Social media gebruikers zijn verontwaardigd: in zwarte kringen in Amerika circuleert een video met een zwarte tiener die een blanke man met een baksteen open op straat van achteren neerslaat. Op de achtergrond is er een gejuich van goedkeuring – vermoedelijk van zwarte jongeren. Instagram wil de video niet verwijderen: het is niet in strijd met de Community-Standards.

De aanvallen van zwarten op blanken duren voort. De volgende video uit Baltimore laat zien hoezeer de situatie in de VS uit de hand is gelopen:

Backup:

Van achteren aangevallen met een baksteen

In de video zie je een blanke man van middelbare leeftijd nietsvermoedend over een stoep in Baltimore lopen. De medeplichtigen van de dader zijn blijkbaar reeds op de hoogte van de plannen en filmen de situatie vanuit een hinderlaag. Daarop komt de jonge zwarte man aanlopen. Hij houdt een steen in zijn hand, schrijft Wochenblick.

Van achteren slaat hij bruut op de schedel en de nek van de blanke man in, waardoor hij instort en linea directa op de grond gaat. De jongeren op de achtergrond juichen enthousiast toe. Ze vieren de laffe aanval op de weerloze oudere man.

Blanke levens zijn niets waard

De video is gepost door Tray Savage op Instagram (@traysavage_). De zwarte man viert de aanval op de blanke: “White Lives Do not Matter, Black Lives Matter” – dus blanke levens hebben geen betekenis, zwarte levens hebben betekenis.

  Artsen delen HUN EIGEN horrorverhalen over vaccinletsel en onthullen dat vaccins een verwoestende uitwerking hebben op de medische wereld

Instagram: schendt (waarschijnlijk) niet Community-Standards

De gebruiker die de video heeft gerapporteerd, is woedend. Instagram legt hem uit dat het onwaarschijnlijk is dat de video de Community-Standards van het platform schendt.

Zo legt Instagram het uit in de verklaring:

“We hebben @traysavage_ niet verwijderd.
We denken dat deze video waarschijnlijk niet in strijd is met onze communityrichtlijnen. […]
Omdat Instagram een ​​wereldwijde community is, begrijpen we dat mensen zich op verschillende manieren uiten. […]”

Het is nog niet bekend of de oudere man de klap met de steen heeft overleefd.

Mainstream media hullen zich wederom in stilzwijgen: Blanke studente en vader door zwarte doodgeschoten in hun voortuin

Vorig artikelVS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona
Volgend artikelPeiling: Trump leidt nu landelijk, na rellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Tijd om ons te wapenen.
  Een aantal jaren terug liep ik tegen een groepje turken aan die op een bruggetje stonden in het park. Ik was op weg naar de winkel en moest het bruggetje over. De jongens gingen provocerend in de weg staan zodat ik er niet langs kon. Ik zei hen aan de kant te gaan, en zij zeiden dat ik maar om moest lopen. Het was hun brug zeiden zij. Ik zei hun dat ik dat niet van plan was en toch echt de brug over wilde. Daarop kwam de brutaalste naar voren en zei: wat moet je nou ouwe? En hij haalde zijn hand uit om mij te slaan. Ik weerde zijn slag, greep hem en gooide hem van de brug het water in. Ik oefen al vele jaren vechtsporten, he he… Ik keerde mij om naar de andere jongens en zei: Nou? Wie is de volgende die wil leren zwemmen? Daarop gingen zij aan de kant en lieten mij door en zeiden dat ik een goede kerel was. Zij zochten geen problemen zeiden zij. Ik heb nooit meer last gehad van die jongens. Als ik langs kwam was het altijd plaats maken en handje opsteken.
  Kijk, dat is de enige taal die zij verstaan en hoe je respect verdient. Hard optreden zonder veel woorden en hun tonen wie de sterkste is. Zij verstaan immers alleen de primitieve taal der apen.
  Tegenwoordig heb ik altijd een cold steel wandelstok bij me. Heel effectief en legaal. Ik mocht hem zelfs meenemen in het vliegtuig. Maar je kunt er hele rake klappen mee uitdelen. Zo op internet te bestellen. En met zo’n stok bij je blijven die pigment verwende rotzakjes wel uit de buurt. Aanrader voor iedereen! En doe je kinderen op Thai boxen (geen kickboxen) zodat zij hun mannetje of vrouwtje leren staan. Kunnen vechten is zo belangrijk in deze tijd!

 2. Het leven van blanke is niks waard!
  Was men niet zo verschrikkelijk stom geweest als bijvoorbeeld;
  Akwasi, Silvana Simons, en de rest van dat achterlijke volk, wat hun land is ontvlucht.
  Wat hun volk de rug heeft toegekeerd, dan had het nog enige waarde kunnen hebben.
  Maar het is zo’n verschrikkelijk stom volk, dat ze alleen maar overal voor ellende zorgen!

  Ze zijn te stom, om door te hebben, dat ze gebruikt worden.
  Die gasten van joop.nl, het zijn volgelingen van de NSB.
  Hun voorouders hebben gefleurd met de Duitse nazi’s.
  Nu, fleuren ze met “iedere nazi”, zolang het maar anti westers is.

  Waren de Simon’s en de Akwasi’s, een beetje oprechte mensen, dan hadden ze niks met deze van oudher volksverraders te maken willen hebben.
  Maar de Simon’s en de Akwasi’s, zijn zelf grote neonazi’s die hun huidkleur misbruiken, om zich achter te verschuilen!

  Blank is fout!
  Om wat verder na te denken, is hun verstandelijk vermogen te klein voor.
  Het blanke volk gaan ze uitroeien…. en dan?
  Dan gaan “zij” iets opbouwen. Het karakter hebben ze er niets eens voor!

 3. Als het erop aankomt zijn al die vreemden lafaards, alleen in groep durven ze, zwakkeren, oude mensen kunnen ze aan, langs achter aanvallen, bijna allemaal dezelfden, gewoon tuig.

 4. Vroeger toen ik wat jonger was, begon dat gemekker met marokkanen en turken los te komen.

  Ik was electromonteur op een fabriek waar veel turken werkten; die huurde een bed en moesten een vermogen betalen aan de imam, die eigenaar was.
  Ik had de pest aan die lul,ook al om dattie een machine saboteerde om naar voetbal te kunnen kijken.
  Op een gegeven moment was hij aan het bidden op zijn matje in mij schakelruimte. Ik zei eruit–geen reactie.
  Nou was ik altij zo sterk als een beer, dus ik greep hem in zijn nek en scheurde hem -schreeuwend en gillend door de fabriek, langs de turken, huppetee, naar buiten met een trap onder zijn kont.

  Kwam terug en vroeg: nog iemand wat? Nee? Goed.
  Van de directeur kreeg ik later een beloning-stiekumpjes, maar och…
  ———————-
  Op een 4 mei herdenking, opde Grote Markt Groningen waren er een paar marokkaanse lolbroeken met draagbare radio.Jaar of 18.
  Ik zei doe die radio uit–gelijk een grote bek.
  Nou had ikeen kort lontje over dat soort dingen, dus ik gaf twee klappen; een de radio on de grond en stuk, en twee de grootbek in zijn smoel.
  Die rende jankend weg.
  Zo moet dat.

  Een week of wat later liep ik ’s maandags ’s morgens door de stad en zag weer zo’n groepje die bezig waren voorwiel van een fiets dubbel te trappen.
  Ik zei er wat van, en gelijk een hele serie scheldwoorden
  Ging er heen en gaf er twee een veeg om de kop die klonk als een klok.
  Rennen dat ze konden!

  Moraal: nooit bang zijn voor dat vuilnis, noit. Wordt het geweld, richt je opde leider.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in