Ik heb net een vrouw aan de telefoon gehad die in een grote in-vitrofertilisatie (ivf) kliniek werkt. Ze moet naamloos blijven om te voorkomen dat ze ontslagen wordt omdat ze zich heeft uitgesproken. Niemand wordt verondersteld op de hoogte te zijn van de ernstige problemen in de IVF klinieken, schrijft Steve Kirsch.

Wees er maar zeker van dat de zogenaamde “factcheckers” de IVF klinieken zullen bellen die zullen ontkennen dat er überhaupt problemen zijn. “Niets te zien hier mensen, loop verder!”

Dus u zult moeten beslissen wie u hier wilt geloven.

Geen idee waarom het aantal miskramen verdubbelde van maart tot mei

Het lijkt erop dat ze vanaf maart 2021 een reeks problemen hebben gehad die ze niet kunnen achterhalen en nog nooit eerder hebben gezien. Hoewel mijn informant gelooft dat het aan het vaccin ligt (wat natuurlijk de reden is waarom ik werd gebeld), zegt ze dat de PhD die ze daar in dienst hebben om het probleem te onderzoeken “elke mogelijke variabele” onderzocht om erachter te komen waarom er plotseling een verdubbeling van het aantal miskramen was (in maart tot en met mei). Niets was gemeenschappelijk voor al deze vrouwen. Niets. Ze kon de oorzaak niet achterhalen.

De PhD overwoog zelfs nooit de injecties als een mogelijke variabele – ze weigerde ernaar te kijken toen het als echt de enige omgevingsverandering voor al hun patiënten werd genoemd. En omdat geen van de andere variabelen een oorzaak bleek te zijn, noemde ze de toename van miskramen een “toevalstreffer”.

De IVF klinieken begonnen vanaf maart problemen te krijgen. En ze hebben met andere IVF klinieken gesproken die soortgelijke problemen hebben.

De problemen in Utah zijn gedocumenteerd in dit 42 pagina’s tellende rapport van HEALTH INDEPENDENCE ALLIANCE.

Hier zijn een paar hoogtepunten uit het rapport:

1. Als gevolg van het vaccin is het aantal miskramen gestegen van 28% naar 40% (dat is een stijging van 43%)

2. Het rapport geeft details over miskramen, dood, invaliditeit, en een breed scala aan andere bijwerkingen.

  Mike Yeadon: Ik raak geïrriteerd van constant mensen proberen uit te leggen dat we worden voorgelogen

3. Conclusie: de vaccins moeten onmiddellijk worden gestopt.

Hier is een voorbeeld van enkele van de problemen die ze hebben gehad. Ik zal deze lijst in de loop van de tijd aanvullen naarmate ik meer gegevens krijg, maar ik wilde dit nu met u delen.

Opmerking: zij houden NIET de vaccinatiestatus bij van de vrouwen of mannen die betrokken zijn bij het IVF-proces, omdat zij geloven dat de vaccins veilig en effectief zijn. Ik wilde u daar alleen op wijzen voor het geval u nieuwsgierig was.

1. In maart tot en met mei was er een enorme piek in het aantal miskramen. Het is normaal 25% tot 30%. In deze maanden schoot het omhoog tot meer dan 50%. Zoiets hebben ze nog nooit gezien.

2. Eén vrouw doneerde heel betrouwbaar 30 of meer eicellen elke keer dat ze kwam en die leverden 5 tot 8 embryo’s op. In mei kreeg ze haar tweede vaccinatie en een paar weken later kwam ze voor een donatie. De kliniek was geschokt: alle embryo’s waren gestopt toen ze ze op dag 5 controleerden. Geen van hen had het stadium bereikt waarin het trophectoderm zich vormt. Mij is verteld dat dit precies is wat je van het vaccin zou verwachten (zie “What happened in Singapore” hieronder).

3. Ze zien een onbekende verontreiniging in de putjes met de embryo’s. Ze begonnen dit in augustus op te merken, maar het kan ook eerder zijn begonnen. Ze merken het alleen onder sterke vergroting en het is alleen in de putjes met de embryo’s. Ze weten nog steeds niet wat het is of hoe het daar is gekomen. Meerdere klinieken melden precies hetzelfde. Dit betekent dat het of van het sperma of van de eicel komt.

4. Deze maand hebben 2 van de 10 vrouwen in hun kliniek ernstige problemen. Ze hadden allebei 38 eicellen, maar produceerden slechts 1 of 2 embryo’s, ver onder normaal.

  Grieks alfabet der verschrikking

De klinieken brengen deze problemen niet onder de aandacht van het publiek

Ze willen niemand alarmeren of ontmoedigen om deze “veilige en effectieve” vaccins te nemen. Het wordt allemaal tussen de IVF klinieken in privé chatrooms besproken. Mijn informant zou ontslagen worden als ze erachter kwamen wie ze was.

Sommige mensen die in deze klinieken werken, houden niet van ongevaccineerden

De embryoloog van één kliniek zei: “Alle ongevaccineerden verdienen het te sterven.” Wow. Je kunt dit echt niet verzinnen.

Wat gebeurde er in Singapore?

Ik heb in het verleden geschreven over de beroemde Singapore studie die opzettelijk werd vervalst zodat de conclusie (dat de vaccins gevaarlijk waren voor vrouwen) niemand in paniek zou brengen.

In wezen creëert het vaccin antilichamen die een eiwit aanvallen (syncytin-1) dat essentieel is voor de vorming van de placenta.

In gewoon Nederlands, wat zij vonden is dat het vaccin moet worden vermeden als je probeert een baby te krijgen.

Hier is wat ik oorspronkelijk schreef in juli, 2021:

Er is een substack artikel ‘What happened in Singapore‘ dat aantoont dat de antilichaam reactie op syncytin-1 echt en schadelijk is. Mike Yeadon en Dr. Wolfgang Wodarg hebben in Punt XI van hun petitie om het Covid-vaccin te stoppen in december alarm geslagen dat het een antilichaamrespons kan opwekken tegen syncytin-1, dat essentieel is voor de vorming van de placenta. De auteurs van de studie in Singapore hebben hun studie opgezet om deze insinuatie “te weerleggen”. Brian Mowrey schreef het artikel om het testsysteem uit te leggen en waarom het resultaat dat de auteurs in hun studie vonden een reusachtige waarschuwing is dat de vrees die zij probeerden weg te nemen juist gegrond is. Kortom, er is veel dat we niet weten over de effecten van de vaccins op de reproductieve gezondheid en wat we weten is verontrustend genoeg om ze niet aan te raden aan iedereen die een baby wil krijgen.

  Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: "Je hebt geen keuze" - en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Brian Mowrey’s substack artikel werd geschreven op 23 juni 2021, ongeveer een maand nadat de Singapore studie werd gepubliceerd.

Het is nu 15 december 2021. Er was slechts één persoon die commentaar gaf op het artikel en 5 likes. Dat is waarom niemand hiervan weet. Het is onderdrukt.

Dus niemand gaat hier de puntjes met elkaar verbinden… tenzij ze mijn substack lezen natuurlijk.

Houd er rekening mee dat “echte” wetenschappers je gegevens negeren als het niet overeenkomt met het mainstream narratief

Ik wil er alleen maar aan toevoegen dat het moeilijk zal zijn om een mainstream wetenschapper dit artikel te laten lezen.

In mijn geval schat ik dat bijna 90% van de mensen die medisch onderzoek doen en die ik nu ken, weigeren met mij te praten omdat ik denk dat de vaccins niet veilig zijn (dus ik moet wel een slecht mens zijn). Ongeveer 5% is het met me eens. En er zijn 5% die in het midden zitten en die met mij over alles willen praten behalve over de vaccins en het maskeren. Zij willen niet eens horen dat zij het misschien mis hebben. Ik stelde voor dat ze misschien mijn substack-artikelen eens zouden bekijken, zodat ze konden zien wat ze gemist hebben, maar ik kreeg een beleefd “nee dank u” op mijn aanbod.

Dit is waarom de wetenschappelijke gemeenschap zo vasthoudt aan hun overtuigingen. In feite zijn ze zeer bedreven in het wegfilteren van alle informatie die niet overeenkomt met hun overtuigingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlokkenluider zegt dat jonge gevaccineerde Australiërs sterven door vaccincomplicaties
Volgend artikelBREAKING – Directeur-generaal van de WHO zegt: “Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Naar mijn mening moet er een groot onderzoek komen door artsen die open staan voor of het goed of fout is nou er zijn inmiddels zoveel onderzoeken gedaan en die geen juist beeld laten zien daarom is het juist nu belangrijk dat er onafhankelijken onder zoeken moeten gedaan worden en de virologen en deze artsen mogen geen belang hebben bij de uitslagen en dus allemaal na getrokken moeten worden, maar ook advocaten en rechters die moeten er ook bij betrokken worden maar gelijk met de artsen en virologen na getrokken worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in