Is Dr. Tenpenny iemand die we volgens onze regering moeten vertrouwen? Of is zij een van die artsen die we niet moeten vertrouwen?

Een nodeloze vraag. Zij is de dokter naar wie je moet luisteren en wiens advies je moet opvolgen.

De laatste twee jaar heeft zij haar stem verheven tegen de plandemie en tegen vaccins en als gevolg daarvan gecensureerd.

Iedereen die een andere mening heeft dan de regering en de globalisten wordt gecensureerd.

De gecensureerde dokter geeft een waarschuwing aan de wereld. Ze waarschuwt de kinderen en de ouders.

Luister naar haar waarschuwing in de video hieronder.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

  Het ligt niet aan mij, het ligt aan JOU
Vorig artikelHet hoge sterfteoverschot in Spanje “verbijstert” deskundigen: “Als het Coronavirus niet de schuldige is, wat dan wel?”
Volgend artikel#RealNotRare: Vaccinbeschadigde vrouwen brengen video uit om mensen bewust te maken van bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Vraag ik me ook af. Vlees eten maakt je slimmer namelijk ivm de vit b12 die erin zit. Wil je als veganist gezond blijven dan moet je extra vit erbij slikken, dus een mens is dus wel degelijk van naturen een alles eter. Zie onze hoektanden en onze darmstelsel.

   • Nee hoor, dat is al lang achterhaald. Het is al langer bekend dat vitm.B12 ook uit planten valt te verkrijgen. Het “Het Groot Leven lang Fit Kookboek ” geeft daar ook een hele goede uitleg over. Ook zijn er steeds meer mensen die van Prana/Lichtvoeding leven en super gezond blijven en gewoon alles kunnen doen. Interview met Amudra over Prana, op Weltschmertz Next, geeft daar een mooie uitleg over. Welgezegd dat dit niet voor iedereen is weggelegd, zoals ook niet elke andere voedingswijze bij iedereen past of geschikt is.

  • Dat hoeft helemaal niet, vlees is in de biologische vorm onmisbaar en gruwelijk lekker, vol vitamines en bouwstoffen welke met een pilletje nooit vervangen kunnen worden, kijk maar eens naar de huidveroudering van vegetariërs, die zijn met 45 allemaal rimpelig en grijzig, vlees verjongt en maakt je super blij, probeer eens een kamado grill!!!

  • Deel van The Great Reset. Alle vee NL uit. Alle boeren onteigend. Natura 2000 gebieden, het gewone volk dicht op elkaar in stadscentra drijven, waar de multiculturele samenleving vrijwel alle cohesie vernietigd heeft.

   Onderzoek op hondendieet wees uit dat zij ziek worden van het eten van peulvruchten. De vervanger in Graanvrije produkten. Ik verdraag het ook maar in hele kleine mate.

   Dat gezegd hebbende vlees dan wel uit natuurreservaten of grasgevoerd, zonder GMO brokken voer.

 1. Nou ik vind het niet nodig om elke dag vlees te eten
  In Japan eten ze veel soja producten en vis die mensen zien er op hoge leeftijd nog zeer jong uit
  Ik ben ook al een ouwe dame van dik in de vijftig maar ik heb nog geen een grijze haar
  Ik denk dat het ook genetisch bepaald is
  Ik ben absoluut niet tegen vlees eten
  Maar als we allemaal een of twee dagen in de maand geen vlees eten scheelt dat wel voor het milieu
  En daarbij beste mensen koop alstublieft
  Goed vlees van dieren die een beter leven hebben gehad
  Dus geen bio industrie troep
  Het lijden voor uw speklapje is groot

  • Het darmstelsel van Japanners heeft zich aangepast aan het eten van Tofu of Natto. Net als heel veel mensen daar lactose intolerant zijn. Zelfs honger vertaalt zich op een gegeven moment naar genen. Genetisch bepaald argument dus onzinnig om generaliserend te gebruiken. Ook ik pleit voor vlees van dieren die een dierwaardig leven hebben geleidt en geen GMO brokken zijn gevoerd.

 2. kunnen deze arme kinderen ook gevaccineerd zijn? lees bericht.

  De Telegraaf
  9-jarige jongen krijgt hartstilstand op het voetbalveld in Aalst
  1 uur geleden
  Olav Mol en Jack Plooij ook volgend jaar bij Ziggo Sport
  Bosnisch-Servisch parlement zet stap richting onafhankelijkheid

  Een 9-jarige jongen heeft zaterdagochtend een hartstilstand op het voetbalveld van Roda Boys Bommelerwaard in Aalst gekregen. De jongen is op het veld gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

  © ANP/HH
  Het jongetje zakte tijdens de opwarming ineens in elkaar. Omstanders hebben het jochie gereanimeerd. De hulpdiensten namen de reanimatie over toen ze arriveerden. Het jongetje werd met spoed in een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

  De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid bevestigt aan De Telegraaf het incident, maar wil uit privacyredenen verder geen informatie geven over hoe het met het jongetje gaat.

  Vorige week kreeg de 14-jarige Wouter Betjes uit Beverwijk ook ineens een hartstilstand op het sportveld. Hij werd gereanimeerd op het veld, maar alle hulp mocht niet meer baten. De jongen overleed in het ziekenhuis.

   • @Ankie klopt…is abnormaal. Vind ik. Kinderen met hartstilstand. tot 2021 nog nooit van gehoord.
    Ik heb zelf een lijst opgesteld van (vermoedelijke) Corona injectie schades in mijn omgeving. Ik kwam in 3 maanden al tot 24 gevallen bij volwassenen.
    Van tia tot acute ziekenhuis opname vanwege hartproblemen, van gordelroos (3x!), plaatsing stents, tot oude klachten/ziekteproblemen die opnieuw de kop opstaken (het immuunsysteem is ondermijnd). acute verergering van Alzheimer, vergeetachtigheid, (fiets) ongelukken door afstanden slecht inschatten, bewusteloos raken en vallen, migraine/lichtflitsen (neuro aandoeningen).

    Grote schande dat deze ingrijpende gevaarlijke genen serums (zijn geen vaccins)..de test procedures niet doorliepen.
    Volgens de websites van RIVM, WHO, Astra Zeneca en andere instanties moet een vaccin minimaal 8 a 10 jaar worden getest. NA de 3 jaar die het duurt om een echt vaccin te maken. Gevolgd door goedkeuring officiële instantie. Pas daarna kan men een producent/fabriek zoeken die het goedgekeurde vaccin in productie neemt.

    Volgens een voormalig viroloog van het UMC Amsterdam (in gesprek september 2020) zou het minstens 8 a 10 jaar duren voordat er een veilig vaccin was. Maw. deze viroloog (= laboratorium medewerker) dacht aan 2030.

    Belangrijk: de langlopende controverse tussen de scheikundigen Louis Pasteur en Antoine Béchamp: bestaan virussen buiten een (menselijk) lichaam?
    Blijf wakker…en veilig..

  • Het darmstelsel van Japanners heeft zich aangepast aan het eten van Tofu of Natto. Net als heel veel mensen daar lactose intolerant zijn. Zelfs honger vertaalt zich op een gegeven moment naar genen. Genetisch bepaald argument dus onzinnig om generaliserend te gebruiken. Ook ik pleit voor vlees van dieren die een dierwaardig leven hebben geleidt en geen GMO brokken zijn gevoerd.

  • Kinderen en dieren sterven doordat ze aan gevaccineerde ouders, baasjes blootgesteld zijn. Er zijn wetenschappers die dan ook stellen dat alle gevaccineerden geisoleerd moeten worden. Helaas is het tegenovergestelde gaande. MSM schreef in NL al dat hartproblemen bij jongeren ontstaan door de Kou. Een journaliste misbruikte de dood van Wouter Betje om niet gevaccineerden aan te vallen die zich afgevraagd hadden of hij gevaccineerd was. De ouders zwijgen. Nu vind ik zelf ook dat niemand daar de ouders om had horen vragen, als dat idd gebeurd is. Ouders hebben vaak zwijgplicht, zijn vaak afgekocht door de farm industrie. Keer op keer al naar buiten gekomen.

  • IN GRIEKENLAND 21 JARIGE OOK DOOD OP VOETBALVELD , GISTEREN
   DAN ZIJN ER DEBIELEN DIE ZEGGEN DAT HET VAN DE EPO ,NIET DUS ,ZE GEBRUIKTEN OOK EEN SOORT OPPEP MIDDEL ,MAAR KREGEN GEEN HART AANVALLEN ,
   NU NA DE MOORDSPUITEN VALLEN ER IEDERE WEEK MINSTENS 5 DOOD , ZONDER WAT ZE NIET VERTELLEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in