Koerdische activist: Moslim die leraar in Parijs onthoofde “vermoord” door de politie: “brute, zinloze moord van de Franse politie op moslim”

4
3500
Onthoofd hoofd door moslim en de islamiet Dana Nawzar Jaf

De Koerdische activist en scribent Dana Nawzar Jaf beschuldigt de Franse politie van  “moord” op de 18-jarige Tsjetsjeense moslim die op vrijdagmiddag in Parijs een leraar heeft onthoofd, schrijft de Daily Mail.

Dana Nawzar Jaf, die onder andere schrijft voor de Britse linkse krant New Statesman, schreef gisteren op Twitter een aanklacht tegen de inspanningen van de Franse politie na de wrede moslimmoord.

“Ik veroordeel de brute, zinloze moord van de Franse politie op de moslimverdachte gisteravond volledig. Macron en zijn veiligheidsapparaat zouden het publiek moeten uitleggen wat de noodzaak was van het gebruik
van disproportioneel geweld tegen iemand die verdacht wordt van een mescriminaliteit. Frankrijk verkeert in een crisis”.

De dader van de wrede moslimmoord, een 18-jarige Tsjetsjeen die in het voorjaar naar Frankrijk kwam, werd kort na de misdaad door de politie gedood. De 18-jarige was gewapend met een mes en schoot op de politie met een pistoolachtig voorwerp toen ze op de plaats delict aankwamen. De politie reageerde op het vuur en schoot hem dood. Het wapen bleek later een luchtdrukpistool te zijn.

De post van de Koerdische activist lokte sterke reacties uit op social media en Twitter koos ervoor om deze te verwijderen omdat het in strijd zou zijn met hun regelgeving. Achteraf beweerde Dana Nawzar Jaf dat het Twitterbericht bedoeld was als sarcasme.

Tegelijkertijd houdt hij vol dat het verkeerd is om schoolkinderen te leren over Mohammed-karikaturen. “Het tonen van oneerbiedige karikaturen van de profeet Mohammed aan moslimkinderen is kindermishandeling”, schrijft Dana Nawzar Jaf.

De Daily Mail meldt dat Dana Nawzar Jaf, die een grote schare moslimvolgers heeft, in 2009 naar het Verenigd Koninkrijk is gekomen als uitwisselingsstudent en dat hij sindsdien in het land is gebleven.

Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

Politieman schrijft open brief: LATEN WE TEGEN DE TYRANNIE OPSTAAN

4 REACTIES

 1. Is “t niet geweldig ? Een Koerdische activist , ene Daantje Jaf, durft zich ook al in Franse aangelegenheden te mengen. Deze zg. activist (oorlogshitser) is te stom om voor de Duivel (allah), te dansen,

 2. Waarom blijven wij toch uitspraken als dit accepteren? Hebben wij geen zelfrespect?
  Waarom schoppen we ze niet terug naar waar zij het duidelijk zoveel beter hadden dan hier?
  Wat moeten die nooit door ons uitgenodigde lui hier toch als alles hier zo vervloekt ellendig is?
  Rot op, sodemieter op, verdwijn, keer terug naar waarvan jullie zijn gekomen, DOEI, DAAG!
  Wij zijn jullie zat! Hopelijk dat er snel meer mensen bijkomen die jullie terreur zat zijn!
  Make Europe Great Again & Make Europe Free Again!

 3. ik snap ook niet waarom alles maar gepikt word van die gasten ze misdragen zich op een onwelwillende manier en durven dan nog verwijten uit te spreken ik ben blij dat ze hem neergelegd hebben
  en inderdaad als jullie je eigen hier niet happy voelen ga dan lekker terug naar je eigen land daar kan je doen en laten wat je zelf wil en val ons niet meer lastig want zo langzamerhand kotsen wij van jullie en jullie fanatieke geloof flikker maar lekker op en heel gauw ook en wil je niet dan helpen we je wel even bay bay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here