Niemand wil de insecten eten om “de klimaatverandering te bestrijden” – maar dat kan het establishment niet schelen. De video van 60 Second Docs die op social media circuleert, toont een groep vrouwen die ijs proberen dat gemaakt is van insecten, en hun reacties zijn ongeveer wat je zou verwachten, schrijft Newswars.

De video uit 2018 begint met het uitleggen van alle prachtige voordelen van het eten van insecten, zoals meer vitamines en een kleinere ecologische voetafdruk, voordat wordt getoond hoe een ijs alternatief wordt gemaakt van de larven van Black Soldier vliegen.

“De wereld heeft alternatieven nodig om te overleven,” zegt de vertelstem. “Insecten zijn essentieel voor de toekomst van voedsel omdat ze heel weinig land nodig hebben, het milieu niet aantasten zoals vee, geen broeikasgassen produceren en voldoen aan de vraag naar ijs.”

Er wordt “entomelk” geproduceerd uit de larven van de vliegen (maden) om het “romige mondgevoel” van de ijsachtige substantie te maken, en een groep nietsvermoedende vrouwen krijgt al snel kopjes van het chocolade-achtige “toetje” aangeboden.

De vrouwen lijken eerst te genieten van hun traktatie, maar worden al snel ontzet als ze horen dat ze eigenlijk bevroren insectenbrij eten.

Dit is een normale reactie op het eten van insecten, maar de globalisten gaan toch door om mensen te dwingen insecten te eten om de aarde te redden.

  Dark Winter zal nooit eindigen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWagner overmeestert Bakhmut – Oekraïners trekken zich terug uit de stad en vallen in Russische hinderlagen (Video’s)
Volgend artikelDe wereld zou Amerika’s waanzinnige bruut gedrag onbeperkt hebben getolereerd – Toen deden ze de Russische sancties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. ik zie de ijskreem verkopers nog niet direct akkoord gaan om dit te verkopen, laat staan hoe je er mee om moet gaan..als je dan een vlieg ziet waarvan je sowieso al vies van bent..neen zal Nooit lukken…stront- vliegenlarven…🤬

 2. Madem leven op rottende materie zoals bv dood vlees en rottende karkassen of in ontstoken wonden in gewonde dieren.

  Doodskultus is weer bezig met de dood proberen door de keeltjes van levenden te misleiden.

  GatVerDamme.

 3. En toch kan Klaus Schwab en zijn fucking henchmen allemaal een rolberoerte krijgen ze vreten zelf maar die tering zooi, alleen de gedacht om insecten te eten voor een niet bestaande klimaatverandering en de miljarden die daaraan uitgegeven gaan worden, die doen de armoede naar mijn mening alleen maar toenemen 1plus 1 is altijd nog 2 en geen drie.

  Net zoals factcheckers betaald worden om mensen die vragen stellen op het verkeerde been te zetten, idioot Wokeism trek alleen nog maar meer randdebielen aan.

  Chitine werd ontdekt in 1884 en is naast cellulose ’s werelds tweede belangrijkste natuurlijke polymeer. Chitine is een polysacharide die voorkomt als bouwstof in de celwanden van schimmels en in het exoskelet van geleedpotigen, zoals insecten, kreeftachtigen en spinnen, waarbij het zorgt voor de stevigheid, ook van de pantsers.

  Chitosan is de belangrijkste afgeleide stof van chitine. Chitine en chitosan zijn verbazingwekkende materialen. Ze zijn biocompatibel, biologisch afbreekbaar, niet giftig, bezitten een antimicrobiële activiteit en worden goed verdragen door het menselijk en dierlijk immuunsysteem. Door dit laatste hebben de stoffen een enorm potentieel voor toepassingen in de biomedische wereld.

  https://www.biogroei.nl/kenniscentrum/wat-is-chitine#:~:text=Chitine%20is%20een%20polysacharide%20die,stevigheid%2C%20ook%20van%20de%20pantsers.

  In berichten op sociale media wordt beweerd dat chitine, een stof die voorkomt in exoskeletten van insecten, niet door het menselijk lichaam kan worden verwerkt en dat insecten geen voedsel zijn voor zoogdieren. Dit is misleidend: deskundigen zeggen dat zelfs als chitine niet volledig wordt verteerd, dat niet betekent dat het niet door de darm kan worden verwerkt. Volgens hun en verschillende studies is het ook niet schadelijk voor de mens. Bovendien is er geen bewijs dat het kankerverwekkend is, zoals in de berichten wordt beweerd, aldus deskundigen.

  https://factchecknederland.afp.com/doc.afp.com.32J9249-1

 4. Die insecten pulp, het zou op zich niet zo vreselijk zijn, ware het niet dat de parasieten al het normale voedsel aan het jatten zijn en er geen tot weinig keuze meer overblijft.

  Tarwe (en andere granen) zijn het nummer 1 voedsel dat de Aarde aan de mensheid biedt. Ook dit wordt gejat door bedrijven zoals Bayer die de rotzooi van Monsanto voortzetten. Alles moet GMO worden. Zelfs de mens (door die ‘beschermende’ gifspuit van je)! Al jaren is Monsanto de tarwe agricultuur aan het bevechten en kapot maken, zonder dat het gestopt wordt, of zelfs maar in de meanstream nieuws komt. Zonder normale tarwe is het leven voorbij, tarwe is ons dagelijks brood. En zonder zonlicht is het leven ook voorbij, zonlicht is onze energie.

  Tarwe en zonlicht, dat zit nu in de tang van de vernieling wereldwijd. En ondertussen ga jij lekker maden ijsjes uitdelen aan je kindjes! Het zal me tijd wel duure… denk je dan over mensen die hun zorgen uiten.

  • De elite wil voordat ze hun new world order kunnen doordrukken de machtigste groep mensen op aarde vernietigen; de middenstand.
   Al sinds vroegere tijden weten ze dat de middenstand, en de boeren e.d., hun rieken en hun hamers en beitels oppakten om eventuele conflicten gecreerd door de machthebbers op te lossen.
   Dus zodra er geen “middenstand” meer bestaat, dan is ook het probleem van de overmacht aan manschappen voor de elite uit de weg geruimd, en kunnen ze hun totalitaire new world order doordrukken onder het mom van socialisme en gelijkheid en rechtvaardigheid, en dat bestuurd wordt door de committee van 300.

 5. Eigenlijk is het eten van insekten nog wreder dan het eten van kippen en koeien.Je moet er een pak meer doden om voor dezelfde voedingswaarde…

 6. Reptiles eat insects. They like it so much that they push it into our food production. Reptiles are in the leaders position of our planet. The war on humans is evident by now.

 7. Ze willen homo sapiens sapiens omvormen naar Trontoloids of ander soort? Vandaar dat ze ons alvast insecten laten eten. Is de ovrgang niet ze groot. haha

 8. Ik zag net nog een video op het youtubekanaal: drewstarr71, waarin Dr. John Coleman uit de doeken doet wat er allemaal aan het licht was gekomen tijdens zijn jaren van onderzoek over de zogenaamde “committee of 300”.
  Nu was ik wel al overtuigd van grootschalige corruptie in onze politiek aangevoerd door de machtigste families van deze wereld en hun geheime clubjes.
  Mensen zoals meneer John Coleman kunnen wij tegenwoordig nog maar op de vingers van één hand te tellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in