Karen Kingston is een biotechnologisch analist en voormalig medewerker van Pfizer die als een van de eersten waarschuwde voor de gevaren van de zogenaamde CV19 “vaccins”. Kingston toonde het gevaar aan van de nanotechnologie genaamd mRNA, waarvan Big Pharma patenten zegt dat het in feite een elektromagnetisch apparaat is. Kingston was ook één van de eersten die waarschuwde dat het CV19 vaccin het “Begin van Transhumanisme” was, een biowapen en helemaal geen vaccin. Met alle negatieve feiten over de vaccins en de biotech met mRNA-nanopartikels, worden de injecties nog steeds onverminderd gegeven. Alleen al in de VS zijn er 676 miljoen CV19-injecties gegeven en wereldwijd zijn dat er meer dan 13 miljard, schrijft Greg Hunter.

Dit is een enorme wereldwijde misdaad die nog steeds doorgaat. Kingston legt uit: “Deze (vaccins) zijn ontworpen om schade en ziekte te veroorzaken en er wordt op ons geëxperimenteerd. Veel mensen zeggen: “Nou, waarom doden ze ons niet gewoon? Dat is alsof een muis tegen een wetenschapper zegt: “Waarom doodt u ons niet gewoon? Omdat wetenschappers op de muizen experimenteren om een manier te vinden om er zelf beter van te worden. Deze psychopaten experimenteren op mensen om een manier te vinden waar kunstmatige intelligentie beter van wordt. Dat is wat er aan de hand is. Het zijn criminele menselijke experimenten met wapens. Wat ik net zei klinkt als een samenzweringstheorie. U kunt mijn paper doornemen, die bestaat uit alle Pfizer-documenten en overheidsdocumenten. Ik heb de DMED (Defense Medical Epidemiology Database) documenten van het leger erbij. . . . Al het harde bewijs is er.”

  Studie: Volledig gevaccineerde gezondheidswerkers dragen 251 keer meer viruslast, bedreiging voor ongevaccineerde patiënten, collega's

Kingston zegt ook dat mensen niet verteld werd dat er op hen geëxperimenteerd werd door Big Pharma. Kingston wijst erop: “De klinische proeven waren nooit ontworpen om aan te tonen dat ze infecties konden voorkomen en tegen ziekten konden beschermen. Niemand kreeg geïnformeerde toestemming tijdens de klinische proeven en ook niet onder de EUA (Emergency Use Authorization). Mensen werden niet geïnformeerd over de risico’s die de FDA in oktober 2020 wist, namelijk een dozijn neurologische aandoeningen en cardiovasculaire problemen. Dit werd hen dus allemaal niet verteld. Dat is dus geen bonafide onderzoek. Dat is crimineel onderzoek. . . . Pfizer, die $50 miljard ging verdienen, kreeg de leiding over veiligheid, ethiek en gegevensinterpretatie. Dit was dus geen bonafide onderzoek. Het was crimineel experimenteren.”

Kingston zegt dat de mRNA/nanopartikels nog steeds geïnjecteerd worden en dat ze ook in andere producten gebruikt worden zonder dat het publiek hiervan op de hoogte is. Kingston wil beginnen met lokale sheriffs zover te krijgen dat ze de CV19-vaccins van de markt halen, omdat ze een onwetend publiek doden en uitschakelen. Kingston zegt: “Zodra de injecties met Covid 19 in beslag worden genomen, wil ik dat mensen wakker worden en zeggen: waar is deze nanotechnologie nog meer? Grote farmaceutische bedrijven stoppen deze technologie in veel injecteerbare producten. Er zijn dus andere mensen die geïnjecteerd worden en sterven. . . . Ze stoppen het in cosmetica zoals Botox en fillers. We moeten dit nu stoppen, maar we moeten beginnen met de Covid 19 injecties. . . . . Dit zijn geen vaccins. Dit zijn injecties met nanodeeltjes. Van deze nanodeeltjes is bekend dat het giftige stoffen zijn. In 2017 zijn de nanodeeltjes geregistreerd als wapens voor tweeërlei gebruik van bio-oorlogsvoering. De nanodeeltjes zijn dus wapens, en de sheriffs moeten die wapens in beslag nemen. Dat is wat er moet gebeuren.

  12.000 leden van de Amerikaanse luchtmacht, waaronder elitepiloten, hebben de inentingsplicht geweigerd en de deadline nadert nu

Kingston zegt dat als de verspreiding van nanodeeltjes niet gestopt wordt, het uiteindelijk alle natuurlijke levensvormen op de planeet Aarde zal vernietigen. Ja, zo erg is het.

Kingston heeft een Bijbelvers om een diepgaand punt te maken, en ze leest: “Dit gaat over ‘Het Einde der Dagen’. De profetie luidt: “Maar wee in die dagen hen die zwanger zijn en hen die baby’s zogen. Want dat zal een tijd van beproeving zijn die sinds het begin van de schepping, die God tot nu toe geschapen heeft, niet meer is voorgekomen en ook nooit meer zal komen. Als de Heer die dagen niet verkort had, zou er geen leven gered zijn, behalve dat van de uitverkorenen die Hij uitverkoren heeft. Dit gaat over hoe God alle levensvormen volmaakt heeft geschapen. Hij schiep de mens perfect naar Zijn beeld. Nu is er een andere entiteit die leven creëert. Dat is synthetische biologie en kunstmatige intelligentie. Dat is wat het is. . . . We hebben een kans om dit te stoppen.”

Er staat nog veel meer in het 1 uur en 5 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met de bekende biotech analiste Karen Kingston als zij weer een update geeft over de biowapen mRNA/nanopartikel injecties en waarom deze “synthetische biologie” gestopt moet worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geen mondkapje: Coronapolitie worstelt 77-jarige invalide man tegen de grondVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Jarozlav Belsky: sterke opeenhoping van E. coli-bacteriën op implantaten na vaccinatie

Lees meer over:

Vorig artikelDe helft van de Duitse middelgrote bedrijven wil sluiten of naar het buitenland verhuizen nu de vertrouwenscrisis groeit
Volgend artikelSla voedsel in nu het nog kan, want 2,4 miljard mensen hebben nu al niet genoeg voedsel terwijl deze nieuwe wereldwijde hongersnood versnelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Mijn buurvrouw, een trouwe covidiaan, is sinds de vax aan het hoesten en proesten. De afgelopen weken zit ze constant in de tuin te snotteren en te hoesten. Ik hoop voor haar het beste, maar ik houd mn hart vast. Ik ben nog niemand om me heen verloren en ik hoor nergens verhalen die duiden op vaccinatie schade, maar ik leef op een postzegel dus ik kan er moeilijk over oordelen. In mijn dorp is de vax graad hoog, maar er gebeurt nog steeds niks afwijkends. Behalve dus dat ik veel gesnotter en gehoest waarneem, merk ik verder nog niks. Loopt dit allemaal met een sisser af? Was het doel enkel om Europa in chaos te duwen en omver te rukken en communisme te installeren?

  Zucht… hopelijk gaan we uit deze shitzooi leren om de macht eeuwig te wantrouwen en vooral onszelf besturen ipv onszelf te laten besturen. Hopelijk maken we onszelf los van concurrentie en strijd en ontstaat er een noodzaam tot samenwerking. Samen kunnen wij wonderen verrichten, in concurrentie/strijd kunnen wij alleen maar zo hard mogelijk werken voor onze slavendrijvers.

  • Beste Let God sort them out,
   Ik vrees dat je vanaf de herfst andere ervaringen gaat krijgen, in het bijzonder straks in het voorjaar.
   Ik ben geen doemdenker maar een realist.
   Veel mensen hebben nu baat bij de vitamine D a.g.v de zon.
   Zodra de zomer achter de rug is en de normale verkoudheidjes en griep weer toeslaat, zullen vele niet voldoende weerstand hebben om dat te overkomen.

   Het mag duidelijk zijn dat mensen het fenomeen ‘ voorjaarsmoeheid’ kennen.
   Het is terug te voeren op een tekort van vitamine D wat kan ontstaan omdat we tijdens de herfst en winter de reserves in ons lichaam hebben opgebruikt.

   Ik heb helaas geen remedie tegen de gevolgen van die Covid spuiten.
   Het enige wat ik kan aanbevelen is, om gezond eten te consumeren en wel zoveel mogelijk biologisch.
   Probeer zoveel mogelijk bewerkt voedsel te vermijden.
   Het zal wellicht niet mogelijk zijn om de ingespoten troep uit je lijf te krijgen.
   Het zal echter wel helpen om je gezondheid een beetje overeind te houden met minder klachten.

   • In het boek “ALLICHT?! Hoe varianten van bedrog de mensheid kunnen doen otnwaken” staat vanaf pag 489 een hoofdstuk genaamd ‘Oei,ik ben al geprikt en wat nu??” dat samengesteld is door wetenschappers wereldwijd. er staan tal van protocllen in beschreven die je kan doen als je het ‘vaccin’ gehad hebt. De moeite om te delen lijkt me.

 2. Nou ik hoor minimaal 5 tot 6 keer per dag de sirenes van de hulpverleners, op de sportschool nemen de verliezen schrikbarende vormen aan van degen die zich hebben laten prikken, veel van deze bekenden zie ik niet meer in de Gym, veel hebben zgn. Long covid (prikschade) en oefenen niet méér zoals voorheen, traag bliven na iedere rep op hun hol blijven zitten tot de volgende inspanning, zijn er 2 die al een hartoperatie hebben ondergaan hoorde ik van een andere bekende, maar waar ik mij het meest over verwonder is dat ze de relatie tussen de “vaccinaties” niet willen of kunnen leggen.

  Heb het wel eens meer gehad over de moeder van mijn buurman die 4 keer was geprikt omdat zij zó angstig was gemaakt zodat ze een suïcide poging heeft gedaan haar zoon dus de buurman wist net op tijd de hulpverleners in te schakelen, deze mevrouw kreeg een kwaadaardig abces van 3 kg aan haar eierstokken, geopereerd maar het was uitgezaaid en naderhand overleden in een hospice, haar dochter kreeg een trombose been ook geprikt maar is nu onder behandeling, mijn schoonzus ook 4 keer geprikt is verleden jaar oktober overleden aan een progressieve degeneratieve hersenziekte na haar 2e booster in een verzorgingstehuis, dus geen gelul dat de mRNA prikken geen slachtovers maakt het gaat aan de lopende band. oók de brandweer is druk bezig met de zgn, uithijzingen van onwel geworden patiënten die niet normaal door de hulpverleners uit huis “getransporteerd” kunnen worden.

  • Heftig… kennelijk leef ik in een te kleine kring om dit te kunnen beoordelen. Ik bid voor ons allemaal dat WIJ hier met zn allen sterker en wijzer uit gaan komen.

   • Ik leef ook in een kleine kring. Maar als het verkeerd zit zal ik mijn trouwe schilder moeten missen. Na 15 jaar dat hij ons huis in onderhoud had. Kanker, zover afgevallen dat hij sondevoeding moet hebben om de bestraling aan te kunnen. In een half jaar tijd naar een wrak. Als we het hebben over turbokanker. Dit is er 1. En ja geboosterd.

    Het is om misselijk van te worden als het waar is. Maar ik vrees dat het waar is. Die spuit is puur kwaad geweest..

    • mijn vader kreeg op 15sep 2021 van zijn rechtopslapende arts een prik (J&J XEJ393, is een eenmalig ‘vaccin’), vader was sportief, fietste elke dag 40-50km op 80jarige leeftiujd. week nadien was het gedaan met fietsen en enkele maanden later gestorven aan pijnlijke dood.

   • Beste Let God sort them out,

    De Katharen lieten zich zonder verzet naar de brandstapel voeren omdat ze aan hun geloof bleven vasthouden en geweld hadden afgezworen.

    Nu een herhaling?…of…

    • De Katharen (Albigenzen) zijn door het Vaticaan in de late middeleeuwen meedogenloos vervolgd, want zij stamden af van de Essenen, waartoe o.a. ook Yeshua ben Yosef (Christus), zijn vrouw Maria Magdalena & hun drie kinderen toebehoorden.
     Ze waren vegetarisch, vrouwen en mannen waren gelijkwaardig & ook vrouwen konden voorgaan in de dienst.
     Het is niet voor niets dat spiritueel leraar & schrijver Marcel Messing + levenspartner Marijke lange tijd hebben gewoond in het Kathaars ‘epicentrum’ Rennes-le-Château tegen de Pyreneeën.

     • Beste Ron Swart – Zonder op alles wat je schrijft te willen ingaan…, wil ik je voorstellen om pagina 11 t/m 19 door te nemen van The Book of Jubilees. Zie link bij interesse. Yahusha had niets van doen met de Essenen. Dit wordt uit de doeken gedaan in bovenstaande. Marcel Messing is een occultist, dat moge toch wel duidelijk zijn.

      https://www.bookofjubilees.org/
      Stapje door: https://www.paperturn-view.com/?pid=MTI123254&v=1.1

      Uiteraard kun je na de download jezelf weer verwijderen van de mailinglist.

  • Ja hier ist sinds een week ook weer prijs, was een 1,5 maand rustiger van 1 per dag langs de ring waar ik woon, nu weer zeker 5x per dag dat geloei langs mijn huis. En nee dat ligt echt niet aan de hitte. De huisartsenpraktijk van mij kan niet eens met vakantie, ze zijn weer overladen. Je hangt minimaal 30 minuten in de wacht. Ik vermoed dat geert van den Bossche gelijk gaat krijgen. Hij waarschuwde er vorig jaar al voor. De griep is hier weer terug ik zie vele zieken met snottebellen aan hun neus en nu lopen ze ineens open en bloot rond terwijl ze twee jaar terug je hersen zouden ingeslagen hebben als jij ongevaccineerde buiten liep met een verkoudheid. Nu lopen ze zelf overal te snotteren en dat is wat ze ziek maakt. Beesje waait over en veroorzaakt allerlei neven ziektes. En ja beesjes bestaan wel anders kan een heel gezin geen buikgriep krijgen in een paar dagen of zoals nu bij mijn buurvrouw, eerst de jongste verkouden,twee dagen later ander zusje , dag weer later moeder . Er is wel degelijk iets wat overspringt op andere mensen en dat overspringen veroorzaakt kettingreacties van verkoudheden. Waardoor gevaxte mensen een hivpatient worden,want hun imuunsysteem word bij iedere ziekte zwakker en zwakker waardoor ze nevenziektes gaan ontwikkelen.

   • Citaat, ‘waardoor ze nevenziektes gaan ontwikkelen’ Dat is ook de bedoeling van die gifspuiten want de farmaceuten moeten toch verdienen?! Ze zijn er niet voor ons beter te maken want dan verdienen ze niets meer. Ik ben op 71-jarige leeftijd zo gezond als een vis zonder medicijnen. Een beetje hogere bloeddruk activeerde mijn huisarts te zeggen dat ik aan de pillen zou moeten. Heb hem duidelijk gemaakt dat ik dat zonder pillen wel op zou lossen en dat is gelukt. Daar kwam die arts niet zelf op. Het zijn de vertegenwoordigers van de medicijnenindustrie. Ze verdienen ook flink aan die gifprikken te zetten. Ik vroeg hoe hij dacht over covi-19 prikschade, daar dacht hij duidelijk anders over waardoor de vertrouwensband weer minder is geworden.

 3. Ik lees hier dat de vaccinatie uit het lichaam gehaald kan worden, klinkt hoopvol maar is onmogelijk, de reden hiervan is dat het ook in je dna komt, en elke cel van je lichaam, denk nou niet dat ze dit hebben ontwikkeld in 9 maanden maar denk in jaren, ze zijn tenslotte al bezig met plannen voor one World order tig jaren en we bleven maar slapen, nou ik niet.

  • Ze zijn idd al vele jaren bezig om de huidige situatie te creëren. Als je het nieuws en de historie niet van tv haalt maar uit het meer betrouwbare internet dan kom je daar achter. De msm is één grote leugenmachine opgekocht door de globalisten die er voor pleiten de mondiale bevolking te reduceren. Daarvoor hebben ze duivelse plannen bedacht die nu gaande zijn en die de slapende struisvogelschapen nog niet hebben ontdekt. Dat niet (willen) zien heeft niets te maken met intelligentie want ik ken velen die hoog opgeleid en intelligent zijn maar in een diepe (D66-)coma verkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in