Video screenshot Club Shay Shay via YouTube

De Hollywood-industrie wordt gecontroleerd door kwaadaardige pedofielen volgens entertainer Katt Williams, die zei dat 2024 het jaar is dat A-lijst Hollywood-sterren en leidinggevenden zullen worden blootgesteld aan de mainstream.

Pedofilie viert hoogtij in Hollywood, volgens Williams, en de elite die de media en entertainmentindustrie controleert, beoefent Satanische rituelen die teruggaan tot op zijn minst de Babylonische tijd, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Williams heeft hij de afgelopen 30 jaar in de entertainmentindustrie doorgebracht met het “verzamelen van informatie, kennis en… geheimen” over de kliek van Satan-aanbidders die de entertainmentindustrie controleren en de populaire cultuur beïnvloeden.

“Omdat ik in 30 jaar niets anders heb gedaan dan informatie, kennis en jullie geheimen verzamelen,” zei Williams. “Dus, als jij en een man in een hoekje iets aan het doen waren wat niet de bedoeling was … kwam iemand het me vertellen.”

“Ik verzamel dat. Dat waardeer ik. Daar betaal ik voor. Kom het me vertellen. Ik weet zoveel dingen die ik niet zou moeten weten, en zij weten het allemaal.”

Volgens Williams aanbidden de pedofielen die Hollywood controleren ook Satan en zullen ze “in 2024 de hel tegemoet gaan”.

“Ras is niet waar de grens wordt getrokken,” zei Williams. “Het is Gods kant en de andere kant, en we geven niets om de andere kant, punt. Al deze grote lullen devianten gaan allemaal naar de hel in 2024. Het is aan hen allemaal.

Het maakt niet uit of je Diddy bent of wie je ook bent … alle leugens zullen worden ontmaskerd. Dat is alles, en iedereen die het verkeerd opvat, weet waarom ze het verkeerd opvatten … de waarheid is het licht,” voegde hij eraan toe.

  De wereld is de afgelopen 27 maanden "fundamenteel veranderd" door angst, intimidatie, en politieke controle - Wie, wat en waarom?

Katt Williams verwees naar de recente rechtszaken die tegen Diddy zijn aangespannen wegens misbruik en aanranding.

Williams is de laatste in een lange rij van beroemdheden die de waarheid over het Hollywood entertainment systeem onthullen.

Acteur Tyrese Gibson waarschuwde vorig jaar dat Tinseltown “overloopt van de satanische pedofielen”. Corey Feldman waarschuwde ouders van jonge kinderen om ze niet in de buurt van Hollywood-agenten te laten komen, omdat ze anders te maken krijgen met hetzelfde rituele seksuele misbruik dat hij als kind-ster meemaakte.

Sterker nog, de lijst van kind-sterren die later Hollywood executives beschuldigden van misbruik is langer dan een lijst van Disney’s recente woke flops. Ricky Garcia zei dat hij als seksueel speeltje werd gebruikt door Hollywoodpedofielen. Kirstey Alley heeft voor haar dood ook de zeden misdrijven van Hollywood aan de kaak gesteld.

En nu zijn er beelden opgedoken van de originele kind-ster, Shirley Temple, die hetzelfde soort verklaringen aflegt, wat bewijst dat Hollywood altijd al een slangennest van pederasten en perverselingen is geweest.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger verklaart dat Covid-pandemie strategische operatie was om de mensheid onder controle te houden
Volgend artikelSTUDIE: COVID-vaccins veroorzaakten wijdverspreide schade bij Noorse kinderen, waaronder anafylaxie, myocarditis, gezwollen lymfeklieren, blindedarmontsteking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. een linkje met demmink en zijn trawanten wordt ook steeds waarschijnlijker.
  het lijkt er op dat die hele ellende open gegooid wordt, zou dit een uitweg zijn uit de terreur van de wereldwijde elite?

 2. het zijn er zoveel, Onvoorstelbaar en niet alleen kinderen, ook ouderen de hulpeloze krijgen daar mee te maken, vreemd is zelfs het woord niet meer, eerder… tja het gebeurt nu eenmaal en daarmee is de kous af, maar een woord is er niet voor, maar goed ook want Pedofiel is al bijna geen scheldwoord meer….

 3. Aan het einde zullen alle werken van de duisternis aan het licht komen.. steeds meer mensen doen hun mond open. Als alle moraliteit is verdwenen (en op dat punt zijn we wel aanbeland lijkt mij), gaat precies plaatsvinden wat de schrijver hierboven omschrijft, halleluja

 4. Ik hoorde trouwens van een acteur die allerlei nieuwtjes heeft, toen ik hem vertelde van een straat waar ik gewoond heb dat daar ook Pipo (van de kinderserie op tv) had gewoond, de acteur, hij noemde zijn naam; er zijn er trouwens meer die die rol gespeeld hebben. Maar zo kreeg ik en passant te horen dat Pipo de Clown pedofiel was.

  • Ik heb nog even teruggekeken. Ik denk dat hij de echte Pipo, de oorspronkelijke, bedoelde. Ik weet verder niks over Dikke Deur. Ook over Pipo’s vriend de indiaan Klukkluk weet ik niets, behalve dat hij niet kon mikken met zijn pijl en boog. Ik begrijp wel beter hoe een hele generatie, of feitelijk meer, Nederlanders als kind is misbruikt.

  • Het is wel aan ze te merken. Je moet die mensen nooit aanraken ze zijn (onbewust) getraumatiseerd.
   Over Mammaloe weet ik geen bijzonderheden, misschien wist zij er niks van.

 5. Dit jaar begon met een afleidingsmanoeuvre, het vrijgeven van Epstein documenten. Het zou erop kunnen wijzen dat de satanische kliek in paniek aan het raken is en een paar ‘kleine’ pedo-criminelen voor de bus hebben willen gooien. Wat hoop ik dat Katt Williams gelijk heeft aangaande het openbreken van deze gruwelijke beerput.

  • De Westerse beschaving stamt uit Poetinstan en zij zijn een van de weinigen die de beschaving nog in stand houden. Nog veertien dagen en dan ben ik derieentachtig. Ik heb hier de “beschaving” sedert de “bevrijding” (negentienvijfenveertig) van pis in bed naar kak in bed zien gaan: Al dat zogenaamde “nette” is hypocriet vernis. Als je de deur open laat staan komt er vuile lucht binnen.

 6. Gideon van Meijeren heeft dit al aangekaart dat ritueel en satanisch kindermisbruik plaatsvindt in eveneens NL. Natuurlijk werd dit in de Tweede Kamer naar het Rijk der Fabelen verwezen.

  • Kartelpartij CDA-minister van ‘justitie en veiligheid’ Ferdinand Grapperhaus (1959) weigerde een aantal jaren geleden een motie van de tweede slaapkamer (allemaal handlangers van bilderbergbilly) te honoreren waarin werd opgeroepen de verkoop van het ‘pedohandboek’ via het darkweb te verbieden.
   Is Grapperhaus jr. nog steeds werkzaam bij de in Genève gevestigde CIA-frontorganisatie WEF?

   • Ron Swart.Het WEF wordt gezien als 1 van de machtigste clubs op aarde,wat niet zo is.Het is een bliksemafleider van 1 van de machtigste clubs op aarde de bilderberg groep.De bilderberg groep staat bijna bovenaan in de afbeelding van de machtspyramide.Aan de top staat het satanische vaticaan,gevolgd door de club van 300,en dan de bilderberg groep.Het oranje nepkoningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.De bilderberg groep is in 1954 opgericht in nederland,medeoprichter de overleden nepprins en nazi/sser bernhard,samen met de CIA en nepjoden de rockefellers.Die rutte,kaag,en ollongkreng zijn ook bilderbergers,net als henry kissinger,bill clinton,klaus schwab,de nepjoden rotschilds/rockefellers etc.Hun materplan is 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m. uithongeren (boeren weg) oorlog.

 7. Inhuldiging Willem Alexander op 30 April 2013 33 precies na 33 jaar na Beatrix.
  Inhuldiging op z’n Moloch’s Baphomet.
  https://postimg.cc/gallery/Cn44zT9

  BOMBSHELL! List of Hollywood Pedo-Names, Deep State, CIA, Major Companies, Politicians, Vatican, Visitors on Epstein “Pedophile Island” – Deep State Pedophiles Exposed
  https://amg-news.com/bombshell-list-of-hollywood-pedo-names-deep-state-cia-major-companies-politicians-vatican-visitors-on-epstein-pedophile-island-deep-state-pedophiles-exposed/

  • Empty bottle Bilderbergbilly (1967) & zijn achter achternicht Máxima (1971) zijn getrouwd op 02.02.2002 en dat is de 33ste dag van 2002.
   De Australiër Bob Hawke (1929 – 2019) was premier in de periode 11.03.1983 – 20.12.1991 en hij was tijdens zijn studentenperiode ooit kampioen bier drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in