Teksten die diep in een Prince-albumtrack ingebed zitten die 26 jaar geleden werd uitgebracht, voorspelden op griezelige wijze een toekomst die werkelijkheid is geworden sinds de Covid-19 pandemie werd losgelaten op een nietsvermoedend publiek.

Door de plannen van de NWO voor mRNA-achtige vaccins bloot te leggen die de biologie veranderen en als opsporingsapparaat fungeren, evenals de transgenderagenda en de autoritaire dystopie van het WEF, was het bijna alsof Prince voorkennis had van de plannen van de NWO voor de mensheid, schrijft Thepeoplesvoice.

En als u zich nog steeds afvraagt of Prince van tevoren op de hoogte was van de toekomstplannen van de mondiale elite, dan zult u het interessant vinden om te horen dat hij drie jaar voordat 9/11 plaatsvond al op de hoogte was.

Prince was een gevaarlijke outsider die een plaats aangeboden kreeg in het binnenste heiligdom van de globale elite, maar hij verwierp hun sirenenzang en weigerde zich te laten corrumperen door geld of roem.

Hij liep beroemd rond op de Grammy’s met SLAVE op zijn wang geschreven om te protesteren tegen de voorwaarden van zijn contract met de Illuminati van de muziekindustrie. Hij waarschuwde ons letterlijk dat we allemaal slaven aan het worden waren, levend op een slavenplantage van de Nieuwe Wereldorde.

Prince maakte het zijn levensmissie om de New World Order te ontmaskeren en het publiek bewust te maken van de sinistere agenda.

Zijn nummer ‘New World’ is een van de vele voorbeelden. Het nummer, dat afkomstig is van het album ‘Emancipation’ uit 1996, bevat griezelig profetische teksten over verplichte vaccinaties, veranderde biologie en de wereld waarin we vandaag de dag leven:

“When you wanna find some isolation. But the tracker you got from vaccination. What’s it all for when you can alter biology? Who or what, then my friend, will you and I be?”

“When the lines blur every boy and girl, how we gonna make it in this brave new world?”

Zijn optredens op mainstream tv in de laatste jaren voor zijn verdachte dood maakten de globalistische elite doodsbang.

De tijd dringt, ze staan op het punt de totale en definitieve controle over te nemen

Hier was een man die geliefd en vertrouwd was door miljoenen die zijn platform gebruikte om de massa’s rechtstreeks te onderwijzen over het chemtrails-programma en de Illuminati-agenda:

Hoewel Prince vaak de corruptie binnen het establishment bekritiseerde, onthield hij zich ervan om zich met politiek te bemoeien, omdat zijn spirituele overtuiging dat niet toestond.

Maar dit weerhield hem er niet van om iedereen die maar wilde luisteren te waarschuwen voor de sinistere agenda van de satanische globalistische elite.

Bovenop de chemtrails, mRNA-vaccins en de algemene wereldwijde autoritaire dictatuur die voor de toekomst van de mensheid gepland waren, had Prince ook voorkennis over de valse vlag van 9/11 die op het punt stond op Amerika gepleegd te worden.

Prince wist van tevoren van de 9/11 aanvallen, wat bewijst dat het officiële narratief over die tragische dag in de Amerikaanse geschiedenis een leugen is.

Er is een bootleg opname opgedoken van een concert in Duitsland op 23 december 1998 waarin Prince refereerde aan Osama bin Laden en “de verschrikkelijke gebeurtenis die staat te gebeuren in Amerika.”

De volledige waarheid over wat er op 9/11 gebeurde valt buiten het bestek van dit verslag, maar het is onnodig om te zeggen dat veel onderzoekers de geldigheid van het officiële narratief in twijfel trekken en wijzen in de richting van een regeringscomplot.

In de video zingt Prince: “I’ve got to go back to America, I’ve got to get ready for the bomb, Osama bin Laden getting ready to bomb, America you better watch out, Osama bin Laden getting ready to bomb, 2001 hit me.”

Prince bevestigde dat de aanslagen van 9/11 van tevoren gepland waren door de elites, en het klinkt alsof hij bijna de spot drijft met de vermeende betrokkenheid van Osama bin Laden, maar dat kunt u zelf beslissen.

COVID-19 Generale repetities en bewijs van het plan

Onthoud dat deze video opzienbarend is omdat hij drie jaar voor de gruwelijke gebeurtenissen van 9/11 werd opgenomen.

“I am something that you just can’t understand,” zong Prince beroemd op I Would Die 4 U, een single van het mega-verkopende Purple Rain, de release die hem in de stratosfeer stuwde en hem een plaats onder de elite van de entertainmentindustrie opleverde.

De Illuminati begrepen hem zeker niet. Hij werd door hen het hof gemaakt, hij leerde hun geheimen kennen, maar hij accepteerde hun agenda niet. Hij bleef een waarheid verkondigende outsider tot aan zijn laatste dagen.

We weten allemaal dat de New World Order wereldelite outsiders als gevaarlijk voor hun agenda beschouwt. Vooral outsiders zoals Prince, een man met roem, rijkdom, een honger naar waarheid, een fascinatie voor symboliek en numerologie, en een bereidheid om zich uit te spreken over wat hij wist.

Prince had bekend gemaakt dat hij een explosieve ’tell-all’ memoires aan het schrijven was. Hoe ver was hij bereid te gaan in dit boek? Prince kennende zou hij niet bang zijn geweest om de geheimen van de Illuminati van de entertainmentindustrie en de globalistische elite bloot te leggen.

Prince was een gevaarlijke outsider, een elitaire rebel, die hun spelletje niet wilde meespelen. Hij was niet te verstoren door geld of roem, hij was 57 jaar oud en in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zijn werksnelheid en ambities voor de toekomst namen niet af, maar namen juist toe.

Het lijkt erop dat Prince zich bij Stanley Kubrick voegde als iemand die te veel wist en het zwijgen werd opgelegd door de Illuminati net toen hij zich begon uit te spreken over hun activiteiten en agenda, waarbij hij zijn invloed gebruikte om tegen hun uiteindelijke doelen te prediken.

Duitse regering overweegt legalisering kinderporno en verlaging toestemmingsleeftijd

Talloze beroemdheden zijn onder verdachte omstandigheden gestorven sinds de dood van Prince, van wie velen bezig waren om de pedofilie van de elite, die in het hart van de entertainmentindustrie opereert, aan de kaak te stellen.

Van anderen is de carrière vernietigd door de elite en hun aanvalshonden in de mainstream media. Denk maar aan Kanye West, die werd gecanceld omdat hij niet volgens het script sprak, en nu, op dit moment, Russell Brand, een voormalige lieveling van de mainstream media die het aandurfde om de industrie af te wijzen en miljoenen van zijn volgelingen te waarschuwen voor het kwaad van de globalistische elite.

Dit zijn donkere en gevaarlijke tijden voor klokkenluiders en waarheidsverkondigers en daarom is het nog nooit zo belangrijk geweest om dapper de strijd voort te zetten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Thierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom slimme mensen domme dingen doen (zoals mRNA-injecties nemen)
Volgend artikel“Ik verloor mijn arm en at hondenvoer om te overleven”: Het ongekende verlies van ledematen in Oekraïne
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

46 REACTIES

 1. Prince was buitengewoon muzikaal; en buitengewoon intelligent.
  Achteraf gezien, is zijn dood inderdaad verdacht.

  Een van de hele groten.

  • Dacht die overleden was aan een overdosis pijnstillers.
   Dacht dat je niet zomaar even binnen kwam bij Prince.
   Dan zou het een medewerker geweest moeten zijn die ‘m iets geflikt heeft.
   Hij kan het ook zelf allemaal naar binnen hebben gewerkt.
   Er zijn er daar wel meer verslaafd aan iets.

    • Ik ben er niet bij geweest en ze familie heeft het mij ook niet laten weten persoonlijk.
     Een overdosis slaapmiddelen is wat er bekend is gemaakt.
     Dus ik neem het maar aan dan.
     Ik heb er verder geen andere reden over gelezen ergens.

   • Fentanyl is een synthetisch opiaat dat wordt gebruikt om pijn te bestrijden, maar dat ook als erg riskant en verslavend te boek staat. Het gevaar van overdosering is groot. In het medisch rapport staat dat Prince zich het middel, sterker dan morfine, zelf heeft toegediend. Zijn overlijden was een gevolg van “fentanyl-vergiftiging” door onvoorzichtigheid. Ook pijnstillers erbij geen goede combinatie.
    https://www.businessinsider.nl/prince-is-overleden-door-een-fentanyl-vergiftiging-een-ongelukje-643527/

    • @ Marco,

     “Zijn overlijden was een gevolg van “fentanyl-vergiftiging” door onvoorzichtigheid. Ook pijnstillers erbij geen goede combinatie.”

     Bovenstaand beweerde de MSM…..
     Dat Prince een gevaar was voor de ” deep state ” is overduidelijk.
     En wie een gevaar vormt voor hen wordt uiteindelijk altijd vermoord!

     Prince stierf in zijn eigen lift en zijn doodsoorzaak zal voor mij een vraagteken blijven i.p.v wat de MSM beweert die in handen is van de vijand van Prince, de deep state…..!

 2. Iedereen die objectief is, rationeel denkt en onafhankelijk is kent het menselijke gedrag, kent de geschiedenis en weet wat er gaat gebeuren.
  Een gelovige van een van de religies van het boek weet het ook.
  Prince was echt geen uitzondering.

 3. De echtgenoot van EU-chef Von der Leyen is de ‘Vax Maker’

  Booster prik is de greep naar het grote geld

  De echtgenoot van EU-chef Von der Leyen, die vax oplegt, is een leidinggevende in de COVID-19-vaccinindustrie, en er worden grote misdaden gepleegd door haar en de EU in verband hiermee.

  Er zijn al gerechtelijke dossiers in Europa, die de EU-media en EU-ngo’s – bijna allemaal in de zak van Soros – proberen te verbergen.

  Het komt ook naar buiten dat Von der Leyen – de voormalige minister van Defensie van Duitsland – aandringt op de oorlog en al die tienduizenden ongetrainde Oekraïners doodt die sterven in de mijnenvelden – blijkbaar om haar vrienden in de wapenindustrie te verrijken. Von der Leyen laat doorschemeren dat ze vrienden heeft in de NAVO die mensen dood kunnen slaan als ze niet zwijgen over haar misdaden.

  De nieuwe wending van het 4e Rijk is dat het geleid wordt door criminele vrouwen, Duitse vrouwen aan de top. EU-kantoren zijn grotendeels vrouwelijk.

  Een artikel op Southfront behandelde een deel hiervan
  https://southfront.press/german-elites-eu-crimes-to-promote-war-on-russia-wreck-eu/

 4. Ik volgde Prince al vanaf het album Purple Rain. Ik kocht elk nieuw album en bestudeerde zijn teksten. Door de jaren heen ontwikkelde hij zich als een strijder tegen de gevestigde orde. Dat kon je goed horen in zijn verborgen boodschappen in de teksten. Ook was hij al lang bezig om te ontsnappen aan zijn veroordeling. “Escape from this rat race”.”Face Down” (waarin hij bij zijn eigen begravenis is). Vlak voor zijn zogenaamde dood bezocht hij Roman Abramovic. Dat was niet voor zijn verjaardag (werd wel in de media gezegd), waarschijnlijk om een eiland van hem te kopen. Ik ben er van overtuigd dat hij nog leeft maar met een nieuwe identiteit. Waarschijnlijk met mocht hij het podium verlaten met toestemming van de gevestigde orde, of hij is gewoon vermoord. Drugs of medicijnen gebruikte hij niet, zelfs geen alcohol, God zou namelijk alles oplossen voor hem. Nog wat anders, dat Osama bin laden waarschuwing heeft in Utrechtse Tivoli plaats gevonden en niet in Duitsland. Iedereen mag mij een gek noemen maar ik ga af op de teksten van Prince en niet op de teksten van de media.

   • Daar heb je gelijk in. Er zit ook vaak heel veel humor of eronie in. Toch kun je als luisteraar wel het verschil horen. Ook Pink Floyd haalde veel politieke zaken aan. Pink floyd had weinig humor, Prince daarentegen wel. De muziekwaliteit en tekstueel van beide zijn van ongelovelijke hoogte. Het zijn kunstenaars, kunst interpreteren is aan een ieder voor zich. Toch willen kunstenaars graag iets duidelijk maken.

 5. Allemaal leuk en aardig die z.g. artiesten die de mensheid ‘waarschuwen middels verborgen berichten’, ze hebben anders goed gegeten van de muziekindustrie. Het heeft Prince evenals Michael Jackson e.v.a. geen windeieren gelegd. Daarom neem ik dit soort berichten met een korrel zout. Dat deze artiesten worden vermoord met medicijnen of andere drugs geloof ik best, maar een klaagzang om deze artiesten te vrijwaren van slechte bedoelingen van de deep state ga ik niet in mee. Ze hebben er jaren flink aan meegewerkt en geleefd als God in Frankrijk. Van oprechte zieligheid is dus geen sprake.

  • Daar ben ik het helemaal met jou eens. Toch kwamen ze tot bezinning toen het al te laat was om er uit te stappen. Prince “if you can’t beat them, join them (Black Album). Hij deed dus bewust mee tot hij er spijt van kreeg. Toch denk ik dat artiesten in het begin niet zo goed weten waar ze aan beginnen.

 6. Niet dansen met Jansen maar dansen met de duivel.

  Je hebt talent, je wordt gevonden door de muziekindustrie, je tekent een contract, die pluggen je dan ook. Je wordt wereldster. Maar ze exploiteren je wel. Zonder de muziekindustrie was hij er waarschijnlijk nooit gekomen. En ja, spijt komt na de zonde.

 7. Valt mij op, dat precies op dit draadje veel Prince kenners zijn die alle ins and outs van Prince weten, een artiest die zich enigermate tegen de Kabbalistische Amerikaanse muziekindustrie keert, komt vroeg aan zijn einde, nou weet ik niet of Prince ook tot de club van 27 hoort.

  En het is toch goed dat hij een waarschuwing vooraf gaf om het klootzakkerige 90% zooitje wijsneuzen te waarschuwen, sla nooit goede raad in de wind, is het moraal van het verhaal.

 8. De illuminatie waarschuwt mensen ver van tevoren wat er gaat gebeuren, dat vrijwaart ze (volgens hun idee) van slecht karma. Dat waarschuwen doen ze door Hollywood te gebruiken. Via films en muziek doen ze aan predictive programming. Alle acteurs en muzikanten die de toekomst voorspellen zijn zelf illuminatie Dus ook Prince en Russell Brand. Google maar Prince is illuminatie of Russell Brand is illuminatie en je vindt foto’s met gebaren en tekens van Illuminatie. Dat ze dan ineens “dood” gaan is een fabel, ze worden vet betaald voor hun duivelse werk en leven op een mooie tropische afgelegen plaats lekker verder. De hele wereld is een Truman show, altijd al geweest.

 9. Niet zo moeilijk om iemand te dwingen fentanyl te nemen….
  En, idd, USA is het land van de kampioen in verdachte doden….

 10. Hier nog meer grote reset materiaal met alle groene energie tegenstrijdigheden :

  Michael Moore Presents: Planet of the Humans | Directed by Jeff Gibbs | Full Documentary Op youtube te vinden

 11. Red Hot Chili peppers “Californication” uit 1999
  Wat moeten we hier van denken?

  Psychic spies from China try to steal your mind’s elation
  And little girls from Sweden dream of silver-screen quotation
  And if you want these kind of dreams, it’s Californication

  It’s the edge of the world and all of Western civilization
  The sun may rise in the East, at least it settled in a final location
  It’s understood that Hollywood sells Californication

  Pay your surgeon very well to break the spell of aging
  Celebrity skin: is this your chin or is that war you’re waging?

  First born unicorn
  Hardcore soft porn

  Dream of Californication
  Dream of Californication
  Dream of Californication
  Dream of Californication

  Marry me, girl, be my fairy to the world, be my very own constellation
  A teenage bride with a baby inside getting high on information
  And buy me a star on the boulevard, it’s Californication

  Space may be the final frontier but it’s made in a Hollywood basement
  And Cobain, can you hear the spheres singing songs off Station to Station?
  And Alderaan’s not far away, it’s Californication

  Born and raised by those who praise control of population
  Well, everybody’s been there, and I don’t mean no vacation

  First born unicorn
  Hardcore soft porn

  Dream of Californication
  Dream of Californication
  Dream of Californication
  Dream of Californication

  Destruction leads to a very rough road but it also breeds creation
  And earthquakes are to a girl’s guitar, they’re just another good vibration
  And tidal waves couldn’t save the world from Californication

  Pay your surgeon very well to break the spell of aging
  Sicker than the rest, there is no test, but this is what you’re craving

  First born unicorn
  Hardcore soft porn

  Dream of Californication
  Dream of Californication
  Dream of Californication
  Dream of Californication

   • @Dee…

    Bizar… hoe kunnen ze dit idd weten en voorspellen? Dat kan dus niet zomaar. Ze worden allemaal bestuurd, dat kan gewoon niet anders. Muzikanten, atleten, filmsterren, tv persoonlijkheden… het zijn de moderne gladiatoren, werktuigen van ’the powers that shouldn’t be’. De demonen besturen alles en iedereen die een miljoenen publiek bereik heeft.

    De wererdwijde muziek- en filmindustrie is allemaal CIA operation Mockingbird, MKultra, predictive programming, etc. Alleen de muziek die we zelf met onze eigen instrumenten thuis maken lijkt nog zuiver te zijn.

    Wij leven in een concentratiekamp… kampONDERwijs, kampdokters, kampmedia, kamp politiek, kamp wetenschap, kamp politie, kampmuziek, kampfilms… alles wordt volledig geregisseerd. Niks is zoals wij denken… NIKS!!! We leven in een matrix van leugens, van geboorte tot graf is alles fake, alles is volledig gericht op controle en besturing, zelfs onze gedachten zijn niet van ons, WIJ worden van geboorte tot graf volledig bestuurd door de satanisten en hun matrix.

 12. Deep State-darling (of niet meer) Jay Z richtte in 1995 platenmaatschappij Rock-A-Fella Records op en had later ook o.a. Kanye West onder contract.

  • Beyoncé is een satanische hoge priesteres, een hoeren madamme, een vrouwelijke pooier, een mensen/kinderhandelaar. Iedereen die miljarden mensen kan bereiken is onderdeel van de NWO club. Niemand wordt wereldberoemd zonder een bloedcontract met de duivelse NWO te tekenen. Iedere film-/muziekster, alle topsporters, alle beroemdheden zitten allemaal bij de duivel aan tafel en doen zijn werk in ruil voor roem en rijkdom.

   Zoek eens op Bob Dylan die in een interview toegeeft dat hij een deal met de duivel had gemaakt in ruil voor zijn talent, roem en rijkdom. En Bob Dylan is niet de enige artiest die dit openlijk toegaf. En de duivel is geld en geld is de elite en hun verlengstukken, de entertainmentindustrie, de geheime diensten. Satan koopt zielen.

 13. Prince had laten weten dat hij een explosieve allesomvattende memoires aan het schrijven was . Het zou volgend jaar verschijnen. Hoe ver was hij bereid te gaan in dit boek? Prince kennende zou hij niet bang zijn om op de tenen te trappen, de machthebbers te beledigen of uitgelachen te worden door een onwetende menigte.

  Is deze pleitbezorger voor de waarheid door de NWO uitgeschakeld? Hebben ze hem eindelijk het zwijgen opgelegd? Zijn optredens op de reguliere televisie in de afgelopen jaren, waarbij hij zijn bekendheid gebruikte om rechtstreeks tot miljoenen mensen te preken over de chemtrail-agenda en de activiteiten van de Illuminati, zouden voor de NWO de druppel kunnen zijn geweest.

  Prince was een gevaarlijke buitenstaander, een elitaire rebel, die hun spel niet wilde spelen. Onomkoopbaar door geld of roem, hij was 57 jaar oud en verkeerde in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zijn werktempo en ambities voor de toekomst namen niet af, maar versnelden zelfs.

  Het lijkt erop dat hij zich heeft aangesloten bij mensen als Stanley Kubrick als iemand die te veel wist en door de Illuminati tot zwijgen werd gebracht, net toen hij zich begon uit te spreken over hun activiteiten en agenda, en zijn invloed gebruikte om tegen hun uiteindelijke doelen te prediken. Degenen die het weten suggereren dat Prince het zwijgen werd opgelegd tijdens een lenteoffer door de Nieuwe Wereldorde, vermoord op de verjaardag van de koningin.

  https://thepeoplesvoice.tv/prince-speaker-of-dangerous-truths-silenced-by-the-new-world-order/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in