Black Lives Matter valt nu ook christelijke beelden en kerken aan

2
Een standbeeld van Junipero Serra werd op 19 juni 2020 neergehaald in het Golden Gate Park van San Francisco, video screenshot.

De cultuurmarxisten van de Black Lives Matter-beweging richten zich nu ook op christelijke beelden en kerken, waardoor hun orwelliaanse geschiedenis zuivering wordt uitgebreid, die aanvankelijk alleen gericht was op standbeelden van voormalige Confederatie officieren.

In Washington, D.C., hebben demonstranten de St. John’s Episcopal kerk, die aan de overkant van het Witte Huis staat en waar president Donald Trump enkele weken geleden een bijbel omhoog hield, vernield en illegaal bezet.

In andere delen van het land hebben de BLM-marxisten nog meer christelijke symbolen vernietigd.

In San Francisco en Los Angeles, Californië, hebben relschoppers twee beelden van Junipero Serra neergehaald. De katholieke priester staat bekend als de stichter en leider van het missiesysteem.

De katholieke aartsbisschop van San Francisco Salvatore Cordileone gaf een verklaring uit waarin hij zei dat de BLM-beweging is afgedaald naar een “bende-regime” en dat de eens zo vredelievende protesten die oprecht vroegen om rassenrechtvaardigheid voor George Floyd en andere slachtoffers van politiegeweld door opportunisten zijn gekaapt, waardoor het een beweging van “geweld, plundering en vandalisme” is geworden.

Beelden van Jezus zijn de volgende. Het zal niet eindigen. Bid voor de VS, zegt Matt Schlapp, voorzitter van de American Conservative Union.

Sommige van de antichristelijke gevoelens komen ook van christelijke organisaties. Eerder in juni werd Monseigneur Charles Pope, predikant van de Holy Comforter-St. Cyprian Catholic Church in D.C. “geannuleerd” nadat hij een religieuze processie had geleid en voor het Emancipation Memorial had gebeden voor “raciale genezing”.

In Boston vroeg het katholieke aartsbisdom van de regio om het ontslag van pater Daniel Moloney, die sinds 2015 aalmoezenier is van het MIT, nadat hij een e-mail had geschreven aan studenten waarin hij zich afvroeg of de dood van George Floyd wel racistisch gemotiveerd was, dat mensen elkaar met meer naastenliefde moeten behandelen en dat “ontvrienden” en elkaar beschuldigingen van racisme niet tot genezing zal leiden.

  Zwarten vallen zwangere vrouw aan en schoppen haar kind tegen het hoofd

Bovendien heeft de BLM-beweging haar bereik in Europa uitgebreid. De Zwarte Madonna van Czestochowa in Breda, een monument opgedragen aan Poolse soldaten in de Tweede Wereldoorlog die hun leven gaven om nazi-Duitsland te verslaan, werd beschilderd met de letters BLM.

President Trump heeft beloofd een uitvoeringsbesluit te ondertekenen dat federale monumenten en andere openbare standbeelden zal beschermen tegen vernieling of schending op welke manier dan ook.

Dit uitvoeringsbesluit zal het vandalisme strafbaar stellen met gevangenisstraf. Terwijl het nog onduidelijk is wat de straf zal zijn, heeft Trump in een tweet gezegd dat vandalen “tot 10 jaar in de gevangenis” zullen krijgen voor de vernietiging van federaal bezit.

Op 24 juni, tijdens een persconferentie van Trump die samen met de Poolse president Andrzej Duda werd gehouden, zei hij dat deze “zeer sterke uitvoerende orde” tegen het einde van de week naar buiten zal komen, en het een krachtige verklaring zal sturen naar de BLM-beweging en de relschoppers die de monumenten van Amerika vernielen en vernietigen.

Nu loeren ze naar Jezus Christus, loeren ze naar George Washington, Thomas Jefferson. Dat gaat niet gebeuren.

Terug naar Afrika zou het antwoord moeten zijn op Black Lives Matter

Vorig artikelMeerdere mensen neergeschoten bij Black Lives Matter demonstratie in de VS
Volgend artikelVerkrachtte 7-jarig Zweeds meisje na aanbod slaapplaats thuis deugfamilie – geen deportatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. The world is saved.
  The non-whites, the people of the Islam takes over.
  Violence is acceptable,
  living without it, they can’t!

  So stop come to Europe!
  Stay in your part of the world.
  Wait, when we come to you.
  Make up sad stories, that we are white and need help.

  That would be real non-white power.
  But something that never will be reality.
  If not be course the strength of us,
  then be course of the weakness of you all.

  Prove I’m wrong, and leave our continent!

  A scene from Lethal Weapon 2 gets a hole other meaning.
  It not but,… but you black, hihihi!

  It’s will be now, cry, cry, I’m black!

 2. Ondertussen eert Google vandaag met een ‘Doodle’ :

  ‘Google is honouring LGBTQ+ rights activist Marsha P. Johnson, who is widely credited as one of the pioneers of the LGBTQ+ rights movement in the United States. On June 30, 2019, Marsha, who was also a performer, and a self-identified drag queen, was posthumously honored as a grand marshal of the New York City Pride March. Born on August 24, 1945, in Elizabeth, New Jersey, Marsha was named Malcolm Michaels Jr. After graduating high school in 1963, she moved to New York City’s Greenwich Village, a burgeoning cultural hub for LGBTQ+ people, where she legally changed her name to Marsha P. Johnson.’

  ‘This doodle illustrated by Los Angeles-based guest artist Rob Gilliam.’

  https://indianexpress.com/article/trending/trending-globally/google-doodle-marsha-p-johnson-lgbtq-rights-activist-6482692/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in