Diane Ochoa, een 63-jarige kankeroverlevende uit Georgia, werd gediagnosticeerd met de zeldzame auto-immuunziekten Guillain-Barré-syndroom (GBS) en chronische inflammatoire demyeliniserende polyneuropathie (CIDP) nadat zij haar tweede dosis van het COVID-vaccin van Pfizer had gekregen, bericht Childrenshealthdefense.org.

In een exclusief interview met The Defender, zegt Ochoa dat ze woedend is, nadat de verwondingen door het vaccin haar “ondraaglijke pijn” hadden veroorzaakt, niet in staat om zonder hulp te lopen of voor zichzelf te zorgen. Ochoa zegt dat ze nu lijdt aan verwondingen die veel erger zijn dan wat ze heeft doorgemaakt tijdens haar kankerbehandeling.

Op 26 maart kreeg Ochoa zonder incidenten haar eerste dosis van het Pfizer COVID-vaccin. Ze had geen bijwerkingen en kon dezelfde dag weer aan het werk. Die ervaring gaf haar vertrouwen in de tweede dosis.

“Het was eigenlijk heel opmerkelijk. Ik voelde me fitter dan ik me ooit gevoeld heb,” zegt Ochoa. “Ik ben een kankeroverlevende, en dat was in 2012 en 2013. Ik had eindelijk het gevoel dat ik weer tot mezelf was gekomen. Mijn bloeddruk was goed. Mijn gewicht was goed. Ik voelde me echt op mijn sterkst en had er alle vertrouwen in dat ik dit veilige vaccin kon krijgen.”

Op 16 april ontving Ochoa via haar werkgever haar tweede dosis van Pfizer en voelde zich binnen 45 minuten ziek.

“Ik voelde me zo ziek dat ik de rest van de dag niet meer kon werken,” zegt Ochoa. “Ik voelde me misselijk. Ik kreeg extreme diarree. Ik werd emotioneel omdat je gewoon niet weet hoe de laatste zes maanden zijn gegaan.”

Ochoa zegt dat de pijn door haar hele lichaam gierde.

“Het was erg Steven King-achtig,” zegt ze. “Het was alsof er beestjes onder mijn huid zaten die zich een weg door mijn lichaam baande.”

Ochoa zegt dat de pijn bleef aanhouden en “op en neer” ging in haar ruggenmerg:

“Het was een razende aanval in dat ene gebied, als een non-stop drilboor die op mijn rug sloeg – het sloeg gewoon op mijn rug. De duizeligheid, de lichtheid in het hoofd, de misselijkheid, er waren zoveel andere symptomen, maar de pijn zat op dat moment uitsluitend in mijn ruggenmerg. Ik ging naar de eerste hulp omdat het zo erg was. Ik gooide mijn lichaam tegen de muren in mijn huis, alleen maar om de pijn te laten verdwijnen en ergens anders heen te laten gaan. Het was afschuwelijk.”

Ochoa bleef werken, maar zei dat ze zich tussen april en juli steeds vaker ziek meldde – en als ze werkte, wiegde ze constant vanwege haar pijn. “De pijn was wreed, martelend, echt martelend,” zegt ze.

  Schokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen

Ochoa zegt dat de pijn zich weken later uitbreidde naar andere delen van haar lichaam, waaronder haar heupen en bekkengebied, en dat ze het gevoel had dat ze aan het bevallen was – alsof ze uit elkaar werd gerukt. “Het waren weer drie weken van pure hel,” zegt ze.

Ochoa zegt dat ze wist dat ze leed aan een vaccinatieverwonding. “Toen ik naar de eerste hulp ging voor mijn rug, dacht ik dat ik stervende was en medische hulp nodig had,” zegt ze. “Ik vertelde de dokters dat ik vaccinletsel had. Ik wist dat ik dat had.”

Artsen erkenden Ochoa’s vaccinatieverwondingen aanvankelijk niet:

“Dat is het moeilijkste geweest. De pijn was verschrikkelijk, maar hand in hand daarmee, als je naar de eerste hulp gaat en ze kijken naar je en ze zeggen: ‘Oh mijn God. Ik zie het, ik zie het,’ maar ze erkennen de vaccinatieverwonding niet – ze erkennen niet wat er aan de hand is.”

“Als kankeroverlevende, ken ik mijn lichaam erg goed. Ik blijf in harmonie met mijn lichaam. Ik weet wanneer ik het goed doe. Ik weet wanneer ik me niet goed voel. Ik weet wat ik moet doen om mijn gezondheid te verbeteren. En ik wist dat er iets afschuwelijks aan de hand was in mijn hele lichaam.”

Ochoa zegt dat de eerste hulp en de polikliniek niet meer deden dan een paar recepten uitschrijven die haar pijn niet verlichtten en haar voorstelden naar haar huisarts te gaan.

Na een lange zoektocht naar een arts die haar kon helpen, kwam Ochoa half juni terecht bij een plaatselijk ruggenmergcentrum dat erkende dat ze leed aan een COVID-vaccinletsel.

“Zij erkenden dat het inderdaad een vaccinatieletsel was,” zegt Ochoa. “Ook al waren ze daar niet in gespecialiseerd, ze waren barmhartig genoeg om me recepten voor te schrijven die mijn leven hebben gered.”

“Als 63-jarige vrouw, weet ik waar ik het over heb. Ik heb dit niet uit de lucht gegrepen. Dat doe ik echt niet. En ik ben ook niet iemand die aandacht naar zich toe wil trekken. Ik hou er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, ik hou ook niet van verdeeldheid onder de mensen. Maar ik geloof dat we de waarheid verdienen, en toch heb ik op televisie nog niets gezien over de vaccinatieslachtoffers.”

Ochoa’s dokter dacht dat haar hele centrale zenuwstelsel aangetast was en verwees haar door naar een neuroloog. De neuroloog, die ook geloofde dat Ochoa aan vaccinatieschade leed, voerde een reeks tests uit, die allemaal normaal waren, behalve een ruggenmergpunctie, die positief was voor GBS.

  Covid-injecties tijdens zwangerschap veroorzaken hersenschade bij nakomelingen, waarschuwt studie

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is GBS een “zeldzame auto-immuunziekte waarbij het eigen immuunsysteem van een persoon de zenuwen beschadigt, wat spierzwakte en soms verlamming veroorzaakt”.

GBS-symptomen kunnen enkele weken tot enkele jaren aanhouden. Sommigen herstellen, maar anderen sterven of lopen blijvende zenuwschade op.

Ochoa zegt dat haar diagnose uiteindelijk veranderde in CIDP – een zeldzame auto-immuunziekte waarbij het lichaam de myelinescheden rond zenuwcellen aanvalt. Het is een chronische en progressieve vorm van GBS die noch genetisch is, noch door een infectie wordt veroorzaakt.

Ochoa’s dokter raadde IVIg-infusies aan, maar de verzekeringsmaatschappij weigerde twee keer. Pas toen haar diagnose werd geüpgraded tot CIDP, kon zij de kosten van de IVIg-behandelingen – 10.000 dollar per behandeling – door de verzekering vergoed krijgen.

Tegen die tijd was de toestand van Ochoa echter snel verslechterd en zocht zij naar alternatieven die haar toestand konden verbeteren.

Ochoa legt uit:

“Het is moeilijk te geloven, maar vorige week maandag heb ik mijn eerste alternatieve behandeling uit eigen zak betaald – 333,33 dollar. Voor afgelopen maandag, had ik niet met je kunnen praten. Vóór afgelopen maandag, kon ik niet lopen zonder hulp. Vóór afgelopen maandag zou ik hier met mijn handen hebben zitten zwaaien, zitten schommelen en over mijn benen hebben zitten wrijven omdat het voelde alsof mijn hele lichaam in brand stond. Het was niet leuk.”

Ochoa zegt dat ze extracorporale bloedoxygenatie en ozontherapie kreeg – geavanceerde medische ozontherapie waarbij artsen haar bloed filterden – een NAD-infuus om haar hersenen te helpen en een vitaminesupplement.

Toen Ochoa’s neuroloog ontdekte dat ze een alternatieve therapie had gekregen, vertelde hij haar dat ze moest kiezen tussen IVIg en de therapie die haar toestand aanzienlijk en merkbaar had verbeterd, waardoor zij in feite als patiënte werd afgewezen.

Ochoa zegt dat ze geen melding had gemaakt bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de CDC omdat omdat ze er pas onlangs achter kwam.

“Ik wist tot voor kort niet van VAERS, maar ik was zo ziek dat ik niet in staat was mijn rekeningen op tijd te betalen, laat staan een VAERS-rapport in te dienen,” zegt ze.

Ochoa reageerde wel op talloze berichten die haar per sms werden toegestuurd vanuit een app waarvoor ze zich had aangemeld toen ze haar vaccin kreeg. “Ik beantwoordde elke vraag en smeekte om hulp, maar niemand nam ooit contact met me op,” zegt ze.

Ochoa zegt dat als ze het allemaal over kon doen, ze zich “nooit en te nimmer” zou laten vaccineren tegen COVID.

Ze legt uit:

“Ik ben geen anti-vaxxer. … Sinds mijn kanker ben ik heel voorzichtig met wat ik in mijn lichaam stop. … Waarom ik in hemelsnaam ben bezweken voor dit vaccin is mij een raadsel. … Ik heb zes en een halve, bijna zeven maanden van mijn leven verloren, en ik heb nog een lange weg te gaan om mijn leven terug te krijgen.”

Ochoa zegt dat ze bezorgd is over het “gebrek aan onderzoek dat ze hebben gedaan naar dit vaccin,” en de mogelijkheid dat andere mensen gevolgen op lange termijn zouden kunnen ondervinden, zelfs als ze geen onmiddellijke gevolgen ondervonden zoals zijzelf.

“Ik denk niet dat het vaccin veilig is voor wie dan ook, kind of volwassene,” zegt Ochoa. “Mijn nachtmerrie is dat onze kleintjes dit misschien moeten doorstaan omdat de waarheid over deze vaccins niet wordt verteld.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel19-jarige Zweedse verlamd en aan rolstoel gekluisterd na vaccinatie Pfizer – “Dit heeft niets te maken met het vaccin. Sta op en loop…”
Volgend artikelHet dagelijkse leven in Corona-apartheid: Aparte zitplaatsen, polsbandje en geen eten voor de ongevaccineerden in universiteitskantine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Over de vaccinatiecampagne zei hij n.a.v. een vraag “Straat voor straat,deur voor deur, arm voor arm.”
  Zo… even tussen neus en lippen door..

 2. Ja inderdaad deze vrouw vraagt zich af waarom ze het heeft genomen .ze weet het zelf niet gewoon volgen als een schaap erg zoiets hopelijk herstelt ze van dit letsel daarom bij mij geen prik erin en Hugo de jonge kan zoveel willen maar er is ook nog zoiets als recht op je eigen leven en beslissingen

 3. https://twitter.com/AlleyMan4/status/1459202097992380418

  In het ergste geval is het een video van de vijand – vechten in de informatieoorlog.
  Jammer dat de folieverpakking met pil ID en datum niet goed inbeeld komt en dat er niet meer pillen uit de verpakking gaan.
  Dat een pil terug is gestopt – in de verpakking – voor het filmpje
  zegt niet dat het niet waar is, alleen verdacht
  kan nog steeds deze antibiotica pil zijn
  kan ook een andere pil zijn
  kan alle capsule omhulsels verdacht maken
  maar he
  het vergiftigen in andere zaken gaat ondertussen met open vizier
  waarom niet wat meer gas op het pedaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in