Al tientallen jaren worden de zogeheten “westerse industrielanden” geconfronteerd met een aanhoudende massa-immigratie. Vooral Afrikanen, Arabieren en Zuid-Aziaten van Iran tot Pakistan en van India tot Bangladesh zoeken daar hun geluk. Maar zelfs de Amerikaanse mainstream media erkennen dat het verzet van de mensen tegen deze bevolkingsuitwisseling groeit, schrijft Report24.

In veel Westerse landen maakt de in het buitenland geboren bevolking nu ongeveer een zevende van de totale bevolking uit. In sommige gevallen (bijv. in Australië of Zwitserland) is dit al een derde. In Oostenrijk en Zweden is het ongeveer een vijfde. Voeg hier de kinderen en kleinkinderen van immigranten aan toe, en het aandeel van mensen met een migratieachtergrond in de totale bevolking is nog veel hoger. Tot nu toe werd iedereen die deze kwestie ter sprake bracht, laat staan bekritiseerde, graag in de rechtse hoek geduwd. Maar ondertussen bereikt het verzet tegen ongebreidelde immigratie langzaam de mainstream. Tenminste in de Verenigde Staten.

De New York Times publiceerde een kritisch artikel over de “wereldwijde terugslag” tegen immigratie. De linkse partijen zouden daarbij de publieke opinie negeren. “De wereldwijde migratiegolf van de 21e eeuw kent weinig precedenten,” schrijft columnist David Leonhardt, en hij voegt eraan toe: “arbeiders met lage inkomens en arbeiders maken zich vaak zorgen dat hun lonen zullen dalen omdat werkgevers plotseling een grotere, goedkopere [geïmporteerde] arbeidspool hebben waaruit ze kunnen putten.”

De Wall Street Journal ging ook op dit probleem in. Vooral in Australië en Nieuw-Zeeland zouden mensen een hoge immigratie in verband brengen met stijgende vastgoedprijzen en meer criminaliteit. De val van de Nederlandse regering onder premier Mark Rutte was ook een gevolg van dit liberale migratiebeleid. En ja, anti-immigratiepartijen winnen momenteel aan populariteit in veel Europese landen. Italië, Zweden, Finland en Denemarken hebben al zulke partijen in de regering. De FPÖ in Oostenrijk, de AfD in Duitsland en het Rassemblement National (RN) in Frankrijk winnen allemaal aanzienlijk aan populariteit in de peilingen, en de Spaanse Vox wint ook aanzienlijk aan populariteit.

  Afrikaanse asielzoeker duwde hand in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

Dit is niet iets wat gebeurt omdat mensen plotseling allemaal “rechtsextremisten” of “xenofoben” worden, maar eerder een gevolg van het feit dat politici de wensen, zorgen en belangen van de bevolking negeren. Als de sociaaldemocraten en links meer aandacht besteden aan het welzijn van immigranten dan aan de kiezersdoelgroep van de werkende massa, dan zullen ze gewoon op zoek gaan naar een nieuwe partij op het stembiljet. De FPÖ en AfD staan er bijvoorbeeld om bekend dat ze een hoog percentage arbeiders onder hun kiezers hebben. Paradoxaal genoeg is het juist zogenaamd “progressief” links dat oproept tot meer immigratie, hoewel de meeste van deze migranten uit culturele kringen komen waar de positie van vrouwen of homoseksuelen niet bepaald strookt met de “tolerante en kleurrijke” lijn die deze partijen uitdragen. Een breed verraad, niet alleen van arbeiders, maar ook van vrouwen en seksuele minderheden. Steeds meer kiezers doorzien dit en stemmen dienovereenkomstig bij de stembusgang.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Oorlogsinspanning in duigen als haviken zich tegen elkaar keren” op NAVO-top
Volgend artikelIn video 18+: Oekrainers laten hun kameraden in de steek op het slagveld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. zo lang we het niet eerlijk verdelen op de wereld en de derde wereld blijven leegroven, dan blijven ze komen. Zouden wij ook doen om te overleven. Schuld is niet vd asielzoekers, maar van het jarenlange “roof” beleid. Frankrijk heeft heel Afrika leeg geroofd. Macron is de nazi van de EU.

  • Zonder onze technologie zouden ze in Afrika toch in geen 1000 jaar zelf aan ‘hun’ grondstoffen geraken.
   Ik zie dus het probleem niet dat diegenen die wel over de technologie beschikken deze grondstoffen ontginnen.

   Als het over migratie en ‘vluchten’ naar het Westen gaat, zouden er geen landsgrenzen mogen zijn, maar als het over het ontginnen van grondstoffen gaat zouden er plots wel grenzen mogen zijn?
   Met andere woorden we krijgen hier enkel de ‘vluchtelingen’ uit deze landen maar niet de grondstoffen…

   • Je zal toch wat verder moeten doordenken over hoe aan “hun” de grondstoffen te geraken. Als dat het alibi is om moordenaars en plunderaars aan het werk te laten, zouden ze het gewoon in de grond kunnen laten zitten en gelukkig voortleven in harmonie met natuur en eigen cultuur.

    • Het zal zijn omdat ze in harmonie met de natuur en hun eigen cultuur leven dat er zoveel van die gelukkigen ‘vluchten’ naar landen met een andere cultuur, met name naar landen met een Westerse cultuur…

   • Zeker ze plunderen het land leeg en latende mensen achter volledig berooid . Dat heet colionalisme , teren op iemand anders bezit ,dat is de werkwijze van de elites ( parasieten). Als ze de mensen daar ervoor betaalden zouden deze niet hoeven te vertrekken uit hun land. Dit zal spoedig ten einde komen gezien we meer en meer naar een multipolaire wereld gaan waarin de souverniteitvan deze landen worden erkend. Waarom denk je dat de elite aanstuurd op een oorlog met de RF.

    • Een mooie ruildeal zou zijn onze medicijnen in ruil voor hun grondstoffen. Als ze niet akkoord gaan en ze daar zonder onze medicijnen vallen zal er onmiddellijk een einde komen aan de catastrofale bevolkingsexplosie en zal Afrika binnen de kortste keren zo goed als leeg zijn.

     NB: Het zijn de voorouders van de huidige zwarten die onze voorouders zo’n 40000 jaar geleden uit Afrika verjaagd hebben of dacht U dat onze voorouders toen voor hun plezier uit Afrika vertrokken zijn naar het koude noorden waar ze zelfs de laatste ijstijd hebben moeten zien te overleven. Velen van hen zijn toen gestorven. Wie rekeningen willen vereffenen moet alle rekeningen maken en die alleen de rekeningen die het best in de kraam passen.

    • peeters juli 13, 2023 Bij 11:09
     Hee moet je eens lezen:In Afrika zijn 50 miljardairs die best wel wat voor het continent kunnen betekenen.
     Doen ze niet.
     Kijk naar de koning van Marocco.
     Die criminelen hoeftie echt niet terug,blij ervanaf te zijn.
     En wie zijn er goed in stelen?
     Zwarten.Zo dat is gezegd.
     Ik heb veel asielzoekers gehulpen en verhuist.
     De ene Afrikaan schroomt niet,zogauw hij de kans heeft om zijn ‘broeder’ te bestelen.

  • “Schuld is niet vd asielzoekers, maar van het jarenlange “roof” beleid. Frankrijk heeft heel Afrika leeg geroofd. ”
   Ik weet niet hoe je aan die onzin komt. Afrika is het op een na grootste continent en zit nog steeds barstensvol natuurlijke hulpbronnen. Het aantal welvarende inwoners groeit er super snel. Er is genoeg te doen, maar je moet er wel voor willen werken. Het probleem zit in het extreem linkse gedachtengoed dat iedereen maar toegelaten moet worden en de mensen en het moreel karakter van de mensen die dit aantrekt.

  • Beste real deal,
   Eigenlijk is jouw reactie te ongenuanceerd en te kort door de bocht om daarop een reactie te geven.
   Je schiet duidelijk te kort in jouw kennis m.b.t. de asielzoekers en de hele bedoeling van immigratiepolitiek.

   Mijn advies:
   Ga je eerst eens verdiepen in de hele materie alvorens je ’n mening hier neerzet die een duidelijk gebrek aan kennis laat zien.

   • @Tigron
    Goed verwoord .
    Had m willen aanraden daar ff asiel aan te vragen .
    Maar jouw responce waarde Tigron is uitstekend .
    Groeten

  • Dan kunnen ze nog steeds hun fatsoenlijk gedragen hier wat vele dus vertikken en vrouwen als los lopend wild zien is ook hun ding, wat gruwelijk is voor ons vrouwen.
   Niemand zou tegen deze nieuwkomers zijn als ze meer respect zouden hebben voor ons alle en normaal met ons zouden leven zoals de Chinezen dat doen bv. Niemand klaagt over hen.
   Maar als je hier komt binnen vallen en alleen maar eisen en je misdragen of dat de normale zaak is dan vraag je erom dat mensen je gaan uitkotsen.

   Dat ze deze gasten hun gang laten gaan daar mag jij netjes over nadenken waarom ze dat flikken en de nieuwkomers trappen er nog eens in ook nog eens.
   Deze asielzoekers gaan nog eens spijt krijgen van hun walgelijke gedrag.
   Denk je echt dat ze zomaar deze kant zijn ingehaald? Whahaha.
   Niet dus!

   Wie het laatst lacht lacht het beste.
   Weet dat het NLse volk dit niet lang blijft pikken.
   Leuk weetje,, de NLders stapelen hun woede op en mensen die dat doen zijn het gevaarlijkste.
   De nieuwkomers zijn om een paar redens hier henen gehaald en verdiep je daar maar eens in.

   En weet wie haat zaait, zal haat oogsten.

   En ik heb niks tegen buitenlanders,,.
   Want ik ruil graag iedere asiel zoeker tegen 10 Chinezen of mensen uit bv Vietnam.
   Ze zijn vriendelijk en netjes en behulpzaam en bouwen NL graag mee op, plus ze vallen vrouwen niet lastig en hebben respect voor hun medemens en voeden hun kinderen fatsoenlijk op.
   Zelfs vele NLders kunnen nog veel leren van hun.

 2. En op het Australische eiland Tasmanië is het aandeel van de niet-oorspronkelijke bevolking zelfs 100%, want de Angelsaksische immigranten hebben die aldaar op basis van eugenetische, sociaal-darwinistische motieven UITGEROEID!

 3. het maak niet uit of er weinig of te veel komen.
  als een land overlopen wordt dan moet je stoppen met binnenlaten anders implodeert alles en ga het land naar zijn grootje.
  heb ik een hekel aan buitenlanders nee dat niet maar als ik in mijn stad in het winkelcentrum loop en het maak niet uit wat voor dag dan ben ik in de minderheid WAT zwaar in de minderheid en dat moet stoppen.
  ben je echt een vluchteling voor oorlogsgeweld dan moet er hier plaats zijn en zodra de oorlog voorbij is kan je weer terug.
  het moet niet zo zijn dat ik in mijn eigen land de underdog wordt dan ben ik verkeerd en de regeringen ook.
  genoeg is genoeg PUNT.

  • Het is toch wel merkwaardig dat slechts een handvol Westerse landen zowat de enige veilige landen ter wereld en zijn zowat alle andere landen ter wereld als onveilige landen beschouwd worden.
   En net de cultuur en de life style van de landen waar ze vandaan komen, willen de ‘vluchtelingen’ ook hier in het Westen importeren, kwestie van zich hier ’thuis te voelen’…

 4. loontje komt dus toch om zijn boontje…maar 1 het is te laat en 2 het is veel te laat, 3 uw stemmen worden toch niet geteld.. schapen en blaten.. het is ttttte Laat…

 5. Quote van vandaag net gehoord.
  Bij de BANKEN alles vanaf de 3de verdieping en hoger,alles kapot schieten,tot het bloed van de trap druipt.
  Die lagere 2,dat is gewoon werkvolk en kantoorbedienden,hebben niet zoveel op hun geweten.
  Alles boven de 3de,verdient stonte pe afgeschoten te worden.
  Dit heb ik niet van mezeelluf,maar dat deelde een collega mij mee…
  50 jaar hypotheek bij de rabo,is nu een risico want natura 2000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in