Mel Gibson in de eindtijdthriller Mad Max. Foto Warner Home

Edelmetaaldeskundige en financieel journalist Bill Holter zegt dat “niets beter wordt” en wijst erop dat er overal bewijzen zijn dat wij duidelijk afstevenen op een financiële catastrofe van een omvang die wij nog nooit hebben gezien. Holter, die ook makelaar in edele metalen is, ziet een grote opleving in de handel, omdat het grote geld een schuilplaats zoekt in de fysieke wereld, schrijft Greg Hunter.

Holter legt uit:

“Wij krijgen meer orders en grotere orders. Ik denk dat dit natuurlijk is, omdat ik denk dat de mensen weten dat er iets mis is, en als er iets mis is, wil je in het defensief gaan. Ik denk dat de mensen eindelijk beseffen dat de wereld op de rand van een faillissement staat en dat u uw kapitaal moet investeren in iets dat niet failliet kan gaan. Dat is per definitie goud en zilver.”

Holter zegt dat het kwaad overal de overhand probeert te nemen. Holter betoogt:

“De consensus is dat het feit dat wij een 2e Amendement hebben en dat wij hier nog geweren hebben, de enige reden is dat zij de val nog niet hebben dichtgeklapt. De Verenigde Staten zijn “het laatste bastion.” Kijk maar naar Australië. Kijk naar Nieuw-Zeeland. Kijk naar Canada. Kijk naar Groot-Brittannië. Kun je daar geweren hebben? Nee, ze hebben ze afgepakt. Wat hebben ze gedaan? Ze hebben de bevolking gedwongen in lockdown te gaan. Zij dwongen de bevolking om een de prik te nemen. Het resultaat is dat je het Westen in de komende 1, 2 of 5 jaar enorm ontvolkt en aangetast zal zien. Zij hebben totale controle over hun bevolking. Terwijl dat in de V.S. nog niet het geval is.”

Holter zegt al lang dat wanneer het overbelaste schuldenstelsel in elkaar stort, het “snel en lelijk” in elkaar zal storten.

  Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aan

“Het krediet zal van de ene dag op de andere opdrogen” en “de wereld draait op krediet”, aldus Holter.

Uit zijn berekeningen blijkt dat zelfs voor de voorbereide mensen donkere tijden in het verschiet liggen. Holter legt uit:

“Je hoeft ’s morgens maar wakker te worden en het nieuws te lezen en je weet dat het nog erger is geworden dan de dag ervoor. Zo gaat het dag na dag. Ik heb het al enkele jaren over “Mad Max”. Toen ik er voor het eerst over begon te praten, werd ik van allerlei dingen beschuldigd en een mafkees genoemd. Nu lijkt het meer en meer op een waarschijnlijk scenario. Het gaat terug naar het Westen, ook naar China, dat niet in het Westen ligt, maar dat ook een enorme hefboomwerking heeft (of schulden heeft). Wanneer u een financieel systeem overbelast, overbelast u een economie. Zodra u dat doet, kan er alleen nog maar iets slechts gebeuren. Ofwel een wanbetaling, ofwel hyperinflatie van de munt om de schuld terug te betalen. Wat de timing betreft, zou ik geschokt zijn als we het einde van dit jaar halen en de mensen het systeem nog steeds als normaal zien.”

Als het systeem in elkaar stort, zal dat “lelijk” zijn, legt Holter uit:

“Hoe zal het gaan als het systeem in elkaar stort? Mijn vraag zou zijn, zal iets werken? Zal uw bank open zijn? Zal uw makelaar open zijn? Zal er een winkel open zijn of een restaurant of een plaats om goederen te kopen? Dat brengt ons weer bij Jim Sinclair’s “Get Out of the System” (GOTS). Word uw eigen centrale bankier. Leg een voorraad aan van dingen die u denkt nodig te hebben. Zal het twee weken duren of twee jaar? Het zou twee jaar kunnen duren. Eén ding is zeker: ons leven in de Verenigde Staten zal drastisch veranderen en leiden tot een lagere levensstandaard… U ziet de ineenstorting in real time.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

  Nederlandse "boerfamilies huilen elke dag aan de keukentafel", zelfmoorden vanwege globalistische klimaatveranderingstirannie, waarschuwt Nederlands parlementslid Robert Roos

Lees meer over:

Vorig artikelNasleep van Covid injectie: Uit onderzoek blijkt dat 94% van de ontvangers van “vaccins” bloedstolsels en vreemde deeltjes hebben
Volgend artikelDe potentiële volgende Britse premier zegt “gereed” te zijn om atoomwapens te gebruiken indien nodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

57 REACTIES

 1. “Edelmetaal kun je niet eten”
  Investeer in eten, en als we het over metaal hebben, heb iets waar je jezelf en je familie mee kunt verdedigen!
  God vraagt dit van je. (David Goliat)
  Wat nu gaande is, is een geveght tussen de duivel en God.
  Wees Sterk. Ik kies voor onze schepper.

  • Neen, geen gevecht tussen satan en God. De satan is een beperkte tijd gegeven en God ziet toe en werkt achter de schermen. Het is een gevecht tussen de satan en de mensheid op individueel niveau. Wat betreft David/Goliath is er nadien nog wel het een en ander voorgevallen.

 2. “Edelmetaal kun je niet eten”
  Investeer in eten, en als we het over metaal hebben, heb iets waar je jezelf en je familie mee kunt verdedigen!
  God vraagt dit van je. (David Goliat)
  Wat nu gaande is, is een gevecht tussen de duivel en God.
  Wees Sterk. Ik kies voor onze schepper.

   • Dat is een misvatting. Dat is ook wat de satan de mens wil doen geloven, geholpen door de satanisten en talloze in principe inherente subculturen hangende aan z´n staart.

    • Het is in het joodse belang, het is in het belang van de geesteswetenschappen dat blanken een genocide meemaken. Tot blanke kinderen levend worden verbrand, blanke vrouwen verkracht, verminkt, vermoord en alle blanke mannen die niet zijn afgeslacht machteloos toekijken hoe hun mensen worden geterroriseerd; alleen dan zal de mensheid meer op gelijke voet staan, klaar om te praten over white privilege en de ogenschijnlijke boosheid over iets dat in het verleden is gebeurd, die minderheden hebben.

     -Ishmael Levitts

     • Ja maar dat verleden was ook een leugen, joden die joden opofferen om later te kunnen zeggen,antisemiet,wtf is dat voor achterlijk ras dan. Ze zijn nooit uitverkoren geweest. Allemaal hun zieke leugens om dominant te heersen. Zij hebben geregeld dat zij overal vogelvrij van zijn verklaard door hitler te betalen voor een oorlog hun eigen afgedankte joodse volk uit te roeien en vooral bleek dat het achteraf christen joden waren. Zie je joden houden een adressenboek bij en ook als jij een joodse christen word weten zij dat. Het is een ziek spionnenvolk opdat gebied. Net als die zieke geest de grootvader van een minister ascher , die als joodse alle christen joden verraden , hij wist wat hij opofferde.

    • @Greengo,

     Er wordt gezegd dat God=liefde. Waarom moet de mensheid eerst lijden en gemarteld worden om in het licht te kunnen komen?
     Voor mij is dit geen liefde maar wreedheid om dit te willen van de mensheid.
     Dus waarom staat God dit toe?!

     • @fleur
      .. het eden paradijs was [is] in de andere werkelijkheid – grofweg ten zuidoosten van deze aarde. Toen het viel gebeurde er twee dingen : de geesten (vgl. de slang) bouwden hun regio ‘Mystery-Babylon’ – ten oosten van deze aarde – en maakten deze aarde tot onze gevangenisplaneet [-voor onze zielen in dit hybride apenlichaam].
      Maar er was een type niet-adam-ziel ontstaan , corrupt , als de vroegere Egyptenaren / phariseen / huidige elite / etc ; ook wel genaamd ‘Esau’ , en Esau haat Jacob (de echte adam-zielen hier).
      Hij bedacht een plan om onze zielen hier te HOUDEN door de profeten (-in de schrift) te corrumperen zodat dit hele verhaal nooit begrepen zou worden . De elite werkt nl vóor Mystery-Babylon die van Jacob een totale slaaf wil maken – vgl de afgelopen 2 jaar. Maar op het allerlaatste moment worden de profeten begrepen — dat is al gebeurd — en daarom begint zometeen Openbaring : als terugkeer naar eden

     • @Fleur – Van huis uit ben ikzelf niet godsdienstig opgevoed. Het was dat er in mega grote letters `NEUKEN´ op de buitenmuur van de openbare school was gekalkt dat mijn ma rechtsomkeert maakte en ons alsnog op de christelijke school deed die notabene in onze straat stond.

      Een goed besluit en de beste jaren van mijn jonge leven. Naderhand werd ik ondergedompeld in het ruige seculiere leven en op een bepaald moment vroeg ik mijzelf dezelfde dingen af die jij omschrijft. Het grote waarom? Waarom en als.. Hoe kan dat dan?

      Nog verder in de tijd en met alle opgedane varianten in levenservaring en kennis voelde ik de drive om de Bijbel zelf eens te gaan onderzoeken. Een goed besluit.

      Mensen hebben een vrije wil. God schiep en zag dat het goed was. Hij gaf de eerste mensen goed beheer. Eén ding echter was hen gegeven tot een verbod en met goede reden zo bleek. Slechts één ding. Ze sloegen dit verbod in de wind en daarmee gaven zij het beheer weg aan de Verleider. Deze Verleider wil(de) zijn als God en diens wrange vruchten zijn min of meer een ieder bekend alhoewel niet door een ieder als zodanig herkend. Daarvoor zullen we aan de studie moeten, maar neen, je moet niets. Vrije wil. Ondanks de keuze welke gemaakt werd in den beginne, wilde God ons mensen niet laten vallen en Zijn plan lag en ligt gereed. Dit staat beschreven al in Genesis 3:15 (S.V.).

      Hij heeft niet alleen een plan, Hij overziet en het deel dat voor ons mensen van belang is, staat beschreven in Zijn Woord.

      De Bijbel is niet zomaar een boek. Het vergt iets van ons om het te kunnen gaan begrijpen. Het is een door God geïnspireerd Boek vol wijsheden en instructies. De Naam van God is zo´n dikke 6000 keer vervangen zodat wij niet weten (…), maar die kennis is boven water. De Boeken Enoch en Jubilees behoren tot de Canon, maar ook dezen zijn eruit gehaald door jij mag raden wie. En zo is er nog wel e.e.a. aan de hand, maar die openbaringen zullen misschien op je pad komen, wanneer je er serieus naar op zoek gaat.

      Mattheüs 7:13-15 (S.V.).

      Ikzelf zoek het niet in de houten, stenen, geplastificeerde kerken. Zo namelijk is het nooit bedoeld en de kerkenraden zijn al langer dan vandaag geïnfiltreerd door het satanische gedachte´goed´van het Vaticaan en de Vrijmetselarij.

      Ik had/heb de drive om op onderzoek uit te gaan. Dat is wat er nodig is. Vrije wil.

      • Greengo augustus 25, 2022 at 18:01

       Sigmund Freud beschouwt God als een illusie, gebaseerd op de infantiele behoefte aan een krachtige vaderfiguur; religie die nodig is om ons te helpen gewelddadige impulsen eerder in de ontwikkeling van de beschaving te bedwingen, kan nu terzijde worden geschoven ten gunste van rede en wetenschap.

       • Sigmund Freud, was dat niet degene die het had over penisnijd? Er was iets met die kerel, maar heb niet onthouden wat dat was. Mijn vader was een lul vandaar dat ik niets had met een patriarchale God. Daar moesten wat decennia overheen en niet eerder dan dat ik een hele stapel puzzelstukken had weten te verzamelen. Toen pas ging bij mij het lichtje branden om er eens een goede Bijbel op te gaan willen naslaan en dat op zich was nog een zoektocht, maar de aanhouder wint. 😉

     • God is liefde, de mensheid moest helemaal niet eerst lijden, dat hebben we onszelf aangedaan, iedere keer geeft hij ons een berg kansen en elke keer willen we niet luisteren en doen we lekker wat we zelf willen, en dat is zondigen, liegen, vreemdgaan, trots, moorden, en een berg andere zondes, en dan vind jij maar dat hij maar niks moet doen??

      Hij heeft zichzelf gegeven, hij ging dood voor onze zonden, er is niks meer liefdevol als wat hij voor ons gedaan heeft 2000 jaar terug.

     • Thom augustus 26, 2022 at 08:02

      Juist Thom, over het algemeen wordt metal muziek in de hoek van het occulte gedreven, maar deze muzikanten zien vaak wat er in de wereld te koop is, ze ontmoeten veel mensen en baseren daar hun visie/ideologieën op, laat ik het maar zó zeggen het zijn geen clones van Nick & Simon.

  • Edel metaal kun je WEL met eten ruilen, dit is al zolang de mens een bewustzijn heeft en weet dat goud en zilver zeer nuttige en bruikbare elementen zijn. Na de grote klap krijg je eerst ruilhandel en ik denk dat muntjes van edelmetaal daar een belangrijke rol in gaan spelen. Er zullen partijen zijn die eten hebben en er zullen partijen zijn die zo slim zijn geweest om wat muntjes in te slaan. Die twee partijen zullen elkaar vinden en er zal een levendige muntjes handel-betaal circuit ontstaan. Zo is het altijd geweest en zal het altijd weer terugkomen.

   • Zilver is beter, vooral chinees zilvlingen, maar voorlopig nog 1,5 jaar dollars. Volg martin armstong economics en betaal hem voor goed advies als je zoveel geld hebt veilig te stellen. Heb ik voor mijn familie ook gedaan.

    • Zilver is niet te eten maar als je ziek bent kan je er wel zilverwater ervan maken.
     Groente zaad en rijst en blikken groentes en een opslag voor water en hennep kleding en sschoeisel plus kaarsen en aanstekers.
     Voor de handel tabak en sterkte drank.

  • Voorraden goed verbergen i.v.m. plunderingen. Ook voor als je tijdens de omvolking je huis uit wordt gezet. Je wilt de vijand niet bevoorraden.

 3. Als de boel in elkaar lazert dan heb je geen moer aan goud en zilver.
  Niet te vreten dat spul.
  Edelmetalen zijn er om na de mad max periode de boel weer op poten te krijgen.
  Voordat het zover is en hoe lang de chaos duurt weet niemand.
  Die tijd kin je alleen overleven met voedselvoorraden, wapens, lef en spierballen.
  Het recht van de sterkste zal zich laten gelden en de meeste van ons zijn al te oud om dat op te brengen.
  Om van de jongeren maar te zwijgen.
  Die beginnen al te janken als het internet een half uur plat ligt.

  • Degenen die eten hebben gaan je oplichten als je edelmetaal hebt. Kijk maar naar de hongerwinter toen voor 25 kilo graan met een gouden horloge werd betaald. Of al het tafelzilver dat werd geruild voor een kinderwagen vol aardappels.
   Je zult wel móeten betalen met je hompen zilver of te grote baren goud, want voor jou 10 anderen.
   In plaats van te veel eten in je huis opslaan of een eigen groentetuin en dus plunderaars aan te trekken zie ik meer in kennis. Van wat je in de natuur aan eetbaars kunt vinden. Ze kunnen je beroven tot ze een ons wegen, maar de kennis nemen ze je nooit af. Daarbij hebben de meeste anderen geen idee wat dat betreft en dat is alleen maar handig.

 4. Thom Groot Respekt het is gewoon zo, de kaffers zien het gewoon niet pfff Wat een wereld ik zie Enkel Nog debielen hier rondlopen echt Alleen Maar fucking idioten

  • Zoek gelijk gestemde.
   Onze zus dacht ook dat ze er alleen voorstond tot ze op internet haar tegenover buurman wat hij had geschreven. Ze stond heel vreemd te kijken. Zo dichtbij iemand die het zelfde dacht als zij had ze niet verwacht. Veelkans woont er in je straat of om de hoek iemand die wel wat herseninhoud heeft.

 5. “Bill Holter waarschuwt voor donkere tijden in het verschiet, zelfs voor hen die voorbereid zijn”

  Klopt de meesten hebben zich er ogenschijnlijke erbij neergelegd om afgeslacht te worden door de horden die in het NOS/NPO perspectief als asieleiser Ter Apel onveilig maken.

 6. Ff wat anders @ Rommel….

  Moet de achtergrond van FN niet ondersteboven ??

  Nu ROOD _ WIT _ BLAUW…

  Maar mag wel al een tijdje naar BLAUW _ WIT _ ROOD….. toch?

 7. Mooi hè, die foto van Mad Max…….maar verdomme, zo’n bacohsleutel welke hij aan zijn jasje heeft hangen……ziet best ruig uit nietwaar!!!

  Gladiator

 8. Die V8 heb ik al nu nog een wapen en een schurftig hondje en dan ben ik klaar voor de rol van “mad max” ooooohhhh gratis benzine jatten…….heerlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in