seth0s / Pixabay

Er gaat geen dag voorbij zonder schokkend nieuws in een of ander mediakanaal: de zoveelste veel te jonge persoon is doodgevallen. We zoeken al sinds 2021 naar de oorzaken en hebben met talloze deskundigen gesproken. Het is misschien een schok voor sommigen, maar mensen sterven nog steeds in een onverminderd hoog tempo, zelfs na het einde van de vaccinatiecampagnes. Vooral sporters lijken risico te lopen. Kun jij jezelf en je dierbaren beschermen? Welke diagnoses zijn mogelijk? En welke therapieën? schrijft Florian Machl.

Ik stond op het punt om te beginnen met de woorden “In de afgelopen dagen …”, maar dat zou niet de waarheid zijn. Al sinds het begin van de vaccinatiecampagnes rond de jaarwisseling 2020/2021 sterven er mensen. Tal van professoren en andere deskundigen hebben vanaf het begin gewaarschuwd, in de eerste plaats de bekende arts en microbioloog professor Sucharit Bhakdi. Sinds hij in de openbaarheid trad en waarschuwde voor de gevaren van “mRNA-vaccinaties” (maar ook voor vectorvaccinaties, die giftige spike-eiwitten in het menselijk lichaam brengen), werd hij door de mainstream verstoten. Tot die tijd was hij een publiekslieveling en een veelgevraagde, populaire expert op de publieke omroepen. Als je het je wilt herinneren – hier is het eerste videogesprek van de professor die mogelijk miljoenen levens heeft gered met zijn waarschuwingen.

Zelfs toen al uitte Bhakdi gedachten die zo schokkend waren dat het zelfs bij het verzet tegen de pandemiewaan twijfels opriep. Hij sprak de angst uit dat alle gevaccineerde mensen zouden sterven, uiterlijk na boostervaccinaties. Gelukkig is deze bewering nog niet bevestigd. Veel mensen sterven echter aan problemen die jongeren voor de vaccinatiecampagne zelden of nooit hoefden te ervaren. Hartproblemen “exploderen”, er zijn talloze herseninfarcten en medische specialisten maken melding van bijzonder snel groeiende, kwaadaardige kankertumoren, waarvan sommige voorkomen in combinatie met andere kankersoorten die “nog nooit” in deze combinatie zijn gezien.

  Frankrijk: ENIGE Kritiek op het mRNA DEATHVAX™ Platform Strafbaar tot 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 euro

Terwijl het een propagandaleugen was dat iedereen iemand zou kennen die zou sterven aan Covid-19, is het voor elke medeburger de controleerbare waarheid dat iedereen iemand kent die veel te jong moest sterven in de jaren 2021 tot vandaag. Bijna niemand die heeft vertrouwd op de beloften van zijn huisarts, de massamedia en politici wil toegeven dat dit iets te maken kan hebben met de vaccinatiecampagnes.

Een paar recente voorbeelden, de lijst zou eindeloos door kunnen gaan met incidenten van over de hele wereld. Al deze gevallen hebben één ding gemeen: de mensen waren atletisch en op een leeftijd waarop het risico op een fatale hartaanval of een andere van de hierboven genoemde ziekten tot 2020 als uiterst zeldzaam werd beschouwd.

 • Voormalig NHL forward Konstantin Koltsov stierf “plotseling” in Florida op 42-jarige leeftijd.
 • Voormalig professional Ersen Martin uit Neurenberg overleed op 44-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval.
 • In Sens overleed een 13-jarige voetballer tijdens een wedstrijd.
 • Professionele videospeler Michael Begum overleed op 35-jarige leeftijd.
 • De Duitse worstelaar Andreas Ullmann overleed op 40-jarige leeftijd “na een lange ziekte”.
 • De 25-jarige Regensburg voetballer Agyemang Diawusie overleed op 25-jarige leeftijd aan een plotselinge hartdood.
 • Professioneel ijshockeyer Jan Kouba overleed op 30-jarige leeftijd; de oorzaak is onbekend.
 • Worstelster Bray Wyatt overleed op 36-jarige leeftijd aan een hartaanval.
 • De 52-jarige NHL ster Chris Simon overleed plotseling en onverwacht.
 • De Schotse atlete Sheila Fairweather overleed op 24-jarige leeftijd aan een onbekende oorzaak.
 • Schooljongen Raphaël Pryor overleed op 17-jarige leeftijd tijdens een voetbalwedstrijd op Eton College.
 • Bokser Kanamu Sakama overleed op 20-jarige leeftijd.
 • RSV-speler Marco Hopp overleed plotseling op 53-jarige leeftijd.
 • Vijfvoudig Paralympisch kampioene Joana Neves overleed op 37-jarige leeftijd.
 • In Crailsheim overleed een 28-jarige hardloper aan hartfalen tijdens de Burgberglauf.
 • Manchester United-speler Bobby Power overleed op 40-jarige leeftijd aan kanker.
 • Scott Kenyon stierf op 39-jarige leeftijd tijdens een beachvolleybalwedstrijd.
 • De 28-jarige bodybuilder Dmitry Kimak overleed toen hij ging douchen.
 • De 46-jarige Roemeense voormalige professionele volleybalspeelster Rusandra Dumitrescu stierf aan een hartaanval.
 • Een 8-jarige cheerleader in Nebraska overleed aan een plotselinge hersenbloeding.
 • Voetballer Jeremias Sprague overleed op 20-jarige leeftijd aan een hartaanval.
 • De jonge Ierse rugbyster Sarah Lynch stierf in haar slaap.
 • Bodybuilder Danilo De Campos stierf op 31-jarige leeftijd aan een hartaanval.
 • De Poolse skispringer Mateusz Rukowski stierf op 37-jarige leeftijd aan een hartaanval.
 • De Schotse rugbycaptain Aiden Hoenigman overleed plotseling op 27-jarige leeftijd.
 • Topatleet Shawn Barber, wereldkampioen polsstokhoogspringen, overleed op 29-jarige leeftijd.
 • De 18-jarige atleet Lachlan Haining stierf aan hartfalen.
 • De 14-jarige Amari Crite stierf op school tijdens een basketbalwedstrijd.
 • Profvoetballer Luis Tejada stierf op 41-jarige leeftijd aan een hartaanval.
 • Voetballer Bryce Stanfield overleed op 21-jarige leeftijd tijdens een training.
 • De 17-jarige Pakistaanse professionele tennisspeelster Zainab Ali Naqvi overleed “plotseling” op 17-jarige leeftijd.
  Kwetsbaar mens armbanden die aangeven dat drager verzwakt immuunsysteem heeft en afstand wil houden

Zie ook deze samenvatting:

Dus niet iedereen stierf en niet onmiddellijk. Maar velen sterven – en voortdurend. De genmodificerende spike-injecties hebben een langdurig effect.

De MWGFD organiseerde onlangs een symposium in Duitsland waar vaccinatieslachtoffers aan het woord kwamen – en artsen en alternatieve behandelaars hun praktijkervaringen beschreven. Bekijk dit 5 uur durende evenement achter elkaar. Wij – en collega’s van andere onafhankelijke media – zullen er fragmenten van publiceren en hebben ter plekke ook veel interviews afgenomen.

We bevelen ook dit informatieve artikel uit de Stattzeitung over het symposium aan.

Wat kan er gedaan worden?

Er kunnen tikkende tijdbommen in de lichamen van gevaccineerde mensen zitten. Het is belangrijk om uit te zoeken of je getroffen bent. Daarvoor moet je je dringend laten onderzoeken – indien mogelijk door artsen die de mogelijkheid van vaccinschade niet bij voorbaat categorisch uitsluiten. Omdat de “vaccinaties” een langdurig effect kunnen hebben, zou het nuttig zijn om vast te stellen of je eigen lichaam nog steeds giftige spike-eiwitten produceert. Dit is onder meer mogelijk via het laboratorium van de MWGFD, waar het werk van wijlen Prof. Burkhardt wordt voortgezet. De experts wezen ons erop dat een enkele bloedtest geen zekerheid biedt – meerdere tests zijn aan te raden. Als het lichaam nog steeds spike-eiwitten produceert, zijn er een aantal middelen die gebruikt kunnen worden om hun vernietiging te verlichten, zoals nattokinase. Er werden tijdens het symposium echter verschillende andere middelen genoemd, waarover we later zullen berichten.

Veel van de “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen zijn het gevolg van hartproblemen. Er zijn verschillende conventionele diagnostische methoden die gebruikt kunnen worden om te bepalen of er bijvoorbeeld littekenvorming van een doorgemaakte myocarditis aanwezig is. Een MRI-scan van het hart kan bijvoorbeeld de hartspier zichtbaar maken en littekenvorming of andere weefselveranderingen aantonen. Een CT-scan van het hart kan de toestand van de kransslagaders bepalen. En er is cardiale echografie (echocardiografie), waarmee de toestand van de hartspier, hartkleppen, hartholtes en hartzakken niet-invasief in beeld kunnen worden gebracht. Een grondig hartonderzoek wordt aanbevolen voor iedereen die zich zwak voelt sinds zijn vaccinatie. Velen melden een onvaste tred of problemen bij lichamelijke inspanning.

  Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komt

Over het algemeen raden de experts aan om het immuunsysteem te versterken. Dit kan worden bereikt met een gezonde levensstijl, voldoende tijd in de natuur, maar ook met voedingssupplementen, die een bewezen positief effect hebben op het immuunsysteem, en een aangepast dieet.

Bezoek de komende dagen en weken onze website om de bijbehorende gedetailleerde rapporten en interviews te bekijken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Sucharit Bhakdi: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelToparts geeft alarm af: ‘Zwangere gevaccineerde Amerikaanse moeders sterven nu in alarmerend tempo’
Volgend artikelWEF-leider die werkt aan radicale ontvolking van de planeet vecht voor zijn leven na een spoedoperatie aan de hersenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Bijna niemand die heeft vertrouwd op de beloften van zijn huisarts, de massamedia en politici wil toegeven dat dit iets te maken kan hebben met de vaccinatiecampagnes.

  Een vrouw van 43 in mijn familie, werd ziek na gevaxt te zijn……..en is vorig jaar overleden.

  Ze kwam uit China, was geadopteerd……afkomst onbekend. Een weggegooid kind. Je weet natuurlijk niet wát er bij die ouders gezeten heeft, maar wat ze bij zich droeg werd heus wel geactiveerd door het onderuit halen van haar immuunsysteem.

  En nee, de bewijzen liggen in de as. Ik kan niet anders dan er over zwijgen…….want ik ben uiteraard maar een zwammende wappie. Heb mijn muil maar gehouden.

  Wát een onvoorstelbare smerige puinhoop is er van de wereld gemaakt……..en mede door de Mengele ’s van deze wereld.

  In het donderdagse stuk van Benjamin Fulford wordt duidelijk dat het kaartenhuis van de deep state instort. Als je leest hoe dat tuig zichzelf meester heeft gemaakt van iedere machtspositie, ga je gierend over je nek…….!!!

  God, laat hier een eind aan komen.

  • De meeste mensen zijn niet sterk genoeg om toe te geven dat ze zijn genaaid. Dat komt omdat de meeste mensen door het ONDERwijs en door alles in onze politiek/media/maatschappij, nogal narcistisch worden gemaakt. Mensen zoeken liever iets of iemand om hun eigen falen op te kunnen projecteren. De elites weten dat en die spelen dat gewoon tegen elkaar uit… al duizenden jaren.

 2. Ja ja ze voelden zich verheven boven ons. Ze hebben zich verkneukeld toen wij niet binnen mochten zonder QR-code. Zelf mijn ex-kinderen lachten me uit, vonden mij een gek en wilden niets meer met mij te doen hebben. Laat ze allemaal maar afsterven die domme deugprikkers. Van mij geen mededogen of vergeving.

 3. Iedereen krijgt zijn beproeving en bliss (is geen vertaling voor in het Nederlands, noem het plezier). De westerling heeft gekozen voor eerst het laatste, en zich daarin onsterfelijk te wanen. Achteraf is de test zwaarder, op een hogere rang van de ladder.
  Ik zie al die zogenaamde ellende nog steeds op het vlak van de lol.

  • Nederlanders zijn een praktisch volk, voor psychologische zaken bestaan minder woorden. In de 17e eeuw spraken ze Nederlands langs de hele kust van Europa, en voor praktische dingen als bestek wordt tot in Japan nog steeds Nederlands gebruikt.

   De objectivering wordt fascisme indien op mensen toegepast, discriminatie, zowel negatief als ‘positief’ naar eigen zieke en verveelde norm. De objectieve werkelijkheid is nog steeds dualistisch. De tweede vorm is de decadentie, idealisering en promotie van alle misvormingen en afwijkingen als die maar weerloos zijn.

   Hier dacht ik over na in de supermarkt toen ik een paar postzegels moest kopen en er net 1 vrouwelijke klant voor me stond, en iedereen begon te zeuren waar de rij is, precies zoals bij de aanvang van de zelfscanner en corona. Zelfs als ze bij elkaar op hun rug zitten, of erin, hebben ze niet door met wie ze te maken hebben.

   • In de 17de & 18de eeuw was het Nederlands de belangrijkste vreemde taal in Scandinavië. De republiek had de grootste handelsvloot ter wereld, dreef handel met vele landen & de producten van de relatief vrije (druk)pers vonden afnemers over een groot deel van de wereld.

 4. God heeft ons hier 3000 jaar geleden voor gewaarschuwd als de tekenen van de tijd, in Zijn Woord oftewel de Bijbel. Maar ondanks dit feit willen de meeste mensen Hem nog steeds niet de eer geven…. laat staan in Hem en Zijn Woord geloven… beetje onlogisch…. Neen, liever God de schuld geven voor de puinhoop die MENSEN maken… stakkers. Bekeer je nu het nog kan om deel uit te maken van de escape als het einde komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in