Na de start van Operatie Al-Aqsa Flood op 7 oktober, is er een hardnekkig gebrom opgedoken vlak onder het oppervlak van de media-aandacht. Onbevestigde geruchten begonnen de ronde te doen over Israelische IOF-eenheden die uit hun posities vluchtten en massaal deserteerden toen ze geconfronteerd werden met vastberaden Palestijns verzet, schrijft DD Geopolitics.

Hoewel de Zionistische entiteit deze geruchten eerst ontkende, is nu onthuld dat ze waar zijn, zoals zo vaak het geval is geweest in deze oorlog. Na geconfronteerd te zijn met constante hinderlagen van het Palestijnse verzet, zijn IOF soldaten en zelfs officieren begonnen te deserteren en zich massaal terug te trekken uit hun posities.

Na maanden van geruchten werd het IOF vandaag gedwongen om toe te geven dat een heel bataljon van zijn meest elitaire eenheden, de Givati Brigade deserteerde en zijn posities verliet, samen met zijn officieren, nadat ze meer dan een maand lang voortdurend waren aangevallen door Palestijnse troepen.

Een combinatie van verschrikkelijke slechte tactieken van de Zionisten, zoals het niet samen gebruiken van infanterie en pantserwagens en een verpletterend overdreven vertrouwen op zeldzame en dure wunderwaffe in plaats van het maximaliseren van vuurkracht, heeft ertoe geleid dat de IOF-strijdkrachten de voordelen zijn kwijtgeraakt die ze ooit hadden. Het IOF moest toegeven dat hun eenheid “werd ingezet op een missie onder ongunstige omstandigheden” en niet voldoende steun kreeg van de rest van het leger.

Ondanks het kolossale militaire budget van Israël van 24,3 miljard dollar, waarvan minstens de helft door de Amerikaanse belastingbetaler wordt opgebracht, heeft de Zionistische entiteit totaal gefaald om haar soldaten goed uit te rusten voor een echte oorlog. In plaats daarvan accepteerden ze de Amerikaanse en NAVO ideologie dat oorlogen worden gewonnen met dure geavanceerde technologie. In plaats van op grote schaal zware vuurkracht te verspreiden over hun strijdkrachten, richten ze zich op dure gimmicks die nergens voor dienen behalve voor het terroriseren van burgers.

  Kolonel Macgregor: Israëlische acties in Gaza kunnen leiden tot de vernietiging van Israël, WO III

Ze hebben zich vooral gefocust op dure Amerikaanse luchtkracht in plaats van op artillerie, wat betekent dat hun vuursteun dun wordt uitgesmeerd tussen voortdurende terreurbombardementen op Gaza, luchtaanvallen in Syrië en Libanon en hun gebruikelijke nabije luchtsteunmissies. Dit wordt nog verergerd door het feit dat de Amerikaanse luchtdoctrine zich bijna uitsluitend richt op “multi-role” vliegtuigen, met andere woorden gevechtsvliegtuigen die worden ingezet voor close air support.

Deze vliegtuigen zijn hier niet voor gebouwd. Ze zijn ontworpen voor een fantasierijke oorlog waarin ze in de lucht zouden strijden met vijandelijke gevechtsvliegtuigen als hun primaire rol, met ondersteuning op de grond onderaan de lijst. Ze zijn extreem duur om te gebruiken, hebben een laag laadvermogen en zeer korte verblijftijden, wat betekent dat ze vaak beperkt zijn tot een enkele aanval voordat ze gedwongen worden terug te keren naar de basis. Als de infanterie constante ondersteuning nodig heeft in plaats van een individuele aanval, moeten de gevechtsvliegtuigen herhaaldelijk afbreken om zeer duur bij te tanken bij luchttankers.

Om een voorbeeld te geven: de USAF geeft toe dat de F-35, die nu op grote schaal wordt gebruikt door de IOF, drie keer zo duur is om te gebruiken als elk ander vliegtuig dat in gebruik is. De kosten van deze vliegende klungel zijn zo extreem dat zelfs de Amerikaanse luchtmacht, met meerdere ordes van grootte de meest royaal gefinancierde luchtmacht ter wereld, nu toegeeft dat ze de kosten van hun operatie niet kunnen dragen. Hun budget is $ 214 miljard, wat betekent dat de USAF alleen al meer geld ontvangt dan de meeste militaire legers ter wereld. Als zij zich de F-35 niet kunnen veroorloven, heeft het IOF geen schijn van kans.

  Verzet in EU tegen von der Leyen's "ongecontroleerde" steun voor Israël

Omdat de middelen van de NAVO dun worden uitgesmeerd door meerdere proxy-oorlogen die over de hele wereld woeden, zal dit probleem alleen maar groter worden.

Na jarenlang een wrede koloniale oorlog te hebben gevoerd waarin ze weinig meer deden dan dag na dag burgers afslachten, lijkt het erop dat er een ernstige verrotting is opgetreden in de Zionistische strijdkrachten. Zoals we hebben kunnen zien op de schijnbaar eindeloze beelden van hun slachtingen onder ongewapende, vreedzame demonstranten tijdens de Mars van de Terugkeer, het schieten op en neerknuppelen van gelovigen en demonstranten bij de Al-Aqsa moskee en talloze andere keren, vecht het IOF als leeuwen wanneer hun tegenstanders ongewapende demonstranten en kinderen met stenen zijn.

Nu ze geconfronteerd worden met een echt leger dat weerstand kan bieden en dat ook doet, breekt het IOF en vlucht, niet gewend om gedwongen te worden hun eigen medicijn te proeven.

Dit is slechts de laatste van wat een crisis van desertie onder het IOF lijkt te zijn. Op 22 november gaf het IOF toe dat het al 2000 deserteurs had, en dat was pas nadat een periode van algemene amnestie ertoe leidde dat velen terugkeerden naar hun posten. Nu, met de bijkomende verliezen, zijn ze begonnen de duimschroeven aan te draaien. De voortdurende ommezwaai van het beleid hier geeft aan dat de IOF geschokt is door het niveau van desertie en dat ze naarstig op zoek zijn naar een oplossing.

Naarmate de oorlog voortduurt en er meer IOF-soldaten sterven, zal de druk alleen maar toenemen. De IOF-soldaten zullen moeten toezien hoe de terreur die ze Palestina meer dan 7 decennia hebben aangedaan op hen neerdaalt en hun leiders niets kunnen doen nadat ze te veel tijd hebben doorgebracht met stelen en niet genoeg met regeren.

  2 Miljard mensen zullen sterven in nieuwe oorlogscyclus - Charles Nenner

Als ik een suggestie mag doen, er is een gemakkelijke oplossing. Sluit je aan bij je vrienden in de Giavati Brigade en deserteer. Leg je wapens neer en verlaat je posities. Sterf niet voor een bende criminelen en hun meesters in Washington. Ga naar huis. Ik zeg hetzelfde voor alle Zionisten, niet alleen de IOF soldaten die te arm waren om een vrijstelling te krijgen zoals de zonen van hun politici.

Dit creëert natuurlijk een probleem voor de zogenaamde “Israëli’s”, want Polen heeft zelf al te kampen met een vluchtelingencrisis en zal waarschijnlijk niet nog meer vluchtelingen toelaten, hoe blank ze ook mogen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKanye West: Hollywood-elites zijn gecompromitteerd ‘omdat ze seks hebben met kinderen’
Volgend artikel“We gaan een heel nieuw tijdperk in”: AI-videogeneratie wordt “verbazingwekkend goed”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. 👍 Als ik een suggestie mag doen, er is een gemakkelijke oplossing. Sluit je aan bij je vrienden in de Giavati Brigade en deserteer. Leg je wapens neer en verlaat je posities.
  Nog een beter advies: ga nooit in een leger werken, mensen onderscheiden zich van de dieren door ethiek. Dat kennen ze daar niet. Word geen beest❗️

  • absoluut. Het is ongelooflijk, dat mensen bereid zijn om te gaan vechten tegen anderen die hun nooit iets misdaan hebben. Waarom waren amerikanen in vietnam? waarom wilden jongens hun leven wagen, om daar in het oerwoud, dorpen met vrouwen en kinderen te gaan uitmoorden? dat zijn gekken van meet af aan! dat doe je als normaal mens toch niet? Als niemand meer bereid is om te vechten, dan kunnen die miljardairs het zelf gaan doen. Eens zien wat daar van komt

 2. Excellent advice❗️👍” If I may make a suggestion, there is an easy solution. Join your friends in the Giavati Brigade and desert. Put down your weapons and leave your positions. Don’t die for a gang of criminals and their masters in Washington. Go home”❗️
  Even better: stay home in the first place. People differentiate themselves from animals by ethics. The military does not work with that value. So do not become an animal because politicians do not do their job right: keeping peace❗️

 3. Mooi!iIn 1986 riep ik al:Maak het leger leger.
  Heb me bewust af laten keuren.
  Er zijn legio voorbeelden van oorlogen dat de jongmensen voor niets de dood werden ingejaagd
  https://youtu.be/0sajngb0W6I
  Dat die jongens en meijes em drossen snap ik heel goed.
  Die meiden uit Israhel die ik mee heb gemaakt,verafschuwden de militaire dienstplicht,maar maatschappelijk werd dat daar afgedwongen.
  Toen de plicht erop zat,zijn ze met z’n vieren op reis gegaan,naar Amsterdam!
  Genieten van de vrijheid die hier wel geboden werd.
  Grote lol met die meiden gehad.
  Heus niet alle Israeli’s zijn warmongers hoor,
  dat zijn de zionisten in de top,
  met netanyahu aan kop.

 4. In Tel Aviv zullen de corrupte politici natuurlijk ten stelligste ontkennen dat het IDF volkomen incompetent is om de “hit-and-run” acties van het Palestijnse gewapend verzet het hoofd te bieden. En het aantal gevallen van desertie geeft imo nog maar eens aan wat voor een lafaards de zionisten eigenlijk zijn.

  • Wie voor het westen moet vechten en deserteert is een held die weigert voor het kwaad op aarde te sterven. Ze weten wel dat ze aan de foute kant staan en het vraagt veel moed om uiteindelijk te deserteren. Ik wens dat ALLE westerse soldaten de moed vinden om te weigeren om voor het kwaad te vechten.

 5. Helemaal niets tegen vrouwen, maar het Israelische leger zit er vol mee. Ze kunnen misschien wel goed getraind zijn maar het geeft ze nog niet de fysieke kracht van een mannelijke soldaat.

  • Ga maar eens aanspraak maken op de van Brienenoordbrug.Gebouwd in de jaren tachtig door de firma Hollandia-Kloos.En betaald door ons.
   Eigendom van de familie Lubbers.
   Wie was er toen ook alweer min-pres?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in