Van de Covid-19 crisis wordt gezegd dat het “The Window of Opportunity” is om de Vierde Industriële Revolutie in te schuiven, of zoals de leiders van vele landen herhaaldelijk herhalen, het is de kans voor een “Build Back Better” in de Great Reset, schrijft Patricia Harrity.

Klaus Schwab, ingenieur/econoom en tevens uitvoerend voorzitter van het Wereld Economisch Forum (WEF), schreef in zijn boek The Great Reset dat “door hun inherent ontwrichtende aard epidemieën in de loop van de geschiedenis een kracht voor blijvende en vaak radicale verandering zijn gebleken: het aanwakkeren van rellen, het veroorzaken van bevolkingsconflicten en militaire nederlagen, maar ook het op gang brengen van innovaties, het hertekenen van nationale grenzen en vaak het effenen van de weg voor revoluties”.

Klaus Schwab gelooft dus dat een epidemie de perfecte gelegenheid biedt, maar we moeten ons afvragen of dit een “Window of Opportunity” was die zich toevallig voordeed.

Het lijkt erop dat Klaus Schwab, samen met tech-miljardair Bill Gates en directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAD) Anthony Fauci, in staat waren te voorspellen dat dit zou gebeuren. Of zo lijkt het dankzij hun partnerschap in een onderneming die teruggaat tot 2016/17. Misschien niet, volgens Dr. Peter Breggin die auteur is van een nieuw boek getiteld COVID-19 and the Global Predators. Breggin betoogt dat het dit partnerschap was dat de COVID-pandemie creëerde om de dodelijke vaccins aan een nietsvermoedend publiek op te dringen, en een Nieuwe Wereldorde in te luiden.

COALITIE VOOR EPIDEMISCHE PARAATHEID EN INNOVATIES (CEPI)

Dit samenwerkingsverband genaamd de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), had in 2016 een 65 pagina’s tellend business plan gemaakt door Bill Gates, dat te vinden is op de website van Klaus Schwab. Dit businessplan is een plan voor de volgende pandemie en lijkt precies te zijn wat er nu in de wereld gebeurt, aldus Dr. Peter Breggin. Hij zegt dat Bill Gates al in 2010 uitriep dat “het decennium van het vaccin” zou aanbreken, en dat zijn partner in die verklaring Anthony Fauci was.

  Waanzin: Duitse politie dwingt burgers tot bloedafname om "vaccinatiebedriegers" op te sporen

Breggin vervolgt dat Gates in 2010 het project “Decennium van de Vaccins” oprichtte, hij stelde een commissie samen bestaande uit globalisten, waartoe ook Fauci behoorde, om een Global Vaccine Action Plan (GVAP) uit te voeren. Dit werd in mei 2012 bekrachtigd door de 194 lidstaten van de Wereldgezondheidsvergadering en moest de Wereldgezondheidsorganisatie aan boord brengen.

DE GEBRUIKELIJKE VERDACHTEN

Het is inmiddels geen verrassing meer dat de leiding in handen was van de Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI Alliance (ook Gates), UNICEF, het National Institute of Allergies and Infectious Diseases van de Verenigde Staten (Fauci) en de WHO. In 2015 was Gates er klaar voor en hield een evenement dat “vooruitliep op een pandemie”, wat volgens Breggin “duidelijk maakte dat ze werkten aan het creëren van een pandemie en een dodelijk vaccin om daarbij te helpen”.

CEPI Strategic Objectives

Tegen die tijd hadden Gate’s en zijn trawanten hun team al gereed en voorbereid, en zijn bedrijfsplan voor CEPI omvatte zijn verwachtingen om tegen 2021 klaar te zijn, dit omvatte de Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control (CDC), Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) grote overheidsinstellingen, NIH (National Institutes of Health) en NIAID. In wezen hadden ze iedereen, van onderzoek en ontwikkeling, via geneesmiddelenbedrijven, tot de regeringen en de Wereldbanken.

DE CREATIE VAN DE “WINDOW OF OPPORTUNITY”

Het enige wat nog gedaan moest worden, was de mensen bang genoeg maken om het vaccin in te voeren en dit niveau van verandering in de maatschappij te brengen. Dit gebeurde tijdens de gehele duur van de pandemie met behulp van “fear appeal”, overtuigende boodschappen die angst proberen aan te wakkeren om het gedrag te veranderen door de dreiging van gevaar. Een soortgelijke techniek werd gebruikt door de nazi’s in oorlogstijd Duitsland, die ook de technieken van propaganda perfectioneerden. Een instrument dat ook door onze regering sinds begin 2020 wordt gebruikt om angst te creëren en te versterken door de media, de pers en het sociale leven te controleren, zodat alleen hun eigen bevooroordeelde mening wordt gehoord terwijl oppositiestemmen worden gedemoniseerd en tot zondebok worden gemaakt.

  Was COVID-19 een omgedoopte griep?

Er is een succesvol spelletje van Simon Say’s ontstaan, waarbij de media de controle hebben over de mensen die elk bevel uitvoeren, hoe buitenproportioneel of onzinnig dat bevel ook is. Dit doen zij, omdat zij bang zijn en geloven dat het voor hun eigen bestwil is.

GEVALLEN DIE GEEN GEVALLEN ZIJN

De brede acceptatie in het Verenigd Koninkrijk van regels en maatregelen, zoals lockdowns en sociale distantie, zouden voorkomen dat de National Health Service (NHS) zou worden overspoeld, maar toch bleven gedurende de zomer van 2020 veel afdelingen leeg. Desondanks bleven de gegevens de angst voor een virus aanwakkeren door voortdurend grote aantallen zogenaamde “gevallen” te tonen.

Deze gevallen waren natuurlijk het resultaat van een positieve PCR-test die geen geen virus onderscheidt en een vals-positief percentage van bijna 100% heeft bij de hoge cyclusdrempels die werden gebruikt.

Niettemin gebruikte de regering deze “gevallen”, die in wezen gezonde mensen waren, of “asymptomatisch” en 80% uitmaakten van de totale cijfers. Hierbij werd ook voorbijgegaan aan het feit dat asymptomatische gevallen in de geschiedenis van de ziekte van de luchtwegen nooit de drijvende kracht zijn geweest achter de verspreiding van infecties.

DE CENSUUR EN ONDERDRUKKING VAN OPPOSITIE

Desalniettemin werd het onwetenschappelijke beleid, dat een inbreuk vormde op onze rechten, voortgezet en werden deskundigen op het gebied van de geneeskunde die bewijzen leverden om aan te tonen dat schadelijke maatregelen en vaccins niet nodig waren, onderdrukt en werden hun carrières bedreigd.

Bij een pandemie zou men kunnen veronderstellen dat alle bijdragen van deskundigen welkom zouden zijn, maar een maas in de federale wetgeving, de zogeheten “Emergency Use Authorisation” (EUA), geeft de regering de bevoegdheid om farmaceutische bedrijven te financieren voor het maken van een vaccinatie. De keerzijde hiervan is natuurlijk dat goedkopere, doeltreffende behandelingen niet in aanmerking worden genomen om het decennium van werk, organisatie en plannen van de globalisten niet in gevaar te brengen. Ondanks de schokkende aantallen bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de vaccins, is het verontrustend dat deze tegenstemmen nog steeds worden gecensureerd en onderdrukt.

  WEF betrapt op het wissen van bewijzen op het internet voor plannen tot Mind Control met behulp van "geluidsgolven"

Het zou daarom niet als een verrassing moeten komen wie de belangrijkste onderdrukkers en censors zijn – de NIH, NIAH, WHO, FDA CDC, Big Tech bedrijven en een groot aantal andere miljardairs.

Interessant is dat Schwab zegt dat na de Zwarte Dood in middeleeuws Europa, de veranderingen zo divers en wijdverspreid waren dat het leidde tot “het einde van een tijdperk van onderwerping”, waarmee een einde kwam aan feodalisme en lijfeigenschap en het tijdperk van Verlichting werd ingeluid. We kunnen alleen maar hopen dat onze verlichting spoedig haar voltooiing vindt en ons eigen tijdperk van onderwerping eindigt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Macron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis – Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart – Gele Hesjes staan weer opVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEpidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten
Volgend artikelCovid-19: Een psychologische militaire operatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Dan, in Hebrew is translated as “judge” דן, from the verb דין (din), to judge or govern

  “God has vindicated me; he has listened to my plea and given me a son.” Because of this she named him Dan.” – Genesis 30:6
  De dertien satanische bloedlijnen

  • Zelf ben ik als jongere wel een beetje klaar met de Bijbelse spreuken en gezegdes. Waarom? Hier staat gewoon een gedaante in een zwart gewaad; denkt dat hij de wereld regeert en voert een wereldwijde g e n o c i de uit. Ik merk dat het veel meer raakt wanneer we het houden bij de momentele huidige waarnemingen. En dat is o.a. dat het ondanks anno 2021 is, er nog achterhaalde mensen zijn zoals W H O en aanhang, welke een utopische gedachtegang erop na houden. Dit is aan alle kanten verkeerd.
   Hoeveel spreuken er ook zijn. Hoeveel psalmen dit ook beschrijven.. het gaat nu even om het hier en nu. En om geen mensen religieus buiten te sluiten. ontwijk ik Bijbelse terminologieën en voorspellingen. Zodat ook zij gewoon zien dat wat hier allemaal gebeurt, simpelweg niet klopt en tegen álles is waar de mensheid voor is gemaakt. Namelijk gelukkig leven leiden hier op (God’s geschepte) Aarde.

  • Overigens scherpe opmerking van u hoor. Daar schort het niet aan voor mij. Maar we kunnen moeilijk iedereen even vertellen dat onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces afspelen. En dat alle wereldbeslissingen (of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook) eerst worden besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

   En dat de superloges onder supervisie van een elitaire globale elite staan, die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. En dat hun einddoel een superstaat is ofwel een technocratische werelddictatuur is, die ´vriendelijk´ de ‘Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd.
   Ook kunnen we wel vertellen dat de -achter de schermen heersende- elite niet alleen bepaalt wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek moeten doen maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten. En dat wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken, deze lid dient te worden van de superloges (stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges!).

   Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges (binnen de superloges vindt men bijvoorbeeld ook de naam van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank – hij is lid van vijf verschillende superloges).
   Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid. Bovendien prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse bank Klaas Knot en Ben van Beurden, is CEO bij Rothschild´s ´Royal Dutch´.

   Overigens….was niet alleen Osama Bin Laden lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten (zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs!).

   Ik denk niet dat de reguliere mens onder ons (ook ik niet overigens!) “even” een boek gaat lezen over de 13 Satanische bloedlijnen waarover u spreekt. Maar wel gaat alles uitkomen, wat er in het boek beschreven is. We leven in een Mass Awakening tijd. Colelctief bewust zijn.. dát speelt en we gaan in de praktijk zien openbaren wat de informatie in dit unieke boek waarover u hier spreekt (informatie waartoe slechts een enkeling toegang heeft) en alle openbaringen (wat gebeurd is in het donker, komt aan het Licht!) stelt ons allemaal in staat te doorzien wat zich werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

   – Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, de Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations, zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges.
   – Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft (ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid).

   Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges, waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren….

   Wij moeten met zijn allen door de rookgordijnen heen gaan kijken.
   There is more to come!

   (beschrijving heb ik trouwens dankzij Amazon en dankzij uw tip (“De dertien satanische bloedlijnen”)

   🙂

 2. Kijk dan hoe hij erbij staat … “Lord of the Dark”…. zó science fictie en zó niet van deze tijd (meer).

  Een sekte is het.
  Niets meer en niets minder.

 3. Quote” Het wrange is dat uitgerekend de religieuze groep in wier heilige boek letterlijk staat voorzegd wat er nu allemaal voor hun eigen ogen aan het gebeuren is en dit daarom van de daken zou moeten schreeuwen, er op enkele uitzonderingen na niets over wil horen, en vaak zelfs uit overtuiging meewerkt met de oprichting van wat dit naar mijn stellige overtuiging is: het systeem van ‘Het Beest’.”
  Beetje moedeloos van de verwijzing hier op dit fijne forum , steeds maar weer van de wijsneuzen die zich geroepen voelen om STEEDS maar weer te verwijzen naar God de voorspelling en God komt ..
  Ik meen te weten dat de beheerder van deze site meerdere malen heeft verzocht om geen religie van welke soort dan ook te promoten cq te verheerlijken.. Iedereen weet nog (of zoek het ff op) dat de kansels in de kerk roodgloeiend hebben gestaan met de zwavel en vervloeking naar joodse mensen
  voor en tijdens de 2de wereldoorlog . Kijk nu de aangekleede aap van een schwab zich het zelfde aanmeet , als je nog niet wakker bent ga dan fijn op je knieén . We leven in een ernstige tijd , alles heeft een kans , koop een vliegemepper met een gat in het midden heeft de vlieg ook een kans 😀
  Mijn oudjes hebben de 2 de wereld oorlog overleefd, zwaar getraumaticeerd , m.a.w wij kinderen waren min of meer voorbereid op het komende . Armoede uitsluiting en verstoting is mijn generatie niet vreemd . De idiote devotie voor de zogenaamde hogere de dominee de dokter de burgemeester
  waar voor gebogen werdt .. nimmer heb ik gebogen .. en ik buig nu ook niet weer voor een iedere malloot in een gewaad .. Gevleugelde uitdrukking komt tijd komt raad .
  Fijne dag allemaal . houd vol . 🙂

 4. Houd vol. Van demo’s tot riots tot Marshall Law volgens het script der ‘Elite’.
  Houd vol… Fantaseer over uw strijd; alles op z’n tijd. Video van een ander draadje geplukt en als zijnde interessante invalshoek hieronder nog eens geplaatst;
  We are in this together – Warning to the World’:
  https://rumble.com/vn3k2f-warning-to-the-entire-world.html

  Mocht u het nog niet beseffen; een internationaal leger is reeds gebivakkeerd in Europa. Wachtend op het commando: Go & Kill.

 5. ‘“Wie regeert de Smart City?” vraagt Marleen Stikker van de Waag Society…

  Het zal je niet ontgaan zijn, de Smart City lijkt er onvermijdelijk aan te komen. De stad van de toekomst zou duurzamer zijn, efficiënter en innovatief. Kortom, beter! Wie wil dat nou niet? Maar wie dient deze stad eigenlijk echt? En wie regeert de Smart City? Ontstaat deze natuurlijk door de behoeftes van de burger, of zitten er toch grotere krachten achter de push voor de stad vol sensoren?’

  https://www.blckbx.tv/videos/smartcity

  https://www.tristatecity.nl/

  Komt vast goed; alweer een projectje van Gates of Hell.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in