De overgrote meerderheid van Hollywood beroemdheden zijn Illuminati-slaven die hun ziel aan de duivel hebben verkocht en hun leven hebben gewijd aan het corrumperen van de geesten en zielen van de jeugd. Maar geloof me niet op mijn woord. Dat is volgens Hollywood insiders, van wie velen bekende namen zijn. Helaas stierven de meesten van hen een extreem verdachte dood, schrijft Thepeoplesvoice.

Wat gebeurt er met beroemdheden die weigeren de lijn te volgen? Vraag maar aan Kanye, die naar verluidt gelooft dat hij wordt “gevolgd” door zijn voormalige persoonlijke trainer Harley Pasternak, die in hetzelfde hotel verblijft als West en zijn kinderen.

Dit komt nadat Kanye een sms van Hollywood personal trainer Harley Pasternak onthulde waarin hij dreigde hem te “institutionaliseren” en te drogeren als hij weigerde te stoppen met praten over “gekke dingen”.

Of je hem nu leuk vindt of niet, Kanye treedt in de voetsporen van Michael Jackson, Prince en Muhammad Ali door de enorme controlematrix van de Illuminati van de entertainmentindustrie bloot te leggen.

Zoals Prince ons vertelde voordat hij stierf onder extreem verdachte omstandigheden, is er een oorlog gaande, het slagveld is in de geest en de prijs is de ziel.

Wie is Harley Pasternak, de man die door Kanye West wordt beschuldigd van pogingen om hem te institutionaliseren, hem te drogeren, zijn kinderen af te pakken en zijn leven te vernietigen? Het blijkt dat deze Hollywood “personal trainer” banden heeft met psychologische operaties, het Canadese leger en het MK Ultra programma.

Laten we eerst eens kijken naar de tweet die de storm ontketende. Kanye West beschuldigde zijn persoonlijke trainer ervan dat hij dreigde hem “weer” te laten opnemen in een inrichting, hem gedrogeerd te hebben en hem zijn kinderen af te nemen.

Wat voor “personal trainer” heeft dit soort macht?

Hier is een lijst van opmerkelijke klanten van Harley uit Hollywood. Iemand wil niet dat je dit ziet. Zijn Wikipedia-pagina werd onmiddellijk aangepast na Kanye’s tweet.

Merk op dat sommige van zijn voormalige cliënten mentale instortingen hadden of onder verdachte omstandigheden stierven, met name Mac Miller en Brittany Murphy.

Pasternak was nauw betrokken bij Brittany Murphy voordat ze stierf. Het autopsierapport gaf aan dat ze stierf aan een overdosis dankzij een breed scala aan voorgeschreven pillen die in haar systeem zaten op het moment van haar dood.

Dit was op zich niet het mysterieuze deel. Wat misschien nog vreemder was, is dat haar man, Simon Monjack, slechts vijf maanden later op soortgelijke wijze overleed.

  "Groene duurzame energie" is een eufemisme voor ontvolking

Ook vermeldenswaard is het feit dat Kanye West eind 2016 in het ziekenhuis werd opgenomen. Waar was hij aan het begin van zijn vermeende instorting, toen hij tegen zijn wil werd opgenomen? Harley Pasternak’s huis, natuurlijk! Merk op dat in de sms’jes die Kanye postte, Harley dreigt om hem “opnieuw” op te laten nemen.

Maar wie is Harley Pasternak eigenlijk? Harley Pasternak werkte twee jaar als wetenschapper bij DRDC Toronto, een van de militaire onderzoeksstations van Defence Research and Development Canada.

Wat voor soort dingen worden er onderzocht bij DRDC? “Integratie van menselijke systemen.” “Sociale en psychologische factoren die de oplossing van conflicten beïnvloeden. “Psychologie van kwade opzet.” “Sociale en culturele factoren die gedrag beïnvloeden.”

Met andere woorden, psychologische operaties van de overheid. Letterlijke psyops.

Maar we hoeven niet tussen de regels door te lezen. Harley Pasternak legt het ons uit:

“Toen ik voor het leger werkte, was ik niet onderworpen aan dezelfde wetten als een doorsnee persoon, dus kon ik kijken naar de invloed van bepaalde drugs die niet alledaagse dingen zijn.”

Het gedoe met de DND wordt vreemder. Deze tak van de Canadese regering omvatte ooit de Defence Research Board (DRB). De DRB financierde letterlijk MKUltra, net als de CIA. Dit programma omvatte gedwongen experimenten met drugs, sensorische deprivatie en hersenspoeling.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in beroemdheden mind control en de machtsstructuren die over ons heersen, is dit een konijnenhol dat de moeite waard is.

Veel ineenstortingen van beroemdheden werden veroorzaakt door stress zonder dat er opzet in het spel was. Maar de sms’jes die Kanye postte waren vernietigend: “Doe wat we zeggen of verlies alles.” Dat roept vragen op over andere beroemdheden waarvan ons verteld is dat ze gestoord zijn.

Je hoeft geen samenzweringstheoreticus te zijn om te begrijpen dat als de elite handlangers aan beroemdheden toewijst, vooral aan degenen die onvoorspelbaar of moeilijk te controleren worden geacht, met het doel om die beroemdheden in het gareel te houden, die handlangers veel op Pasternak zouden lijken.

We zijn zelden in staat om achter het gordijn te kijken. Episodes als deze zijn belangrijk omdat ze de geheime machtsdynamiek onthullen die speelt in de elitaire samenleving, de mechanismen waarmee zelfs ultra-rijke beroemdheden in het gareel worden gehouden.

  Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken

Deze week bereikte P. Diddy een schikking in een rechtszaak waarin Cassie hem beschuldigde van verkrachting, drogeren, sekshandel en marteling. Het vermeende misbruik begon toen ze een tiener was.

Dit is standaard in de entertainmentindustrie.

P. Diddy was de wettelijke voogd van Usher. Toen Justin Bieber 15 jaar werd, moest hij 48 uur doorbrengen met de man die net had toegezegd tientallen miljoenen dollars te betalen om de beweringen dat hij de gruwelijkst denkbare misdaden had gepleegd te laten verdwijnen.

De locatie en wat Diddy met Bieber deed zijn niet bekend gemaakt, maar Bieber was daarna nooit meer dezelfde. Zo gaat de cyclus door.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een diepere duik, is het de moeite waard om Monarch Programming te onderzoeken, een methode van mind control die door talloze organisaties wordt gebruikt voor geheime doeleinden. Monarch is een voortzetting van project MK-ULTRA, een mind control programma ontwikkeld door de CIA en getest op militairen en burgers.

De methoden zijn sadistisch (het hele doel is om het slachtoffer te traumatiseren) en de verwachte resultaten zijn gruwelijk: de creatie van een mind-controlled slaaf die op elk moment kan worden getriggerd om elke actie uit te voeren die door de begeleider wordt vereist.

Terwijl de massamedia deze kwestie negeert, hebben meer dan 2 miljoen Amerikanen de verschrikkingen van dit programma ondergaan.

Monarch programmering is een mind-control techniek die elementen bevat van Satanic Ritual Abuse (SRA) en Multiple Personality Disorder (MPD). Het maakt gebruik van een combinatie van psychologie, neurowetenschappen en occulte rituelen om in de slaven een alter persona te creëren die getriggerd en geprogrammeerd kan worden door de behandelaars.

Monarchslaven worden gebruikt door verschillende organisaties die verbonden zijn met de wereldelite op gebieden als het leger, seksslavernij en de entertainmentindustrie.

Geïnspireerd door het werk van Dr. Josef Mengele voor de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog, liep Project MK-ULTRA van het begin van de jaren 1950 tot minstens het einde van de jaren 1960, waarbij Amerikaanse en Canadese burgers als proefpersonen werden gebruikt. Het gepubliceerde bewijsmateriaal geeft aan dat Project MK-ULTRA gebruik maakte van vele methodes om individuele mentale toestanden te manipuleren en hersenfuncties te veranderen, waaronder het heimelijk toedienen van drugs en andere chemicaliën, sensorische deprivatie, isolatie en verbaal en fysiek misbruik.

  Hoe de injecties zullen worden gebruikt om degenen die nog niet zijn ontvolkt tot in het graf te controleren

Hoewel de erkende doelen van de projecten het ontwikkelen van martel- en ondervragingsmethoden waren om te gebruiken op vijanden van het land, beweerden sommige historici dat het project gericht was op het creëren van “Manchurian Candidates”, geprogrammeerd om verschillende daden uit te voeren, zoals moordaanslagen en andere geheime missies.

MK-ULTRA kwam aan het licht door verschillende commissies in de jaren 70, waaronder de Rockefeller Commissie uit 1975. Hoewel wordt beweerd dat de CIA na deze commissies stopte met dergelijke experimenten, zijn er klokkenluiders naar buiten getreden die beweren dat het project gewoon “ondergronds” ging en dat Monarch Programming de geheime opvolger van MK-ULTRA is geworden.

Het is moeilijk om objectief te blijven bij het beschrijven van de verschrikkingen die de Monarch-slaven moesten doorstaan. Het extreme geweld, het misbruik, de mentale marteling en de sadistische spelletjes die de “bekende wetenschappers” en hoge ambtenaren de slachtoffers aandeden, bewijzen het bestaan van een echte “duistere kant” bij de machthebbers.

Ondanks de onthullingen, de documenten en de klokkenluiders, negeert een grote meerderheid van de bevolking het probleem, wijst het af of vermijdt het helemaal. Meer dan twee miljoen Amerikanen zijn sinds 1947 geprogrammeerd door trauma mind control en de CIA heeft haar mind control projecten in 1970 publiekelijk toegegeven.

Volgens ingewijden zijn het niet alleen beroemdheden. Het zijn ook politici.

Films zoals The Manchurian Candidate hebben direct naar het onderwerp verwezen en beelden zelfs daadwerkelijke technieken uit, zoals elektroshocks, het gebruik van trigger-woorden en de implementatie van microchips. Veel beroemdheden en publieke figuren die we op tv en in films zien zijn mind control slaven.

Beroemde mensen zoals Candy Jones, Celia Imrie en Sirhan Sirhan hebben hun mind control ervaringen openbaar gemaakt…en toch beweert het grote publiek dat het “niet kan bestaan”.

Daarom zijn de onthullingen van Kanye West zo belangrijk. Ze geven ons een kijkje achter het gordijn van de elite.

Het is allemaal erger dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Prince waarschuwde de mensheid in 1996 voor de ontvolkingsagenda van het WEFVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelThe New York Times meldt dat burgers in Gaza “in ongekend tempo worden gedood”
Volgend artikelDe Zionisten zijn al aan het breken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Amerikanen zijn dramatisch aangelegd. Normaal lag dit soort verdenking aan het adres van de neger.
  Maar nu ik hoor hoe verantwoordelijk die is, ga ik met hem trouwen. De hele cultuur is een samenzwering, zelfs het alfabet.
  Als ik de porno bekijk zijn de meest populaire video’s niet voor niets multicultureel. Het is hartverwarmend hoe de neger zich over je ontfermt. Je ziet bijvoorbeeld een tenger blond tienermeisje met blauwe ogen dat door tien negers wordt genaaid, met lullen zo groot als je onderarm. Ik kijk enkel voor de dialogen, om mezelf te ontwikkelen.

  • Ik hoorde recentelijk al van de verkrachting van zo’n meisje door maar 5 Somaliërs.
   Ik had ze al eens eerder gezien buiten op straat. Een Surinaams meisje, haar beste vriendin, pushte het toen ze haar vingerden.
   Ik heb niks meer gezegd dus het is mijn schuld. Het moet van school.
   Ze is er goed vanaf gekomen. Stel je voor dat ze gewoon kinderen met hem had.

 2. Die “personal trainers” zijn levens-gevaarlijke manipulators : in opdracht van geheime diensten. Daar ben ik van overtuigd.
  Ze willen beroemdheden, die door de jeugd bewonderd worden, controleren, en zo de jeugd controleren.
  Gelukkig zijn Prince en Kayne West voorbeelden van zijn dappere strijders voor de vrijheid.

 3. MKultra is al in ons ONDERwijs, en in alle games, muziek, media en film gevlochten… en ouders hebben niks door. Niemand heeft iets door omdat het groter en extremer is dan alle James Bond films, en alle actie, thriller en horror films bij elkaar. We worden van geboorte tot graf volledig geprogrammeerd en bestuurd.

 4. Ja inderdaad Prince en Mohammed Ali.. beide fervente aanhangers van Malcolm X..ook rechtstreeks Vermoord..ja een hele bibliotheek vol kan je erover vinden… maar het komt altijd en overal op hetzelfde neer..de Bron van alle kwaad…de Joden, het is niet anders..zeg en schrijf wat je wilt de Bron van het kwaad in de Westerse wereld.. het Jodendom hier nu en in alle tijden vind je het terug… Altijd

 5. Dus die persanol trainer gaat op de zwarte lijst,kortom die kan niks meer navertellen na 2030 . Zulke smeerlappen hebben geen recht van bestaan in deze wereld, stelletje zieke geesten. Er zijn patriotten die namen en adressen en gezichten bij elkaar vegen op een zwarte lijst in amerika en als je daar op staat kan je het niet meer navertellen. Denk dat amerikaanse patriotten zo hun eigen methodes zullen toepassen vanaf 2028 . En gelijk hebben ze. Moeten ze ook hiet in nederland doen. Ik doe het wel houd al 4 jaar een lijst bij met zieke geesten waarvan 100% zeker is dat het pedos zijn of zieke manipuleerders met banden gelijk deze trainer. Denk dat we in 2030 ook wel een schandpaal hebben om ze aan te nagelen.

 6. Sirhan Sirhan (1943) zit sinds hij de moord op senator Robert F. Kennedy sr. op 05.06.1968 om 04:44u in de schoenen kreeg geschoven onschuldig achter slot en grendel. Hij was een slachtoffer van MK Ultra en hij fungeert net als Lee Harvey Oswald bijna vijf jaar eerder als patsy/ psyop, zodat nog altijd geen onderzoek wordt gedaan naar de werkelijke dader(s).
  De familie Kennedy heeft meerdere malen laten blijken geen bezwaar te hebben tegen vrijlating van Sirhan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in