Een bedrijf in centraal Alberta zegt dat het iedereen die de afgelopen vier weken het COVID-19 vaccin heeft gehad, de toegang tot hun winkel ontzegt, vanwege het risico op zogeheten "shedding". (CREDIT: Tea Rocks via Facebook)

Een onderzoek uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Colorado bevestigt dat de overgrote meerderheid van de mensheid absoluut geen keuze heeft gehad in het al dan niet krijgen van de Covid-19 injectie, omdat de gevaccineerden de antilichamen die door de injecties worden gegenereerd, via aerosolen hebben overgedragen, schrijft Exposé.

De bevindingen zouden echter niet als een verrassing moeten komen, omdat een vertrouwelijk Pfizer-document al had bevestigd dat blootstelling aan de mRNA-injecties perfect mogelijk was door huid-op-huidcontact en het inademen van dezelfde lucht als iemand die de Covid-19 injectie had gekregen.

Ze voegen helaas ook gewicht toe aan de beweringen van Dr. Phillipe van Welbergen, die aantoonde dat grafeen, een verondersteld niet bekend gemaakt ingrediënt van de Covid-19 injecties, wordt overgedragen van gevaccineerden op niet-gevaccineerden en rode bloedcellen vernietigt en gevaarlijke bloedstolsels veroorzaakt.

Machinevertaling Yandex

Het onderzoek, getiteld “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity” en gepubliceerd op 1 mei 2022, werd uitgevoerd door de volgende wetenschappers voor de Universiteit van Colorado –

 • Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
 • Thomas E. Morrison,
 • Gabriela Samayoa-Reyes,
 • Siobhan Flaherty,
 • Conner L. Jackson,
 • Rosemary Rochford.

De samenvatting van het onderzoek luidt als volgt –

Ondanks de voor de hand liggende kennis dat besmettelijke deeltjes via de ademhaling kunnen worden uitgewisseld, is het verrassend genoeg nog nooit gepostuleerd, laat staan onderzocht, of andere bestanddelen van het neus- of mondvocht tussen gastheren kunnen worden uitgewisseld.

De omstandigheden van de huidige pandemie boden een unieke kans om dit provocerende idee volledig te onderzoeken. De gegevens die we laten zien, leveren het bewijs voor een nieuw mechanisme waarmee kuddeimmuniteit zich kan manifesteren, namelijk de aërosoloverdracht van antilichamen tussen immune en niet-immune gastheren.

En dit zijn de belangrijkste bevindingen van de auteurs van de studie – De uitgebreide mandaten voor het dragen van maskers in de Verenigde Staten.

De uitgebreide mandaten voor het dragen van maskers in zowel sociale als werkomgevingen boden een unieke gelegenheid om de mogelijkheid van het verspreiden van aerosol antilichamen van gevaccineerde personen te evalueren.

  Israëli's gaan de straat op nadat ze te horen hebben gekregen dat er MEER vaccinaties nodig zijn om als "volledig gevaccineerd" te worden beschouwd

Door gebruik te maken van een op flowcytometrie gebaseerde Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren (Fig 1A en B4,5 en een methode die eerder gebruikt werd om antilichamen uit gehydrateerde gedroogde bloedvlekken (DBS) te elueren, identificeerden we anti-SARS-CoV-2-specifieke antilichamen die geëlueerd werden uit chirurgische gelaatsmaskers die gedragen werden door gevaccineerde laboratoriumleden die aan het einde van één werkdag gedoneerd werden.

In overeenstemming met de resultaten die door anderen gemeld zijn, identificeerden we zowel IgG als IgA in speeksel van gevaccineerde personen (Fig 1C en D). Het was daarom niet verrassend om zowel IgG als IgA te detecteren na elutie van antilichaam uit gezichtsmaskers (Fig 1C en D).

Gezien deze waarnemingen stelden we de hypothese dat druppelsgewijze/aerosolische overdracht van antilichamen tussen individuen zou kunnen plaatsvinden, net zoals druppelsgewijze/aerosolische virusdeeltjes langs dezelfde weg kunnen worden uitgewisseld.

Machinevertaling Yandex – Bron

Dit betekent dat Covid-19 vaccin shedding heel goed mogelijk is als we rekening houden met een studie dat namens Pfizer in Japan werd uitgevoerd.

De studie observeerde de verspreiding van de Covid-19 injectie in het lichaam van Wister-ratten over een periode van 48 uur. Een van de meest verontrustende bevindingen van het onderzoek is het feit dat de Pfizer-injectie zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken. De hoogste concentratie werd aangetroffen in de lever. Maar het stapelt zich ook op in de speekselklieren op de huid.

Bron

Het is niet bekend of de injectie zich na 48 uur blijft ophopen, omdat de waarnemingen na deze tijd in het onderzoek werden gestopt. Maar deze resultaten in combinatie met het eerste onderzoek hierboven vertellen ons dat een niet-gevaccineerd persoon gedurende minimaal 48 uur het risico loopt om blootgesteld te worden aan de Covid-19 injectie als hij dezelfde lucht inademt als of de huid aanraakt van een persoon die gevaccineerd is.

  Dr. Michael Yeadon: Een bericht aan een betrouwbare vriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is

Dit zou echter geen verrassing moeten zijn, want Pfizer heeft dit toegegeven in hun “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS” document.

Het document bevat een heel hoofdstuk over de mogelijkheid van “mRNA-vaccin shedding” (uitscheiding van mRNA-vaccin), waarbij het mogelijk is dat personen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die de mRNA-prik van Pfizer heeft gehad, een bijwerking krijgen.

In paragraaf 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer mRNA jab tijdens het onderzoek binnen 24 uur nadat de onderzoeker hiervan op de hoogte is, gemeld moet worden aan Pfizer Safety. Dit is vreemd, want zwangere vrouwen/nieuwe moeders maakten en maken geen deel uit van de veiligheidsproeven. Hoe kunnen zij dan blootgesteld zijn?

Machinevertaling Yandex – Bron

Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als wordt vastgesteld dat een vrouw zwanger is en tijdens de zwangerschap in de omgeving aan het vaccin wordt blootgesteld. In het document staat dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt dat ze zwanger is nadat ze is blootgesteld aan de studie-interventie door inademing of huidcontact. Of als een mannelijk familielid van een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld, vervolgens zijn vrouwelijke partner blootstelt voor of rond de tijd van conceptie.

Machinevertaling Yandex – Bron

In lekentaal: Pfizer geeft in dit document toe dat het mogelijk is om een ander mens bloot te stellen aan het mRNA Covid-vaccin door alleen maar dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van de persoon die gevaccineerd is.

Dit alles maakt de bevindingen van Dr. Philippe van Welbergen des te zorgwekkender.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die Covid-injecties aanrichten aan het bloed van mensen, door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

  Bill Gates financierde een project om gevaccineerde kinderen te microtatoeëren

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd en hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en late hevige menstruatie (vrouwen vanaf 60 jaar), hij bloedmonsters nam.

Hun bloed had ongewone buisvormige structuren, sommige deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien.

In februari 2022 presenteerde Dr. Philippe beelden van zijn laatste bloeddia’s en legde hij uit wat de beelden laten zien. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten “geïnfecteerd” zijn met vaccintoxinen door middel van shedding, waaronder wat grafeen zou zijn.

Een volledig overzicht van zijn dia’s kunt u hier bekijken. Maar hier is een kort fragment van zijn presentatie -.


Dr. Philippe van Welbergen toonde aan dat het grafeen dat bij mensen geïnjecteerd wordt, zich organiseert en groeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en dat de vezels tekenen vertonen van complexere structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgedragen van “gevaccineerden” naar vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen, waarbij hun rode bloedcellen worden vernietigd en bloedstolsels worden veroorzaakt bij de niet-gevaccineerden.

Het lijkt erop dat het nooit nodig is geweest om een buitensporige hoeveelheid belastinggeld te verspillen aan propaganda om het publiek te dwingen de Covid-19 injecties te krijgen. Omdat de belastingbetaler nooit een keuze had. Ze hoefden alleen maar te ademen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe een oorlog te voeren met reclameslogans – Winnen betekent niet verliezen
Volgend artikelAfrika haalt banden met Rusland aan nu staatsgrepen tegen door het Westen gesteunde regeringen zich over het Afrikaanse continent verspreiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Grafeenoxide kan magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgen. Dis ook de schadelijke varianten daarvan o.i.v. o.a. 5g.

  Dat is het wat vervolgens onder ‘ideale’ omstandigheden ook niet geprikten symptomen kan geven.

  Het is niet de grafeenoxide deeltjes zelf die overgedragen worden.

  De besmettings-angst lijn waanzin moet natuurlijk wel overeind gehouden worden. Of dat nu virussen, bacteriën of grafeenoxide deeltjes zijn.

  Ze kunnen mensen vergiftigen met grafeenoxide, via massa’s deeltjes via een spuit, en wellicht ook in een gesloten ruimte waar je het dan massaal inademt omdat ze dat met opzet in die ruimte hebben geblazen.
  En wellicht via uitwisseling van lichaamssappen bij zeer intieme omgang met elkaar.

  Maar dus niet via gewone non intieme, non seksuele omgang met geprikten.

  • zou het niet zo kunnen zijn dat dat hele shedding(spike-eiwtten)-verhaal onzin is? Zou het niet kunnen zijn dat ook dit bedoeld is om onbewust de besmettingsleugen in stand te houden EN om in deze allerlaatste fase van deze simulatie (die onze ‘wereld’ wel degelijk is) de nt-geprikten alsnog mee de nieuwe simulatielus in te krijgen door hen binnenkort te beschermen tegen shedding en hen ofwel een antigifspuit aan te bieden (waar dan ook grafeenoxide en CRISPR-CAS-12) inzit of bv een of andere behandeling (medbed, allesoplossende nanotablet of weet ik weel) waar ze ook mee getranshumaniseerd kunnen worden? want dat is het doel. Het gaat om het kapen van het bewustzijn in deze allerlaatste fase van de huidige simulatielus om zoveel mogelijk zielen mee de nieuwe ronde in te krijgen …en alles trucs en misleidingen zullen dus uit de doos van Lucifer getoverd worden

 2. Steeds meer autonomen: mensen trekken zich terug uit de samenleving
  Deurwaarders zien steeds meer mensen die zich onttrekken aan Nederlandse regels en wetten. Ze betalen bijvoorbeeld geen boetes, huur of zorgverzekering. En dat is niet zonder risico, zegt ook de veiligheidsdienst. We gingen mee op pad met een deurwaarder. https://nos.nl/video/2484729-steeds-meer-autonomen-mensen-trekken-zich-terug-uit-de-samenleving

  Belasting, inbeslagname middeleeuwse praktijken, gelegaliseerde diefstal. https://youtu.be/0FTbLGMq5UM Het zat in de frequenties op aarde en daarvoor als je wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid over je eigen leven en andere uitkomsten had overgebracht als je elkaar helpt en samenwerkt. Het is ten aller tijden compromissen sluiten.
  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht (STELEN), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Beste belastingdienst, cak , politie, Koninklijke marechaussee enz mag ik je mandaat zien https://www.youtube.com/live/wRmbm-83dnU?feature = share zijn niet op de hoogte van de laatste besluiten.

  Veel mensen die hun aandacht richten op de studie van ascensie en de leringen ervan zijn al bekend met het vermogen om te stijgen door de verschillende dimensies naar spirituele wijsheid en verlichting.

  Omdat vandaag trillingen hoger en lichter worden, is het mogelijk om af te stemmen op deze hogere trillingen. Hiermee kunnen we stijgen in hogere dimensies, openen voor nieuwe realiteiten en manieren van denken.

  Het leven op aarde, zoals wij die kennen, wordt beschouwd als de “derde dimensie”, een lagere en dichte trilling. De mentaliteit geassocieerd met deze dimensie is die van angst en scheiding.
  MISSCHIEN WOON JE AL IN DE VIJFDE DIMENSIE EN WEET JE HET NIET……
  https://youtu.be/5H1eBmzzF_0

  The quest for spirituality is undergoing an acceleration. This is all caused by the pressure of the Photon belt on pineal gland and pituitary gland. It is about spiritual energy that influences the spiritual body.

  Doctors therefore cannot find anything in the physical body, despite the real complaints. Many also experience unexplained outbursts of anger……Hij zit dus dieper = This is because the Photon Belt energy brings out old anger energy from chakra systems, which has not been removed in previous lives. Many are overwhelmed by it……

  • Andreas juli 30, 2023 at 10:04
   “Ze betalen bijvoorbeeld geen boetes, huur of zorgverzekering.”
   De NOS haalt een paar dingen door elkaar. Geen huur betalen is heel andere pap dan geen ‘wettelijke’ verplichtingen willen hebben. Iemand huurt iets van een ander, dus moet dat gewoon betalen volgens het contract. Als je geen huur betaalt, dan ben je een lul omdat je indirect steelt van een ander. Maar als iemand geen belasting wil betalen omdat het geld toch alleen maar verkwanseld wordt, dan is dat iets heel anders en zeker geen zwart op witte kwestie als huur niet betalen.

   Ook is het AIVD misleidend bezig door preventief angst aan te jagen dat bepaalde medemensen gewelddadig gaan worden. Waar halen ze het recht vandaan om mensen alvast vals te beschuldigen van geweld? Waarom zeggen ze niet dat een soeverein mogelijk sterft aan onbehandelde medische kwalen door zijn besluit?

   Het beeld van de “soevereine mens” wordt hierdoor dus behoorlijk vertekent en is bovendien schadelijk voor de integriteit van een respectvolle samenleving. Wat in orde zou zijn, is als het NOS zich wezenlijk interesseert in de redenen waarom iemand “soeverein” wenst te zijn. Maar kennelijk heeft het NOS daar geen interesse in maar schaart het liever elke wanbetaler onder het hoedje soeverein om hun programma gewicht te geven. Dat is misleiding en heeft ook niks te maken met “samenzwering” en andere kretologie.

   Dat gezegd, het zorgsysteem in NL is gebaseerd op een communistisch principe: iedereen betaalt mee, en als jij medische hulp nodig hebt, wordt dat uit dit commune potje betaald. Als soevereine mensen niet mee betalen, dan wordt het potje kleiner. Ook mag je je afvragen of iemand meer recht heeft op het potje dan een ander – bijv, iemand met 4 kinderen heeft meer recht op het potje dan iemand met 0 kinderen? De basispremie is voornamelijk voor zwangerschap en toebehoren. Verder is het de vraag waarom er ueberhaupt een potje moet zijn, met de enorme hoeveelheid geld die in de staatskas zit, en waarvan we de laatste 3 jaar hebben gezien hoe dat geld razendsnel over de balk gegooid wordt naar bijv Ukraine en zijn vele zakkenvullers. Dus hoe zit het daarmee… mss kan het NOS daar eens een goed onderzoek naar doen, zonder liflafjes en een onoprechte feitententoonstelling die de titel van het programma niet onderbouwt.

   • Ach Immortal, je weet toch uit wiens potje de NOS en consorten betaald worden en waarom ze ongecontroleerde uitingen doen die meestal ronduit leugens zijn.
    Wiens brood men eet diens woord men spreekt. Tenminste zo lang ze het geld nog belangrijker vinden dan de waarheid zeggen. Ik begrijp wel, ook hier staat vermeld over financiële verplichtingen waaraan moet worden voldaan.
    Maar het is niet te vatten dat zoveel mensen willen meewerken om leugens te blijven verspreiden.
    En ook geloof ik, dat daarbij mensen zijn die zelf ook/nog vast in het aangeleverde narratief geloven. Ze kijken niet verder, geen tijd of geen zin.

 3. Over grafeen gesproken, ik heb het AI gevraagd, ik weet het niet maar hier is toch een complotheorie weer aan gort gegaan. Ik had al eerder gevraagd wat grafeen is, dat is dus zo dik als een atoom en wordt o.a. Ook in de medische industrie gebruikt. Hij noemde gentherapie.

  Op mijn vraag hoe werkt grafeen in combinatie met gentherapie kwam dit antwoord van de betaalde AI. Komt 5 G toch in een ander licht te staan.

  Grafeen kan een rol spelen bij gentherapie vanwege zijn unieke eigenschappen. Gentherapie is het proces waarbij genetisch materiaal (DNA of RNA) wordt afgeleverd in de cellen van een patiënt om een gewenste therapeutische functie te bereiken, zoals het vervangen van een ontbrekend of defect gen.

  Grafeen kan dienen als een drager voor het afleveren van genetisch materiaal naar de doelcellen. Door zijn grote oppervlakte en de mogelijkheid om chemisch te worden gemanipuleerd, kan grafeen als een platform fungeren om het genetisch materiaal te binden en te beschermen tegen enzymen in het lichaam. Het kan ook de efficiënte opname van het genetisch materiaal door cellen verbeteren.

  Bovendien kan grafeen als elektrode worden gebruikt om gentherapie te vergemakkelijken. Door elektrische stroom te gebruiken, kan grafeen helpen om genetisch materiaal efficiënter in cellen te brengen

  • Ook de relatie grafeen, spike eiwit en 5G gevraagd?
   AI zal ook geprogrammeerd zijn, mogelijk ook gewenste antwoorden geven. Vergelijk het met Wikipedia, wat nu ook andere antwoorden kan geven dan vroeger door het bewust wijzigen van de context om de al dan niet werkelijke geschiedkundige gegevens te wijzigen.
   We worden simpelweg bewust in een bepaalde richting geleid….. Iets anders kan ik er niet van maken.

  • Vergeet niet dat AI een functionele uitbreiding is van google search, dus mogelijk nog niet alle feiten bezit. Vind jij AI een betrouwbare tool om je kennis mee te vergroten? (Deze vraag slechts uit nieuwsgierigheid hoor.)

 4. Hoi Immortal en Klien, AI vertelt je alles en is uiterst betrouwbaar. Dit was overigens de betaalde AI. De kunst is echter de promt goed te krijgen. Hier leggen ze het je uit.
  https://www.youtube.com/watch?v=fe5dSQbSVV4

  Ook de relatie grafeen, spike eiwit en 5G gevraagd? Als je het zo vraagt krijg je een stom antwoord. Dat moet je opbouwen. kijk maar naar het filmpje. Sommige mensen kunnen met Ai hele goede boeken schrijven, of kunst maken. Anderen lukt het nooit om het snappen. dus doe die cursus maar. Er gaat een wereld voor je open.

 5. Heb je trouwens goed gelezen wat AI schreef?

  Grafeen kan dienen als een drager voor het afleveren van genetisch materiaal naar de doelcellen. Door zijn grote oppervlakte en de mogelijkheid om chemisch te worden gemanipuleerd, kan grafeen als een platform fungeren om het genetisch materiaal te binden en te beschermen tegen enzymen in het lichaam. Het kan ook de efficiënte opname van het genetisch materiaal door cellen verbeteren.

  Grafeen kan genetisch materiaal binden en beschermen tegen enzymen in het lichaam. Voor de gene die nog hopen dat de vaxx placebo’s waren. Of dat ze het spul uit hun lichaam kunnen krijgen. Maar zoals gezegd, AI is wel betrouwbaar maar je moet ook niet alles aannemen. Niemand weet waar dat ding allemaal toegang toe kan krijgen. Misschien staat er bij Pfizer wel een poort open als hij op het internet de informatie bij elkaar zoekt en heeft hij het daar gevonden. Ik vind het in ieder geval verontrustend genoeg dat ik niet denk dat het ding zo geprogrammeerd is.

  • Bedoel je kieren zoals ik denk, dan is het inderdaad allemaal naar de klote. Zegt tie toch? Het staat hier letterlijk.

   Door zijn grote oppervlakte en de mogelijkheid om chemisch te worden gemanipuleerd, kan grafeen als een platform fungeren om het genetisch materiaal te binden en te beschermen tegen enzymen in het lichaam. Het kan ook de efficiënte opname van het genetisch materiaal door cellen verbeteren.

   Vroeger moest je oppassen voor geslachtsziekten, nu door de vaxx. Wordt de spoeling wel dun want een paar lekkere wijven in mijn omgeving hebben er minstens 2. De een voor vakantie, de andere voor we doen het voor elkaar.

 6. Ik heb wat tekst geschreven en dit komt er uit met ChatGTP.

  Mijn ervaring is met Bing AI en de gratis versie van ChatGPT. Als je vragen hebt over muziek, koken, recepten maken, het creëren van HTML-pagina’s, brief schrijven en meer, dan kan ik je zeker helpen. Echter, als het gaat om geschiedenis en medische onderwerpen, moet ik toegeven dat ChatGPT soms nog wat fouten kan maken. Het is belangrijk om te beseffen dat mijn kennis slechts reikt tot september 2021 en ik mogelijk niet op de hoogte ben van recentere ontwikkelingen.

  Als AI-taalmodel is het mijn doel om zo objectief mogelijk te zijn en informatie te verstrekken op basis van wat bekend is in de wetenschappelijke en academische gemeenschap. Ik baseer mijn antwoorden op een breed scala aan betrouwbare bronnen, zoals wetenschappelijke artikelen, encyclopedieën en gerenommeerde nieuwsbronnen.

  Ik bied mijn excuses aan voor eventuele fouten die ik mogelijk heb gemaakt en bedank je voor je begrip. Als je vragen hebt over onderwerpen waar ik wel deskundig in ben, help ik je graag verder!

 7. Probeer het beest eens te leren kennen. Je hebt dus een account.

  Vraag eens hoe lang is de Rijn, waar is de Rijn het diepst en waar is hij het breeds en tot hoever kunnen kustvaarders de Rijn op komen. Kijk maar het antwoord en vraag verder. Dan heb je de eerste stappen gemaakt

 8. These Scientists LIED To You About COVID! https://youtu.be/MBwyqmgXf4g This is especially true since the release of internal emails among the scientists who initially believed in the lab leak origin but then quickly changed their tune after they got “additional information” from Anthony Fauci.
  https://youtu.be/MBwyqmgXf4g

  Van de schrik van de melding schiet je adem in de stres en Alles wat leeft heeft zuurstof nodig, alles wat doodt blijkbaar niet. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/07/29/het-afknijpen-van-zuurstof-is-de-echte-klimaatcrisis/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in