Pixabay

Het geluid van de oorlogstrommels wordt overal ter wereld steeds luider. In dit artikel wil ik u een update geven van de drie grote conflicten die de Derde Wereldoorlog zullen bepalen. In de komende jaren is het onvermijdelijk dat er op verschillende momenten kleinere regionale conflicten zullen uitbreken, maar voor dit stuk ga ik me concentreren op de drie grote. Alle deelnemers bereiden zich al vele jaren voor op oorlog, en nu hebben de spanningen een kookpunt bereikt. En als deze drie oorlogen eenmaal volledig op gang komen, zal geen van onze levens ooit nog hetzelfde zijn. Hieronder volgen de 3 oorlogen van de apocalyps, schrijft Michael Snyder.

#1 De Verenigde Staten en Rusland

Het conflict in Oekraïne is uitgegroeid tot een regelrechte proxy-oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland.

De Russische autoriteiten hebben heel duidelijk gemaakt wie volgens hen hun echte vijand is, en Amerikaanse functionarissen proberen zelfs niet langer de realiteit van de situatie te verbergen.

Onze politici in Washington blijven ons vertellen dat “we are in it to win it”, en vrijdag werd weer een gigantisch pakket “militaire hulp” aangekondigd…

De Biden-regering heeft vrijdag haar nieuwste militaire hulppakket voor Oekraïne aangekondigd met een geschatte waarde van 400 miljoen dollar, voornamelijk bestaande uit munitie voor de reeds geleverde wapens.

Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken kondigde het pakket aan, dat de 33e onttrekking is van Amerikaanse voorraden voor Oekraïne sinds augustus 2021, en zei in een verklaring: “We worden opnieuw herinnerd aan de grenzeloze moed en vastberadenheid van het volk van Oekraïne en de sterke steun voor Oekraïne in de internationale gemeenschap.”

De VS verstrekken meer financiële middelen voor de oorlog in Oekraïne dan wie dan ook, meer militaire uitrusting dan wie dan ook, meer munitie dan wie dan ook en meer militaire inlichtingen dan wie dan ook.

Oh, en nu brengen we zelfs Oekraïense piloten naar de Verenigde Staten om hen te trainen in het vliegen met F-16 gevechtsvliegtuigen

Twee Oekraïense piloten ondergaan momenteel in de Verenigde Staten een beoordeling om te bepalen hoe lang het kan duren om hen te trainen in het vliegen met aanvalsvliegtuigen, waaronder F-16 gevechtsvliegtuigen, volgens twee functionarissen van het congres en een hoge Amerikaanse functionaris.

De vaardigheden van de Oekraïners worden geëvalueerd op simulators op een Amerikaanse militaire basis in Tucson, Arizona.

Maar ondanks al onze hulp blijven de Russen oprukken.

Het lijkt erop dat de val van Bakhmut aanstaande is. Het volgende komt van een Oekraïense nieuwsbron

Het lot van de stad Bakhmut hangt dit weekend in de waagschaal, nu de Russische troepen blijven oprukken en Oekraïne bruggen opblaast, wat volgens analisten wijst op mogelijke voorbereidingen voor een “gecontroleerde terugtrekking uit de strijd”.

Het Britse ministerie van Defensie (MoD) zei dat het reguliere leger van het Kremlin samen met de huurlingen van de Wagner Group “verder is opgerukt naar de noordelijke buitenwijken van de stad”, wat betekent dat het deel van de stad dat nog in handen is van de Oekraïense strijdkrachten “kwetsbaar is voor Russische aanvallen van drie kanten”.

Oekraïne versterkt het gebied met elite-eenheden en in de afgelopen 36 uur zijn twee belangrijke bruggen in Bakhmut vernietigd, waaronder een vitale brug die de stad verbindt met de laatste belangrijke aanvoerroute van Bakhmut naar de stad Chasiv Yar.

Als Bakhmut eenmaal valt, zullen de Oekraïense troepen in dat gebied in een heel moeilijke positie terechtkomen.

  Na wekenlang mislukt tegenoffensief slaan Oekraïense strijdkrachten NAVO-aanvalsstrategieën in de wind - stap komt nu VS zich steeds meer ergert aan Kievs tactiek en voortdurende eisen

Als de Russen grote stukken grondgebied inpikken, zullen de Oekraïense leiders steeds wanhopiger worden.

En wanhopige leiders kunnen heel domme dingen doen.

#2 Israël en Iran

Bij de tweede grote oorlog van de apocalyps zullen Israël en Iran betrokken zijn.

De Israëli’s vallen al regelmatig pro-Iraanse troepen in Syrië en elders aan, maar op een gegeven moment zal er een echt conflict uitbreken.

We hebben gehoord dat de Iraniërs al lange tijd in de buurt komen van de mogelijkheid om hun eigen kernbommen te bouwen, en nu wordt gemeld dat ze mogelijk nog maar “ongeveer 12 dagen” verwijderd zijn…

Iran kan in “ongeveer 12 dagen” genoeg splijtstof maken voor één kernbom, zei een topambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Defensie dinsdag, in plaats van het geschatte jaar dat het zou duren toen de Iraanse nucleaire overeenkomst van 2015 van kracht was.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft ons lange tijd gewaarschuwd dat hij de Iraniërs nooit zal toestaan een kernwapen te bouwen, en het klinkt alsof hij beseft dat het moment van de waarheid nu is aangebroken

“Hoe langer je wacht, hoe moeilijker dat wordt,” zei de Israëlische premier Benjamin Netanyahu vorige week op een veiligheidsconferentie in Tel Aviv over een aanval op Iran. “We hebben heel lang gewacht. Ik kan u zeggen dat ik er alles aan zal doen om te voorkomen dat Iran kernwapens krijgt.”

Ik denk dat deze oorlog zal beginnen op een manier die de meeste mensen niet verwachten.

En als hij eenmaal begint, zullen de VS er onvermijdelijk bij betrokken raken.

In feite is zojuist onthuld dat het Amerikaanse leger al een “conceptplan” heeft opgesteld voor een oorlog met Iran…

Het Amerikaanse leger heeft uitgaven gedaan voor geheime noodoperaties in verband met een oorlogsplan tegen Iran, volgens een geheime begrotingshandleiding van het Pentagon waarin nood- en speciale programma’s zijn opgenomen, die The Intercept heeft ingezien.

Het oorlogsplan, met de codenaam “Support Sentry”, werd gefinancierd in 2018 en 2019, volgens het handboek, dat werd opgesteld voor het begrotingsjaar 2019. Het classificeert Support Sentry als een Iran “CONPLAN,” of conceptplan, een breed noodplan voor oorlog dat het Pentagon ontwikkelt in afwachting van een potentiële crisis.

#3 De Verenigde Staten en China

Toen ik vele jaren geleden begon te waarschuwen dat we uiteindelijk in oorlog zouden raken met China, dachten veel mensen dat ik de weg kwijt was.

  Van de Duitsers wordt verwacht dat ze hun eigen schuilkelders maken - Bild

China werd immers beschouwd als een “goede vriend” en een zeer gewaardeerde handelspartner.

Maar nu hebben we een stadium bereikt waarin het voor iedereen duidelijk is wat er komen gaat.

Natuurlijk helpt de Biden-regering zeker niet door de Chinezen voortdurend te provoceren. Zo heeft de regering Biden onlangs de Chinese leiders zeer boos gemaakt door een wapenverkoop van 619 miljoen dollar aan Taiwan goed te keuren…

De regering van president Joe Biden heeft een potentiële wapenverkoop van naar schatting 619 miljoen dollar aan Taiwan goedgekeurd, waaronder honderden raketten voor F-16 gevechtsvliegtuigen, nadat China 25 oorlogsvliegtuigen en drie oorlogsschepen naar het eiland had gestuurd.

De spanningen tussen Washington en Peking, die nog verder zijn opgelopen na de ballon die China over de VS heeft gestuurd en de berichten dat Xi Jinping overweegt Rusland dodelijke steun te verlenen voor zijn oorlog in Oekraïne, zullen door deze stap waarschijnlijk nog verder oplopen.

Ondertussen hebben de Chinezen zojuist aangekondigd dat zij hun eigen militaire uitgaven drastisch zullen verhogen…

De Chinese regering zal haar militaire uitgaven dit jaar met 7,2% verhogen tot een totaal budget van 1,56 biljoen Yuan.

In Amerikaanse dollars bedraagt het Chinese budget nu 230 miljard dollar, bijna 16 miljard dollar meer dan in 2022. Het Chinese ministerie van Financiën maakte de nieuwe geldinjectie zondag bekend in zijn jaarverslag. De verhoging van de uitgaven komt op een moment dat de VS waarschuwt voor een mogelijke Chinese invasie van Taiwan in de nabije toekomst. Amerikaanse functionarissen hebben China ook gewaarschuwd geen dodelijke hulp te sturen om de invasie van Rusland in Oekraïne te ondersteunen.

Een oorlog tussen deze twee naties zou absoluut catastrofaal zijn.

Maar het gaat toch gebeuren.

En de Amerikaanse legersecretaris Christine Wormuth waarschuwde zojuist dat “het thuisland van de Verenigde Staten gevaar loopt” als zo’n conflict uitbreekt…

Amerikaanse bodem kan gevaar lopen op een aanval vanuit Peking als de spanningen tussen de twee landen hoog oplopen, aldus legersecretaris Christine Wormuth.

Tijdens een toespraak op een panel van het American Enterprise Institute op maandag zei Wormuth dat als de VS een “grote oorlog” met China zouden beginnen, “het thuisland van de Verenigde Staten ook gevaar zou lopen, met zowel kinetische aanvallen als niet-kinetische aanvallen – of het nu cyberaanvallen zijn op het elektriciteitsnet of op pijpleidingen.”

Laten we hopen op vrede.

  Oorlogshitser New York Times verwerpt streven naar "beslissende militaire overwinning" in Oekraïne, roept nu op tot vredesonderhandelingen

Maar op dit moment gaat alles in de richting van oorlog, en de heethoofd in het Witte Huis is omringd door een all-star team van oorlogsstokers dat catastrofale fout na catastrofale fout maakt.

We kunnen dus letterlijk tegelijkertijd een oorlog tegen Rusland, een oorlog in het Midden-Oosten en een oorlog tegen China voeren.

Onnodig te zeggen dat we daar niet op voorbereid zijn.

Er wordt zelfs gemeld dat 77 procent van alle Amerikanen van 17 tot 24 jaar niet eens in aanmerking komt voor militaire dienst

Terwijl het Amerikaanse leger worstelt om de rangen te vullen met nieuwe rekruten, onthult een nieuw rapport van het ministerie van Defensie dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen tussen 17 en 24 jaar ongeschikt is voor militaire dienst.

Onder verwijzing naar een hoorzitting van het Congres van 16 februari onthult een DoD-rapport dat 77% van de Amerikanen in de bovengenoemde leeftijdsgroep fysiek niet in aanmerking komt om in dienst te treden bij de strijdkrachten – een stijging van 6% ten opzichte van 2017.

Een belangrijke factor is zwaarlijvigheid – die in 2020 bijna 42% bedraagt. In een door de Epoch Times aangehaalde studie uit 2022 werd een verband gevonden tussen het ontvangen van voedselhulp van de overheid en een grotere kans om zwaarlijvig te worden door de consumptie van ongezond voedsel. Uit een analyse van het USDA in 2015 bleek dat 40% van alle SNAP-deelnemers zwaarlijvig was.

Als onze leiders verstandig en competent waren, zouden ze hun best doen om diplomatieke oplossingen te vinden met Rusland en China.

Maar op dit moment wil de Biden-regering niet eens met de Russen gaan zitten praten, en ze blijven maar stappen zetten die de Chinezen absoluut woedend maken.

De 3 oorlogen van de apocalyps waarvoor ik mijn lezers onophoudelijk heb gewaarschuwd, komen dus snel dichterbij.

In het belang van mijn familie, mijn vrienden en dit prachtige land waar ik van hou, wil ik vrede zien.

En ik weet zeker dat de meesten van u dat ook willen.

Helaas slepen onze leiders ons de oorlog in, en we komen gevaarlijk dicht bij een punt waarop geen terugkeer mogelijk is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJoodse corruptie in Oekraïne
Volgend artikelJustin Bieber annuleert hele wereldtournee voor 2023 wegens gezichtsverlamming na “vaccin”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Kijk aan. Michael Snyder zegt het ook. Straks breekt de hel los in Iran. Israel regeert de VS. En ze willen van Iran af. Teveel intelligentie en teveel advanced technology daar. En daarna zetten ze hun pitbull in op China. De vraag is, zijn er dan nog soldaatjes over die mee willen doen…. of gaan ze op andere manieren te werk. Vergeet ook niet dat er nu al satelliet oorlogen plaatsvinden, met zgn ‘soft kill’ methodes (dus dan regent het geen brokstukken op je auto).

  En zo strompelen we langzaam maar zeker af op een grote rotzooi in de wereld met defecte mensen en een defecte leefomgeving. Maar gelukkig gaan ‘ze’ naar ‘Mars’ om daar te ‘koloniseren’! yippie.

 2. RUTTE WIL KOSTEN WAT KOST ONS IN DE OORLOG ROLLEN ZODAT HIJ DE OORLOGNOODWET KAN UITROLLEN !!

  Met die oorlogsnoodwet kunnen ze starten met onteigenen van onze huizen en bezittingen !!!!!!!!!!!!!!

  U WEET WEL … U ZAL NIETS BEZITTEN EN GELUKKIG ZIJN .

  Als dit het doel is , en zo ziet het er wel naar uit, dan mag Rusland van mijn al die warmonger landen overladen met kernbommen en ze totaal vernietigen. Ik wil niet leven in een WEF fascisme wereld en mij uit laten buiten door elite….. DAN … sterf ik nog liever !

  De oorlog in Oekraïne was al verloren op het moment Rusland Oekraïne binnen viel.

  Hoe duidelijk wil je het hebben dat Amerika, samen met zijn ” bondgenoten ” EN NATO alleen kunnen winnen van zwakke landen zoals Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Libië, Syrië.

  Hoe enorm is de afgang van deze warmonger landen die miljoenen burgers hebben gedood in hun bloedige oorlog in naam van de westerse hegemonie !!

  Hoe hebben deze warmonger landen deze landen geplunderd van hun olie, gas, goud en mineralen !

  Rusland heeft altijd open gestaan voor vredesonderhandelingen. Rusland was Oekraïne niet binnengevallen als Minsk 1 en Minsk2 waren uitgevoerd.

  Het is pure oorlogshitserij en pure leugen dat Rusland van plan zou zijn om verder te gaan dan Oekraïne. Sterker nog, Rusland heeft nooit plannen gehad om HEEL Oekraïne in te nemen.

  De westerse warmongers met hun valse beschuldigingen en leugens die pushen met meer en heviger wapens zijn de schuldigen dat deze oorlog nog steeds aan de gang is.

  De afgang van Amerika, England, EU en NATO maakt de situatie alleen maar gevaarlijker. Deze ploeg oorlogsmisdadigers leiden enorm gezichtsverlies en maakt hen gevaarlijk voor het toepassen van een false flag event, iets wat Amerika altijd doet als ze hun zin niet krijgen. Denk aan de slag van Tonkin, Pearl Harbour, 9/11, massavernietigingswapens in Irak, MH17 etc etc.

  Er zijn al geruchten dat Amerika en Oekraïne bezig is of een kerncentrale aan te vallen of een vuile bom af te laten gaan en daar Rusland de schuld van te geven, net als ze dat hebben gedaan met MH17.

 3. In een dictatuur, zoals China of Rusland, wordt geld aan het leger vele malen effectiever besteed dan in een democratie, zelfs een schijndemocratie als de VS.
  In een democatie heb je veel meer overhead, veel meer rechtzaken, die lang duren enz.
  Nu nog wat. Het is wel een typisch getal, 12, van die Amerikaanse hoge ambtenaar.
  12 stammen van Israël, 12 apostels.

  • Wat Michel Snyder en ook anderen reeds lang in alle detail beschrijven is het volgende.
   In corrupte schijndeocratieen (Satanische kleptocratieen) kost een simpel handeltje van een apparaat 150 Euro ipv 15 Euro in Rusland en/of China omdat de Corrupte ZioNAZI Oligarchen daarop 135 Euro willen verdienen te betalen door de belastingbetalers. Dit is over-duidelijke geinstitutionaliseerde vermogenstransfer van werkers naar Oligarchen door banken, Black Rock, Vanguard en dergelijke. Dat ging sinds zeer lang zo en gaat nog met alles zo. Vandaar de mega-Trillioenen-schulden aan deze ZioNAZI Banksters-mafia.
   Zodoende stellen de bedragen van de oorlogsbudgetten in het perverse Westen met vestgemeste generaals en politici niet zo veel voor en duren ontwikkelingen vanwege deze permanente rotzooi en hyperinflatie erg lang. Zeker nu met hun homo-, potten-, pedo- , transgender-, obesitas-, Covid-, dierenneukerij- en fake/false flag klimaat-, oorlogs- en gecreeerde vluchtelingen- agenda’s , waardoor de gezonde natuurlijke noodzakelijke bevolkingsgroei van minimaal 2% nieuwgeborenen en beschikbare vitale arbeidskrachten drastisch afnemen.

   Binnen enkele jaren zal het perverse Westen daardoor nu afgedaan zijn, zeker ook omdat ze zo arrogant en achterlijk zijn geweest om in hun eigen voeten te schieten en de weg naar noodzakelijke grondstoffen en brains/arbeid en van overleg en diplomatie bewust af te snijden. Temeer daar de gekoloniseerde uitgebuite landen wakker geworden zijn en zich bij de BRICS aansluiten en daarmede een einde komt aan eeuwenlange kolonisatie, uitbuiting en diefstal door deze oligarchen.

   Dat wisten/weten deze ZioNAZI Banksters natuurlijk al en deden het desondanks omdat ze het perverse Westen voor 80% willen depopuleren zoals gezegd volgens hun in 2014 in groot detail gepubliceerde VOORSPELLINGEN (FORECASTS) van de CIA/Deagel Pentagon- Contractor volgens Rockefeller’s/Bernhard Lippe’s Bilderberg Agenda 21-30 waarin we nu met hun dodende Covid-epidemieen onomkeerbaar al in zitten. Dit om alsnog een slag te slaan van mega-profits met hun gebruikelijke War-racketeering.

 4. Beste Mensen

  Dus Conclusie
  Hersens bezittende hersen loos gemaakten via Brain drain
  Kopie exemplaren genaamd :
  Jahweh , God , Allah met de aanhang beleiders
  Verlepte 4de 5de hands herdruk kopie van het Origineel met tussendoor Super verdraaiingen Valsheden in geschriften plegende
  Met allerlei soorten en maten van
  Liegen , Bedriegen , Heulen , Moorden enzovoorts als excuus
  Met plaatjes geillustreerd doorgevoerd in de gedachten
  Neuk er maar op los als Varkens Mannen en tot de Varkens Vrouwen Baar er maar op los
  Kanons voer
  Joden Christenen Moslims
  Doe het enige waar U allen tezamen goed in bent
  Moorden
  Immers wie niet luisteren , horen wil moet maar dood
  Niemand wil niemand dienen
  De tijd dat U allen zijt bediend is voorbij
  De maat is vol
  En als een Emmer vol is
  Wat gebeurt er dan ??
  De Waarheid zal wederom ookal voor zeer korte tijd regeren over de heele Wereld
  Alle valsheden in geschriften zullen worden ontmanteld
  Trek Uw leringen uit
  Om door de daarop volgende zure Appel heen te kunnen bijten
  Deze tijdperk heet ook de tijdperk van onheil
  U allen zullen nog heel lang MOETEN lijden
  Te weten : meer dan 420.000+++ jaren
  Kali yuga komt dan pas ten einde
  Shaytanische Satanische tijdperk genoemd

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in