"Het is de koran die in brand staat..."

Deze donderdagochtend werd in Zweden opnieuw een koranverbranding uitgevoerd door de Deense islamkritische partij Stram Kurs. Deze keer vond de demonstratie plaats in het migrantengetto Rinkeby in Stockholm.

Het boek werd in brand gestoken door leden van de Deense islamkritische partij Stram Kurs, die wordt geleid door de anti-jihadist Rasmus Paludan.

De campagne wil de moslims eraan herinneren dat het in Zweden een grondwettelijk beschermd recht is om te demonstreren en een eigen exemplaar van een boek te verbranden, ook al is het een koran. Dit ondanks het feit dat de Zweedse politie Paludan twee weken geleden heeft verboden te demonstreren en hem een reisverbod van twee jaar naar Zweden heeft opgelegd.

Tijdens de vorige koranverbranding in de buitenwijk Rosengård in Malmö braken gewelddadige immigrantenrellen uit waarbij raciale vreemdelingen “protesteerden” door autobanden en vuilnis in brand te steken, vuurwerk naar de politie af te schieten en stenen te gooien. In verband met de rellen werd ook een groot aantal auto’s in brand gestoken.

Massale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: “Allahu Akbar!”

De volgende dag braken overal in Malmö een aantal branden uit en brandde een school af. Volgens de politie zou het feit dat de Gullvikschool afbrandde echter “geen verband hebben gehad” met de verbranding van de koran.

Volgens een politiebron van Samhällsnytt zou de Zweedse politie een zogenaamd speciale inspanning tegen Paludan hebben geïnitieerd, waarbij grote resources zijn uitgetrokken om te voorkomen dat de partijleider gebruik maakt van zijn grondwettelijk beschermde vrijheid van meningsuiting.

Stram Kurs is van plan om op zaterdag 12 september meer demonstraties te houden in Zweden, waarvoor een demonstratievergunning is aangevraagd. In de aanvraag wordt melding gemaakt van vijf migrantengetto’s: Botkyrka, Tensta, Akalla, Sollentuna en Upplands Väsby.

  Familie van vaccindode Christina eist excuses van AstraZeneca

Voorafgaand aan het weekend heeft de politie zich nu voorbereid op nieuwe onrusten en 300 extra interventiepolitieagenten ingeschakeld die op zaterdag de orde zullen proberen te handhaven in de migrantenwijken. De politie heeft ook 60 extra rechercheurs ingezet.

Deense partij Stram Kurs: We zullen doorgaan met het verbranden van korans in Zweden totdat ze begrijpen hoe ze zich moeten gedragen

Vorig artikelExpert: “Het zijn geen vluchtelingen, alleen degenen met geld stappen in de boten”
Volgend artikelKindermisbruik door Duitse “elites”?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Door het verbranden van de Koran en de rellen die moslims daarna veroorzaken word de overheid gedwongen te handhaven of men is alle macht kwijt. ….als men reeds alle macht kwijt is komt dat volledig in het zicht van het publiek….

  …einde regerende partijen…

  Om die reden is het verbranden van de Koran nuttig, het zet de kromheid van zaken in het licht waar de pers en overheid alle moeite doen het te verbergen. Om die reden is Koran verbranding nuttig, voor de rest is het gewoon triest dat zulke methoden moeten worden toegepast om de vrijheid van meningsuiting en de verkankering door Islam in het nieuws te krijgen…iets wat in een vrije wereld de normaalste zaak van de wereld is.

  Europa heeft enkel ziektes die dodelijk zijn, corruptie en multiculti waanzin zijn er twee van, beide slopen ze de samenlevingen en de cultuur, de waarden waarop de samenleving is gebouwd. Dit is de schuld van politici die zichzelf boven het volk stellen en wiens zakken en bankrekeningen nooit vol genoeg zijn. Het andere gezwel is Islam, voortkomend uit de eerste twee genoemde ziekten.
  Drie ziekten die in tegenstelling tot Corona geen lockdown kennen, geen “vaccin” en welke worden opgehemeld als zijnde de bevrijding van de mensheid.

  In mijn persoonlijke mening moet iedere politicus de zichzelf verrijkt ten kost van de bevolking aan een boom de middagpauze doorbrengen, en moet ieder die multi culti als heilig goed ziet eerst eens een jaar of wat doorbrengen in de shitholes waaruit ze hun hobbiedieren importeren.

  Islam, het hoort niet hier, het hoort niet bij het leven, het hoort bij indoctrinatie en africhten van kuddes.

  Geen god, als er ergens een bestaat, kan serieus worden genomen als de volgelingen onder dwang moeten “geloven” , als je babies moet africhten om te bidden en je kudde met doodstraf en erger bijeen moet houden…..

  Dat is geen god die word aanbeden, dat is een schepper die word beledigd tot op de kern van het bestaan zelf.

  Een wereld die vrijheid en gelijkheid als ijkpunt heeft kan en mag geen sekten die haat en dood als basis hebben binnen laten, want als een kanker zal zich de onmenselijkheid uitspreiden…

  Europa MOET om vrijheid en gelijkheid te kunnen behouden van Islam verlost worden.

  Vele “moslims” in Europa zullen het als een bevrijding ervaren als alle moskeeën zijn gesloopt, als de laatste Imam met de boot de Middellandse zee is opgestuurd….want in vele mensen zit enkel de wens tot vrijheid, tot het met rust gelaten worden. Laten we hen die dat niet toestaan vragen te vertrekken of hen er anders toe overhalen te vertrekken.

  De oorlog tegen Islam is een oorlog voorde mensheid, voor de vrijheid om te kunnen leven zoals men zelf verkiest. En als we toch bezig zijn, gooi gelijk de pedofielen vereniging in het Vaticaan en de Katholieke kerk mee de boot op…soort bij soort….

  En daarom, hoe triest het eigenlijk is dat er iets verbrand moet worden, daarom is het verbranden van de Koran een stap richting openheid en het recht op vrijheid en gelijkheid, omdat niets doen van velen onder ons slaven zal maken. Inch Allah…

  Korans met aanmaakblokjes zou een standaard verkoop pakket moeten zijn, net als keukenmessen in varkens leren schede….als passend antwoord op vele auto en andere branden en gewelddaden…

  • Geheel met u eens, maar de meesten vergeten de rol van de joden hierin, zij zitten achter het binnenhalen van al die “vluchtelingen”! Zij haten blanken zo zeer, dat ze ons uit willen roeien! Ik heb het niet over de gemiddelde gematigde jood en Palestijnse joden, die altijd al in Palestina gewoond hebben! Nee het zijn die sektarische extremistische Babylonische Talmoet aanhangers en de elite cabbal aanhangers (ook niet joden, maar wel de satan aanidden, en vrijmetselaars, (zoals de meeste westerse politici) ook gebaseerd op de caballa, het occult joodse boek waarin de satan aanbeden word! Als we dit doorzien, zijn we werkelijk wakker! Het heeft geen zin alleen die buitenlanders eruit te doen, zonder gelijk het gevaar van die cabalgroep en de gelukszoekers, maar beiden aan te pakken, want anders creeren ze wel een nieuw probleem, millieugekte of virussen, straks misschien marsmannetjes of steekvliegen! Maak de mens bang afhankelijk van hun, dat is het streven, naar hun wereldheerschappij, zullen ze nooit opgeven, waarin zij de naas zijn en wij het vee en de slaven! Dit soort joden en vrijmetselaars bedoelde Hitler ook, hij waarschuwde daar toen al voor en proberrde het bankwezen aan te pakken, maar werd door, landen die in handen van de cabal waren, vernietigd! Zo ook Ghadaffi en Hoessein die het gevaar ook zagen en JFKennedy, die Hitler bewonderde om zijn strijd tegen de banken (zitten ook in het cabal complot)
   7 weken na zijn uitspraak was hij dood, zo ook zijn broer Robert , zijn zoon JFk jr wilde ook het bankwezen aanpakken en verongelukte onder verdachte omstandigheden met zijn vliegtuig! Zo werken ze als je ze voor hun voeten loopt

  • Juist het einde van het moslim haatboek zou een zegen voor de mensheid zijn, dan ook de kopie van de koran op het bureau van de Kamervoorzitter Arib ritueel verbranden.

   Deze verbranding zou gezien moeten worden als een start voor maatschappelijke veranderingen in Nederland, doch de burgers zijn verdeeld tot op het bot.

   Echter boekverbranding is ook een ultieme vorm van censuur, net zoals de herhalende indoctrinatie van de reguliere policor partijen die er voor gezorgd hebben dat er een leger van zombie burgers die een wedstrijd aangaan met een ieder welke zijn kop dieper in het zand probeert te steken.

  • Idd. Jaren terug zette Erdogan drukkerij van bijbels in de fik. Dewerknemers was geen lang leven beschoren.
   Vrij onlangs brandde er 3 christelijke dorpen uit bij de Syrische grens.

   Nu proberen ze Koerden en christelijken te vermoorden in Syrie door water af te sluiten.
   ————————
   Op lesbos steken ze zelf kamp in de fik.
   Bewijs: 8 branden starttenzelfdetijd; en iedereen stond bepakt en bezakt klaar, en de brandweer werd werken onmogelijk gemaakt.

   Maar dat wordt beloond.
   100 “kinderen”zal wel weer kinderen met midlife crisis worden) mogen naar NL
   Als ik nou eens een huis van een paar linksen in de fik steek, krijg ik dan na 11 jaar accuut een woning?

   Nou is een groot deel van het tuig al op schepen ondergebracht.
   Twee mogelijkheden:naar Duitsland opstomen of naar Libie..

 2. Idd. Met dagelijkse koran verbrandingen komen er rellen.
  Eventuelemoskee en minaretverbrandingen:idem
  ( er zijn in de laatse jaren enige hoderden christelijkekerken gesneuveld….)

  Dan kan de staat kiezen aan welke kant ze staan.

 3. De staat straat niet aan onze kant, dat was denk ik al verdomde duidelijk. De vijand komt uit onze eigen gelederen, en door ons om te volken denken ze nog wat langer aan de macht te blijven.

  Het is wat je wil zien en waarin je wilt leven welke jou realiteit is. En dan ineens ben je dood. zo ongeveer zien deze lui alles, hun perfecte wereldje met hobbiedieren uit andere windstreken en als het hun uit de klauwen groeit geven ze alles en iedereen de schuld, behalve zichzelf.

  Volgens mij is het de omschrijving van narcisme: aardig zijn en een toneel van sociale vriendelijkheid en vrijgevigheid ophouden maar met grof geweld gaan spelen als je niet je zin krijgt. De definitie van zowel groen trreur als vvd dictatuur…..

  Op basis van geweld en het niet respecteren van andere meningen zit de huidige politieke kaste in Den Haag, en met geweld behouden ze die plek. Niks democratie, dat is ergens in etappes in de afgelopen drie decennia gestorven in dit land.

  Onze fout: geweld in het verleden had met geweld in het verleden moeten worden vergolden. Dan was de balans cq het “respect” in de politiek gebleven….

 4. Die extreme moslims worden door de cabal elite tegen ons gebruikt, hun financieren dit en hun zelf blijven weer buiten schot, pak ook die caballisten, satanisten aan, dan zullen pas zullen we echt vrij zijn!

 5. Vandaag is uitgekomen dat een dochteronderneming van Unilever de BLM relschoppers financiert….wat eigenlijk inhoud dat al die aandeelhouders van Unilever die in hun villa’s zitten in Laren en Aerdenhout en waar dan ook hun eigen ondergang indirect financieren, en daar nog controle op uitoefenen….en via een aandeelhouders vergadering direct kunnen ingrijpen….
  “Ons” koningshuis is groot aandeelhouder in Unilever, maar ook hebben ze grote belangen in de farmaceutische industrie…..dus je krijgt straks een gedwongen spuit waar het koningshuis op moet verdienen en een horde nikkers in je straat die de boel in puin trappen die betaald worden uit belasting en subsidie gelden en geld van multinationals die dit als gift aftrekken van de bijna nul procent belasting die ze eigenlijk nooit betalen…..best goed trouwens dat “ons” koningshuis “hun” geld offshore heeft gezet, bij banken buiten Nederland…..een beetje het goud van het land naar Canada verschepen voordat de oorlog is begonnen….ze zijn duidelijk slimmer geworden.

  De moslims zijn de kudde die word gebruikt om een wig te drijven tussen rijken arm welke een permanente status quo gaat worden. De aankomende honderden jaren zal deze wereld door enkelen worden beheerst en de rest is overschot. Als je ziet hoe politie inhakt op burgers overal ter wereld dan zal het niet moeilijk zijn arme lieden te vinden die hun eigen soort de keel afsnijden op bevel.

  De macht ligt bij de banken die cijfertjes bewaren in grote machines en op basis van een optelsom iemand macht toekennen dan wel rechteloos maken…
  Dan zijn er nog apparaten die het mogelijk maken elkaar iets te vertellen, plaatjes te sturen en iemand in een menigte te vinden door gezichtsherkenning, en met een implant chip is niemand meer vrij of onvindbaar maar is totale controle goed mogelijk.
  Er zijn magnetron wapens die groepen mensen in hun vel kunnen laten koken van afstand, de tijd van het angst hebben voor grote groepen boze burgers is relatief geworden, en komt er zo’n groep dan gaat de voorhoede kapot van ellende en microgolven en de achterhoede drukt steeds meer mensen de magnetron straling in. Een soort ongewilde zelfmoord dus, het Lemming principe…
  Het schijnt, als we de minister mogen geloven, dat 5G ook goed werkt om burgers onder controle te houden en oproer de kop in te drukken….lijkt me dat we ons dus moeten afvragen of we een geladen geweer permanent in ons gezicht willen hebben omdat de zon zo mooi weerkaatst op het metaal….
  Al die dingen om ons onder controle te houden en eventueel af te maken functioneren op positieve en negatieve ionen, we noemen dat stroom.
  Zonder stroom geen macht voor de elite maar gelijke kansen voor ieder mens.

  We zitten tussen twee muren die op ons afkomen, aan de ene kant “onze “ elite met hun waanzin en wens ons kapot te zien, waarvoor ze zowel spuitjes met een Zyklon B variant als economische en geestelijke destabilisatie gebruiken, economische afbraak en massa immigratie om dat te forceren zijn ook beproefd en functioneel gebleken…..aan de andere kant de gevolgen van de import van massa immigratie en Islam als verstikking deken van de menselijke geest en het leven zelf…

  Vanuit een ivoren toren maakt alles niets uit, is het neerkijken op het gekrioel van de massa een amusant spel en meer een live soap op afstand welke de geest uitdaagt op het bedenken van meer waanzin.

  Elite is het verschil tussen hebben en niet hebben, en niet wie de beste is want veel van de “elite” zou in een normale wereld een fokverbod krijgen uit humanitaire overwegingen voor eventuele nakomelingen en hun genetisch vastgelegde aangeboren afwijkingen…

  Alles kan kapot, zonder olie lopen machines vast en geen paard met wagen komt op de bestemming aan zonder koetsier.
  Geen brief geschreven word ooit gelezen als de postbode niet wil bezorgen, en niets communiceert meer zonder ionen….

  Onze kracht en macht als burgers ligt erin dat we de wereld stil kunnen leggen, simpelweg door alles uit te zetten. De macht van de “elite” zakt evenredig in elkaar…..geld is een fantasie die ons door het gemakt tot verslaafden maakt, niet meer in staat een leven zonder voor te stellen. Geld hoort niet in de handen van ambtenaren en niet verkozen figuren die bijdrukken en daarmee zichzelf per gedrukte pagina en per gecreëerd fortuin verder van ons en de menselijkheid af bewegen.
  Stop de persen, stop de stroom, en haal ze uit hun torens….

  Wij hebben recht op een leven in waardigheid, in vrijheid en het recht een eigen toekomst te kiezen en een eigen bestaan op te bouwen. Al die dingen worden ons ontnomen, en wie nog denkt dat hij of zij eigen baas is, dream on….zolang je nog mag dromen…

  Trek de zekeringen eruit, geen stroom, geen macht….met de grondwet in de hand, het recht om te leven in vrijheid. Niemand anders komt voor uw rechten op, en onze voorouders zijn ervoor gestorven, hebben ervoor gebloed en velen hebben alles verloren.

  Nimmer zwichten wij voor tirannen, maar dat is niet genoeg. We moeten de confrontatie aangaan en tirannen verdrijven, anders is iedere letter ter ere en in naam van onze voorouders in plaats van een eerbetoon een ledigheid, een symbool van onze lafheid.

  #pulltheplug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in