakende) buren uit :-D. Verspreid de flyer. En de film wordt ge-exposed (is dit een woord :-P) via de webpagina:

   https://www.stopworldcontrol.com/nl/un

   Levitas, top dat je het wél zag (Ab niet namelijk maar dat is okay)..…,je bent uitgenodigd voor dit wereldwijd evenement !

   Wees er ZA. DAG. A.s. de 28e [ONLINE dat wel :D] bij:

   https://StopWorldControl.com

   ——————————————————————————

   De VN is bedoeld om de wereldregering te worden.
   Als de VN ten val komt, komt de wereldtirannie ten val.
   Het ontmaskeren van de VN is de sleutel tot de overwinning.

   ——————————————————————————
   StopWorldControl.com is een bediening door “Hope for Humanity PMA” opgericht in de VS door David Sorensen. Het doel is om mee te werken aan de bouw van een betere wereld, door waarheid en hoop te brengen aan mensen in elk land.

   Daarom bieden zij een platform voor wetenschappers, advocaten, artsen, journalisten en andere deskundigen die kritieke informatie onthullen waarvan de mensheid zich bewust moet zijn.

   Zij ontmaskeren criminele activiteiten en corruptie in de hoge regionen van onze samenleving, zodat de mensen zich tegen deze misdadige praktijken kunnen verdedigen en samen aan een betere wereld kunnen bouwen.

 4. “Kunstmatig” kweken? Het is niet zo dat mensen leven kunnen “maken” en het lijkt wel alsof mensen niet tot de natuur behoren, waardoor zowat alles wat mensen doen of maken als onnatuurlijk moet worden gezien. Dit is een vorm van voortborduren op de continu geuite boodschap dat met name de gewone bevolking in feite grotendeels ongewenst is en dus is het zaak dat de mensheid constant wordt voorgesteld als een soort plaag op deze planeet waarbij alles wat er ook maar mis kan gaan de schuld moet zijn van met name de gewone bevolking. Efficiënt aangeleerde en steeds weer herhaalde zelfhaat zal er misschien toe leiden dat mensen vrijwillig euthanasie plegen omdat ze leren geloven zich schuldig te moeten voelen überhaupt te bestaan. Sorry dat ik besta …

 5. De stof Chitin in Insekten kan door 70% van de mensen niet worden verdaut .
  Het is niet gezond !!!
  Maar ze verwerken die troep al in de meeste levensmiddelen de EU heeft ervoor ondertekend!!!

  • Er zijn hele volksstammen die dit in de natuur nuttig(d)en.
   Maarr…..hele kleine hoeveelheden.
   De balans en matig daar gaat het om.

   (b.t.w. ik eet ze niet, hoor)

 6. En wat willen die eigenlijk de WEF is een privé Club die hebben ons helemaal niets te zeggen !!!
  Op de G20 zatten ze lekker de duurste Steaks te vreten die er bestaan , dat vlees kost een paar duizend Euro per Kilo !!!
  Die Insekten gaan ze zelf maar vreten
  DAT TUIG

 7. Wat ik niet begrijp….als nou de vuilnisophaal mensen de boel ns plat gooien dát zou effect hebben of niet?
  Dan Rutte en consorten arresteren en tribunaal starten…
  Oh en over insecten…die zijn ook ingeënt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in