Er is een videoclip opgedoken van een video die in Canada tijdens een openbaar forum is opgenomen, waar een vrouw in het publiek de Canadese premier Justin Trudeau aanspreekt en zegt:

“U heeft ons verraden aan het globalisme. U werkt niet voor Canada. U werkt voor uw globalistische partners.

Ik vraag me af hoeveel ze u betalen om Canada te verraden.

Wat doen we met verraders in Canada, mijnheer Trudeau?

Vroeger hingen we ze op. Hingen ze op voor verraad.

En nu doet u precies hetzelfde met ons. We weten wat u aan het doen bent.”

WOMAN CONFRONTS JUSTIN TRUDEAU IN PUBLIC FORUM: “WE USED TO HANG TRAITORS!”

Het gerucht gaat al een tijdje dat Justin Trudeau eigenlijk de bastaardzoon van Fidel Castro is. Een zelfmoordbrief achtergelaten door Fidel Castro’s oudste zoon, Fidel Castro Diaz-Balart, zou dit hebben bevestigd.

Er zijn foto’s (zie links) die Justin Trudeau vergelijken met een jonge Fidel Castro, en bewijs dat Justin Trudeau’s moeder, Margaret Trudeau, in Havana, Cuba was, negen maanden voordat Justin werd geboren. (Bron.) (Opmerking: sinds publicatie, komt deze bron nu met een veiligheidswaarschuwing. Hier is er nog een, en nog een).

Het is bemoedigend om te zien dat burgers zich beginnen uit te spreken tegen de tirannen en Globalisten die zoveel dood en verderf hebben gezaaid, schrijft Healthimpactnews.com.

Maar zich uitspreken is niet genoeg om hen te stoppen.

Zoals ik al eerder schreef, kunnen openbare executies nodig zijn, en dit hoeft NIET te gebeuren door middel van burgerwacht. Er is een juridisch precedent in de VS van snelle processen en snelle executies tegen moordenaars op districtsniveau. Zie Frontnieuws: Als internationale processen beginnen tegen de globalisten, zal een terugkeer naar publieke executies dan nodig zijn?

  Machtselite komt bijeen om globale herstart te plannen - geeft aanleiding tot bezorgdheid

Als wat deze vrouw zei juist is, blijkt dat er in Canada ook een juridisch precedent voor is.

We moeten de moordenaars in het openbaar zo blijven noemen. Ik garandeer u dat het hun angst inboezemt. We moeten niet bang voor ze zijn!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Rechter eist nieuwe ronde van Neurenberg processen tegen de huidige heersende klasse – Beschimpt experimenteel ‘vaccin’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelErnst Wolff – Waarom we dit gaan winnen Nederlands Ondertiteld
Volgend artikelIs de regering de nieuwe God? – De religie van het totalitarisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Begin van het einde?
  Er zal nog veel tijd vergaan en ontelbare drama’s voor er iets positiefs resulteert.
  De wat nu nog de parallelle maatschappij wordt genoemd?

 2. Iemand die de rest van deze video weet te vinden…? Ik ben wel benieuwd naar de reacties van het publiek, en die van deze Crimi-Pion.

 3. Ook Rutte en de rest van het kabinet werkt voor het WEF, de elite, de globalisten, die heel duidelijk zijn wat ze willen: ze willen agenda 2030 doorvoeren en vooral nu en daar misbruiken ze het griepje-19 voor. Ze willen ALLE bezit zelf in handen krijgen, en het gewone volk voor het grootste deel “uitdunnen” en dat kleine percentage dat overblijft compleet controleren door een geimplanteerde micro-chip. En waarschijnlijk nog veel erger, namelijk naar een transhumanistische soort.
  Rutte en zijn bende criminelen doen hier heel bewust en aantoonbaar aan mee, want dat blijkt uit de documenten die onlangs naar boven zijn gekomen. AL die criminelen horen ook aan de hoogste boom, naast Trudeau. En dat zijn er nogal wat. Maar ze moeten ALLEMAAL opgeruimd worden.

  • Hoi Haat de fascistische overheid,

   Die politici zijn slechts de uitvoerende kliek. Degene die erachter zitten, die moet je ook aanpakken. Heeft alleen wereldwijde inspanning nodig en dat gaat m, vrees ik, niet worden. Dit gezien de geschiedenis.

   Groeten,
   Hugo

   • Om degene die er achter zit moet je eerst de politiek aanpakken, er moet maar ergens een gek rond lopen die de stap zet, kijk maar onlangs in Engeland, indringer was tot op 500 meter van de Queen gekomen, die is dan nog eens extra beveiligd, zo snel kan het gaan, het brengt anderen maar weer op ideeën, en het zal gaan gebeuren, nou zij zijn begonnen, Davos clubje.

  • In Belgie ook : onze premier , de onverkozen arrogante Alexander De Croo is/was vice-president bij ‘The Young Global Leaders’ , een tak van het WEF . Nog enkele personen die bij dit clubje horen : Bill Gates , Jeff Bezos , Chelsey Clinton , Emmanuel Macron, Alex Soros , Mark Zuckerberg , David De Rotschild , Sebastian Kurz , Jacinda Ardern , Larry Page , Faisal Abbas , Claire Boonstra , Ida Auken , Rose Damen , Daniel de Boer , H.R.H. Prince Jaime de Bourbon de Parme , Philipp Jan Flach , Hajo van Beijma , Karien van Gennip , Coen van Oostrom , enz…

   • En vergeet vooral koningin Maximá niet! Ook zij behoort tot de zgn. Schwab Jugend, een meer dan toepasselijke naam om dat fascistisch globalistische clubje aan te duiden.

 4. die zit in Dr Philshow haar gramschap ventileren over ene Trudy minares en de rest van het publiek beziet haar geeneens ook Trudeau niet want dat is zeker 10 jaar geleden. Die muur klopt ook niet.

 5. Sexuele devianten zijn geestelijk gestoorden; maar NOOIT alleen maar sexueel; vaak ook extreem narcistisch en machts geil, naast andere afwijkingen.

  Trudeau: liet ongecontroleerd legers moslims binnen en bouwde concenstratiekampen; nu nog leeg.
  Cross dresser en nog wat meer. Landverrader

  Macron: zelfde laat legers negers en moslims (illegaal) toe, zet BUITENLANDS leger (Eurofor) in op burgerbevolking, gerontofiel, (of necrofiel)Wil halfbloed ras maken en blanken afmaken. Vaccinatie is het begin.Landverrader

  Merkel het Stasi zwijn laat millioenen moslims binnen en stiekum vliegtuigladingen negers. Wil blanken afmaken en halfbloed neger ras maken. Gebruikt EU om leger te maken met gelden van klimaat om niet cooperatieven te onderdrukken met geweld.Wil het vierde rijk.

  Rutte, homo, gereformeerd, ondermaats. Neem nu wraak op de evolking omdat in zijn jeugd zo gepest werd. Is weinig normaals aan. Landverrader.

  Biden: zo gek als een ui; wordt volkomen bestuurd door een groepje in witte huis. Promoot corruptie en verraad. Landverrader. Oorlogszoeker.
  ————————————————–
  Bederland is afgeschreven.
  Massa heeft fout stemgedrag; VVD lijkt verdacht veel op de NSDAP, NSB.
  Volgen EXACT systeem Hitler, beschrevebn in Mein Kampf

  het kabinet zou de behabdeling van de gebroeders de Wit moeten krijgen.

 6. Ten titel van info : er is nog nooit een vreedzaam protest ( zie canada) dat zoden aan de dijk heeft gebracht , waarom doen die mensen dat dan nog .Doe het ineens goed en op de goede manier ………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in