Heeft u ooit in de ring gespard? Zo ja, dan weet u dat wanneer u een tegenstander in de touwen hebt, u niet opgeeft. Je gaat voor de knock-out.

Nu we de kracht hebben gezien van wat een boycot van Bud Light kan doen, laten we doorgaan. Laten we gaan voor de knock-out, schrijft Mike Stone.

Om nu te stoppen, om ook maar een beetje op te geven, zou de ergste tactische fout zijn die we kunnen maken; de absoluut slapste reactie die mogelijk is. De tijd om aan te vallen is NU, terwijl de vijand in de touwen hangt.

Laten we alle producten van Tranheuser Busch boycotten.

Dat is inclusief Busch Stadium, de thuisbasis van de St. Louis Cardinals. Dat stadion biedt plaats aan 44.494 mensen. Laat ze het maar vullen met travestieten. En als ze dat niet kunnen, laat ze dan failliet gaan.

Boycot de frisdranken van Busch allemaal. Koop nooit meer een product dat ze maken, niet nu, nooit.

Ze hebben hun kaarten op tafel gelegd. Ze hebben u laten zien hoe ze over u denken en welke toekomst ze voor uw kinderen willen. Laat u zich door hen weer in uw leven wurmen, of bent u een man en staat u op?

Terwijl u de Cardinals boycot, boycot dan ook alle professionele sporten. Zij hebben ook hun kaarten op tafel gelegd. Ze hebben u tijdens de rellen van 2019-2020 laten zien aan welke kant ze stonden – de kant van de relschoppers en plunderaars. Ze verkozen gewelddadige plunderaars boven u, de klant. Hoe voelt u zich daarbij? Bent u te veel een watje om daar niet boos over te worden en te stoppen met het kijken naar hun wedstrijden?

  Europese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeput

Als u zich niet aansluit bij een volledige en totale boycot van Tranheuser Busch en alle professionele sporten, dan bent u gewoon de meest zielige persoon die u zich kunt voorstellen. Blijf thuis bij de vrouwen en trannies. Laat de mannen het boycotten doen.

Voor alle anderen, iedereen met een greintje zelfrespect, is het nu tijd. Als u niets doet, krijgt u misschien geen kans meer.

Ik, commandant McMike, roep u op voor de dienst. Ik mobiliseer jullie in de frontlinie. Dit is jullie laatste kans om die klootzakken te laten zien dat jullie ballen hebben. Vanaf nu is jullie nieuwe themalied “Keep It Comin Love” van KC & the Sunshine Band:

Laat die boycot maar komen. Laat het onder geen beding afweten. Haal iedereen die u kunt aan boord. Alle frisdranken, alle bier (vloeibaar oestrogeen), alle professionele sporten. Als je dat niet kunt doen, als je frisdrank, bier en sport niet kunt boycotten, dan ben je gewoon het grootste mietje ter wereld. Ik wil nooit meer iets met je te maken hebben.

Voor alle anderen, voor elke patriot, voor elke godvrezende, vaderland-liefhebbende persoon die dit leest, ik groet u. Ik sta 100% achter jullie in de makkelijkste en meest productieve oorlog die jullie ooit zullen voeren. Niemand vraagt u te protesteren, niemand eist dat u op straat marcheert, het enige wat u hoeft te doen is uw geld niet meer uitgeven aan de mensen die het land ruïneren en vernietigen. Hoe gemakkelijk is dat?

Tegelijkertijd zullen uw acties de beslissende factor zijn of we deze puinhoop keren of dat we bezwijken onder een natie van plunderaars, relschoppers en trannies op onze bierblikjes.

  De Scamdemie was zo 2020... Dit is wat er nu komt

Keep it coming, love . . . Don’t stop it now, don’t stop it ever . . .

Laat die boycot maar komen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Bud Light opstand – Woedende patriotten verwerpen “Woke” indoctrinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe wereld zou Amerika’s waanzinnige bruut gedrag onbeperkt hebben getolereerd – Toen deden ze de Russische sancties
Volgend artikelNul efficiëntie: Prigozhin uit harde kritiek op door Russiche olichargen opgezette PMC’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. 30 jaar plus gevoetbald en langer gekeken.

  Alle oranje shirts 100den eutjes.
  Sep Blatter keerde langzaam me om.
  Maar goed toch nog ouwe lullen 7 tegen 7 geprobeerd voor de conditie.
  Op autobanden plastic hoogpolig tapijt nep gras.
  Na Vijf wedstrijden de handdoek gegooid.

  En Alles weg ge flikkerd na de wereldkampioenschappen gebouwd op 3000+ slaven doden om stadions te bouwen.
  Vrij metselaars sport van verdeel en heers normaliseren.
  Bier is ook geen fun meer met je maten aan de bar dus oogjes open.

  Dat we vroeger noet naar de middelbare school durfden als we niet de nieuwste Nike,s hadden en een Levi 501 is me nu een compleet raadsel.
  De tv is een machtig wapen.

  En zoals komiek Rick mayall
  Zei flikker je tv door het raam

  RIK MAYALL’S CRYPTIC LAST MESSAGE
  https://www.bitchute.com/channel/jarlanamadeblade/

  A Must watch message.

 2. Geen speld tussen te krijgen. Zo boycot ik al jaren Unilever. Dat is ook zo’n woke/deugbedrijf die experimenteert met wat de consument nog pikt en wat niet. Ben & Jerry’s ijs kwam hier sowieso al niet binnen. Die lijken (hebben) stilletjes hun hele woke/green deal/deugkneuzen campagne overboord gegooid.
  Niet kopen/boycotten werkt dus zeker.

  • Mark Rutte is een speciaal agent van Unilever, hij was daar personeelchef. De pindakaas fabriek verplaatst naar Hongarije, waar ze geen pindakaas eten. Nu helpt hij alweer meer dan 12 jaar Nederland naar de klote.

  • Gisteren zag ik ze lopen, de met oranje accessoires behangen idioten.
   Iemand die het bestaan van een koningshuis viert, dat het overduidelijk niet goed met de bevolking voor heeft, moet wel bezopen zijn..

  • Wie wil er in godsnaam koning van pedofielenland nr1 op de wereld zijn. Willem Alexander moet zich de ogen uit de kop schamen.

  • Tja, zelf vandaag wel naar de rommelmarkt geweest. Ik heb een dochter van 11 jaar en wilde haar toch het plezier niet ontnemen vanwege mijn eigen principes. Dus toch maar een rondje gedaan.

   Maar ach, ach,… keek om me heen en dacht maar een ding bij het zien van als die oranje stumpers. We are doomed!

  • Ik ook niet geweest. Wel gisteren spullen voor goed doel ingeleverd voor de markt.
   Nu wetend hoe het “koningshuis” te werk is gegaan en gaat, is voor mij een reden om niet meer te feesten “in naam van……”. Ook geen TV aangehad (overigens al lang niet meer)
   Kan me voorstellen dat het lastig is als je kleine kinderen hebt om het te negeren. maar voor mij gaat dat niet op. Gelukkig niet!
   Maar wel ieder een fijne dag en goed weekend gewenst.

 3. Het Koningshuis en aanhang heeft
  de vaccinaties opgedrongen en mensen opgesloten die kritisch waren,
  incl. mijzelf.
  De vlag blijft hier omgekeerd hangen.
  Totdat dat satanisch gespuis zijn
  verdiende loon krijgt.

  • Vlaggetje hangt hier ook nog vrolijk (op z’n kop) te wapperen.

   Moet ik wel zeggen dat die vanmorgen in de struiken lag. Vreemd want het heeft vannacht helemaal niet gewaaid. Een of andere onverlaat die ‘m eraf heeft getrokken? How dare you!!! 😛

 4. Ik ben er al een paar jaar geleden mee gestopt. Amazon, Starbucks, de meeste biermerken, de meeste frisdranken.
  Dan maar wat meer moeite doen en soms wat meer betalen bij een kleiner, lokaal bedrijf.

  • focus vooral op Heineken omgekeerd 666 en pentagram. Kijk naar de lijst van Heineken o.d schuumkopje heerlijk biertje maar koop het nooit meer. En vergeet The night if for the vaxinated niet,

   Heineken
   Unilever
   Bud
   Google
   Facebook meta
   En lieve mensen ook voor juliie SMARTPHONES………………… Gooi ze weg

   FUCK THEM ALL…………

 5. Bedankt Flying Dutchman,
  We doen het voor de kinderen.

  Wanneer onrecht recht wordt is verzet
  een plicht!
  &
  Een volk dat voor tirannen zwicht
  verliest meer dan lijf en goed dan
  dooft het licht!

 6. Hier in Portugal werd op 25 april het vrijheidsfeest gevierd. Ik kwam mijn buurman tegen en hij zei: “Weet je? Vandaag vieren wij onze vrijheid. Probleem is dat wij nog altijd wachten, dus ik blijf thuis”. Dus heb ik hem uitgenodigd voor een wijntje om het wachten op de vrijheid te vieren. Dat vond hij wel lachen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in