De grond in Oekraïne zal de komende 4-7 weken waarschijnlijk bevriezen. Als dat gebeurt, zullen we alles zien veranderen in Oekraïne. Kolonel Douglas MacGregor legt aan Clayton Morris uit wat er waarschijnlijk zal gebeuren.

Het Russische leger heeft zich teruggetrokken uit de Oekraïense stad Kherson. Het Russische ministerie van Defensie bevestigt dat er geen materieel of soldaten zijn achtergebleven op de westelijke oever van de Dnjepr en dat er geen slachtoffers zijn gevallen bij de terugtrekking.

Het Oekraïense leger voert momenteel een tegenoffensief uit in de regio, die door Moskou tot deel van Rusland is verklaard. Het Witte Huis heeft Oekraïne zaterdag gefeliciteerd met de herovering van de stad Kherson. President Biden, opnieuw enigszins verward, zei in een toespraak dat “de Russen zich terugtrekken uit Fallujah.” Hij verwees naar een stad in Irak.

Volgens de media staat Rusland aan de verliezende kant, maar volgens de gepensioneerde Amerikaanse kolonel Douglas Macgregor zijn de Russische troepen zich slechts aan het hergroeperen om zich voor te bereiden op grootschalige aanvallen om de oorlog te beëindigen.

Er waren naar schatting 25.000 Russische soldaten in de stad Kherson. Nog eens 300.000 Russische troepen zijn onderweg naar de regio. Het Oekraïense leger probeerde 40.000 tot 60.000 soldaten te verzamelen voor het tegenoffensief. Het Russische leger besloot levens te sparen, zich te hergroeperen en de inwoners van Kherson te evacueren.

Als het Oekraïense leger besluit Kherson binnen te trekken, zal het worden vernietigd, benadruktt Macgregor. De Oekraïense legerleiding vreest een valstrik.

De kolonel wijst erop dat de Russen hetzelfde hadden gedaan in Kharkov. Het Russische leger trok zich terug naar de rivier en bracht de Oekraïners grote schade toe. Dus als ze Kherson binnengaan, wacht hen een gruwelijke dood, vertelt Macgregor aan Clayton Morris van Redacted.

  Kunnen de Verenigde Staten een tweefrontenoorlog voeren?

De kolonel gelooft dat dit ook de reden is waarom de administratie van Kherson contact heeft opgenomen met de Russen. Hij wijst erop dat er meer dan een half miljoen troepen gestationeerd zijn in West-Rusland, Wit-Rusland en Zuid-Oekraïne die in Oekraïne zullen worden ingezet.

Kolonel Macgregor verwacht dat de grootschalige operatie zal beginnen zodra het begint te vriezen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kolonel Douglas Macgregor: Verliest Rusland de oorlog? Het antwoord is nee. Een volmondig nee!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe toekomst van de wereld volgens Vladimir Poetin
Volgend artikelHet lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

   • Poetin zet hem op wij hebben hier in Europa niets meer te verliezen wij zijn alles al kwijt want als de vrijheid vervalt dan is er ook geen democratie meer wat hebben wij als volk nog te verliezen niets meer, wij gaan een vreselijke dood tegenmoet wij zitten in Europa er al volop in, wees maar gerust bang Rutte en het WEF zal jullie de dood in drijven er is geen ontkomen meer aan. EEN LAF VOLK VERDIEND NIET ANDERS.

 1. “Als het Oekraïense leger besluit Kherson binnen te trekken, zal het worden vernietigd, benadruktt Macgregor. De Oekraïense legerleiding vreest een valstrik”

  Het Oekraïense leger is reeds Kherson binnen getrokken werden begroet en bejubeld door de overgebleven Oekraïners die niet via veerboten naar de Ostelijke oever van de Djepr zijn gebracht en via andere wegen naar veilige oorden zijn gebracht kortom het blijft gissen door Kolonel Douglas Macgregor net zoals de Nederlandse militaire specialisten (propagandisten) die af en toe het hoogste woord hebben bij het NON-Jornaal en NPO Radio 1.

 2. Vladimirovitch Poutine is een stroman, een pion. Dat weten we wel allemaal, maar van wie dan?

  Van de Romeinse nobele families, die hun tentakels (letterlijk) overal in hebben zitten. Alle nobele families zijn verweven en “ingetrouwd”. Al duizenden jaren lang. Poutine is een stroman van een aantal van die nobele families die takken in oorlogvoering hebben als specialisatie. Ze zorgen voor de strategen, de middelen, de manschappen. Ze zorgen voor de doelen, de aanpak, het spel en de regels.

  De oligarchen zijn onderdeel van deze families. Je kunt geen oligarch zijn en dan geen bemoeienis hebben van deze families. Dat overleef je simpelweg niet.

  Wat moet Poutine doen? Het draaiboek van Hitler herhalen. De Oekraine is al eeuwenlang het centrum van heel veel belangen. De bezem die hier door heen gaat is een blauwdruk voor de rest van de wereld als die gaan “tegen stribbelen”.

  Waarom doet Poutine dit? Om nog meer verdeeldheid te zaaien en duidelijk de geallieerden en vijanden naar boven te laten drijven.

  Maak geen vergissing: die families hebben het allemaal al uitgewerkt en in gang gezet. Er is geen weg meer terug. Zij zullen slagen. Zij hebben het motief, de middelen, de manschappen, de infrastructuur en het plan. Zij lopen al eeuwen voor op de onwetenden. Welke stappen zouden we nog kunnen maken om het te keren?

  Het enige wat we kunnen doen is er niet aan mee doen.

  • Ex Deus: Interessante visie. Maar wist je dat vele oligarchen binnen korte tijd vermoord zijn, de ene na de andere? Nog niet zo lang geleden. (Heb dit al een keer gepost.) Ze zijn niet met gif vermoord, zoals standaard Russisch is, met polonium of zo. Waarom zouden zoveel oligarchen vermoord zijn, en door wie? Heb jij enig idee?

   • Oligarchen zijn maar puppets. Deze oude families vechten ook tegen elkaar. Kijken wie de grootste psychopaten kliek heeft is het spel.

   • Ik lul liever uit mijn nek dan uit dat bruine gat waar jij je viezigheid uit spuit. Ben jij toevallig Goatse?

    En lijm snuiven doe ik niet. Plakt te veel aan de neusamandel. Oh, je bedoelt de LUCHT van de lijm. Liever dat dan het onpasselijk makende gas dat onder jouw neus en boven je kin vandaan komt.

  • @Excelsis Deus: ik persoonlijk vind uw reactie weldoordacht en uitstekend geformuleerd.
   Die komt beslist niet uit een lijmsnuivend brein zoals eerder door iemand werd gesuggereerd.

   Maar net als Immortal zou ook ík willen weten waarom en door wie zoveel oligarchen zijn vermoord?
   U schijnt nogal op de hoogte te zijn dus hopelijk heeft u hier een antwoord op.

   • Als dat zo is, dat veel oligarchen zijn vermoord (ik lees veel, maar niet alles kennelijk) dan is dat waarschijnlijk een opruiming.

    Of voor de volgende stap, nieuwe mensen op deze posities enz. Of ze weten uberhaupt te veel en zijn niet langer meer nodig. Dat laatste is niet zo heel onwaarschijnlijk gezien ze in rap tempo op allerlei fronten aan het schakelen zijn.

    Ze hebben dit ook eeuwenlang gedaan met pausen, bisschoppen, kardinalen, koningen, keizers, admiralen, hertogen enz.

    Maffia als dit (zij hebben het uitgevonden) weten heel goed hoe ze een organisatie moeten laten groeien, krimpen, verschuiven, verschuilen, beschermen en vooral gebruiken.

    Dit zijn echt milieus waarvan wij nog niet eens het puntje van een haar van begrijpen of zien. Heel eng, heel naar en heel duister.

  • deus heeft teveel aan tafel gezeten met hugo de snuiver/mengele/bloemschoen/prikpooier.
   Poetin kan/mag/is misschien…..maar het kremlin is nogal ehhh zuiverend mocht e.e.a. niet in het belang van Rusland zijn….

 3. De Russische olie/diesel boycot gaat bijna in. Dus alle tanks moeten elektrisch, zeker als je bij de EU wil horen. Die uitstoot kan echt niet want slecht voor het milieu. Zo loopt de wederopbouw natuurlijk vertraging op wegens uitstootrechten!

  • Ja ik heb Biden nog gesproken hij heeft nog met Hitler gesproken en Hitler heeft hem wijs gemaakt dat alle Duitsers een zwemdiploma hebben en raakte in paniek en ze hebben Biden weer in zijn kelder opgesloten met een zwemvest.

 4. Volgens mij zet Rusland iedereen op het verkeerde been.
  Go Russia, go!

  Op Geenstijl – wat een woke site is dat geworden, man man – regent het jubelende reacties over een vermeende Oekraïnse zege.
  Het is daar maar een enkeling die het hele spel doorziet..

  • GeenStijl ging op gegeven moment plotseling om van rebels naar woke/mainstream.
   Een raadsel, alsof de knop om ging.
   Wat nog vreemder was dat het reaguurders volk, zoals ze dat zo noemen, ook mee ging.
   Trouwens, dat zogenaamde vlot bijdehand geschreven stijltje ging me vervelen.

   • Geen Stijl was ws altijd al een soort CO…
    Laat het volk raaskallen …als therapie… afreageren.
    Zoals vroeger in de arena’s. En nu in de stadions…Brood en spelen.
    Zelfde principe.
    Maar geen doordachte analyse van de economische en persoonlijke situaties.

  • ja het is echt dramatisch haha….alle mensen met een intelligente mening zijn al gabanned op geenstijl. Anders geen advertentiegeld en geen bestaansrecht.

 5. Voor Russia de beste is een langzamer oorlog dat kan de weste niet tegen. Iedere maand kost minimaal 5 miljard voor Amerika. Laat Europa eerst instorten en daarna Amerika en ondertussen blijft alleen maar inmigranten komen.

 6. Slap gelul allemaal want Putin en het westen spelen onder een hoedje en doen alsof ze vijanden zijn maar dan wel op papier de enige die verliezen zijn de burgers en de fascisten in Brussel die nota bene zelf nog zeggen dat de Oekraïne snel bij de EU moet komen En dat terwijl Poetin met een boycot heeft gedreigd dat hij geen olie meer levert aan Brusselse tegenstanders van hem en zijn Rusland…… Neen dit spel is al gepeeld met heel veel doden die voor niets hebben gevochten Gisteren zou de 8 miljardste wereld burger zijn geboren en dat was in India waar er gefokt wordt bij het leven………. Het mij zou niets verwonderen dat de oorlog daar weer begint als de Oekraïne weer Russisch is geworden Het hele spel van de G7 is dat er meer doden moeten vallen om geen 10 miljard bewoners op deze aardkloot te krijgen en het voortbestaan van de mensheid in gevaar brengt die in een klap alles wegvaagt wat er rondloopt……

 7. Allemaal heerlijke experts betreffende rusland en het nazigebroed oekronaziland.
  De amies zijn de ware duivels, de satanisten indeze, gevoed/gesteund door de europese unie van vazallen,kontenlikkers,zuignappen en perverse pedofielen waarin nederland groots in grossiert.
  Laat de russen maar europa schoonvegen, opruimen en kuisen van de lhgtbqrstuv debielen en wef-adepten.
  De wodka staat klaar met echte hollandese kazen, dus de rus mag komen en de yank in de gastank opzouten met het wef/who/politiek in de gehele eu….OP hongarije en servie na….

  • Ik ben het een heel eind met je eens, laat de Russische jongens maar komen en ik zal ze ook hartelijk verwelkomen. Toch heb ik mijn twijfels over wie er daadwerkelijk aan de touwtjes trekt. Ik vermoed dat Biden, Zelenski en Poetin aan hetzelfde touw bewegen. Amerika wordt nog steeds voorzien van Russische olie en munitie. Het is ziekmakend dat we over alles worden voorgelogen, ik weet niet meer wat waarheid is. Als bijvoorbeeld Rutte morgen verteld dat 2 plus 2 gelijk is aan 4 dan ga ik het acuut narekenen. Maar erger nog is dat er elke dag mensen sterven en achtergebleven families veel leed ervaren terwijl de grote mijnheren veilig in hun paleizen zitten.

 8. Het enige wat logisch is:
  –mobilisatie doe je niet om een feestje te bouwen; kost veel moeite en geld.
  –Zelfde voor het verzamelen van het leger van Belarus aan de grens.
  –900 vliegtuigen–jagers en bommenwerpers– ook samen getrokken.

  Ik verwacht een grootschalige aanval; waarschijnelijk een nep aanval om troepen weg te lokken van het doel; in ieder geval zoals standaard is; met een ingebouwde valstrik.

  En natuurlijk kan RU niet verliezen; ze zouden dat nooit accepteren.

  Dus het sturen van Nato manschappen en veel matereaal brengt alleen het westen in gevaar.

  Ik hoop dat de RU spoedig de internetkabel en de gaspijp naar England opblazen; iets van koekje en deeg…

  P.s.: Vandaag gemiste kans: de Snuiver was in Kherson…paar granaatjes of drones…

  • De internet kabel naar Engeland….wist u dat een Nederlandse e-mail via Stuttgart en dan Tehran naar Londen gaat….

   Kherson is de wortel, en door het innemen moet er een behoorlijke groep soldaatjes worden vrijgemaakt om in die streek de boel te gaan bewaken….de echte opmars komt niet via Kherson, maar waarschijnlijk vanuit zowel wit Rusland als vanuit het midden recht naar het westen….

   Russen zijn niet de achterlijke figuren waarvoor onze persidioten ze uitmaken. De enige achterlijke figuren in deze zijn onze politici en de hoernalisten alhier…

   • Nou en? Kabeltje kan zeker worden opgeblazen; evenals de gaspijp; en die gaat van Holland naar england.
    Nog even wachten; paar weken; dan opblazen; zet ze maar in de kou.
    Alhoewel; heel veel stoken kolen en hout….

    Denk dat ze eerder de bevoorrading naar Kherson afsluiten. Dan is heteen paar week wachten….
    ls gelijktijdig een groot offensief elders wordt ingezet, dan denk ik dat de oorlog zo bekeken is.

    Maar poetin is veel te tolerant en geduldig.
    Een nacht gecombineerd artillerie op grote steden samen met drones en raketjes, en bommenwerpers; dat heeft demoraliserend effect.

    En er is al behoorlijke weerstend tegen hetvregiem…..

 9. Die snuiver is juist strategisch van belang…zoveel onkunde ,stomminiteit en vazalgelik naar de amerikanen is juist in het voordeel van de russen.
  De REST van de wereld kijkt mee, niet alleen ons klein contingent, maar de GEHELE wereld ziet nu de zwakte van de amerikanen en de sterkte van rusland/china.
  Zie onze eigen rattenformaties in de eerste en tweede slaapkamer,de hoge raad(?) OM, politie, burgermeesters en wethouders, zie de toestand, de expertise onder deze vazallen van het wef…en wat gaan we er aan doen?
  Probeer iedereen in je famillie,buurt,kennissenkring die bij de roverheid werkt te laten inzien dat we met kaag/rutte naar de afgrond gaan…dus er moet ingegrepen gaan worden….

  • Alles is mogelijk.
   Zie de geweldloze Anjer Revolutie in Portugal april 1974.
   Het leger koos de kant van het volk en joeg de dictators het land uit.

 10. Als je de kop van de slang afhakt, issie dood.

  De Snuiver dood, geen slaafje van WEF en USA meer….dan voelen zijn slaafse volgelingen zich ook niet meer veilig.

  Goede intyel, een goede artillerie en raket aanval; en er kan feest gevierd worden!
  (Leukste natuurlijk als Rutte met zijn kliek er bij staat)

  • Al die raketten en granaten zijn goed voor het klimaat zij Klaver nog wat atoom boven op en alle bomen en planten zijn kapot wij geven de boeren dan de schuld, want iedereen geloof deze dwaze in Den Haag toch.

 11. ….en CNN lult nog steeds onzin. Zij zeggen: Rusland’s mobilisatie is mislukt; maar een klein deel op komen dagen; rusland is volledig afhankelijk van Iran…

  Personelijk verwacht ik dat RU wacht op de winter, en dan een grootschalige aanval lanceert. Lijkt logisch.

  • Sinds mij door dataexperts haarfijn is uitgelegd hoe de US verkiezingen gefraudeerd zijn geloof ik ook niet meer dat de VVD ooit de grootste partij was of is.

 12. Ze hebben nog altijd de steun van het volk,die zien het gelijk zo als mijn vriend.
  Hij is immers niet voor niets de langs zittende premier.
  En als hij zegt dat we deze oorlog niet kunnen/mogen verliezen,je dit kunt geloven.

 13. Bizar hoe in deze hele thread een specifieke groep niet genoemd wordt die al decennia of langer roept de gehele wereld te zullen bezitten en in wiens ancestrale gebied WW I, WW II, en nu WW III zich afspeelt.

 14. En weer een stel wat vertrouwd werd eerlijk en Waar nieuws te brengen ontmaskerd. Ik had al langere tijd mijn twijfels over de shows van Clayton Morris en Natali Morris die ik regelmatig volgde. Illuminati handgebaren vlogen regelmatig over tafel.
  Is alles gewoon theater? Veroverd een specifieke groep de hele wereld, vernietigt infrastructuur om het door nieuwe te vervangen, dumpt militair materieel uit de kelder om het ook door nieuw te kunnen vervangen, terwijl Waarheidszoekers braaf blijven zoeken naar mensen met een podium die hen uit kunnen leggen wat de waarheid is. Scott Ritter weet niet eens wat de Holodomor in de Ukraine was en door wie die veroorzaakt werd. Hij heeft het over een hongersnood. Zonder de vermelding dat de Bolsjevieken alle voorraad voedsel bij elke burger en boer kwamen confiskeren en burgers dwong hun eigen kinderen en lijken van de begraafplaatsen op te eten. Docu Juri Lina.

  https://macsfuture.com/index.php/2019/07/16/clayton-and-natali-morris-sued-for-fraud-and-leaving-the-country/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in