Image by Freepik

Een landelijk, op registers gebaseerd onderzoek in Noorwegen onderzocht de incidentie van 18 ongewenste bijwerkingen bij adolescenten na toediening van twee mRNA COVID-19 vaccins, schrijft Lance D Johnson.

De “vaccins” waarvoor in Noorwegen een licentie is verleend, waren Comirnaty (BNT162b2, Pfizer-BioNTech) en Spikevax (mRNA-1273, Moderna). Deze prikken werden al in april 2021 toegediend aan kinderen van 12-19 jaar. De prikken werden vóór april ook toegediend aan kinderen met een “hoog risico”, maar deze kinderen werden uitgesloten van het onderzoek. Bijna 500.000 kinderen deden mee aan het onderzoek.

Gezonde Noorse kinderen lijden onder het mislukte COVID-vaccinprogramma van Pfizer en Moderna.

Volgens de studie veroorzaakten deze onnodige, frauduleuze vaccins wijdverspreide schade bij gezonde adolescenten. De meest opvallende bijwerkingen waren anafylaxie, myocarditis, pericarditis, lymfadenopathie (opgezwollen lymfeklieren) en appendicitis.

In een aparte subanalyse ontdekten onderzoekers dat de COVID-vaccins ook een toename van epilepsie en stuiptrekkingen bij kinderen veroorzaakten. De vaccinschade was groter na de tweede dosis, wat suggereert dat cumulatieve toxiciteit kan optreden van de ene dosis op de andere.

De studie sloot kinderen uit die leden aan een van deze gezondheidsproblemen binnen vier jaar voorafgaand aan het COVID-vaccin. Dit betekent dat vaccinschade bij ongezonde kinderen niet eens werd geregistreerd in de studie. Vaccinschade zou wijdverspreider kunnen zijn dan wat in deze studie werd geregistreerd en de COVID-prikken zouden ongezonde kinderen slechter af kunnen hebben gemaakt dan voorheen. Een andere beperking van de studie was het weglaten van alle kinderen die drie doses van het vaccin kregen of kinderen die een niet-mRNA vaccin kregen. Ook kinderen die tijdens de onderzoeksperiode overleden, werden niet meegenomen in de analyse.

  ODMS: "Zuurstofgebrek maskersyndroom" gaat nu over de hele wereld

Anafylaxie TIEN keer hoger bij gevaccineerde kinderen

De onderzoekers gebruikten een self-controlled case series (SCCS) analyse en een model dat bekend staat als Poisson regressie om te zoeken naar toenames in ongewenste voorvallen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. De gevaccineerde kinderen werden gebruikt als referentiepunt in de studie.

De onderzoekers ontdekten dat kinderen die ingeënt waren met een COVID-19 vaccin VIJF keer meer kans hadden op een anafylactische reactie (ernstige allergische shock). Het risico nam toe tot bijna TIEN keer na een tweede dosis van het COVID-19 vaccin. Het risico op een anafylactische shock is slechts twee dagen na toediening van het vaccin. Dit is een medische standaard die is vastgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het risico op een anafylactische shock bij kinderen zou zelfs nog hoger kunnen zijn als het risicovenster werd uitgebreid tot 14 dagen na vaccinatie. Bij mRNA-vaccins lost het spike-eiwit mogelijk niet onmiddellijk op; het kan zich enkele weken na vaccinatie vermenigvuldigen en ophopen in distale organen (waaronder het hart). Dit kan andere bijwerkingen veroorzaken lang na het standaard risicovenster van twee dagen van de WHO.

Myocarditis ZEVEN keer hoger bij gevaccineerde kinderen

Het risico op lymfadenopathie was 14 dagen na vaccinatie. Gevaccineerde kinderen hadden 2,5 keer meer kans op gezwollen lymfeklieren binnen deze periode. Dit is een indicator van toekomstig kankerrisico. Het meest schokkend: gevaccineerde kinderen hadden ZEVEN keer meer kans op myocarditis en/of pericarditis binnen het risicovenster van 28 dagen na de tweede dosis van het COVID-vaccin. Dit is kindermishandeling en medisch wangedrag, misdaden tegen kinderen op wereldschaal.

  Tirannie in kaart: de landen waar vaccinatie verplicht is

In een aanvullende analyse vonden de onderzoekers een verhoogd risico op acute appendicitis na zowel de eerste als de tweede dosis van het COVID-vaccin. Er was ook een uitgesproken toename van gezichtszenuwverlamming na het vaccin. Verdere subanalyses vonden een verhoogd risico op epilepsie en convulsies bij 18- en 19-jarigen binnen het risicovenster van 28 dagen na de tweede dosis.

“Kennis van mogelijke bijwerkingen na vaccinatie is cruciaal om de voordelen tegen de risico’s af te wegen en voor toekomstige aanbevelingen voor vaccins,” schreef German Tapia van het Noorse Instituut voor Volksgezondheid. “Het aantal waargenomen uitkomsten en statistisch significante associaties waren over het algemeen laag in deze studie, met enkele uitzonderingen die verder gecontroleerd moeten worden.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKatt Williams beaamt dat Hollywood wordt geleid door pedofielen: “Het zijn allemaal kinderverkrachters”
Volgend artikelDe hemel valt!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Allereerst zijn het de ouders die verantwoordelijk zijn dat hun kinderen onderworpen zijn aan angst zaaierij van de overheid die de volwassenen gedwongen hebben om de covid spuit te nemen maar omdat ze op vakantie wilden hebben ze ook hun kinderen naar de priktent gebracht ondank dat die kinderen kerngezond waren Dus eigenbelang om dat te doen wat ze even niet hadden moeten doen en dat is overal wegblijven als dat kon maar neen ze moesten en zouden op vakantie gaan waar de epidemie hoog was in 2021 Ook de toe dieners van de spuiten moesten beter weten Ja zelfs in Nederland hebben ze studenten opgeroepen om massaal die spuiten te zetten ondanks dat ze geen medisch student waren en daarna op wachtgeld gezet werden voor de volgende ronde spuit manie van Hugo en Mark die al bijna met de stille trom verdwenen zijn en of andere functies hebben gekregen als beloning voor hun daden!!!!!!!!

 2. ‘voordelen tegen de risico’s af te wegen en voor toekomstige aanbevelingen voor vaccins’…. Da’s makkelijk, er is NOOIT een voordeel voor ‘vaccins’. Elk ‘vaccin’ is een potentieel moordwapen. Elk ‘vaccin’ is nutteloos, gevaarlijk en enkel op de markt om de zakken van de medische maffia te spekken.

 3. De mRNA-injekties beschadigen het immuun-systeem [ en veranderen deels het DNA. ]
  Vandaar : de schadelijke bijwerkingen, de terugkerende ziektes, en de grote over-sterfte.

  Neen NOOIT die injekties !

  • En dat DNA geven we door aan kinderen… kinderen met mRNA DNA. Ze zijn ons genetisch aan het aanpassen om de perfecte slaven te maken. En we staan erbij en we kijken ernaar. We laten het allemaal gebeuren. Omgekeerde evolutie… ze maken ons zo knetterdom dat we nooit meer een bedreiging vormen.

 4. Blanke mensen moeten dood voordat ze doorkrijgen dat hun elites de aarde en al het leven al 6000jr overheersen en onderdrukken en manipuleren en uitbuiten en verkrachten en uitmoorden. Ze houden ons al 6000jr dom en verward zodat we braaf als slaven hun kar blijven trekken. Ze hebben een stok en een wortel waarmee ze ons laten lopen en assortiment wapens en middelen om te zorgen dat we niet achterom kunnen kijken om te zien dat de elites ons als ratten door een doolhof jagen. Onze levens zijn moeilijk en complex en zwaar… ZODAT WE ALLEEN TIJD EN ENERGIE HEBBEN OM TE WERKEN!!!

  U bent allen een slaaf in een systeem dat in duizenden jaren is opgebouwd. Wij maken voor centjes voedsel, kleding en spullen, die de elites vervolgens voor het 100 voudige aan ons verkopen. WE ZIJN KNETTERGEK MET ZN ALLEN. We leven in een sekte. Voor Uw slavenarbeid krijgt U amper loon, maar dat loon gaat voor 90% op aan belastingen en de rest aan dingen die 100x te duur zijn.

  Uw Calvin Klein shirt kost 5ct om te maken en U koopt het voor 200 euro. We zitten in een slavensysteem. Het was een open gevangenis en daar willen ze nu een gesloten gevangenis van maken waarin U niks meer bezit, maar alleen nog maar slaaf bent. U krijgt een bakje nep-krekels en wat afvalwater en U mag in een hoekje slapen.

  Blanke mensen moeten kapot, want blanke mensen zijn meer vrijheden gewend dan de rest van de planeet. Iedereen moet een slaaf worden, dus de mensen (blanken) die sinds WO2 even wat vrijheid hadden, moeten kapot zodat er geen vrijheid meer is.

  • Beste Theme,
   “Uw Calvin Klein shirt kost 5ct om te maken en U koopt het voor 200 euro.”

   Niemand dwingt jou om zoiets te kopen.
   Het is voornamelijk de hebzucht en het ego van mensen zelf die alles willen hebben en zelden tevreden zijn met hun leven; nieuwe stekkerauto, nieuwste versie mobieltje, nieuwste gadgets, groter huis

   Het slaven systeem bestaat
   Het is echter aan ieder persoonlijk in hoeverre je er aan mee doet.
   Het slaven systeem is ontworpen om vervolgens gebruik te maken van de hebzucht van de mens.

   Wij worden doodgegooid met reclames en andere verleidingen waarvan wij de suggestie krijgen dat wij het moeten hebben om een tevreden gevoel te krijgen of om uiteindelijk ” gelukkig” te worden.

   De bestaande ‘ rat race’ wordt voor een groot deel door mensen zelf in stand gehouden omdat ze meer en beter willen zijn dan hun buren.
   Ze hebben onbewust het gevoel dat, indien ze dat niet doen, ze stumperds zijn en buiten de boot vallen bij de anderen.

   Er zullen altijd anderen zijn die meer hebben of minder hebben dan jij.
   zodra jij jezelf losmaakt van die “wedstrijd” zul je een stuk relaxter leven.

   • De meeste kleding en spijkerbroeken die ik dagelijks draag zijn al minstens 17 jaar oud.
    Nog altijd de zelfde taillemaat en al diverse malen voorzien van nieuwe slijtdelen. (Kleren verstellen en repareren is echt een onmisbaar ambacht wat dat betreft)
    Toen was kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Met voor mij nikszeggende ‘dure’ merken heb ik nog nooit iets gehad immers; Design is zelden duurzaam (net als met vrouwen 🙂 )

  • Begrijp je best maar als we alles van ons salaris zouden overhouden en dan 1 euro voor een t-shirt betalen enz enz.
   Voor centjes voedsel maken en niet duur terugkopen.
   Als het zo zou gaan zoals jij vind dat het moeten dan zijn we allemaal stinkend rijk. Terwijl de luxe in Nederland de pan uit rees. Neem nou de spijkerbroek voor 1 euro gemaakt die wordt toch grif gekocht voor 10O euro.
   We zouden vlgs jouw systeem 10 spijkerbroeken kunnen kopen. Geld genoeg.
   Ben het met je eens wat betreft de slavernij waaronder we gebukt gaan. Maar er klopt iets niet.
   We zouden allemaal moeten delen, de elite en wij de rijke westerlingen ook zodat iedereen op deze aardkloot voor 5 euro een spijkerbroek kan kopen en eten. Normaal gezond eten.
   Wat we zagen is dat de particulier rijk werd maar de gemeenschap arm. Geen ziekenfonds meer bijv.
   Miljonair zijn zou verboden moeten zijn.
   De mens kan simpelweg geen eerlijkheid aan.
   De mens is de weeffout in het systeem.
   Ze willen allemaal wel elite zijn.

  • Het is net hoe je het systeem aanpast aan jouw wensen. Ben al met mijn 45-ste met pensioen in een tropisch paradijs en leef als god in Frankrijk. Dus ik vind het systeem wel best.

 5. , appendicitis ………………….

  ow the nightmare,
  those poor boys
  Ow my goddd

  Huh, oh oooh,
  oooooooooooh
  An internal appendage

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in