FENIXX KLASSIEKEN

Onvoorstelbare taferelen vonden deze dagen plaats in Thessaloniki, Griekenland. Nadat de politie de opmars van enkele honderden migranten richting noorden naar Midden-Europa had gestopt, probeerden ze verschillende malen de politiebarrières met geweld te doorbreken. Daarbij gebruikten ze specifiek vrouwen en kinderen. Tot slot was er een gebeurtenis die voor ons Europeanen nauwelijks te bevatten is, maar die schijnbaar in andere culturen niet ongewoon lijkt te zijn.

In Athene verlamden asielzoekers het treinverkeer

In Athene blokkeerden migranten het treinverkeer door op de treinensporen te zitten en te liggen. Vrijdag demonstreerden tientallen migranten in de Griekse hoofdstad op het station van Larisis. De spoorwegmaatschappij TrainOSE moest uiteindelijk als gevolg van de protesten de stopzetting van de treindienst aankondigen, schrijft Juergenfritz.

Onvoorstelbare scènes in Thessaloniki

Duizenden asielzoekers hebben gereageerd op een oproep van sociale netwerken om een lange opmars over de Balkan naar het noorden te maken. In Griekenland werden ze in Thessaloniki gestopt.

Nu probeerden de zogenaamde “vluchtelingen” steeds opnieuw de politieagenten aan te vallen en de barrières met geweld te doorbreken. Het is duidelijk dat er meerdere keren vrouwen naar voren zijn gestuurd om de politieagenten aan te vallen.

Maar toen gebeurde het onvoorstelbare en tegelijkertijd zeer onthullend: Twee asielzoekers pakten een meisje op en gebruikten haar als menselijke stormram om door de politiebarrière te breken.

Video inmiddels door YouTube verwijderd.

Maar hier de backup:

 

Griekenland: Migranten vandaliseren kerk op Lesbos, alweer

Voedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s

4 REACTIES

  1. Gaan die gasten op de rails zitten en liggen ? Das héél stom van hen………tenminste, als de regering de machinisten opdracht geeft om NIET te stoppen !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here