De brandstofprijzen zijn te laag en moeten drastisch verhoogd worden om “de democratie veilig te stellen,” aldus het Wereld Economisch Forum (WEF) van Klaus Schwab, dat een edict uitvaardigde waarin hogere energieprijzen geëist worden, bericht Newspunch.com.

Ja, dat leest u goed.

In een artikel dat op 11 juli gepubliceerd werd, deed het WEF een oproep aan zijn legioen van Young Global Leaders, met als argument dat de torenhoge brandstofprijzen die wij in 2022 meemaken, gewoon niet hoog genoeg zijn. Alsof de gewone mensen nog niet genoeg pijn lijden aan de benzinepomp, beweert Klaus Schwab dat de huidige fossiele brandstofprijzen zwaar “ondergeprijsd” zijn.

Het artikel van het WEF is ingewikkeld en achterbaks, maar het komt er in feite op neer dat er een einde moet komen aan alle belastingvoordelen voor de olie-, gas- en steenkoolproductie – samen met hogere belastingen. Dit idee is niet nieuw. In wezen is het hetzelfde idee als het belasten van fossiele brandstoffen op basis van hun koolstofgehalte. Het resultaat zou zijn dat brandstof voor de overgrote meerderheid van de bevolking een onbetaalbare luxe wordt.

Via WEF:

“Ten eerste moeten de leidende democratieën afspreken een einde te maken aan de te lage prijsstelling voor fossiele brandstoffen, die de voornaamste factor is die een overgang naar schone energie in de weg staat. De onderwaardering in verband met de productie en verbranding van steenkool, olie en gas bedroeg 5,9 biljoen dollar aan economische kosten in 2020. Bijna een kwart van deze verliezen – 1,45 biljoen dollar – deden zich voor in 48 grote en kleinere democratieën.

De leidende democratieën van de G20 moeten zich er collectief toe verbinden de kosten en belastingvoordelen voor de productie en het verbruik van fossiele brandstoffen geleidelijk af te schaffen. Zij moeten ook geleidelijk een efficiëntere prijsstelling voor fossiele brandstoffen invoeren door middel van belastingen of verhandelbare vergunningen om de kosten van plaatselijke luchtverontreiniging, opwarming van de aarde en andere economische schade te dekken.

Wereld Economisch Forum: “Overschakelen op groene energie is de sleutel tot zowel de aanpak van de klimaatverandering als het creëren van duurzame economieën. Hier leest u waarom.”

Er zijn nog drie andere bepalingen waarover u op de website van het WEF kunt lezen, die allemaal de prijs van fossiele brandstoffen over de hele linie enorm zouden doen stijgen. Het WEF rechtvaardigt dit met deze verklaring:

  "Apenpokken" circuleren alleen in landen waar het Pfizer Vaccin is verspreid & wordt gebruikt om een Technocratische Grote Reset te bevorderen

“Door een overgang naar schone energie uit te stellen, maken leidende democratieën hun economieën kwetsbaarder doordat zij afhankelijk blijven van fossiele brandstoffen. Collectief optreden om een groene overgang te bevorderen is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook van cruciaal belang voor de bescherming van de democratie.

Wereld Economisch Forum: “Overschakelen op groene energie is de sleutel tot zowel de aanpak van de klimaatverandering als het creëren van duurzame economieën. Dit is waarom.”

Het belangrijkste punt in Klaus Schwab’s laatste proclamatie is dat fossiele brandstoffen momenteel “te laag geprijsd” zijn. Natuurlijk betalen de Amerikaanse consumenten momenteel de “marktprijs” voor deze brandstoffen. Blijkbaar is de “marktprijs” te laag voor het WEF.

Dit brengt ons tot de grote vraag. Hoe lang – weken, dagen, maanden – zal het nog duren voordat wij de Biden-regering regelgevende maatregelen zien nemen om aan dit WEF-edict te voldoen?

Hoe groot is de kans op een Executive Order?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logischVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe kruistocht van de NAVO tegen Rusland raakt de buffers van de werkelijkheid
Volgend artikelEuro in een duikvlucht – inflatie blijft stijgen: Kostengolf haalt burgers in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

96 REACTIES

 1. Het enige probleem is dat het ‘climate change’ probleem géén probleem is van teveel CO2 maar van véél te weinig CO2. De vraag die we ons moeten stellen is waarom willen zoveel NGO’s als de VN en het WEF het biologisch leven op aarde in gevaar willen brengen? Woestijnen zijn abnormaal, tussen de 800 en 1000 ppm CO2 geeft onze natuur ruimte om ons van alles te voorzien, zonder enige vorm van genetische manipulatie! Voor de ijstijd was het 880 ppm en de aarde was groener en gezonder dan ooit daarna!

  • Goeden dag schaapjes nog even vol houden dan zijn jullie slaaf van de elite en de rijken der aarde jou kinderen zullen gebruikt gaan worden als hoeren van dat volk en jullie zullen geen reet meer voorstellen want schapen stoten teveel Co2 uit en het WEF zijn de goede mensen , het wordt tijd dat de schaapjes uit geroeid gaan worden want zij dienen alleen als offer middel voor de moslims en ja van tevoren worden jullie ook van achter genomen voor dat jullie geserveerd worden als galgen maal. SLAAP VERDER.

   • Wat hoor ik nu de vuile smerige schaapjes willen de boosters niet nemen eerst wel duizenden mensen aangemoedigd om die troep zich in laten te spuiten smerige lafaards wat jullie zijn en nu ook verder gaan met booster spuit vuil tuig jullie moet dood voor dat je andere mensen gaan ziek maken NSB’ers tuig samen met Rutte naar de hel kunnen jullie lopen en neem het tuig van de VVD mee en die linkse volks verraders jullie horen in de hel naar mijn mening, en ik wil jullie vragen neem dan ook Pilatus van het CU mee Jan Gert Seegers de verrader.

 2. Nu de prijzen omhoog moeten kan de NAVO een oorlog beginnen tegen Saoedie Arabie. We zullen ze straffen voor hun levering aan China, maar in de media zullen we mensenrechten vermelden en de moord op Jamal Khashoggi.

 3. Is het werkelijk zo dat die Schwab-hund op dit idee kwam, of kan het zijn dat de opec kartel parasieten hem voorstellen tot afpersing influisteren die hij dan meteen in gang zet middels zijn marionetten theater. In feite gebruiken die smiechten die ouwe rat om geld te troggelen, en hij heeft daar zelf ook geen bezwaar tegen. Net zoals hij de Musk hersenimplantaat zat na te wauwelen alsof het zo geweldig was. Ik krijg het idee dat hij alleen maar een soort van vaandeldrager is voor afpersingen en zichzelf dan op de borst klopt. Ik kan er helemaal naast zitten, maar ik denk dat opec een zware vinger in de pap hebben. Zie hier:

 4. deze oude man is niet goed snik…Dat noem je seniel
  En de volgelingen zoals de wereld Leiders met hem
  Zien ze dan nu nog niet dat dit volksopstand veroorzaakt ???
  Alles draait om energie De winkels bevoorrading BV
  Mensen die naar hun werk moeten om te kunnen leven ,Of is dat alleen een voorrecht van de super rijken Koningshuis BV enz enz Moeten we weer met paard en wagen gaan stappen Weet alleen een ding de mensen die naast de naast de leiders staan zoals ooms ouders neven nichten buren kinderen en kleinkinderen tante en buurtgenoten denken ze op zo korte termijn en niet verder als hun neus lang is
  het is lucht fietsen rij Klaus moet maar snel opgenomen in een tehuis voor mensen die de weg zijn kwijt geraakt en uit hun nek praten wat een vent .. En Rutte loopt lachend achter die paljas aan ,,hij heeft zijn verstand in zijn broekzak zitten ONGELOVIG GEWOON

  • ….thank you for filling our pockets with this financial manna….praise the lord and micky mouse…and pay your master….euh, obey ….euh, slay your master…?

  • Deze oude man is HEEL goed snik en weet precies waar hij mee bezig is.
   Het feit dat u dat nu nog steeds niet niet inziet maakt u kinderlijk naïef.

 5. Beste mensen

  Als iemand bijvoorbeeld tot € 1.500,- per maand verdient
  Betaald € 10,- per maand aan wegenbelasting voor een hoge klasse vervoermiddel

  Iemand verdient tussen de
  € 1.500,- en € 3.000,- per maand die betaald voor datzelfde voertuig
  Het bedrag vermeerdert met hetzelfde bedrag in het kwadraat gedeeld door twee
  Dus 10+10= 20 x 20= 400 : 2 = 200
  Dus € 200,- per maand

  Gevolgd door € 1000,- meer verdienste per maand
  Dus iemand verdient tussen € 3.000,- tot € 4.000,- per maand
  Die betaald 20 + 20 = 40 x 40 = 1.600
  Dus € 1.600
  Geen gedeeld door per maand voor datzelfde voertuig te kunnen rijden

  Tussen de € 4.000 en € 5.000 per maand
  Betaald 40 + 40 = 80 x 80 = 6.400 : 2 = 3.200
  Tot € 4.500 verdieners betalen min € 200,-
  Dus € 3.000 en de andere gedeelte betalen plus € 200,-
  Dus € 3.400,- Per maand

  Tot slot moet de rekensom zo uitwijzen dat een verdiener betaald naar gelang de inkomsten hoger worden
  Ook als het betreft een miljardair
  Dat die aan het einde van de rit overhouden bijna hetzelfde bedrag per maand als de laagste minima verdieners en mensen die van hulp behoevende steun moeten leven

  Werkt het uit in het belang van de welvaart van Uw land het Land
  En de Wereld
  Niemand mag als èèn persoon bezittingen hebben met een waarde dat meer dan èènmaal hoger is dan die van personen met een Minima inkomen

  Ieder Wezen maar dan ook echt ieder wezen
  Is gelijk

  Heb Alles en elkander lief
  Geeft om Alles en om elkaar

  Werkt het uit
  En zie de welvaart zal gaan groeien
  De economie zal aantrekken
  Alle Crimineele belastingen afschaffen op al het andere waar nu nog belasting voor worden geheven

  Depopulatie bevolking door educatie op scholen
  Verplicht Geen geneukerij meer voor 5 jaren achter elkaar daarna evalueren
  Besluitvorming
  Doorgaan ermee of Vrijgeven

  Geen voorbehoedsmiddelen promoten
  Geen afwijkende zieke gedragen de hemel in prijzen
  Dezen zijn Uit den Boze
  Promoten als zijnde iets Positiefs of Negatiefs verboden
  Ziekten die zijn er
  Leer ermee omgaan
  Alleen ongedwongen behandelingen toe gestaan
  Wil iemand ziek blijven
  Eigen keus

  Dank U

  • “Verplicht Geen geneukerij meer voor 5 jaren achter elkaar daarna evalueren ” …..ben je wel lekker? Neuken tot de blaren dwingen tot rust ja !

   Nu ken ik al Veganisten die zichzelf hebben laten steriliseren om een zo klein mogelijke afdruk op de planeet na te laten, komt er nu een die zelfs het neuken wil beperken….ik vind een tot twee keer per dag al een fuckin” beperking….hoe meer oefening, hoe beter de handeling. 3 tot 4 keer per dag is veel beter voor iedereen, dan kunnen we enkel nog blij kijken…”make love, not war” betekend niet dat je lof moet gaan geven en geen oorlog, maar het betekend letterlijk dat je beter kunt neuken dan oorlog voeren….

   Long stick goes boom…..

  • Absurd Ringo je wilt zelf WEF2.0 worden.
   Waar haal jij het recht vandaan om mensen wegenbelasting op te leggen?
   Hoe weet je dat dat bedrag precies goed is?
   En een paar alineas later wil je belasting afschaffen.
   Jezelf tegenspreken kun je alvast heel goed, net als de politici.

   • Beste mensen

    Het staat er ook duidelijk bij vermeld
    Verder uitwerken

    En alle andere belastingen afschaffen

    Dat zijn er heel wat

    Daar heeft iedereen baat bij

    Wissel kantoren hebben belasting
    Transactie kosten belasting
    Inkoop belasting
    Transport belasting
    Inport belasting
    Export belasting
    Inboedel belasting
    Vliegen heeft Vlieg tax
    Varen heeft Vaar tax
    Zelfs etenswaren zijn belast met belastingen
    En ga zo maar door

    Als men geen halt aan gaat toe roepen
    Dan worden er straks per inadem haal belasting en per uitadem haal belasting ingevoerd
    Zie voorbeelden

    https://m.kla.tv/nl/Coronavirus-nl/22990

    https://m.kla.tv/nl/Coronavirus-nl/22690

   • Beste mensen

    Naar gelang meer inkomen
    Meer belasting
    Zo belasten dat iedereen aan het einde van de maand ongeveer even veel over houd
    Staat er ook duidelijk bij vermeld

    Dan hebben iedereen er baat bij
    Dus ook de Miljardairs van Nu

    Alles wordt gelijk getrokken
    Dus Iedereen leeft hand in hand gelukkig samen

    En toch geen communisme

    Immers communisme betekend onder dwang presteren

    Dank U

    • Ringo, je bent zelf een socialist/communist/globalist (is allemaal hetzelfde principe) en schijnbaar heb je het zelf niet eens door omdat je geen weet hebt van de definities (nee, communisme betekent niet dat..)

     Maar kun je ook een antwoord op mijn vraag geven, waar haal jij het recht vandaan om mensen wegenbelasting op te leggen?

     Je redeneert helemaal niet uit een vrijheids oogpunt maar uit een socialistisch oogpunt, door wat getallen en namen te veranderen meen je dat werkend te kunnen maken.
     Ik zou je aanraden om je eerst eens in te lezen over deze materie op vrijspreker.nl

     • Beste mensen

      Er bestaan nou eenmaal Mensen die denken
      Mensen die denken , Die kijken met het verstand
      Trekt men de verstandskiezen bij zulke mensen eruit
      Dan verbeelden die ineens niet meer te kunnen nadenken

      &

      Mensen die niet denken
      Alleen maar Handelen naar gelang de ingaven
      Deze laatsten die weten dat ze niet dat huis zijn waarin ze wonen

      Dank U

 6. Brandstofprijzen kunstmatig hooghouden om de ‘democratie te redden’.
  Hoe verzinnen ze het. Rijp voor een gesloten inrichting en sleutel weggooien.

  • Echt he. Nul komma nul relatie met democratie, eigenlijk het omgekeerde. Hij die dit even bepaalt is juist GEEN democratie. In het Satanisme kan je alles omdraaien. Het is duidelijk dat hij auto rijden onbetaalbaar wil maken zodat er geen auto’s meer rijden. Allemaal elektrisch rijden is NIET mogelijk. Ik vind het trouwens ook gevaarlijke dingen, die elektrische auto’s.

   • 100% eens Spooked
    Rijden in zo’n zelfdenkende auto gaat goed, totdat je de verkeerde mening hebt. Dan moet hij opeens voor een rat uitwijken en rijdt hij je tegen een boom.

    • @ Pas op.
     Mee eens, echter, als het een zg. “Haagse Rat” betreftt, dan verbied ik de auto om uit te wijken en de auto zal, op MIJN bevel over de Rat heen rijden totdat het vieze beest zo dood is als een pier.
     (zoals u ziet : ik ben géén aanhanger van de Partij voor de dieren)

 7. De snelste manier om Klaus Schwab te laten vinden dat de brandstofprijzen hoog genoeg zijn is om hem in een vat met olie onder te dompelen tot aan zijn kruin en hem daar een tijdje te houden.

 8. Wordt tijd dat Klaus gaat wieberen, misschien een extra grote dosis van zijn beroemde covid vacin, hij mag die van mij ook hebben. Snap wel waarom je Klaus niet tegen kan komen op straat, dan zou de gevangenis vol zitten met goede mensen.

 9. Zoals het auto gebruik verminderen.
  Iedereen met het openbaarvervoer!
  Als we ’t Verraad Van Nederland moeten geloven, is Nederland inmiddels aan het vergrijzen.
  De huidige Seyss-Inquart (Mark Rutte) laat zich stoer uit, dat;
  mensen met een handicap om hun eigen benen moeten leren staan!
  Vroeger reisde ik met het openbaar vervoer, waardoor ik veel schoenen versleet, door mijn problemen met het lopen.
  Waarschijnlijk had ik nu ook vele handschoenen versleten.
  Ik heb me nooit laten beledigen.
  Het volk, het import volk is er niet fatsoenlijker op geworden en is ook niet afgenomen.
  Evenals de volksverraders, de moderne NSBers!

  Klaus Schwab; fuck Klaus Schwab, 84 jaar!
  Hij krijgt macht door Nazi Liefhebbers als Seyss-Inquart (Mark Rutte) en de SiegGriet van de Deserteurs!

 10. En de dochter van de minister van Landbouw Argentinië in het regime van dictator generaal Jorge Videla, echtgenoot van koning Willem-Alexander!

 11. Dat wordt je auto ombouwen dat het op stoom kan rijden. Een klein magnetronnetje die je elektrisch aandrijft voor je stoom generator. Water zet 1700 keer uit tot stoom. Dan stoot het geen koolstof of CO2 uit. Het is maar een idee.

  • U zal u toch moeten verdiepen in basis natuurkunde. De energie van uw magnetronnetje kan zo 3 Nissan Leaf’s laten rijden. Indien u onderweg een magnetronmaaltijd wil maken of behang afstomen en op kolen wil kunnen rijden zou ik wel snel patent aanvragen.

  • zoek eens ‘houtgas” generator of hout vergasser op you tube….rijd in Nederland trouwens een Volvo op hout, RDW goedgekeurd…alleen dat hout sprokkelen in het bos, dat is weer vrij duur….qua boetes dan.

 12. “De brandstofprijzen zijn te laag en moeten drastisch verhoogd worden om “de democratie veilig te stellen,”

  Nee, het gaat om de vele verbrandingsmotoren uit het straatbeeld te weren en er elektrische vervoersmiddelen voor in de plaats te laten komen.

  Straks wegenbelasting verhogen, verzekering verhogen, reparaties en onderdelen verhogen, apk regulering, en ga zo maar door, zodat niemand straks het nog kan opbrengen om in een vervoersmiddel op benzine (diesel, gas, kortom verbrandingsmotoren) kan rijden ,All part of the plan.

  • Juist. En die auto komt van elon musk. Het leuke aan deze auto is dat men die op afstand kan uitschakelen. U heeft vandaag – helaas – geen recht op een autoritje.
   Enfin, ik wil zo’n k*tauto niet, al kreeg ik hem voor niets.
   Btw, in Amerika worden er al oplaadpunten afgedekt met een zeil omdat tesla in gebreke blijft met het betalen voor het plaatsen daarvan.

 13. Apeldoorn, een hollands chinese surveillance stad? https://www.weforum.org/impact/smart-cities-governance-alliance/
  Het lijkt er wel op. Nu snap je ook waarom daar al die apparatuur geplaatst is/wordt! De “elite” van Apeldoorn zal daar blij mee zijn. Maar … die sukkels hebben niet door dat er maar 300 mensen zijn die het voor het zeggen gaan krijgen en zij daar niet toe behoren. Zij mogen klaus swaab gaan slobberen. Wij de l*l maar ook zij de l*l. Onze enige gerechtigheid.

 14. Denk dat Klaus Schwab’s van het WEF zoals veel van zijn fans ook gek waren op de Beatles!
  Vooral door John Lennons hit ‘Imagine’ … je weet wel “Imagine no possessions”… “no borders”.
  John Lennon werd doodgeschoten in 1980 door een verbitterde fan en George Harrison had ook een moordlustige fan.
  Denk dat die WEF gekken goed bewaakt worden want waar zijn die moordlustige fans of tegenhangers nu?

  • Waren die aanslagen wel echt? Er is zoveel geschiedenis die niet waar blijkt te zijn, anders is dan verteld of verwijderd van wikipedia. Misschien een onderzoekje waard? Ik ga dat niet doen want ik vind dit niet zo belangrijk aangezien de beatles stuk voor stuk duivelsaanbidders waren. Dus opgeruimd staat netjes.

    • Voor alle duidelijkheid: ALLE muzikanten en ALLE hollywood acteurs zijn zonder uitzondering duivelsaanbidders die hun ziel verkocht hebben aan de duivel. Als dit niet zo zou zijn dan kom je daar niet tussen. Enne, duivels gaan het liefst om met andere duivels. Het andere volk is er alleen maar om hen te vereren en om ze geld af te troggelen.

     • Uw brein veralgemeen alles, er is bij u geen grijs, alleen wit en zwart.
      Er is geen duivel, geest, god, ziel, jezus…
      Er zijn alleen slechte mensen op aarde!
      En NIET alle muzikanten, VIP of acteurs zijn slecht!

      “Imagine no religion, nothing to kill or die for. ”
      Deze lyrics van John Lennons beklijvende song lijken wel het passende onderschrift bij de beelden van gruwelijk oorlogsgeweld die we dagelijks te verwerken krijgen. De buitenlandse conflicten in Nigeria, Gaza, Irak, Syrië of Afghanistan worden zichtbaar aangewakkerd door het religieuze verschil.
      Er zijn ontelbare godsdienstoorlogen veroorzaakt door godsdienstige verschillen of gelegitimeerd door godsdienstige argumenten, vooral rond 1522 tot 1648.
      Er lijkt maar geen einde te komen aan het religieuze geweld in de wereld.
      Religies bevatten duidelijk een gewelddadig potentieel!
      Mag ik nu ook concluderen dat alle religies en gelovigen slecht zijn voor de mensheid?

     • Beste mensen

      Tijd geleden
      Plaat achterste voren afspelen
      Van Prince Purple Rain , Michael Jackson liederen en velen meer leverden bewijzen op van Satanische inmenging
      Toen der tijd werd wel heel hard van geschokken 1975 – 1980
      Een speciale componist van muziek maakte toen duidelijk van hoe en door wie het komt dat men populariteit geniet met al dat geschreeuw welk op zingen moest lijken

      Dank U

       • Beste mensen

        Nou er waren meerderen tezamen in de Discotheek waar die liederen achterste voren werden afgedraaid
        Iedereen stond perplex

        Dank U

        • Mensen beïnvloeden in een bepaalde richting is echt geen kunst hoor!
         Ons brein staat voor veel onzin open en ga je wat uitleg geven.
         Doe deze test: ga in de nacht in een donkere kamer alleen zitten en draai een vinyl singles andersom. Denk daarbij aan gillende mensen in de hel en haal voor je geest(brein) al die leuke gruwelijke afbeeldingen die je vroeger als kind hebt gezien over de hel, haha
         Wedden dat je armharen naar boven komen?
         Die testen bewijzen ons niks want niet alle platen van de Beatles of The Rolling Stones klinken zo afgrijselijk. Doe de test maar eens met Beethoven Symphony no.5 dan zie je de duivels rondvliegen.
         Veel hangt dus af van de geur, klanken en beelden… en vooral hoe emotioneel je bent en wat je als kind hebt meegemaakt.
         Ons brein is sterk in patroonherkenning en zal bij jou een helpatroon creëren.
         Eén persoon kan een hele groep mensen voor de gek houden.
         De medische wereld heeft daar een term voor maar ben die kwijt.
         Goede raad; sta niet open voor die onzin. Wees rationeel en vooral kritisch want gekke mensen maken een ander ook graag even gek.

        • Beste mensen

         Zowel de Hemel als de Hell zijn bij deze èèn Pot Nat

         Immers het zijn twee entiteiten 180° van elkaar verdraaid met de rug tegen elkaar aangeplakt bestaande uit een Houtsnijwerk of Muntstuk

         Kop en Munt zijden zichtbaar als zijnde de entiteiten

         Ben nagenoeg altijd Wakker
         En tegelijkertijd ook nagenoeg altijd aan het slapen

         Heb veele boze Geesten gezien en Gehoord
         Heb ook veele Goede Geesten gezien en Gehoord

         Allen klinken als Muziek
         De eene een beetje anders als het andere
         Veel verschil zit er heus niet in hoor ?!

         We gaan samen Slapen en worden weer Samen Wakker

         Dat is het leven

         Van Goed en Slecht moet men het hebben

         Soms kunnen dingen Slechts Goed zijn
         &
         Soms kunnen dingen Goed Slecht zijn

         Nogmaals
         Dat is het leven

         Alles is IK
         IK is Alles

         Dus God en de Duivel daar zit een verschil als tussen de Rechter en de Linker hand

         Als de eene vuil is dan helpt de ander die eene om zichzelf te reinigen
         Soms werken die nog beter samen om iets goed te kunnen inzoomen
         Via het Rechter en het Linker oog

         Dus God en de Duivel zijn gedwongen tot Samenwerking
         Ten Aller Tijden

         Die zitten beiden aan èèn lichaam vast

         Of die nou willen of niet
         Ze hebben geen keus

         Samenwerken

         Dank U

        • Geef een voorbeeld! Ik heb er ook van gehoord, maar nooit gehoord. Nu wil ik het horen! Spannend!

        • “Ik heb er ook van gehoord, maar nooit gehoord.”
         Er zit een kortsluiting van 666 Volt in je tekst, haha

        • Zie
         Ron Swart
         juli 15, 2022 at 05:57
         Jaren geleden al gelezen en vergelijkingen getrokken met het mee gemaakte in het heele leven

         Lees die
         Het is heel lang maar precies de zuivere waarheid de juiste correcte woorden op de juiste plaats gezet
         Korter maken zorgt voor niet begrijpen
         Langer maken zorgt voor verward raken
         Er wordt nog veel dieper op ingegaan via andere muziek kopjes
         Maar dat zal te diep doordringend worden
         Men kan doorgedraaid raken
         Begin er niet aan
         De persoon die in het hol van de Duivel gaat riskeert zijn of haar leven
         Even als een Leeuwen dressuur die het hoofd in de mond van de Leeuw stopt en weer weg haalt
         Of dat ook bij de Duivel zal
         Lukken ????
         U mag het zelf uitproberen
         Advies is om daar ver weg van te blijven

         Dank U

    • Trouwens … anal schwaab, fauci en onze bekende mark r. zijn bewezen freemasons/duivelaanbidders. De enige die ik, tot nu toe althans, geen duivelhandsignalen heb zien doen is Poetin. Die overigens ook niet helemaal zuiver op de graad is. Maar wel redelijke en zinnige praat verkoopt en geen onzin zoals de westerse (r)overheidsfiguren.

     Freemasons hebben een verbond om mekaar te helpen en te steunen in elk opzicht. Dus duiveltjes van deze site … kom er maar in en toon je ware aard.

   • Ergens heb je gelijk want de geschiedenis klopt niet en dat Wikipedia overgenomen is door links ook.
    Je bewijst ons ook dat je brein raar in elkaar steekt, haha
    De Beatles (beste groep ooit) wil je niks over weten maar concludeert wel dat het satanisten zijn.
    Omdat ze lange haren droegen?
    Begrijp je wel wat ze zingen? Vooral de hit “Imagine”?

    Imagine there’s no heaven
    It’s easy if you try
    No hell below us
    Above us, only sky
    Imagine all the people
    Livin’ for today
    Ah
    Imagine there’s no countries
    It isn’t hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion, too
    Imagine all the people
    Livin’ life in peace
    You
    You may say I’m a dreamer
    But I’m not the only one
    I hope someday you’ll join us
    And the world will be as one
    Imagine no possessions
    I wonder if you can
    No need for greed or hunger
    A brotherhood of man
    Imagine all the people
    Sharing all the world
    You
    You may say I’m a dreamer
    But I’m not the only one
    I hope someday you’ll join us
    And the world will live as one

    Veel songs over vrede en make love no war…
    Heb je geen kennis dan trek je dat maar in twijfel?
    Ik heb onderzoek gedaan en ik concludeer dat de Beatles meer geliefd waren dan uwe Ideële god en daarom moesten sterven.
    Met veel van die gelovige idioten moet je goed opletten!
    Veel horen stemmen in hun brein en zien de satanisten met rode ogen onder hun bed kruipen.
    Je mag en moet alleen hun ideële god beminnen… of ze wensen je de eeuwige hel.
    Je mag zoals je voorgangers nu bidden voor mij.
    En aub niet masturberen want dat is volgens onze pedopastoor een grote doodzonde!

     • Beste mensen

      Er wordt wel het woord geloven in context gebruikt door bepaalde mensen die beweren ongelovig te zijn
      Een uitspraak welk een Indiaan uit de oudheid zou verduidelijken als :
      Spreker is een persoon met een gespleten tong
      Wat is Goed ?
      Wat is Slecht ?
      Wat is Gemeen ?
      Wat is afstoot gevend ?
      Wat is Kwaad ?
      Wat is Lief ?
      Wat is Aardig ?
      Wat is Barmhartig ?
      Wat is medeleven ?
      En ga zo maar door
      Continu vragen in het zelf stellende
      Men zal inzicht verkrijgen
      Antwoorden op gestelde vragen van hetzelf op gestelde vragen door hetzelf verkrijgen
      Als dat begint te gebeuren
      Dan is men lekker goed bezig
      Pas op
      Men kan doorgedraaid raken

      Wederom
      Een Meester komt altijd goed van pas
      Hierbij nogmaals
      Pas op

      Geen huichelaar die zichzelf uitgeeft voor Meester als Meester Accepteren
      Of achterna gaan hollen
      Zo een Leider Rutte Hugo Figuur

      Dank U

    • Beste mensen

     De Beatles zijn bekendheid gaan genieten dankzij de Hop GuruGuru
     Maharishi Mahesh Yogi de stichter van TM Meditatie bekend van Hoppen
     Omhoog springen in lotus houding zittende
     Die hebben dus niet veel met de Duivel van doen anders kan men niet eens aan denken laat staan naar zo een meester en hun leefomgeving komen
     Zo zijn er nog een paar zangers die bekendheid genieten via Heilige Leermeesters

     Dank U

  • Voor meer info over de schandalige praktijken in de muziekindustrie lees dan het door de Britse dj Mark Devlin geschreven & door Erick van Dijk vertaalde Muzikale Waarheid deel een
   ( https://indigorevolution.nl/Muzikale-waarheid-door-Mark-Devlin.pdf ), deel twee
   ( https://www.indigorevolution.nl/Muzikale-waarheid-deel2-door-Mark-Devlin.pdf ) & deel drie
   ( https://www.indigorevolution.nl/Muzikale-waarheid-deel3-door-Mark-Devlin.pdf ).
   John Lennon is in opdracht van de Deep State door Mark Chapman vermoord op 08.12.1980 > 8 + 1 + 2 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.

   • Ooo
    Beste mensen
    Ron Swart
    Hartelijk bedankt
    Hier werd al een heele tijd naar gezocht
    Dit is jaren geleden doorgenomen
    Weer aan een verfrissingsbeurt toe

    De Duivels verzen

    Dank U Dank U

   • Lol, daar gaan ze weer met die onzin verhaaltjes…
    Mark Chapman was de zoveelste gelovige zot die hulp nodig had van de psychiatrie… Daarna kwam iedereen met eigen verhaal naar buiten… waar hebben we dat nog gezien? Vooral dan vanuit de gelovige hoek.
    Ja, Ringo Starr dat moet je zeer goed onthouden want daar ga je slimmer van worden.

    • Met alle respect maar Ringo Starr, bij de burgerlijke stand bekend als Richard Starkey was een uiterst middelmatige drummer, is Member of the British Empire (MBE) en heeft de Britse bevolking opgeroepen het ‘vaccin’ te nemen.

     • Met alle respect maar denk dat 99% van de mensen zullen oproepen tot vaccinatie indien ze zomaar eventjes 500.000 USD tot zelfs 1.000.000 ontvangen… veel weten niet eens dat ze gevaarlijk zijn en vertrouwen 100% hun regering.
      Veel promoten ook gratis de vaccins omdat ze echt denken dat het over gezondheid gaat en willen hun fans een duwtje geven.
      Daartussen zwemmen natuurlijk ook de smeerlappen die ermee verdienen.
      Heeft niks met de duivel te maken maar veel met menselijke eigenschappen zoals naïviteit, domheid, geldwolven, empathie of goedheid en misdaad.
      Zelfs de paus of gitarist Eric Clapton riepen op tot vaccinatie maar de eerste behoort tot het WEF en de laatste heeft er dikke spijt van.
      Als je 100% weet dat ze gevaarlijk zijn en ze dan gaat promoten dan ben je echt een misdadiger maar dat is zeker niet het geval bij iedereen, dat moet nu hoop ik duidelijk zijn.
      Wij gaan verder op onze intuïtie en die moeten het eerst ondervinden of ervaren zoals Clapton om het te begrijpen.
      Veel intellectuelen denken nog steeds dat wij wappies zijn.
      Maar het ging vooral over Lennon… en ze nemen/namen bijna allemaal drugs, so what?

      • Klopt wel dat Ringo Starr een middelmatige drummer was maar wil heel graag zijn centen ontvangen.
       En alle scholen in mijn provincie promoten de vaccins met een brief aan de ouders, die beweren zelfs daarin dat vaccins op lange termijn zeker niet schadelijk zijn voor je kind en zelfs niet in strijd met halal.
       Het Executief van de Moslims van België (EMB) stuurden zelfs een persbericht uit dat coronavaccins niet in strijd zijn met de ramadan. Je moet maar durven! Blijkbaar is iedereen bezeten door Satan. Kunnen we niet beter een goede exorcist opbellen?

   • Evenals Rod Stewart en Neil Young. Enfin, bedankt voor de links Ron. Ik ga deze pdf’jes zeker lezen. Zal veel bevestigen van wat ik al weet maar lijkt me toch de moeite waard. Zeker een aanrader voor mensen die hiervan niet op de hoogte zijn.

   • Ron: de vrijmetselaars hebben ook de getallen geperveteerd, en geapproprieerd als codes voor hun eigen kring. De 11 betekent dat niet. Het betekent “grote veranderingen” – dit kunnen heel goede, maar ook heel slechte veranderingen zijn. Toonaangevende veranderingen. Net zoals 911.

 15. Beste mensen

  Dat klinkt beter
  Alle Muzikanten
  &
  Alle Hollywood Acteurs en Actrices
  Er bestaat ook een speciale muziek site beveiligd met een code woord om het Duivelse site binnen te komen
  Is ooit een keertje gelukt om daar binnen in te neuzen
  Weet helaas niet meer hoe daar naar binnen werd gegaan
  Weet iemand de code misschien ??!

  • 666 en met je bloed eerst op papier je handtekening plaatsen dan weet mijn vriend Satan dat je uw ziel aan hem hebt verkocht.
   Althans dat waren de verhalen die wij als kind te horen kregen.
   Nie vragen hoe gek die gelovigen zijn.

   • Beste mensen

    Nou had het over de moderne tijd op de computer zo een twintig jaren geleden ongeveer
    Was de computer net in de kinderschoenen
    Was een computer code dus had iets met muziek te maken
    Men kwam er ook in via een liedjes site
    Eenmaal binnen kom men heel veel leeswerk zien als ook liederen horen die dankzij dat speciale entiteit populatie genieten
    Nou liederen niet
    Eerder geschreeuw
    Warempel die liederen waren echt top score liederen van avro’s top pop

    Dank U

 16. Beste mensen

  Begint al een beetje te dagen
  De heer John Lennon had samenwerking geweigerd
  Om een Pact te Sluiten met de Duivel
  Michael Jackson werd een beetje te diep in mee gesleurd zo ook Prince
  Michael Jackson wou er vanaf stappen maar mocht niet meer
  Op het laatst moest Hij Alles onder dwang doen
  Ook toen Zijn haren vlam vatte en vlak erna
  Gezicht verbrandde Hij een Witte gezicht kreeg aangemeten
  Niet tegen de Zon kon
  En hoe die Prince is bezweken aan de Drugs op het Podium
  Hij werd ook gedwongen om te zingen
  Kon het niet opbrengen

 17. Ze kunnen van alles verzinnen en er zelf in gaan geloven en leggen de wereld gewoon iets op waar angst gevoelige mensen in mee gaan voor wat zij ons voorschotelen met wat zij willen maar kunnen wij net zo goed als we als volk verenigen, zal eerst deze afgemaakt dienen te worden alvorens zij maar ergens recht toe hebben in een wereld die van ons allen is en zij niet kunnen claimen U heeft niet veel tijd meer om de enig juiste beslissing te nemen, voordat de bevolking met behulp van het SHAEF Opperbevel ingrijpt. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/wef-regime-laatste-waarschuwing/

  Ahum..je moet het maar weten https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/nederlands-grondgebied-onder-gezag-van-shaef-boeren-en-burgers-moeten-bescherming-vragen/ en zitten zij daar voorlopig als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie. De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

 18. The great recycling LIE (what really happens to plastic) https://youtu.be/3R7XAeWCNqI

  ‘Why would you get rid of your farmers?’ Dutch politician and farmer discusses ongoing protests https://youtu.be/hzUPP1sdmgQ

  Alles lang geleden gepland door deze lui = Welke plannen voor Nederland? https://youtu.be/3rc6YWOWgpM Rutger Bregman zorgt voor ophef op World Economic Forum https://youtu.be/U2blLMgt9kA Klaus Schwab at my local gas station! https://youtu.be/8l3TetrbPvk and read the comments

  Rutger Bregman zorgt voor ophef op World Economic Forum
  https://youtu.be/U2blLMgt9kA

  En loopt het misschien wel zo af met al die andere families How One Powerful Family Destroyed A Country https://youtu.be/wR3ZJ1wg6Hc

  En wel om hoe het gaat Your “Carbon Footprint” is a LIE (and we all fell for it) https://youtu.be/G_zjhp5HyfI en geldt ook voor deze Minister Van der Wal-Zeggelink ruimt Boeren op namens Bill Gates en Fentener van Vlissingen. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/11/minister-van-der-wal-zeggelink-ruimt-boeren-op-namens-bill-gates-en-fentener-van-vlissingen/ en wordt hier uitgelegd Gideon van Meijeren, Sieta van Keimpema en Willeke Peek de Boer https://youtu.be/5ar6zC75lXs waar het over gaat. Dutch grocery store backed by Gates Foundation burns down https://youtu.be/Po9Rlmvtf3E En hebben we er weer een die naar alles naar zichzelf wil toetrekken…

  En is dit het beste advies voor de hele wereld Klaus Schwab at my local gas station! https://youtu.be/8l3TetrbPvk and read the comments

  Allereerst zouden we deze moeten doen om die angst verzinners en en gebaseerd om deze Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  In harmonie met de natuur leven is de sleutel waarmee de meeste wonderen van het dagelijks leven ontdekt kunnen worden. Het is daarom het belangrijkste om het eenvoudige principe te begrijpen dat de natuurlijke orde der dingen een verzameling zich ritmisch herhalende processen is die onze gezondheid, lichamelijke kracht en spiritueel evenwicht beïnvloeden. Dit in de natuur functionerende mechanisme heeft invloed op de gemoedsgesteldheid van de mens die deel uitmaakt van de wereld. Om de ons omgevende werkelijkheid beter te leren kennen en ons werkritme en eigen manier van leven aan te kunnen passen, moet je kennis hebben van de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben.

  Is deze nu aan de gang Gisteren al Super Volle Maan DEZE MAAN STAAT IN STEENBOK. HET IS EEN HEFTIGE MAAN OOK KWA ENERGIEËN.
  KAN EMOTIES OMHOOG KOMEN Zon in Kreeft en Kreeften seizoen en Karma stukken die omhoog kunnen komen .
  Komt door Saturnus. Karma reset. Volgende week komt Chiron om de hoek kijken de helings planet.
  Al met al heftig.

  https://nl.rhythmofnature.net

 19. Reaguurders, ik moet wel grinniken om de kwinkslagen die hier heen en weer schieten. Best grappig wat jullie allemaal aan kolder aan elkaar toefluiten. Een beetje lachen kan geen kwaad… duivels treurige tijden zijn het, en nu zit dat verdomde liedje Imagine de hele dag in mijn kop.

  • Ja, de kwinkslag over de heere jezus of bijbel zal jij liever hebben maar begrijp je ook de link niet met dat liedje en met de Beatles in het algemeen?
   Maar je bent duidelijk de enige niet, ze weten hier wel alles over de duivel en magische getallen, haha

 20. Ik hoop ten stelligste dat iemand deze psychopaat naar een andere wereld helpt.
  Het is toch makkelijker voor hem te verhuizen naar een andere planeet dan is hij in één keer van de gehate mensheid af.
  Richard Branson,aub,help deze man!
  Pak hem mee op één van je volgende ruimtereizen en schiet hem naar het niets!
  Je moet deze etter dringend helpen!
  Maar ja,je zal wel geen hulp zijn want je wil ons,samen met Gates,kartonnen vlees doen eten.
  Jammer,ik mocht je wel….

 21. over welke ‘” leidende democratieën'” hebben we dan ? over die van WEF of over die van ons?
  mijn democratie is niet democratie van WEF en anders om

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in