Onvoorstelbare taferelen vonden deze dagen plaats in Thessaloniki, Griekenland. Nadat de politie de opmars van enkele honderden migranten richting noorden naar Midden-Europa had gestopt, probeerden ze verschillende malen de politiebarrières met geweld te doorbreken. Daarbij gebruikten ze specifiek vrouwen en kinderen. Tot slot was er een gebeurtenis die voor ons Europeanen nauwelijks te bevatten is, maar die schijnbaar in andere culturen niet ongewoon lijkt te zijn.

In Athene verlamden asielzoekers het treinverkeer

In Athene blokkeerden migranten het treinverkeer door op de treinensporen te zitten en te liggen. Vrijdag demonstreerden tientallen migranten in de Griekse hoofdstad op het station van Larisis. De spoorwegmaatschappij TrainOSE moest uiteindelijk als gevolg van de protesten de stopzetting van de treindienst aankondigen, schrijft Juergenfritz.

Onvoorstelbare scènes in Thessaloniki

Duizenden asielzoekers hebben gereageerd op een oproep van sociale netwerken om een lange opmars over de Balkan naar het noorden te maken. In Griekenland werden ze in Thessaloniki gestopt.

Nu probeerden de zogenaamde “vluchtelingen” steeds opnieuw de politieagenten aan te vallen en de barrières met geweld te doorbreken. Het is duidelijk dat er meerdere keren vrouwen naar voren zijn gestuurd om de politieagenten aan te vallen.

Maar toen gebeurde het onvoorstelbare en tegelijkertijd zeer onthullend: Twee asielzoekers pakten een meisje op en gebruikten haar als menselijke stormram om door de politiebarrière te breken.

Video inmiddels door YouTube verwijderd.

Maar hier de backup:

 

Griekenland: Migranten vandaliseren kerk op Lesbos, alweer

  Hoe Zweden multicultureel werd
Vorig artikelMoslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje
Volgend artikelLes van Covid-19: Globalisme is een ziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Gaan die gasten op de rails zitten en liggen ? Das héél stom van hen………tenminste, als de regering de machinisten opdracht geeft om NIET te stoppen !!!!

 2. Heel menselijk van jullie, mr van karton, oudgediende marinier. Proost, doe ze nog eens vol. Wat een lol. Mensen overrijden en er nog lol in hebben ook???

  Wie zijn hier de onmensen??? Zij of jullie??
  Stel u eens voor… uzelf op de rails en langzaam worden overreden door een trein!!
  Denkt u dat u dat nog lollig gaat vinden???
  Ik denk het niet, toch???

  Heeft u zich al eens afgevraagd waarom die mensen dat doen?? Drijft de wanhoop hen, mogelijks?? En waarom dan?? Is het zo goed en fijn in hun thuisland dat ze van vrolijke lolligheid in een ander ver land op de rails van een trein gaan liggen met risico overreden te worden ???

  Een beetje kort door de bocht niet??

  Kent u hen? Hun omstandigheden?
  Zou u als u die kende en in hun situatie zouden zitten, mss hetzelfde doen??

  Al eens over nagedacht?
  Het overpeinzen waard mss?? Alvorens te oordelen en te veroordelen.

  Kort door de bocht, is kort door de bocht.

  Wat u hier etaleert is voor mij een toonbeeld van een tekort aan inlevingsvermogen, kort door de bocht redeneren, een iedereen over dezelfde kam scheren mentaliteit en daaruit concluderen dat het beter is deze MENSEN te elimineren. Oorlogen ontstaan door zulke redeneringen. De anderen zien als mensen, als medemensen, medebewoners van deze planeet die ook behoeften, verwachtingen, verlangens, noden hebben… is mss een moeilijkere oefening dan hetgeen hier geëtaleerd wordt, maar de moeite waard om te proberen, is mijn ervaring.
  Ik raad het jullie van harte aan. Succes in het ontwikkelen van mededogen, liefde en medemenselijkheid.
  De wereld zou een veel mooiere plek zijn als meer mensen hun energie zouden steken in vredevolheid, liefde, passie, zelfacceptatie, acceptatie vd andere.

  Ik wens jullie een dergelijk vredenastrevend traject toe, ipv van uitmoordtaal.
  Want dat is hetgeen ik hier zie en lees.

  Doodt ze… want dan zijn WIJ ervan af.

  Is niet meer of minder dan dit.

  Succes in het leven zou ik zeggen.
  Ik wens jullie een fijne, vredevolle toekomst.
  Verander de wereld… Begin bij jezelf.

  Mss het overpeinzen waard??

  🙂🥰🙏

  • Zeg lamstraal….Ben je een of andere trol ??? Ga dan in ’s hemelsnaam lekker egens anders lopen zeiken en de boel verzieken. Bent u mss zo’n “woke”-typetje..??? Man wat heb ik medelijden met u . Kwartje is blijkbaar nog steeds NIET gevallen bij u.

   “” Mensen overrijden en er nog lol in hebben ook???

   Wie zijn hier de onmensen??? Zij of jullie??
   Stel u eens voor… uzelf op de rails en langzaam worden overreden door een trein!!
   Denkt u dat u dat nog lollig gaat vinden???
   Ik denk het niet, toch??? “”
   ## Antwoord : Nee , wij hebben daarin absoluut GEEN lol . Om over mensen heen te rijden. Maar die moeten dan ook niet op de rails gaan zitten of liggen , want dat is toch wel het STOMSTE wat je kan doen. Een trein remt namelijk niet zo gemakkelijk als een auto of truck of bus…. SUKKEL . Ze doen het zichzelf dus aan . Dus NIET naar ONS wijzen. SHIT-4-BRAINS. Ze zijn ZELF de onmensen.

   En WIJ zijn echt niet zo dom om op de rails te gaan zitten of liggen , omdat we weten dat we dan kunnen worden overreden door een trein. (Moet er niet aan denken om een machinist een NACHTMERRIE te bezorgen, omdat ik mijn willetje wil doordrammen en mijn zin niet krijg. Stomme hufter…)

   “” Heeft u zich al eens afgevraagd waarom die mensen dat doen?? Drijft de wanhoop hen, mogelijks?? En waarom dan?? Is het zo goed en fijn in hun thuisland dat ze van vrolijke lolligheid in een ander ver land op de rails van een trein gaan liggen met risico overreden te worden ??? “”

   ## Antwoord : Nee , dat heb ik me nou niet afgevraagd , waarom iemand ZO stom kan zijn , om in een ver land , je wil proberen af te dwingen , door jezelf op de rails te leggen of gaan zitten. ( Dan spoor je dus niet.) Hun thuisland …Niet zo fijn en goed , daar ??? Is dat ONZE schuld dan ?? Nee toch ??? Ze hebben ZELF de KEUZE gemaakt om hun thuisland te VERLATEN , omdat er een stel MENSENSMOKKELAARS hen heeft WIJSGEMAAKT dat men in Europa , alles GRATIS en VOOR NIETS krijgt , en de idiote Europeaan er financieel voor mag opdraaien. Mensen die hun leven lang hebben gewerkt , allerlei belastingen , pensioen-regelingen etc etc etc hebben betaald , in de hoop dat wanneer zij “oud” zijn , nog een beetje van het leven kunnen genieten. Daar WIJ , ons altijd hebben ingezet voor ons land . En dan zouden we nu alles WEGGEVEN aan ’n stel hypocriete parasieten , die voor geen moer deugen ??? Te lui en te stom zijn om in hun “thuisland te blijven , er voor te knokken en weer op te bouwen ??? Wie is er hier nu ONMENSELIJK achterlijke lamstraal , dat je bent.

   “” Wat u hier etaleert is voor mij een toonbeeld van een tekort aan inlevingsvermogen, kort door de bocht redeneren, een iedereen over dezelfde kam scheren mentaliteit en daaruit concluderen dat het beter is deze MENSEN te elimineren. Oorlogen ontstaan door zulke redeneringen. “”

   ## Antwoord : Wat U , hier etaleert , is m.i. een enorm gebrek aan realiteitszin bij u. Inlevingsvermogen …zegt u ??? Euh wanneer iemand zo stom is om zich te branden…moet ie maar op de blaren zitten lijkt me. Dat heeft NIETS , maar dan ook TOTAAL niets met ontbreken van inlevingsvermogen te maken . En is zeker niet kort door de bocht redeneren. Noch is het dat ik iedereen over een kam scheer en dat u daaruit kunt / mag concluderen , dat het beter is om deze mensen te elimineren. Luister eens goed , halve zool …die mensen hebben meerdere malen een waarschuwing gehad , dat ze moesten omkeren cq de plek verlaten etc etc etc…als je dan niet luistert…dan moet je niet de zielepoot uit gaan hangen , als het fout gaat. Ben je dan namelijk ZELF schuld. Door uw , “woke-gedrag” , ontketen je OORLOGEN. Niet door realistisch te zijn.

   “” De anderen zien als mensen, als medemensen, medebewoners van deze planeet die ook behoeften, verwachtingen, verlangens, noden hebben… “”

   ## Antwoord : Ik zie anderen ook als mensen , medemensen en bewoners van deze planeet , die behoeften hebben , verwachtingen , verlangens en noden…. Maar in hun thuisland dan wel te verstaan. En niet op een ILLEGALE wijze een ander land binnen proberen te dringen , je culturele , religieuze erfgoed meebrengen en EISEN dat , dit voor je geregeld wordt bla bla bla…. Dan moet je in je eigen THUISLAND blijven , en diegene bestrijden , die van jouw “thuisland” een shitwhole maakt. Kijk…en DAT doen ze nou juist NIET. En daarna , het land weer opbouwen . Ook DAT doen ze niet , want ze zijn liever lui , dan moe !!!

   “” is mss een moeilijkere oefening dan hetgeen hier geëtaleerd wordt, maar de moeite waard om te proberen, is mijn ervaring. “”
   ## Antwoord : Is misschien ook eens de moeite waard om te proberen om op exact dezelfde manier die zgn “thuislanden” binnen te komen , en mocht het u lukken…om er dan enkele jaren te verblijven en te EISEN , dat alles conform UW religie moet zijn en/of uw levensstandaard en misschien proberen te integreren. . (Ook iets , wat deze mensen NALATEN , althans degenen die het reeds gelukt is om ILLEGAAL , Europa binnen te komen. etc etc etc… ) En eens kijken HOE u dan reageert .

   “” Ik raad het jullie van harte aan. Succes in het ontwikkelen van mededogen, liefde en medemenselijkheid. “”

   ## Antwoord : Ik raad u dat ook van harte aan om eens te proberen . En wens u dan heel veel succes , om dan NIET van uw stokje te vallen , wanneer EINDELIJK die hoop stront in je hersenpan , door heeft/ontdekt/begrijpt dat je namelijk van “A” t/m “Z” door deze mensen in je aars genomen wordt , maat. Is moeilijk…maar de waarheid doet af en toe pijn en is KEIHARD .

   “” De wereld zou een veel mooiere plek zijn als meer mensen hun energie zouden steken in vredevolheid, liefde, passie, zelfacceptatie, acceptatie vd andere “”

   ## Antwoord : Inderdaad , de wereld zou een veel mooiere plek zijn als er minder van die hypocrieten , hersenloze “woke-idioten” waren , die het leven van hardwerkende mensen zo zuur mogelijk proberen te maken , ipv een POSITIEVE bijdrage aan de maatschappij te leveren .

   “” vredevolheid, liefde, passie, zelfacceptatie, acceptatie vd andere. “”

   ## Er is niemand die meer vredelievend , vol liefde en passie zijn/haar leven wil leiden , dan oud gedienden en/of actieven (militair en politie) . Wij hebben onszelf als geaccepteerd …Niet druk over maken , maat. En acceptatie van anderen…prima…heb nooit gezegd , dat ik anderen NIET accepteer. Maar hetzij in hun “thuisland” , hetzij in ONS land volgens ONZE wet-/regelgeving en op de juiste wijze (legaal) het land binnenkomen.

   “Ik wens jullie een dergelijk vredenastrevend traject toe, ipv van uitmoordtaal.
   Want dat is hetgeen ik hier zie en lees.””

   ## Antwoord : Ik wens u en uw “woke”-idioten een gezond-verstand/realistisch traject toe , waarbij u zsm tot bezinning komt en geen WARTAAL meer uitkraamt Want dat is wat IK hier van uw kant lees.

   “”Doodt ze… want dan zijn WIJ ervan af.””

   ## Antwoord : U spoort niet . Dat zeggen WIJ helemaal NIET. Dat is een conclusie die U trekt , en is totaal ongefundeerd .

   “”Succes in het leven zou ik zeggen.
   Ik wens jullie een fijne, vredevolle toekomst.
   Verander de wereld… Begin bij jezelf.

   Mss het overpeinzen waard?? “”

   ## Antwoord : Dank u voor uw succes wensen en een vredevolle toekomst EN om de wereld te veranderen… Inderdaad , “BEGIN BIJ UZELF …door die hoop stront in uw hersenpan te gaan gebruiken gebruiken en realistisch te worden.

   Misschien het overpeinzen eens waard ???

   Hey , maat …wens je nog een fijne dag toe.

  • Ik ben niets vergeten te melden , halve zool
   U vindt het dus NORMAAL dat hoofdzakelijk MANNEN , hun “thuisland” hebben achter gelaten (vader , moeder , vrouw , kind(eren) …en dan vrouwen en kinderen gebruiken als STORMRAM om barricades te bestormen ??? WAT voor stuk lafhartig stront ben je , wanneer je je ouders , vrouw en kinderen achter laat in een oorlogssituatie , en zelf de benen neemt ? WAT voor stuk lafhartig stront ben je wanneer je vrouwen en kinderen als stormram gebruikt tegen een barricade ??? DAT noem ik pas ONMENSELIJK

   U heeft TOTAAL geen idee , wat ik heb meegemaakt en in welke situaties ik ben geweest , noch weet u dit van Karton , Daniel Proot en Andre Lycke . Van Karton weet ik het e.e.a als oud gediende ….de andere twee niet . Maar deze 2 personen, hebben WEL gezond verstand.
   En helaas ontbreekt dat bij u .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in