De dochter van John Kerry heeft er bij de wereldregeringen op aangedrongen om dringend de propaganda van het WEF op te voeren, zodat het publiek mentaal voorbereid is om getuige te zijn van de dood van miljarden mensen in de grote ontvolkingsdrang van de wereldelite, schrijft Thepeoplesvoice.

Vanessa Kerry sprak op een panel van het World Economic Forum over de plannen van de elite om het publiek te hersenspoelen zodat ze hun lot accepteren om de planeet te redden van het zogenaamde “mondiale koken.”

Volgens Kerry zijn de mensen in de wereld zacht geworden door de Covid pandemie en zijn ze nu “emotioneel” bereid om te accepteren dat het afmaken van de overgrote meerderheid van de bevolking in het belang van de mensheid is.

Maar er is slechts één probleem voor Kerry en haar trawanten in de wandelgangen van het World Economic Forum in Davos. De hele wereld is een plaats delict en het WEF heeft overal zijn vingerafdrukken achtergelaten.

Vergis u niet, de globalistische elite heeft deze aanval op de mensheid al tientallen jaren zorgvuldig gepland.

Volgens Vanessa Kerry moeten de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda opvoeren voordat de mensheid nog moeilijker onder controle te houden wordt door middel van op angst gebaseerde propaganda en verhalen.

Vanessa Kerry is niet de enige die eist dat wereldregeringen na Covid actie ondernemen om de mensheid in angst te laten wegkwijnen.

De Verenigde Naties hebben iedereen bedreigd die zich verzet tegen Agenda 2030, door te verklaren: “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

We hebben allemaal het bewijs dat we nodig hebben om deze criminelen voor een internationaal tribunaal te slepen op beschuldiging van onder andere massamoord en misdaden tegen de mensheid.

  Davos 2024: Bijeenkomst van de globalistische elites draait dit jaar om 'vertrouwen', zegt WEF

Maar eerst moet de mensheid wakker worden en ing Western demo – voordat het te laat is.

De globalistische elite lacht ons uit en daagt ons uit om te zien hoe ver zij kan gaan in het onthullen van hun agenda voordat wij tegen hen in opstand komen.

Deze week gaf het Canadese parlement van Justin Trudeau een staande ovatie aan een echte nazi-oorlogsmisdadiger, terwijl de Oekraïense president Zelensky stond te juichen. Kunnen ze het nog duidelijker maken?

Klaus Schwab heeft opgeschept over het penetreren van Westerse democratieën en hun kabinetten en het WEF zijn geobsedeerd door het controleren van mensen en het ondermijnen van soevereine landen.

De mainstream media willen niet dat u weet van Schwab’s nauwe banden met de nazi’s – omdat dit de sinistere “Grote Reset” agenda die vandaag de dag door de elite gepromoot wordt, voor een groot deel verklaart.

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula Von der Leyen, stamt ook af van prominente nazi’s. En George Soros schepte op dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog met nazi’s heeft samengewerkt.

We moeten wereldwijd samenwerken om dit opkomende kwaad te verslaan, met zijn generatiebanden met Hitlers naziregime en zijn dromen van een duizendjarig Rijk.

Deze gereanimeerde nazi’s worden steeds extremer. De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab kwam vorige maand uit de schaduw tevoorschijn en uitte een ijzingwekkend en zorgvuldig gescript dreigement tegen de mensheid.

Volgens Nicole Schwab bereidt de globalistische elite zich voor om permanente “klimaatlockdowns” uit te rollen, of u dat nu leuk vindt of niet – en u kunt maar beter wennen aan de plannen van de elite voor een “nieuwe mensheid”, want er is niets wat u eraan kunt doen.

  Westerse wereld in noodtoestand - Emigreren of standhouden? Politieke ballingschap of verzet?

Merk op dat ze dezelfde woorden gebruikt als Kerry wanneer ze zegt dat Covid een “geweldige kans” was voor de globalistische elite om hun agenda voor de Grote Reset in te luiden.

Ondertussen hebben 14 Amerikaanse steden, en ook steden in Europa, een verdrag van het World Economic Forum ondertekend dat hen wettelijk verplicht om vlees, zuivel en privé autobezit te verbieden tegen het jaar 2030.

De door het WEF geïnfiltreerde steden hebben een coalitie gevormd die de “C40 Cities Climate Leadership Group” heet en samen hebben ze een doel opgesteld om de radicale ontvolkingsdoelen van het WEF tegen het jaar 2030 te halen.

Als u zich afvraagt hoe dat er in werkelijkheid uitziet, het plaatje kan niet grimmiger zijn.

De C40-steden zijn overeengekomen dat hun inwoners gedwongen zullen worden om aan de volgende lijst van ongrondwettelijke regels te voldoen:

 • “0 kg vleesconsumptie”
 • “0 kg zuivelconsumptie”
 • “3 nieuwe kledingstukken per persoon per jaar”
 • “0 privé-voertuigen” in bezit”
 • “1 retourvlucht over korte afstand (minder dan 1500 km) per persoon per 3 jaar”

Het globalistische complot om de mensheid te dwingen alternatieve eiwitbronnen te eten, zoals insecten, insecten, krekels en het synthetische, in laboratoria gekweekte vleesweefsel van Bill Gates, is zorgvuldig ontworpen om onze gezondheid te vernietigen en ons zwak, nutteloos en impotent te maken, precies zoals de elite ons wil hebben.

Volgens Schwab zal er in de Grote Reset geen privébezit zijn. Regeringen die gecontroleerd worden door de globalistische elite zullen alles bezitten. U zult niets bezitten en de drugs en videospelletjes zullen u gelukkig houden.

  Het Westen vecht om zijn tanende hegemonie te behouden

Deze plannen zijn puur satanisch en gaan in tegen alles waar onze samenleving op gebouwd is. De Bijbel maakt duidelijk dat privébezit de sleutel is tot het creëren van rijkdom. Privébezit, of om het nauwkeuriger te definiëren – het recht op eigendom – is de spil van vrijheid.

Maar de elite heeft de knop van de Grote Reset al omgezet.

In Nederland is landbouwgrond in beslag genomen door de WEF-geïnfiltreerde regering, wat tot woede heeft geleid en de toeleveringsketen heeft verstoord, en Biden’s klimaatsaar John Kerry heeft de Amerikaanse boeren gedreigd dat inbeslagname van landbouwgrond “niet van tafel is.”

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak, en nu zien we de eerste tekenen zich voor onze ogen afspelen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten voeren plannen op om wereldwijde hongersnood te veroorzaken: 13 landen gaan akkoord met omschakeling naar minder productieve “groene” landbouwmethodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoorddadig werk aan mRNA-technologie wint Nobelprijs: Dr. Robert Malone antwoordt
Volgend artikelKijk hoe Matt Orfalea degenen Bitch Slap die zeiden dat de invasie in Oekraïne “niet over de NAVO” ging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

  • Ik denk dat John Kerry zijn zuster gepenetreerd heeft. Jemig, wat een inteelt harses! Het lijkt wel een Habsburger. Of is hij het zelf en doet hij ook de 2slgbtq+pedo gespleten persoonlijkheids travo dans?

   “0 kg vleesconsumptie”
   “0 kg zuivelconsumptie”
   “3 nieuwe kledingstukken per persoon per jaar”
   “0 privé-voertuigen” in bezit”
   “1 retourvlucht over korte afstand (minder dan 1500 km) per persoon per 3 jaar”

   Ik wil er graag nog 1 zeer noodzakelijke regel aan toevoegen, speciaal voor alle leden van de familie Kerry :

   “0 keer neuken”

   Dit soort misbaksels mag heel snel uitsterven. Dat helpt veel beter tegen verpesten van het ‘milieu’. Is ook beter voor de ogen.

   Sorry voor het platte taalgebruik. Ik kon even geen Franse woorden vinden. Te erg geschrokken. :-O

   PS: pa Kerry heeft geen privé vliegtuigen meer. Die zijn nu van zijn vrouw. Schijnheilig stuk ongeluk.

 1. Een parlement dat gaat klappen voor een Nazi,

  Zijn zo dom, boeit het ze geen donder omdat het gore opportunisten zijn, zijn het zelf nazi’s, lachen ze de belastingbetaler in hun smoel uit, maar we weten nu wel wie het zijn.

  We vergeten niet, komt Hugo ook nog wel een keer achter. Vucht wacht op hem, de vraag is alleen hoe lang het nog duurt. Wij kennen niemand die de spuit weer wil nemen, de woede komt eraan bij de gevaccineerden.

  Hoeven wij als ongevaccineerden geen poot meer voor uit te steken en kunnen toekijken hoe ze zich straks in de arena kapot vechten. Het kost de ongevaccineerde wel een hoop geld, maar dan heb je ook wat.

 2. wanneer staan de rechter eindelijk eens op om dit tegen te gaan met deze idioterie ?dit word erger en erger jullie staan niet alleen voor de elite he maar ook voor de burger bevolking

  • Ik las zag laatst een bord bij een boerderij staan met een krachtige tekst;

   Handhavers kunnen ook keuzes maken!!!

   Het is de hoogste tijd dat handhavers gaan kiezen aan wiens kant ze eigenlijk staan, want er is een oorlog gaande en tot nu toe kiezen werken ze tegen de gehele mensheid. WIJ moeten hen vragen wat hun keuze is!

   • Wie niet meedoet wordt ontslagen. Daar maakt de ” deep state ” simpelweg gebruik van, wetende dat 99% v.d mensheid niet kan overleven met nauwelijks tot geen geld.
    Dus doen mensen uit zelfbehoud braaf wat de baas hen dicteert.
    Het grootste drama is dat de mensheid niet is verenigd!
    Ook dit is uiteraard bekend bij dat satanische tuig, waardoor zij onverminderd hun gang kunnen gaan.

    • @Fleur…

     Dat klopt, maar dan nog kunnen handhavers besluiten om anders te handhaven dan wat hen wordt opgelegd. Als je slim handhaaft hoef je echt niet meteen je baan te verliezen, het is niet te controleren hoe een handhaver handhaaft.

  • Nou zijn Soros, Gates, Schwab en Tedros (en nog meer van die ouwe nazi engnekken) ook geen pretje 😉 Ik denk dat slechtheid niet geslachtsgebonden is, wel familie gebonden.

  • Ik zie het verschil niet meer. 🤔

   Ik denk dat de slechtheid van de ziel zich uit in het uiterlijk.

   Ik vind het wel knap dat Kerry een monstrositeit heeft voortgebracht die nog lelijker is dan Madonna in haar wanhoopsperiode. Over uiten in uiterlijk gesproken.

  • Moet je voorstellen deze lelijke (inteelt?)vrouw met een piemel lijkt wel,beveelt regeringen lijkt net of deze lid van een clan bovenin de hiërarchie staat .verschrikkelijk waar zijn we in beland

 3. Het is werkelijk een kunst om kalm en vredig te blijven van binnen na het kijken en luisteren naar dit soort verminkte freaks….ik denk dat ik de buurt even wakker ga maken met een beetje zang! Gedeelde frustratie is halve frustratie..ik kan namelijk niet zingen en mijn zelf gefabriceerde teksten gaan altijd over t vierendelen ofzo van nare mensen..met naam en toenaam.
  Falderalderiere…

 4. Wat wel interessant is dat het eigenlijk parasieten zijn, wat gebeurd er met een parasiet als de host er niet meer is?
  Allemaal wel leuk dat 500 miljoen gebeuren, maar of dat genoeg dragers zijn voor de parasieten, het lijkt erop dat verder denken niet echt populair is, neem b.v. de sancties.
  Je kunt dus niet dezelfde winsten halen uit 500 Miljoen t.o.v. 8 Miljard.
  Maar goed dat is ook niet mijn probleem, moet mezelf voeden.

 5. Demonische kop heeft John Kerry’s dochter, de appel valt niet ver van de stam ook natuurlijk geconditioneerd als een Pavlov hond, zij begint te kwijlen als de dinnerbel begint te luiden.

  • Daar ben ik het mee eens , eerst worden ze getest of ze de spuiten al gekregen hebben dat zie je meteen onder een microscoop.
   En dan ontvangen ze de een naar de andere spuit ( 8 stuks ) en ik ben er zeker van dat ze al beginnen te schreeuwen als ze de eerste krijgen , omdat ze weten wat ze daar ingespoten krijgen .
   En als ze dan toch al in de bak zitten bestaat het voedsel ( waarvoor ze moeten werken ) 100% uit Insekten en niets anders.
   En ze zullen heel gelukkig zijn 🤣
   En niets bezitten helemaal niets .

 6. De nog lelijker versie van der vader … Dit gedacht en gezegd zijnde dient tevens vermeld dat, tenzij ik iets gemist zou hebben, er op geen enkel moment letterlijk en direct sprake is van ‘massaal euthanaseren’ . Het is natuurlijk een goede click bait, zoals gewoonlijk, dat wel.

 7. Als gaan we beginnen om die wijf zijn vadertje en de rest van WEF als eerst te euthanaseren, dat zullen we zeker aarde redden, van die freaks die zijn er bezig aarde kapotmaken

 8. Hoe komen ze er bij dat het ooit een ‘onderhandeling’ was? De WEF legt zulke waanzin willekeurig op.

  “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

  Lijkt er op dat Plan A mislukt is, nu maar overstappen op zichtbare, openbare moord. Hoe is ze van plan miljoenen mensen af te maken? DEW’s?

 9. Wat een satanisch ding joh!! Gruwelijk lelijk wijf!! Dacht eerst voor een paar seconden dat het Celine Dion was?😅🤐

 10. De stiefmoeder van dr. Vanessa Kerry (1976), sinds 22.06.2023 (22!) werkzaam bij Tedros’ WHO als secretaris-generaal voor klimaatverandering en gezondheid is de zich filantroop noemende Teresa Heinz (1938), mede-eigenaar van WEF-bedrijf Heinz.
  It’s all in da family.
  Het hoofdkantoor van het door de Rockefellers aangestuurde WHO (anno 07.04.1948 > 7 + 4 = 11) bevindt zich in Genève en ze bevinden zich in ‘goed’ gezelschap van het CERN (anno 11.09.1954), WEF (anno 1971) & CIA (anno 1947).

  • Sinds wanneer zit Kerry in de ketchup?

   “0 privé-voertuigen” in bezit”

   Daarom is dat over dat vliegen en privé vliegtuigen zo onsmakelijk. Nee, John Kerry heeft geen vliegtuigen in zijn bezit. Hij heeft ws een prenup zodat hij geen eigenaar is van de vliegtuigen van zijn vrouw. Hij mag ze alleen gebruiken… 30x in de maand.

   Aan de foto te zien heeft hij zijn zus ook gebruikt om zich voort te planten. Brrr.

 11. Het opruimen van al die zogenaamde Elites.
  Hoe gaan we dat doen op een zo snel en efficiënte manier.
  Het is tijd om deze discussie eens aan te zwengelen.

 12. Akkoord met dat kreng, op voorwaarde dat zij en haar medegenoten het voorbeeld geven.
  Ik ben bereid om haar daarbij te helpen.

 13. is dat zijn dochter? brrrr die moet ik snachts niet tegenkomen ,maar ja lijkt op vader he en haar verstand is nog minder dan korrel zout

 14. Dat super lelijke wijf gaat als maagd de kist in.
  Geen wonder dat ze zo’n zieke geest heeft, zelfs tegen betaling wilde niemand haar een beurt geven….en dan ook nog geen enkele levende hersencel

  Haar vader heeft kennelijk een wilde nacht gehad; geslapen met een primaat en een slang; zij was een bankschroef bevalling….

  betere oplossing: zij pleegt euthenasie……dan is de wereld blij.

 15. Het wordt tijd dat burgers zich verenigen tegen dit tuig en dat dit soort lieden monddood worden gemaakt. Burgers aller landen verenigd u tegen dit kwaad!

 16. Het systeem stort in, dan zien we wanhoopsdaden zoals het steeds krankzinniger maken van de duivelse plannen. Het wordt tijd dat de bevolking dit. afval gaat opruimen.

 17. Is dat mormel van de vrouwelijke nazie beul uit een concentratie kamp overgebleven die gevangenen dood sloeg en zoveel mogelijk mensen opruimde door ze te vergassen Je vraagt je af of dat mens een mens of een dier is die door een beul nazie verwekt is Deze wereld gaat overigens ontvolkt worden door het WEF en USA waan Ja de kolonisten die Amerika ontdekten zijn door buitenaardse wezens lang voor hen op aarde gezet om natuurvolkeren te vernietigen die de natuur hun gang lieten gaan Dat bovengenoemde men dient gewoon opgehangen te worden aan de hoogste boom in Amerika

 18. that , kerry daughter is not a woman , seldom seen such a ugly person , because of what she dares to tell , while doing self nothing

 19. I never would have made fun of you , but now you became a lying bitch , i do , KILL YOURSELF , before hurting others , who never hurt you , thank your fucking lying Daddy , MRS kerry

 20. Yes your son , created by a very sick father , that’s for sure seeing you talk for Lyining bitches , if you need a rope , happy to send you , because you are a abobination , Please kill yourself and take with you your ugly son , who want other people dead , YEAAAH WE UNDERSTAND , Do it before i get the chance to kill you slowly

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in