Ik post dit omdat ik me gerechtvaardigd voel. Als het antwoord van de regering op een studie die zegt dat lockdowns niet werken, is: “Trump heeft het gedaan”, dan is het voorbij. De mensen die dit hebben gedaan zullen natuurlijk nooit ter verantwoording worden geroepen, maar de mensen aan de macht hebben het opgegeven om te verdedigen wat ze hebben gedaan, schrijft Rintrah.

Kijk naar de opiniepeilingen van maart 2020 en je zult zien dat negentig procent van de mensen deze lockdowns wilde. Ook vermeldenswaard is dat ondergetekende tegen de lockdowns was vanaf dag een. Ik was tegen de lockdowns, voordat er een woord was om tegen de lockdowns te zijn. Mijn collega’s in die tijd (typische codemonkey bugmen) behandelden me alsof ik er gek van was geworden.

Ik wil dat de normies zich dit realiseren: zonder boze witte mannen als ondergetekende zouden jullie allemaal nog thuis zitten met een kurk in je anus, in een badkuip vol dettol, wachtend tot de overheid aankondigt dat het weer veilig is om naar buiten te komen, selfies van jezelf met je maskers op Instagram delend.

Die gepromoveerden die jullie zouden redden van dit dodelijke virus hebben de westerse beschaving letterlijk bankroet gemaakt, zonder jullie ooit echt te redden van dit “dodelijke” virus. Er is een reden dat jullie nu 7% inflatie zien.

Ik krijg deze twee jaar van mijn leven nooit meer terug, maar dat is niet erg, ik ben een van de gelukkigen. Zoals ik al zei, heeft het sluiten van de scholen talloze meisjes in Afrika onderworpen aan vrouwelijke genitale mutatie. Het is vergelijkbaar met de Tweede Wereldoorlog, in die zin dat het duidelijk is dat Hitler gaat verliezen, de echte vraag is hoeveel schade hij van tevoren zal aanrichten.

Het verschil tussen de autisten en de doctorandussen is als volgt: de autisten gaan waar het bewijs hen leidt, de doctorandussen gaan waar de consensus heengaat. De autisten zijn integer, de doctorandussen zijn goed in statusklimmen. Overheidsbureaucraten zullen altijd oplossingen voor problemen onderschrijven waarbij meer macht aan overheidsbureaucraten moet worden overgedragen.

  Britse kinderarts: kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven 

Je moet in gedachten houden dat we het moesten opnemen tegen een compleet wetenschappelijk establishment van Imperial college epidemiologen en drommen ambitieuze jonge machtsgeile woke #BLM #LGBTQI+ doctorandussen die zogenaamd al tientallen jaren bestudeerden wat te doen in het geval van een pandemie, maar op de een of andere manier van de ene op de andere dag tot deze lockdowns kwamen als het nieuwe glorieuze nieuwe normaal, ondanks het feit dat ze geen echt historisch of wetenschappelijk precedent hebben. Deze mensen laten hun consensus niet varen als het bewijsmateriaal verandert, maar alleen stilletjes als het onverdedigbaar wordt. Dat is het punt dat we nu bereikt hebben.

Uiteindelijk hebben de slechte mensen verloren, maar je zult nog generaties lang met de gevolgen te maken hebben. Je groeide op als zuigeling in deze puinhoop? Je miste kritische blootstelling aan bacteriën tijdens een kritische ontwikkelingsfase die je later auto-immuunziektes geeft. Je groeide op als kind in deze puinhoop? Je kreeg niet de kans om te bewegen en buiten te spelen, dus ontwikkelde je zwaarlijvigheid en diabetes. En wij zullen allemaal te maken krijgen met de gevolgen van het feit dat onze kleine bedrijven zijn vernietigd en ons leven nog afhankelijker is geworden van een handvol megacap techbedrijven zoals Amazon.

Als er één les is die je hieruit kunt leren, is het wel dat je je soms niet moet aanpassen aan de sociale normen, maar dat je soms ronduit autistisch moet zijn. Je kunt ervoor kiezen je af te zonderen, maar als iedereen die route kiest, houdt het nooit op. De enige reden dat het eindigt, is omdat we het zo wilden beëindigen. De meeste mensen gebruiken hun hersens niet om uit te zoeken wat waar is, maar wat de meeste mensen om hen heen geloven en passen zich daar dan aan aan. Zo zijn we in de problemen gekomen.

Dus, als je me nog wat langer wilt vermaken, er is nog één ding dat ik moet zeggen.

Je hebt gezien dat de lockdowns een vergissing waren, dat ze de situatie alleen maar erger maakten, dat dit duidelijk was voor iedereen die genoeg tijd besteedde aan het bestuderen van wat er werkelijk aan de hand was.

  Deze grafiek "vertelt het hele verhaal": Sterfte onder gevaccineerden tot 145% hoger

Je hebt gezien dat de beademingsmachines een vergissing was, dat ze de situatie alleen maar erger maakte, dat dit duidelijk was voor iedereen die genoeg tijd besteedde aan het bestuderen van wat er werkelijk aan de hand was.

Je hebt gezien dat de maskers een vergissing waren, dat ze de situatie alleen maar erger maakten, dat dit duidelijk was voor iedereen die genoeg tijd besteedde aan het bestuderen van wat er werkelijk aan de hand was.

Welnu, het vaccin, of wat wordt verondersteld door te gaan voor een vaccin, is nog erger. Voor mensen als Geert van den Bossche met een achtergrond in de industrie was het vanaf het begin duidelijk, maar ik had er pas een uitgesproken mening over in mei 2021 of zo, omdat het tijd kost om de informatie te vergaren die nodig is om een oordeel te vormen. Die informatie is er nu al een tijdje en met elke dag die verstrijkt, zie ik hoe mijn ergste angsten worden bevestigd.

Wat je ook doet, neem dit “vaccin” niet. Ik kan dit niet genoeg benadrukken. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn podcast van Spotify wordt gehaald, ik hoef me geen zorgen te maken dat ik mijn blauw vinkje op Twitter verlies, ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn YouTube kanaal wordt gedemonetiseerd of mijn linkedin profiel wordt verwijderd, dus ik kan eerlijk tegen je zijn. Ik leef van mijn investeringen, het systeem heeft geen macht over mij.

En dus ben ik bereid om je te vertellen wat bijna iedereen in een machtspositie alleen onofficieel kan zeggen tegen de mensen om wie ze het meest geven: doe het niet. Het is ofwel een biologisch wapen dat wordt ingezet door krachten die onze belangen vijandig gezind zijn, of het is de Tsjernobyl-ramp van de vaccinindustrie.

Dit gaat niet alleen over de bijwerkingen van deze vaccins. De statistieken die ze je laten zien zijn vervalst. Deze vaccins doen niet wat ze zouden moeten doen. Met elke injectie die je neemt, ga je er op achteruit en met elke injectie die je neemt, maak je jezelf kwetsbaarder voor dit virus.

  Het proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant

Als je het nog niet doorhebt, vraag ik je gewoon te kijken, want de uitkomst is al te zien, we kunnen al zien waar dit heen gaat. Het is heel simpel:

Kijk. Naar. Israël.

Ze gaven 90% van de ouderen drie vaccinaties, ze hebben meer mensen in het ziekenhuis dan ooit tevoren en het aantal sterfgevallen bereikt nieuwe records. Als deze vaccins zouden werken, zouden ze klaar zijn met COVID.

We komen nu in de donkere zone van negatieve werkzaamheid, waar varianten opduiken die uitvinden hoe ze onze antilichaamrespons in hun eigen voordeel kunnen gebruiken en waar de onderliggende immuunerosie die door deze vaccins wordt veroorzaakt, duidelijk wordt. De werkzaamheid van vaccins daalt niet tot nul. De werkzaamheid van een slecht vaccin daalt geleidelijk tot onder nul.

Op de Filipijnen sterven nog steeds kinderen door een slecht vaccin dat ze jaren geleden hebben gekregen en dat ervoor zorgt dat hun lichaam een immuunrespons ontwikkelt die andere varianten van knokkelkoorts in hun voordeel kunnen gebruiken. Met een nieuw virus als SARS-COV-2 betekent het vaccineren van de hele bevolking nu alleen maar dat we moeten wachten tot het virus zelf evolueert om uit te vinden hoe het onze immuunrespons optimaal kunnen gebruiken.

Je zit dan opgescheept met een situatie waarin je lichaam een immuunrespons inzet die niet werkt en omdat je drie keer bent geïnjecteerd met een versie van het spike-eiwit dat niet meer in omloop is, heeft je lichaam het vermogen verloren om zich te richten op verschillende varianten van het spike-eiwit. Dat betekent dat je ook geen echte middelen meer hebt om je tegen een nieuwe infectie te verdedigen, waarbij elke volgende infectie erger wordt naarmate de T-cellen die je nu tegen dit virus moeten verdedigen, uitgeput raken of gedood worden.

Laat je niet vaccineren. Neem de boosters niet.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLiberale stafleden onthullen Trudeau “in paniek, bezorgd, aangeslagen” & Trudeau’s broer onthult: “Het beleid dat hij aanstuurt, komt van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum”
Volgend artikelJustin Trudeau laat zien hoe manipulatief en kleinzielig de mondiale elites zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Het artikel begon goed… tot je merkt dat de auteur nog steeds valt voor de besmettingsleugen. Er IS geen virus! Elk verhaal dat die leugen niet doorprikt, versterkt het narratief van de pandemie.

  • De globalisten, mainstreammedia, farmacie en het overgrote deel van de medische wereld hangen de kiemtheorie aan in plaats van de terreintheorie. Er wordt dus geredeneerd vanuit dat model.

   • Vergiftigd interstitium. Vele oorzaken, waarvan een zeer belangrijke voedselkwaliteit, een andere is bv vaccinschade, electromagnetische smog, luchtkwaliteit, etc. Ook tekorten doendaar aan mee, denk aan vitamine c (niet alleen een anti-oxidant maar ook een sterk anti-toxine), vitamine d, mineralen zoals magnesium, enz.

   • Stress van de moderne wereld wil ik er ook bij zetten. Een volle baan + het huishouden + de kinderen is gewoon niet te doen. Kinderen worden heen en weer gesmeten, krijgen net als hun ouders niet genoeg slaap. Groeien weer op met stoornissen etc.. Je moet overal bereikbaar zijn BEEP BEEP WHATSAPP SMS TELEFOON gaat dat ding weer. Overwerken? Ja, je moet wel want voor jou tien anderen. Valt de baas je nog even seksueel lastig, want dat is heel normaal.
    En al je collega’s zijn altijd ziek, zwak en misselijk. Maar als puntje bij paaltje komt mag jij er uit want de rest had al een vast contract. Syke.

 2. Yep. Teleurstellend. Dit kan ik niet doorsturen. Ik vind het als iemand met autisme wel weer leuk om zijn/haar complimenten over autisten te lezen. ?

  • Wat dat betreft is ‘Europa The Last Battle’ wel verfrissend. Een documentaire van maar liefst 12 uur die je hele wereld op zijn kop zet. Te zien op Bitchute.

 3. Ik denk niet dat ik een autist ben maar deel met hun dat ik me kan vastbijten in een onderwerp. Evenals het RIVM kwam ik er al snel achter dat de IFR ver onder de 1% zou blijven, een flinke griep in het ergste geval. Er waren al vroeg onderzoeken die dat aantoonde. Ik maakte me grote zorgen over de media hysterie, ook van de alternatieve media zoals dagelijkse standaard en geensteil. Ik heb reacties gegeven met feiten, maar daar werd niet naar geluisterd, of niet Michael van der Galien, ook gij deed mee met de hysterue. Helaas ging de regering door de knieën, ook mede onder druk van Merkel en Europa. Ik behoor ook tot degene die tegen de Euro is en tegen een Europese unie en te veel immigratie. Ik ben niet alleen teleurgesteld dat de regering en het RIVM gevallen zijn maar ook in een groot deel van de alternatieve media, die alleen maar tegen de regering zijn om ertegen te zijn zonder na te denken en uit te zoeken wat de gevolgen zijn van hysterisch beleid.

  Mijn vertrouwen in het gezonde verstand van de meerderheid is weg, beangstigend gevoel.

 4. Domme mensen, wat hier boven geschreven staat heb ik van dag een gezegd en geschreven ben nergens meer welkom op ben geblokkeerd van FB en Twitter, ik ben maar een eenvoudig mens maar wel met een gezond verstand en wel tweemaal naar denkt voor ik met een vergift mij liet vol spuiten en wat ben ik even blij.
  Iedereen zal denken het is voorbij maar daar ben ik niet zeker van de geestelijke gestoorde overheden die door angst en haat gedreven worden zullen niet stoppen dan zullen wij zelf voor moeten zorgen sterker nog ze kunnen niet meer stoppen want wie beschermd hun dan nog ja deze idioten die al die leugens als zoete koek aannamen en hun verlies nu uit schaamte niet durven toe te geven, maar ik heb ook goed nieuws schaapje jullie zullen sterven als ratten in een val de dodelijke spuit wel te verstaan. STERF SNEL.

 5. “We’ve not been pro-lockdown — most of the lockdowns actually happened under the previous President.”
  Die rooie bitch kan het niet laten.

 6. ‘Als er één les is die je hieruit kunt leren, is het wel dat je je soms niet moet aanpassen aan de sociale normen, maar dat je soms ronduit autistisch moet zijn. ‘ Exact.
  Twee zaken maken gehakt van het hele ‘corona’ narratief en daarmee stopt werkelijk alles:
  1. De PCR test (overigens met een slechte configuratie) is geen diagnostisch instrument (Kary Mullis). Een positieve uitslag is geen besmetting;
  2. COVID-19 is – volgens de wetenschappelijke Koch postulaten – nog nooit als ziekteverwekker vastgesteld.
  Period.

 7. De spuiters mogen voor mij allemaal snel dood gaan zij zijn medeplichtig aan het moorden van het volk ik wordt doodziek van ons kut schaapjes volk ze kunnen voor mij niet snel genoeg dood gaan en hopen dat wij nog kunnen redden wat er te redden zal zijn maar dan ik wel geen plek meer voor de beleidsmakkers die gaan onze slaafjes dan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in