Covid mRNA injecties hebben op een ongekende schaal verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt. Doctors for Covid Ethics (“D4CE”) hebben een boek gepubliceerd waarin ze stellen dat deze schade te verwachten was gezien de principes van de immunologie, schrijft Rhoda Wilson.

“Bovendien is de schade niet beperkt tot de covid-vaccins alleen, maar is deze inherent aan de mRNA-technologie als zodanig. We moeten daarom verwachten dat toekomstige mRNA-vaccins tegen andere virussen of bacteriën net zo toxisch zullen zijn. mRNA-technologie zal nooit veilig gebruikt kunnen worden voor vaccinatie tegen infectieuze agentia,” schreef D4CE.

Het boek ‘mRNA Vaccine Toxicity’ is opgedragen aan wijlen professor Arne Burkhardt en is HIER gratis te downloaden. Een gedrukt exemplaar kan HIER besteld worden.

Het doel is om uit te leggen wat de toxiciteit van het covid mRNA-vaccin betekent voor toekomstige mRNA-vaccins en het schetst drie potentiële mechanismen die waarschijnlijk verklaren wat er is gebeurd:

  1. de toxiciteit van de lipide nanodeeltjes;
  2. de toxiciteit van de door het vaccin geïnduceerde spike-eiwitten; en
  3. de reactie van het immuunsysteem hierop.

mRNA Vaccine Toxicity concludeert dat de reactie van het immuunsysteem op de spike-eiwitten de belangrijkste toxische factor is, omdat deze zowel overeenkomt met de autopsiebevindingen van ontsteking en schade aan het immuunsysteem, als overeenkomt met de theoretische schademechanismen.

In de inleiding schreef Mary Holland:

“De conclusie van het boek is somber: Elk toekomstig mRNA-vaccin zal onze cellen aanzetten tot de productie van zijn eigen specifieke antigeen, dat gerelateerd is aan de specifieke microbe waar het zich op richt. We moeten daarom verwachten dat elk van deze vaccins immunologische schade zal veroorzaken op een vergelijkbare schaal als we hebben gezien bij de vaccins tegen covid-19″. Gezien het feit dat er talloze mRNA-vaccins in de pijplijn zitten of al op de markt zijn – tegen griep, RSV, HIV, malaria, kanker, allergieën, hartaandoeningen, om er maar een paar te noemen – is deze kennis even beangstigend als cruciaal.”

Oude mortaliteit: hoe de Coronacoup de ouderen martelt - en alle anderen

Het bevat een uitleg van een aantal elementen van virologie en immunologie, zoals de levenscyclus van een virus, immuniteit, kruisimmuniteit en immuungeheugen, en een aantal bewijzen van fraude in de klinische onderzoeken van Pfizer. Het behandelt ook de mechanismen waarmee de mRNA-“vaccins” schade veroorzaken en het pathologische bewijs van de veroorzaakte schade. Vervolgens wordt de toxiciteit en verspreiding door het lichaam van de lipide nanodeeltjes besproken die een ingrediënt zijn van de covide injecties.

In meer detail beschrijven de auteurs de schadelijke effecten van mRNA-injecties in de categorieën hart, trombose, neurologie, immunologie en voortplanting. Tot slot is er een heel hoofdstuk gewijd aan het verworven immunodeficiëntiesyndroom (“AIDS”). Dit hoofdstuk laat zien dat het misleiden van het publiek al tientallen jaren aan de gang is en dat dit wereldwijd verwoestende gevolgen heeft gehad:

De meeste mensen weten niet dat het CDC – en de Wereldgezondheidsorganisatie, die haar voorbeeld volgt – twee heel verschillende AIDS-epidemieën hebben gedefinieerd. Er is één definitie voor Amerikanen, Europeanen en andere rijke landen, en een heel andere definitie voor Afrikanen, Aziaten, Latijns-Amerikanen, enz. U begrijpt het al. De reden voor deze eigenaardige situatie is dat AIDS heel anders is, afhankelijk van waar u woont. Zo verschillend zelfs dat de regering-Reagan er bij de WHO op aandrong om met een definitie van AIDS in de “Derde Wereld” te komen.

In 1985 werd AIDS in Afrika op een conferentie in Bangui, de hoofdstad van de Centraal-Afrikaanse Republiek, gedefinieerd als een verzameling symptomen waaronder koorts, diarree, aanhoudende hoest en gewichtsverlies. Halverwege de jaren negentig werd tuberculose aan deze lijst toegevoegd. Deze al lang erkende ziekten van armoede en ondervoeding vormen tot op de dag van vandaag de basis voor het stellen van de diagnose AIDS in Afrika. Verbazingwekkend genoeg maakte HIV niet eens deel uit van de definitie! Als we de definitie van Bangui gebruiken, kunnen we zeggen dat Afrikaanse AIDS al honderden jaren bestaat. – mRNA Vaccine Toxicity, AIDS & HIV: The Blueprint for the Perversion of Medical Science, Doctors for Covid Ethics, blz. 144

EXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto's van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die "plotseling gestorven" zijn - kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structuren

Catherine Austin Fitts schreef het nawoord:

De zekerheid dat mRNA-technologie doodt en verminkt – en dat dit bekend was bij degenen die de covid-19 vaccinaties maakten en uitbrachten – is onbetaalbare intelligentie. Het hebben van deze kennis geeft u de macht om uzelf en de mensen van wie u houdt te beschermen. Dat u dit doet is van het grootste belang voor het netwerk van artsen, wetenschappers en onderzoekers die zich hebben ingezet om deze gevaren te begrijpen en te communiceren.

Hun cumulatieve opoffering is hun geschenk aan u – vrijelijk gegeven – zodat u ervoor zult kiezen uzelf en de mensen van wie u houdt te beschermen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Als ieder van ons dit onbetaalbare geschenk doorgeeft aan andere mannen en vrouwen, vergroten we de kans op een goede gezondheid en een goed leven – persoon voor persoon, gezin voor gezin en gemeenschap voor gemeenschap.

Dit is hun gehoopte beloning – dat als gevolg van hun bijdragen aan de wetenschap en geneeskunde, u en degenen van wie u houdt zullen leven – en dat uw kinderen gezond en vruchtbaar zullen opgroeien en toekomstige generaties zullen voortbrengen die hetzelfde doen.

Kies voor het leven en help uw dierbaren hetzelfde te doen. Onze toekomst hangt ervan af. – mRNA Vaccine Toxicity, Nawoord, blz. 157 – 160

Lees het boek en moedig anderen aan om hetzelfde te doen.

Van ons allemaal aan D4CE en al diegenen over de hele wereld uit alle lagen van de bevolking die zijn opgestaan en zich voor ons hebben uitgesproken: Uit de grond van ons hart, dank u wel.

Alle COVID-passen in Israël worden ongeldig verklaard

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”
Volgend artikelNieuwe Oekraïense mislukking in Zaporizhzhia: Russen slaan aanvallen op Staromayorskoye en Rabotino af – in totaal 3.000 doden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in