Joe Biden’s onlangs onthulde pseudoniem “Robert L. Peters” zou geloofwaardigheid kunnen geven aan theorieën dat hij de “Pedo Peter” is die wordt besproken in gelekte berichten van Hunter Biden, zegt conservatieve vuurbrand Kari Lake.

“@JoeBiden’s pseudoniem voor zijn corrupte zakelijke transacties met Oekraïne was Robert L Peters? Waarom klinkt dat zo bekend?” schreef Lake donderdag op X, voorheen Twitter, bericht Infowars.

“Oh,” voegde ze eraan toe, verwijzend naar een bijgevoegde video van voormalig Fox News presentator Tucker Carlson die bespreekt hoe een “Pedo Pete” waarnaar wordt verwezen in teksten van Hunter Biden die van zijn iPhone zijn gehaald, zou kunnen verwijzen naar Joe Biden, die in het dagboek van zijn dochter Ashley werd ontmaskerd als een pedofiel die “ongepaste” douches met haar nam als jong meisje.

In de clip laat Tucker ook verschillende foto’s zien van Biden die zijn 19-jarige kleindochter Finnegan op de lippen kust, terwijl hij opmerkt dat Biden een walgelijke voorliefde heeft voor het besnuffelen en betasten van vrouwen en kinderen.

Lake’s speculatie over de onthulling van de schuilnaam van Biden komt net op het moment dat de voorzitter van de House Oversight Committee, James Comer (R-Ky.), donderdag de National Archives opriep om documenten en communicaties vrij te geven waarin Biden met zakenpartners van Hunter sprak onder de naam Robert L. Peters, of onder de schuilnamen Robert Peters, Robin Ware, of JRB Ware.

  Nieuwe informatie: Kinderpornografie op de computer van Hunter Biden

“Joe Biden heeft verklaard dat er ‘een absolute muur’ was tussen de buitenlandse business van zijn familie en zijn taken als vicepresident, maar bewijs onthult dat de toegang wijd open stond voor de invloed van zijn familie. We hebben al bewijs dat toenmalig vicepresident Biden sprak, dineerde en koffie dronk met de buitenlandse zakenpartners van zijn zoon. We weten ook dat Hunter Biden en zijn medewerkers op de hoogte waren van de officiële overheidstaken van toenmalig vicepresident Biden in landen waar ze een financieel belang hadden. De Nationale Archieven moeten deze ongeredigeerde documenten ter beschikking stellen om ons onderzoek naar de corruptie van de familie Biden te bevorderen,” zei Rep. Comer in een verklaring.

Het pseudoniem “Pedo Peter” werd onthuld in een schat aan gehackte gegevens van Hunter’s iPhone in juli 2022. In een virale video uit het lek was te zien hoe Hunter ruzie maakte met een prostituee over hoeveel crack hij had gewogen op een weegschaal.

Uit chatlogs bleek dat Hunter op zijn iPhone gesprekken voerde met iemand met de naam “Pedo Peter”, waarvan velen destijds speculeerden dat het Biden zelf kon zijn.

In een later rapport na een forensische analyse van het lek in de iPad, meldde Breitbart News dat het contact “Pedo Peter” een bijnaam was van zijn nichtje Natalie Biden.

Een rapport van de New York Post in april 2022 onthulde ook dat Joe Biden het Tom Clancy alias “Peter Henderson” gebruikte in sommige e-mails die teruggevonden waren op de “Laptop from Hell” van Hunter.

Hopelijk leidt de zoektocht van Rep. Comer naar gerechtigheid tot verantwoording voor de schimmige, corrupte en illegale pay-for-play backdoor zakenplannen van pedofiele marionet Biden.

  President Trump kondigt ‘Kantoor van de voormalige president’ aan - zal de agenda van de Trump-regering voortzetten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland geeft rapport van 2.000 pagina’s vrij waaruit blijkt dat Deep State & Big Pharma Covid-19 pandemie hebben gefabriceerd
Volgend artikelOekraïense aanval op Rabotino: Ze namen het noordelijke deel in – Russische T-90’s botsen met Challenger 2 en Leopard 2 in een hel van vuur!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

    • Precies. Daar had die psychopaat pechtold het ook altijd over, fatsoen.
     Na zelf de meest walgelijke dingen uitgevreten te hebben…
     Je moet het lef maar hebben.

     • Juist Bas, kereltje Pechtold kreeg van een bevriende Canadees een appartement in Scheveningen cadeau en lichtte het presidium van de tweede slaapkamer niet in zoals het hoort, dwong zijn vriendin tot het laten plegen van abortus provocatus & maakt ondertussen bij het CBR (Centraal Bureau voor de uitgifte van Rijbewijzen) de puinhoop alleen maar groter.

     • Pas op voor fatsoensrakkers, deugmensen, fijne mensen en filantropen.

      Ik moest altijd lachen om het gezegde: “door fijne mensen en fijne regen wordt je het lichtst bedrogen”. Maar het is zó waar.

      De satan doet zich voor als een engel des lichts. Met mensen net zo en moet je op je intuïtie afgaan om te herkennen of iemand echt aardig is of dat het een façade is. Echte vrienden vertellen je de waarheid in je gezicht als het nodig is. En die is niet altijd aangenaam. Narcisten praten je naar je mond.

 1. Hahaha… ik verplaats me even in ALLE grote westerse namen en alle grote celebs en alle msm die tegen Pedo Peter zn benen stonden aan te rijden.

  Heeft Erik ‘Pedo Gay’ Mouthaan al gereageerd? Erik is de aller aller aller grootste fanboy van de democraten. Erik is zo’n enorme cheerleader dat hij wel onderdeel van het netwerk moet zijn.

  • Ik ben hem wel dank verschuldigd. Hij heeft me over de drempel geholpen.

   Door zijn onwaarachtige optreden ben ik acuut gestopt met rtl nieuws kijken. Ik walgde er gewoon van. Het heeft lang geduurd voor mijn drang naar tv nieuws kijken ophield. Zo’n gewoonte was het. Nos was ik al eerder helemaal klaar mee. Ik kijk alleen nog maar film en af en toe een serie op tv. Zonder reclame.

 2. Hier is puppet trumpie…

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-12418749/Furious-Donald-Trump-demands-Fox-News-stop-showing-unflattering-photo-looks-big-orange-chin-pulled-way-back.html

  Trump is a crypto-Jew, an NYC developer, a Cabalist, and a Satanist whose daughter is a Chabadnik (Satanist.) Trump is guilty of shepherding through the Deathvax responsible for maiming or killing millions. We are not covering his spat with the Demonrats because it is a charade. In Col. House’s words, Americans are “inveterate hero worshippers” who do not have the discernment to recognize false opposition.

  • Tuurlijk joh…🙄

   Wat een geleuter. Een hoogblonde jood. Tuurlijk.

   Ik heb geen behoefte om Trump te verdedigen want zo fantastisch is hij niet. Maar vergeleken met zijn voorgangers en zijn rivaal … allemaal massamoordenaars. Alle plannen stonden 4 jaar stil.

   Als eenling is het een zeer lastige strijd tegen de deep state. Zeker omdat de president een toneelrol is.

 3. De bidens zijn zo deep state dat ze er als een kaars op een taart weer bovenuit steken.

  In de diepste krochten van de deep state maken ze plannen voor een nalles vernieteigende aanslag op de mensheid.
  Met atoomwapens of bio wapens en social enginering etc.
  Dan vind ik die bidens eigenlijk wel een stelletje levensgenieters.
  Dansen op de vulkaan.
  Beetje goedkoop misschien met de crack en hoeren, maar genieten doen ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in