© Trump White House (Public Domain)

Er is geen communicatie geweest tussen de Russische president Vladimir Poetin en de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump over de vrijlating van een gevangen Amerikaanse journalist of een ander onderwerp, zei het Kremlin donderdag, bericht RT.

“Natuurlijk heeft Poetin geen contacten met Donald Trump”, zei Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov tegen verslaggevers. Hij maakte de opmerking nadat Trump in een post op social media beweerde dat Poetin Wall Street Journal-verslaggever Evan Gershkovich zal vrijlaten nadat hij in november het presidentschap heeft teruggewonnen.

De journalist “zal vrijwel onmiddellijk na de verkiezingen worden vrijgelaten, maar zeker voordat ik aantreed”, zei Trump op Truth Social. “Hij zal thuis zijn, veilig en bij zijn familie. Vladimir Poetin, president van Rusland, zal dat voor mij doen, maar niet voor iemand anders, en wij betalen niets!”

Peskov verwierp de grootspraak van Trump en zei dat alle communicatie met Amerikaanse functionarissen over de mogelijke vrijlating van Amerikanen die beschuldigd worden van misdaden in Rusland in het diepste geheim zou gebeuren. “We kunnen nogmaals verklaren wat we herhaaldelijk hebben gezegd, namelijk dat deze gesprekken in volledige stilte en op een absoluut geheime manier moeten worden gevoerd. Dit is de enige manier om ze effectief te laten zijn.”

Gershkovich, een Amerikaans staatsburger, werd in maart 2023 gearresteerd door de Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB) op beschuldiging van spionage. Hij werd beschuldigd van het verzamelen van staatsgeheimen met betrekking tot een militair-industrieel bedrijf in Ekaterinburg. Een Russische rechtbank heeft zijn detentie verschillende keren verlengd in afwachting van zijn proces.

Poetin zei eerder dit jaar in een interview met de Amerikaanse podcastpresentator Tucker Carlson dat Gershkovich “op heterdaad betrapt” was bij het verzamelen van geheime informatie voor “de speciale diensten van de VS.” Hij voegde eraan toe dat de Amerikaanse en Russische inlichtingendiensten de mogelijke vrijlating van Gershkovich bespraken, wat een wederdienst van Washington zou vereisen.

  Propaganda verandert de oorlog niet – Oekraïne verliest nog steeds II

Trump heeft eerder voorspeld dat hij de vrijlating van Gershkovich zal bewerkstelligen, door vorige maand in een interview met Time magazine te zeggen dat hij, in tegenstelling tot de huidige Amerikaanse president Joe Biden, in staat zal zijn om de journalist vrij te krijgen. “Ik kan heel goed opschieten met Poetin, maar de journalist moet worden vrijgelaten en dat zal hij ook.”

T. J. Ducklo, een senior adviseur van de herverkiezingscampagne van Biden, beweerde dat Trump “geen moer geeft” om Amerikanen die in Rusland gevangen zitten. Hij voegde eraan toe: “Voor Donald Trump zijn deze onterecht gevangen Amerikanen politieke wapens en rekwisieten om te gebruiken voor zijn eigen gewin. Voor Joe Biden zijn het mensen met wiens geliefden en familieleden hij tijd heeft doorgebracht.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Trump verraadt zijn achterban om 95 miljard dollar naar Oekraïne en Israël te sluizenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInsider Pfizer geeft toe dat ‘pandemie een ontvolkingspoging’ was
Volgend artikelScott Ritter: De VS-dreiging om groen licht te geven voor Oekraïense aanvallen op Rusland kan escaleren in nucleaire oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Tja als je de dikke reet van Trump hebt kun je een ander lichaam bestellen/krijgen kost een paar €uro’s maar dan heb je ook wat.

  Startup beweert dat ze een AI-hoofdtransplantatiesysteem hebben ontwikkeld en is van plan om binnen tien jaar de eerste procedure uit te voeren

  Wetenschappers steken de koppen bij elkaar voor een krankzinnige medische doorbraak.

  Neurowetenschappen en biomedische technologie startup BrainBridge heeft aangekondigd dat het een AI-gemechaniseerd systeem heeft ontwikkeld voor het uitvoeren van hoofdtransplantaties.

  De procedure zou een hoofd op het lichaam van een hersendode donor transplanteren, waardoor de herinneringen, cognitieve vaardigheden en het bewustzijn van het getransplanteerde individu behouden blijven.

  De onderzoekers geloven dat de innovatieve operatie patiënten met onbehandelbare aandoeningen zoals verlamming en bepaalde vormen van kanker zou helpen, evenals neurologische ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

  Hashem Al-Ghaili, de wetenschapper achter het project, zei dat het onderzoek is geëvalueerd door experts uit meerdere gerelateerde vakgebieden.

  “Het doel van onze technologie is om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in de medische wetenschap en innovatieve oplossingen te bieden voor degenen die strijden tegen levensbedreigende aandoeningen”, vertelde Al-Ghaili aan SWNS.

  “Onze technologie belooft deuren te openen voor levensreddende behandelingen die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren”, voegde hij eraan toe.>>>

  https://nypost.com/2024/05/22/us-news/scientists-announces-wild-plan-for-first-head-transplant/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in