Twee vrouwelijke demonstranten van de antiblanke Black Lives Matter beweging raakten zaterdagavond ernstig gewond in verband met een demonstratie in Seattle, Washington, VS.

De demonstranten waren op de Interstate 5 snelweg, die helemaal van Canada tot Mexico langs de Amerikaanse westkust loopt. Ze hadden ook verschillende auto’s over de snelweg geplaatst om deze te blokkeren.

Een video verspreidt zich momenteel op social media die laat zien hoe een witte Jaguar plotseling opduikt en met hoge snelheid langs de geparkeerde auto’s rijdt om vervolgens op twee van de demonstranten in te rijden.

Backup:

 

In een andere video, die live online werd uitgezonden en waarschijnlijk is gefilmd door een van de vrouwen die werd aangereden, hoort men hoe de demonstranten elkaar waarschuwen lang voordat de auto opduikt. Maar een aantal lijkt de waarschuwingen te negeren.

“Auto, auto, iedereen!”, schreeuwt een vrouw. “Ga weg, beweeg je, beweeg je!”, schreeuwt een andere vrouw.

Iets meer dan tien seconden na het uitroepen van de eerste waarschuwing wordt de filmende vrouw geraakt, vliegt door de lucht en wordt de uitzending onderbroken.

Na het rijden op de twee demonstranten, stopt de automobilist, maar de auto wordt aangevallen door de racistische Black lives matter marxisten. De automobilist rijdt dan weg en stopt iets verderop waar hij op de politie wacht.

De automobilist is gearresteerd door de politie die ook zijn identiteit aan de media heeft vrijgegeven, de 27-jarige Dawit Kelete uit Seattle. Het is onduidelijk of Dawit een politiek motief had om de demonstranten omver te rijden, of dat er iets anders was dat dit incident veroorzaakte. De aanhangers van Black Lives Matter lijken er echter van overtuigd – uiteraard – dat dit een racistische daad is.

  Gedetineerde bekent 2 kinderverkrachters te hebben vermoord in de gevangenis: "Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen"

De twee antiblanke demonstranten werden na het incident met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De antiblanke demonstranten hebben de snelweg Interstate 5 bijna drie weken lang geblokkeerd. De staatspolitie heeft geholpen om te proberen de snelweg gesloten te houden terwijl de demonstraties aan de gang zijn, zodat niemand gewond raakt. Het is dan ook enigszins onduidelijk hoe de blanke, herstel, witte Jaguar op de snelweg is gekomen.

Politiechef Ron Mead is echter kritisch over de demonstranten.

Wat er is gebeurd is een tragedie, het is echt een tragedie. Maar wat hier gebeurt is illegaal. Het is illegaal om de snelweg te blokkeren. Zo simpel is het, zegt hij.

De patriot die een Antifa-aanvaller heeft doorzeefd is zonder vervolging vrijgelaten

Vorig artikelDe Tsjechische president weet het ook: Black Lives Matter zijn racisten
Volgend artikelKathedraal in Engeland: Laatste Avondmaal met draaideurcrimineel George Floyd als Jezus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ‘On July 3, 2020, President Donald Trump issued an executive order to erect a National Garden of American Heroes in response to recent globalist-financed efforts to destabilize America and to destroy monuments to historically significant Americans.
  The President’s executive order singles out a number of public figures, including Christopher Columbus and Father Junipero Serra… who “made substantive historical contributions to the discovery, development, or independence of the future United States”
  Why is Trump doing this? Because he’s an American, not a globalist.
  Why do the globalists hate Trump? Because he wants America to be strong, while they want America to collapse.
  Trump’s September 2019 speech to the United Nations General Assembly was a de facto declaration of war on their New World Order.
  Happy 4th of July!’

  The AMERICAN President: Trumping Globalism

  https://www.youtube.com/watch?v=Jgw6ZhUlFDw

 2. De Rothschild roversfamilie en de jood Soros financieren Antifa en black lives matters en zetten bepaalde makkelijk te manipuleren figuren op tegen de blanke mens. Dit speelt al vele decennia en komt nu tot een culminatie. Het zijn joodse supremacisten en racisten van het ergste soort die verwachten buiten schot te zullen blijven omdat ze denken dat men hun sinistere spelletjes niet zal doorzien. De elties en zeker de verachtelijke Rothschilds zitten met hun achterbakse tengels in de Covid-hoax. Ik citeer een commentaar dat ik aantrof bij een video van Stew Peters:”THIS JUST IN!:
  “The top echelons of the global establishment seem to be going all in for a corrupt communist — and they don’t care who knows it. One of the world’s most powerful banksters, Baron Eric de Rothschild of the unfathomably super wealthy Rothschild banking crime dynasty, publicly announced his support for Bulgarian communist operative Irina Bokova and her scandal-plagued campaign to lead the United Nations. The implications of the developments are massive and shed a great deal light on the establishment itself.”
  ~ The New American
  Well, there you have it folks!
  ZIONISTS JEWS WERE BEHIND THE RUSSIAN AND CHINESE COMMUNIST REVOLUTIONS (AMONG OTHERS) AND NOW THEY WANT THE ENTIRE PIE! DO YOU LOVE YOUR CHILDREN???
  WHAT MORE EMPIRICAL EVIDENCE DO YOU NEED REGARDING WHO’S BEHIND THE BOGUS GLOBAL “COVID” SCAM AND THE GENOCIDAL POISON DARTS!? ”
  https://i.ytimg.com/vi/yLpTHyw….zo3w/maxresdefault.j
  https://www.youtube.com/watch?v=YWyCCJ6B2WE
  HERE’S THE CULT THAT’S FEEDING YOU BULLSHIT “NEWS” THROUGH OVER 90% OF MASS MEDIA!:
  https://files.catbox.moe/mubx5t.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in