De Denen publiceren nu dagelijks zeer gedetailleerde gegevens over Covid-gevallen en ziekenhuisopnames – niet alleen over Omicron, maar over alle Covid-varianten. En, in nieuws dat precies niemand zal verrassen die de laatste twee jaar heeft geleefd, schetsen zij een heel ander beeld dan wat de media beweren, bericht Alex Berenson.

Omicron – dat nog steeds aanzienlijk minder gevaarlijk lijkt, maar wel overdraagbaarder dan eerdere varianten van Covid – is gebruikt als dekmantel voor het falen van vaccins.

De meeste nieuwe Covid-gevallen in Denemarken doen zich voor bij mensen die zijn gevaccineerd of een booster hebben gekregen – en dat geldt zowel voor Omicron als voor eerdere varianten. Meer dan 76 procent van de niet-Omicron Covid-infecties in Denemarken komt voor bij gevaccineerde mensen, evenals ongeveer 90 procent van de Omicron-infecties.

Verder hebben slechts 25 van de 561 mensen die momenteel in Denemarken in het ziekenhuis zijn opgenomen voor Covid, de Omicron-variant. De Denen geven geen exact aantal van patiënten op de intensive care met Omicron, maar zeggen alleen dat het er minder dan vijf zijn.

Het meest verbazingwekkende feit over Omicron en Denemarken is misschien wel dat de stijging ervan eigenlijk samenvalt met een duidelijke vertraging in de groei van het aantal Deense ziekenhuisopnamen en intensive care-patiënten. Deze zijn ruwweg vervijfvoudigd tussen half oktober en eind november, toen de Denen de gelukkige vaccinatievallei verlieten. Sindsdien is er nauwelijks beweging in gekomen, met een stijging van ongeveer 20%.

Deense Covid-ziekenhuisopnames in de afgelopen drie maanden: de stijging dateert van voor Omicron.

Uit de Deense gegevens blijkt ook dat mensen met Omicron zowel minder vaak in het ziekenhuis worden opgenomen dan mensen met andere varianten als ook veel sneller uit het ziekenhuis worden ontslagen – in overeenstemming met wat de Zuid-Afrikaanse gezondheidsautoriteiten hebben gemeld.

  DRINGEND: Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen

Op vrijdag bijvoorbeeld meldden de Denen dat het totale aantal ziekenhuispatiënten met Omicron sinds het begin van de epidemie 77 bedroeg, een stijging met 20 patiënten ten opzichte van donderdag.

Maar het aantal Omicron-patiënten dat momenteel in het ziekenhuis ligt, is tussen donderdag en vrijdag slechts met acht gestegen, van 17 naar 25. Van de 17 Omicron-patiënten van donderdag lijken er dus 12 vannacht te zijn ontslagen.

In vergelijking met het verslag van maandag is de trend nog duidelijker. Het aantal Omicron-gevallen is ongeveer verdrievoudigd, maar het aantal mensen dat in het ziekenhuis is opgenomen, heeft zich nauwelijks bewogen, van 14 naar 25.

BRON: https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-17122021-ep96.pdf?la=da

https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-16122021-fk3t.pdf?la=da

Ongeveer de enige reden tot bezorgdheid in de Deense gegevens is dat Omicron nog steeds bij voorkeur jongere mensen lijkt te infecteren – hoewel niet mensen onder de 15, die meer kans hebben om ongevaccineerd te zijn.

Over het geheel genomen ondersteunen de cijfers uit Denemarken echter grotendeels die uit Zuid-Afrika – en maken zij duidelijk dat de reden dat Europa deze herfst een enorme stijging van het aantal gevallen en ziekenhuisopnamen heeft gezien, niets te maken heeft met Omicron en alles met het falen van de vaccins.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tien OMICRON “variant” voorspellingen voor 2022 en verder … het globalistische autoritaire draaiboek blootgelegdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRevanchistisch nazisme in de hele westerse wereld
Volgend artikelKlokkenluider zegt dat jonge gevaccineerde Australiërs sterven door vaccincomplicaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Nieuwe varianten worden verspreid via de prikken.

  We weten dat het oorspronkelijke coronavirus tot op heden niet is geïsoleerd, dus we mogen na twee jaar aannemen dat het gaat om een gecreëerd virus. We weten dat mensen virussen kunnen ontwerpen en produceren.

  Het begon met griepprikken die eind 2019 door hoofdzakelijk ouderen en zwakkeren zijn genomen. Die zijn ook het meest vatbaar voor angst en gaan het eerst dood. Dit heeft gezorgd voor angst onder een groter deel van de bevolking die uit angst ook is gaan prikken. Zo heeft een steeds groter wordende groep een (zgn) pandemie gecreëerd. Dat de omicron variant weinig doet in Zuid-Afrika heeft te maken met de lage vaccinatie-bereidheid. Volgens John Hopkins is (22-12-21) slechts 26,63% gevaccineerd en dat verklaart waarom zo weinig mensen last daar last hebben van deze nieuwe variant.

  Vaccins bevatten de volgende variant waardoor de pandemie oneindig lang kan doorgaan. Totdat wij iedereen weten te overtuigen geen prik meer te nemen!

 2. HEEFT ,,,, NIETS te maken met het falen van de ( zogenaamde , nog niet goed gekeurde , vloei , injecteerbare ,,, ja wat , en tegen WAT , virus nog niet herkend ) ,, Ik vind hun antwoord , op de inderdaad te snel groeiende wereld bevolking , niet het juiste door mensen te vermoorden , wel door minder kinderen te maken , 3 kinderen , geeft een afname weer , en zeker als veranderingen , ook door rustige gewenning plaats kan vinden , kunnen wij mensen daar goed mee omgaan

  • Hoi Cor Hendrikx,

   Wat je terecht schetst is de paradox waar we al een paar decennia in zitten (vanuit een wereld perspectief).We weten dat in arme landen geen enkele sociale zekerheid is buiten de familie en vriendenkring om. Dat weten die mensen uiteraard al veel langer.

   Logica is dus om veel kinderen te nemen want hun vorm van sociale zekerheid. Als die noodzaak er niet meer is dan valt, maakt niet uit welk geloof, het reproductie cijfer fors terug.

   Het probleem echter is dat de sociopathische en psychopatische elite meer, meer en nog meer wil. Dus zitten we in deze shit zooi. De middelen en mogelijkheden zijn er, niet de (politieke wil). China probeert het echter, ironisch genoeg aangezien het een zeer tiranniek bewind is.

   Groeten,
   Hugo

 3. De zogezegde vaccins (die in werkelijkheid een gentherapie zijn en nog meer rotzooi bevatten maw een bio wapen)doen exact waarvoor ze zijn ontworpen. Van falen geen sprake. Alleen weten de meeste onder ons niet welke de werkelijke doelen zijn van deze repeterende gifprik. Heeft veel meer te maken met het gedeeltelijk uitschakelen en volledig onderwerpen van op den duur niet te temmen bevolkingsgroep in de ogen van onze parasitaire elite.PZG. Het gemak waarbij ze haast zonder noemenswaardige weerstand dit allemaal kunnen doen spreekt eigenlijk hun vrees tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in