© Freepik

Een gediplomeerd verpleegkundige met ruim 35 jaar beroepservaring beschrijft in een interview haar schokkende ervaringen met coronavaccinaties en de bijwerkingen daarvan bij patiënten. Ze is getuige geweest van veel ernstige bijwerkingen en geen van hen was gemeld. “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”, zegt ze tegen wochenblick.at, en verklaart waarom ze dit nu openbaar maakt.

Verpleegster beschrijft haar horrorervaringen met bijwerkingen van vaccinaties

 • Veel ernstige bijwerkingen – geen werden gemeld.
 • “Corona veranderde alles” – medicijnenmisbruik?
 • Zelfs herstellende met antilichamen werden gevaccineerd.
 • Ze is ook geschokt door de omstandigheden op de school van haar dochter.

Ernstige bijwerkingen werden niet gemeld

Ze kan er niet meer tegen, zegt de verpleegster met 35 jaar beroepservaring. Ze heeft zoveel bijwerkingen meegemaakt en zelfs sterfgevallen na vaccinaties. Vandaag nog had zij vernomen dat een 80-jarige gevaccineerde patiënt was overleden en dat een 27-jarige artritispatiënt als gevolg van de vaccinatie een extreme verergering van de symptomen had ondervonden. Zij maakt ook meteen aan het begin van het interview melding van jonge meisjes die na vaccinatie niet menstrueren. Haar verklaring sluit aan bij de vele meldingen van onregelmatige menstruatie na vaccinatie waarover Frontnieuws reeds heeft bericht. Zij vertelt ook over een familielid van een patiënt die politieagent is en na de tweede vaccinatie nog maar 25% van zijn hartfunctie heeft. Al na de eerste vaccinatie had hij enorme hartproblemen, hartritmestoornissen. Zij is stomverbaasd en begrijpt niet hoe men in zo’n geval nog de tweede injectie kan geven. Voorlopig is elk werk onmogelijk voor de 50-jarige, legt ze uit.

  Zou de mensheid echt gedecimeerd moeten worden door vaccinatie? 

Vooral bij de vaccins van BioNTech/Pfizer en AstraZeneca, zegt zij, heeft zij de ernstige bijwerkingen opgemerkt. De lijst van ongeveer 30 gevallen die zij Wochenblick stuurde is er maar een klein deel van. Hartaanvallen, gewrichtsontstekingen, longontsteking, trombose, hoge bloeddruk, ernstige hoofdpijn, jeuk, gesprongen bloedvaten en vijf sterfgevallen staan op haar lijst. Zij wijst er uitdrukkelijk op dat, voor zover zij kon nagaan, geen enkel van deze gevallen door de arts was gemeld. In een paar gevallen, zegt ze, moedigde ze de familieleden aan om alsnog de ernstige bijwerkingen te melden.

Corona veranderde alles

“Ik wist niet meer wat ik moest doen”, zegt ze, en legt uit waarom ze Wochenblick benaderde. “Ik zit al 35 jaar in dit vak, maar vorig jaar is alles veranderd”, legt ze uit. Zij werkt als zelfstandige in de thuisverpleging, en vorig jaar was zij ook een dag per week in een dokterspraktijk werkzaam om bloedmonsters te nemen. Daar, zegt ze, heeft ze de meeste gevallen van vaccinatieschade meegemaakt. “Hoewel ik er maar één keer per week was, was ik getuige van zoveel bijwerkingen, en echt ernstige bijwerkingen, dat ik bij mezelf dacht: ik moet dit op de een of andere manier openbaar maken. Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”

Zij zegt dat zij, omdat er zoveel gevallen zijn, aantekeningen is gaan maken over de voorvallen en heeft besloten haar ervaringen uit de eerste hand met het publiek te delen, maar anoniem wil blijven omdat zij vreest voor negatieve beroepsgevolgen als haar identiteit openbaar wordt. Zij beschrijft dat het jaar daarvoor de praktijk “eigenlijk leeg was”. De hotline 1450 van het Ministerie van Volksgezondheid had bijna alle ziektegevallen overgenomen. “Niemand durfde naar de praktijk te komen”, en patiënten kregen telefoontherapie. “Ze zouden bellen en de telefoonassistent zou in de computer opzoeken wat ze gewend waren te krijgen. Toen werd het gewoon uitgekozen en voorgeschreven zonder dat de dokter met de patiënt sprak”, ze kan het zelf nauwelijks geloven. “Er waren ernstige fouten en ik had de indruk dat sommige mensen min of meer gewoon bestelden wat ze wilden”, zegt ze, zinspelend op mogelijk misbruik.

  Italiaanse psychiater: "Elites krijgen valse vaccinaties!" Hoe hij dit weet...

Vaccinatie ondanks antilichamen

In de herfst en winter zouden er veel coronagevallen zijn geweest, maar er is geen enkel bloedmonster afgenomen om bacteriële infecties of griep als oorzaak van de ziekte uit te sluiten. “Het waren allemaal coronagevallen!” De meeste waren mild, een paar iets ernstiger, vat ze samen. De verstrekte informatie was dat een formulier moest worden ondertekend. Vervolgens vroeg de arts of er nog onzekerheden waren, waarop de patiënten meestal ontkennend antwoordden. Daaropvolgend zouden ze gewoon gevaccineerd worden. Een melding voor mogelijke kwetsuren of langertermijn bijwerkingen werd niet gegeven. Zij vindt het bijzonder kwalijk dat patiënten die al Corona hadden en dus hoge antilichaamspiegels, toch werden gevaccineerd.

Ontzet over school

De situatie met haar 17-jarige dochter weegt ook zwaar op haar. In haar vriendenkring zijn al vijf tot zes kinderen ingeënt en ook zij wil de prik zo snel mogelijk krijgen. Velen willen gewoon af van de drie testen per week. Samen winkelen is niet meer mogelijk omdat zij zelf geen mondkapje draagt en haar dochter zich ervoor zou schamen. De propaganda tegen critici van de maatregelen op school is vreselijk, zegt ze. Een leraar liet een video zien van Dr. Peer Eifler, een arts die kritisch staat tegenover de maatregelen, en sprak over hoe dom hij was. Veel van haar dochters vriendinnen hebben ook problemen met de mondkapjes. Ze namen pijnstillers tegen de hoofdpijn en gebruikten daar nog eens energiedrankjes bovenop. “Ik ben ontzet over wat er op school gebeurt”, vat ze samen. Ze wilde haar dochter van school halen, maar stuitte op verzet van haar dochter. Het verdeelbeleid van de regering trekt blijkbaar ook schijnbaar onoverkomelijke scheidslijnen door gezinnen.

  Was ist los? Twee derde van de Duitse dokters kwam niet opdagen voor de inentingen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ineenstorting van het pleidooi voor vaccinapartheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMassale protesten in Griekenland als reactie op uitsluiting van het sociale leven voor ongevaccineerden
Volgend artikelEen catastrofe openbaart zich
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Maar het volk, inclusief de jong volwassenen, staan maar al te graag in de rij om de injectie te bemachtigen.

  Geen hond die beseft dat het feitelijk oorlog is (zonder bommen en granaten weliswaar).

 2. mijn schoonzus was fel tegen het vaccin…nee, bij haar kwam er geen spuit in, zij moest die troep niet….
  nu hoor ik dat ze in frankrijk zit ,et de familie en toch maar het vaccin genomen heeft zodat ze met de kleinkinderen op vakantie kan.
  Hoe dom kun je zijn???
  Ze is herstellend van een verbrijzelde heup en door een medische fout is ze hartpatient…
  maar om op vakantie te kunnen…zucht
  Ik zal het weigeren tot het uiterste.
  pas als ik levensmoe ben geworden en niemand meer achterlaten zal ik er over denken, omdat het dan scheelt dat ik het zelf niet meer hoef te doen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in