Terwijl de levensverwachting in Canada keldert, zegt een nieuw overheidsrapport dat “ongespecificeerde oorzaken” de vijfde belangrijkste doodsoorzaak in het land zijn geworden na kanker, hartaandoeningen, COVID-19 en ongevallen, schrijft Mike Capuzzo.

Volgens het rapport van Statistics Canada zijn “ongespecificeerde oorzaken” in 2022 beroertes, aneurysma’s, chronische bronchitis, emfyseem, astma, diabetes, griep en longontsteking, chronische leveraandoeningen en cirrose, Alzheimer en zelfmoord gepasseerd als doodsoorzaken.

Statistics Canada, ook bekend als StatCan, publiceerde het rapport op 27 november in The Daily, het online nieuwsbulletin van het bureau.

Het rapport leidde tot een stroom van bijna identieke koppen – geleverd door de nationale nieuwsdienst van Canada – in de belangrijkste kranten van Canada, zoals deze in de Toronto Sun: “Levensverwachting Canadezen voor derde achtereenvolgende jaar in 2022 gedaald, zegt StatCan,” gevolgd door de subkop: “Meer mensen stierven aan COVID-19 in 2022 dan in enig ander jaar sinds het begin van de pandemie, zegt het rapport.”

Andre Picard, columnist gezondheid bij The Globe and Mail in Toronto, Canada’s grootste krant, noemde de daling van de levensverwachting – van 82,3 jaar in 2019 naar 81,3 jaar in 2022 – “een groot probleem”.

“Het is pas de tweede keer in de afgelopen eeuw dat de levensverwachting in Canada zo sterk daalt,” zei Picard. “In feite is de levensverwachting decennialang gestaag gestegen: 71 in 1960, 75 in 1980, 79 in 2000 en 82,3 in 2019.”

Het COVID-19 sterftecijfer in Canada is gedaald van 16.313 in 2020 naar 14.466 in 2021, zo blijkt uit het rapport. Canada is op weg naar ongeveer 7.000 COVID-19 sterfgevallen in 2023, aldus Picard.

COVID-19 sterfgevallen kunnen niet verantwoordelijk zijn voor Canada’s 7,3% stijging van het totale aantal sterfgevallen in 2022 ten opzichte van 2021 – of voor de 17% stijging van het totale aantal sterfgevallen in het land ten opzichte van de historische norm van 2019, of de historische daling van de levensverwachting in Canada en wereldwijd, zei Picard.

Net als veel mainstream journalisten en volksgezondheidsfunctionarissen in de VS die de daling van de levensverwachting in de VS onderzoeken, geeft Picard chronische ziekten, overdoses aan drugs, sterfgevallen door opioïden, roken, ongezonde diëten en “onverschilligheid” de schuld van de daling in Canada. “Er zijn vrijwel geen verzachtende maatregelen zoals maskeren meer, en de vaccinatiegraad is sterk gedaald,” schreef hij.

  Een opiniestuk in mainstream media Newsweek roept op tot "verontschuldigingen" en "onderzoeken"

Maar Drs. Pierre Kory en Peter McCullough vertelden The Defender dat zij geloven dat het belangrijkste en meest opzienbarende feit in het rapport de toename van 300% is van 2019 tot 2022 in “ongespecificeerde doodsoorzaken” in Canada.

McCullough, een hoog gepubliceerde cardioloog die een veelgebruikt vroegtijdig behandelingsprotocol voor COVID-19 ontwikkelde, zei dat de dramatische stijging van het aantal sterfgevallen door “ongespecificeerde oorzaken” in Canada een seismische en verontrustende verschuiving in de westerse geneeskunde vertegenwoordigt.

“Vóór de pandemie was de sterfte in Westerse landen goed begrepen,” zei McCullough, met 40% als gevolg van bekende cardiovasculaire, 40% als gevolg van terminale neoplastische ziekte (kanker) en 20% als gevolg van andere bekende oorzaken zoals moord, zelfmoord, overdosis drugs en ongelukken.”

Hij voegde eraan toe:

“Sinds de uitrol van de COVID-19 vaccins zijn we getuige geweest van ongekende sterfgevallen zonder voorafgaande ziekte. Een grote autopsie serie, gepubliceerd door Hulscher et al, ontdekte dat 73,9% van de sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie te wijten waren aan problemen veroorzaakt door de injecties.”

McCullough haalde de honderden onderzoeken aan die verwondingen en sterfgevallen als gevolg van spike-eiwitvaccins onderzochten en de miljoenen sterfgevallen en verwondingen die burgers in de VS en Europa aan hun regeringen meldden na mRNA-vaccinatie.

“Alle sterfgevallen moeten worden gecategoriseerd op basis van de doses en data van de COVID-19 vaccinatie,” zei McCullough. “Tenzij het tegendeel wordt bewezen, moet ‘ongespecificeerde dood’ worden toegeschreven aan een fataal COVID-19 vaccinatiesyndroom”, aldus McCullough.

Kory, de voormalige hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Wisconsin en voorzitter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, vertelde The Defender dat het bewijs overweldigend is dat de COVID-19 mRNA injecties meer doden en gewonden veroorzaakten in de Westerse wereld dan enig ander medicijn of vaccin in de geschiedenis.

“Het antwoord op de vraag waarom ‘ongespecificeerde oorzaken’ nu de belangrijkste doodsoorzaak zijn, is heel eenvoudig,” zei Kory. “Die oorzaak is de enige medische interventie die de regeringen en media sinds het begin [van de pandemie] hebben bepleit. … De mRNA-platformtechnologie is en was een kolossale mislukking in zowel werkzaamheid als veiligheid.”

  CEO Pfizer teleurgesteld over effect van derde injectie

Kory en journalist Mary Beth Pfeiffer publiceerden dinsdag een opiniestuk in The Hill waarin ze regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen oproepen om het probleem te bestuderen en aan te pakken van een wereldwijde historische stijging van het sterftecijfer die tot nu toe niet werd erkend door functionarissen en niet werd gemeld door reguliere journalisten.

Op 13 december was het essay trending als het eerste of tweede populairste verhaal op de website van The Hill, die 32,5 miljoen maandelijkse unieke bezoekers heeft.

De commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), Robert Califf, publiceerde op 30 november een buitengewone reeks berichten op X (voorheen Twitter) waarin hij opriep tot een maatschappijbrede “alle hens aan dek” aanpak om het probleem van de “catastrofale” daling van de levensverwachting in de VS op te lossen.

“JAMA Internal Medicine publiceerde eerder deze maand dat onze totale levensverwachting is gedaald naar 76 jaar, en opmerkelijk genoeg is de levensverwachting van mannen in de VS gedaald naar 73 jaar,” schreef Califf.

Maar Kory zei dat de post van de FDA-commissaris, “die zich richtte op roken, voeding, chronische ziekten en gezondheidszorg, het voor de hand liggende negeerde: mensen sterven in abnormaal hoge aantallen, zelfs nu en lang nadat COVID afnam. Toch zwijgen volksgezondheidsinstanties en medische genootschappen.”

De FDA en de mainstream media negeren het feit dat levensverzekeraars “alarm hebben geslagen over deze onverwachte of, ‘overtollige’ sterfgevallen, die 158.000 meer Amerikanen opeisten in de eerste negen maanden van 2023 dan in dezelfde periode in 2019,” schreef Kory.

“Dat overtreft de gecombineerde verliezen van Amerika uit elke oorlog sinds Vietnam. Het Congres moet dringend samenwerken met verzekeringsexperts om deze verontrustende trend te onderzoeken.”

Amy Kelly, COO van DailyClout en de programmadirecteur van het Pfizer Documents Analysis Project, zei dat voor een autopsie om tot een juiste diagnose te komen van een door een mRNA-vaccin veroorzaakte dood, “histopathologisch onderzoek van weefsels uit het hele lichaam nodig is. In de meeste gevallen, zelfs als er een autopsie wordt uitgevoerd, wordt het histopathologisch onderzoek van weefsels niet uitgevoerd”.

  Tirannie komt naar Amerika: gezondheidsautoriteit CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregel

Ze haalde een interview aan met Dr. Arne Burkhardt, die het soort onderzoek beschrijft dat lijkschouwers moeten uitvoeren, maar zelden doen.

Dr. Robert Chandler, een orthopedisch chirurg uit Los Angeles die doceerde aan de medische faculteit van de Universiteit van Zuid-Californië, identificeerde “hele nieuwe ziektecategorieën” die hij “CoVax-ziekten” noemde in zijn studie van de 450.000 pagina’s COVID-19 vaccindocumenten van Pfizer, documenten die de FDA via een gerechtelijk bevel moest vrijgeven, aldus Kelly.

“Het is logisch dat de ongespecificeerde doodsoorzaken zo zijn toegenomen,” zei Kelly. “Wanneer een patiënt sterft met meerdere ziektes tegelijkertijd of met een voorheen ongeziene ziektetoestand, wat beide voorkomt bij de ‘CoVax-ziektes’ die Dr. Chandler heeft geïdentificeerd, kan ik me voorstellen dat veel artsen en/of lijkschouwers niet weten hoe ze deze doodsoorzaken moeten categoriseren. Dat zou leiden tot ‘oorzaak onbekend’ categorisering van sterfgevallen.”

Volgens Naomi Wolf, auteur van “Facing the Beast: Courage, Faith and Resistance in a New Dark Age”, zegt Naomi Wolf: “In de pre-industriële wereld stierven mensen op mysterieuze wijze. Maar in de moderne Westerse wereld zijn er geen mysterieuze sterfgevallen. Elke dood heeft een overlijdensakte die volgens de wet een doodsoorzaak moet vaststellen.”

“Een kleine stijging in niet-toegewezen sterfgevallen is een probleem dat onderzocht moet worden,” zei Wolf. “Een grote stijging, zoals u hebt geïdentificeerd, wijst niet op een massaal mysterie voor artsen en lijkschouwers, maar is eerder een bewijs van een probleem met de staatsadministratie – bureaucratisch wangedrag op grote schaal.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Recordaantal pasgeborenen sterft – deskundigen zien geen verband met vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStrategische reflecties vanuit Moskou
Volgend artikelBRICS en de As van Verzet: een convergentie van doelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik lees deze informatie graag om up to date te blijven, niet om wraaklust of zo. Maar ik zie dat het de meeste mensen niet boeit. Niemand die ik spreek heeft interesse hierin. Het is voorbij. En de mensen die nu nog sterven, tsja, dat zal wel toeval zijn. En wie boeit het wie er dood gaat, zolang het niet een dierbare in je eigen kringetje is, toch. Dus oversterfte is de ver van mijn bed show, zoals met alles. Komen er nog steeds meer ‘wakkeren’ bij? En waar zijn ze? Ik wil ze graag ontmoeten. Groeten.

  • Beste Immortal ik denk niet dat je daar iets zal aan kunnen veranderen van wat je ook tegen hun zal zeggen “het interesseert hun gewoon niets” de dagelijkse soap of voetbal is hun toevlucht zodat ze dan tegen elkaar over die of die “weet ik veel…” over kunnen praten wat er vervolgens de volgende afleveringen gaat gebeuren met wie en hoe en waarom. Een geruststelling mij laten ze daar buiten omdat ze zeer goed weten hoe ik daarover denk zeker toen ze wisten dat ik al lang mijn tv op schroot had gezet. Ik vind het zeer erg dat ze zo worden gemanipuleerd door de media dat ze zonder na te denken als heilige waarheid zien. Nu iets heel anders volgens de gemeente waar ik woon gaan ze vanaf volgend jaar mensen die een badkamer hebben meer belasting gaan laten betalen echt waar het is geen versinsel voor de klimaat hoack natuurlijk want wat een verspilling aan water …dus nu ben ik echt benieuwd hoe mijn brave schaapjes dat ook een prima idee gaan vinden

   • margot december 16, 2023 Bij 13:18
    Beste Margot, leuk dat je reageert. Dat schept weer moed! Te zot voor woorden over die belasting! Dan is er Adema die hondenliefhebbers een cursus wil verplichten voor ze de hond nemen, omdat de hond ‘kan bijten’. Constant in de reet van alle mensen kruipen, ipv alleen de hond-mishandelaar uitzonderingen aan te pakken met forse boetes! Maar iedereen trapt er maar in, en doet maar mee.

 2. In Nederland is het niet anders met oversterfte en levensverwachting dan in de USA en Canada.
  Goed zoeken in de website van het CBS geeft info over Nederland,
  Levensverwachting voor mannen en vrouwen is met ongeveer 4 !!!! jaar gedaald.
  mannen van 81 naar 77
  Vrouwen van 85 naar 81.
  Het is als nieuws item niet belangrijk genoeg voor TV en kranten.
  Als ik dat uit de cijfers van de CBS kan peuren, zal iedere onderzoeks journalist dat toch ook kunnen doen ?

 3. Ongespecificeerde doodsoorzaken zijn de ‘vijfde belangrijkste doodsoorzaak in het land zijn geworden na kanker, hartaandoeningen, COVID-19 en ongevallen’. Nou, tegenwoordig kun je het merendeel van al die vijf gevallen wel onder 1 kopje schuiven: de doodsspuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in