Australiërs die geen COVID-19 vaccin hebben genomen, blijven voor onbepaalde tijd in lockdown, terwijl degenen die wel zijn ingeënt, een deel van hun vrijheid zullen terugkrijgen, zoals premier Gladys Berejiklian tegen ongevaccineerde Australiërs zei: “Jullie waren gewaarschuwd!”, bericht Summit.news.

De aankondiging werd gedaan tijdens dezelfde persconferentie waarin Dr. Kerry Chant onthulde dat het traceren van COVID contacten onderdeel is van de “Nieuwe Wereld Orde”.

Ambtenaren van New South Wales onthulden een plan om de brute lockdown van de regio langzaam te verlaten, en noemden het een “routekaart naar vrijheid”, hoewel mensen die het vaccin niet nemen daar niet onder zullen vallen.

Zodra 70 procent van de Australische volwassenen is gevaccineerd, zullen mensen tot 5 mensen in hun huis mogen ontvangen als ze allemaal volledig zijn gevaccineerd (wow).

Tot 20 mensen zullen buitenshuis mogen samenkomen en binnenlandse reizen zullen worden toegestaan.

Ongevaccineerde mensen blijven echter opgesloten en worden voor eeuwig tweederangsburgers, zoals Berejiklian hen als kleine kinderen de les leesden.

“Leven met COVID betekent dat je een voorzichtige en gefaseerde heropening hebt als je eenmaal die hoge vaccinatiegraad bij de volwassen bevolking hebt bereikt,” zei Berejiklian.

“We hebben uiteraard het nationale plan geraadpleegd, we hebben ook input gehad van onze gezondheidsdeskundigen en belanghebbenden om ervoor te zorgen dat wanneer we beginnen met de heropening bij 70 procent dubbele dosis, dat op een veilige manier gebeurt en alleen voor mensen die gevaccineerd zijn,” voegde ze eraan toe.

  Pfizer interne chatgroep: Productiefouten, kwaliteitsdefecten, vervaldatumfraude

“Dus u bent gewaarschuwd! Als u niet gevaccineerd bent, kom dan naar voren en neem het vaccin anders zul u niet kunnen deelnemen aan de vele vrijheden die mensen hebben bij 70 procent vaccinatie,” zei Berejiklian.

Degenen die volledig zijn gevaccineerd zullen nog steeds mondkapjes moeten dragen en Berejiklian zei dat de uiterst draconische restricties op elk moment opnieuw kunnen worden ingevoerd.

“Mensen met een dubbele dosis van de 70% zullen vrij zijn, maar als er een piek is of onverwachte dingen gebeuren, zal de regering adviseren dat mensen in bepaalde gebieden of steden hun bewegingen moeten beperken in het lokale bestuurlijke gebied in plaats van zich door de hele staat te begeven,” zei ze.

De tweeklassenmaatschappij zal natuurlijk worden afgedwongen via vaccinpassen, die de ongevaccineerden zullen uitsluiten van elk sociaal leven en uiteindelijk van het algemene winkelen, naarmate de communistische Chinese sociale kredietscore zich in de westerse landen verspreidt.

Nu begin je te begrijpen wat Dr. Kerry Chant bedoelde met de term “Nieuwe Wereld Orde” toen ze het zei.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFactcheck – 70% van de Britse Covid-19 sterfgevallen zijn onder de GEVACCINEERDEN; niet de ongevaccineerden zoals beweerd door Boris Johnson, de BBC & Sky News
Volgend artikelAustralische gezondheidschef: COVID-contact tracering maakt deel uit van de “Nieuwe Wereldorde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. de malle molen draait wereldwijd weer op volle toeren …..
  bedankt voor jullie massa aan ( goede ) informatie die nergens in de mainstream media is terug te vinden !

 2. We weten ondertussen al, dat de vrijheid, die word beloofd voor de gifspuit een wassen neus is, en leid tot meer repressie en gedwongen onderdanigheid. Geen verzet tegen deze massamoordenaars is geen vrijheid, punt !

 3. Burgers in Australie zijn ronduit totale gevangenen van de overheid geworden! Flatgebouwen worden in totale lockdowns gezet en bewaakt door politie buiten…..
  Ieder pakketje en post wat wordt bezorgd wordt gecontroleerd..
  Ook de boodschappen op m.n drank.

  “Bewoners mogen een rantsoen krijgen van een van de volgende : zes bieren of voorgemixte dranken, één fles wijn of één fles sterke drank van 375 ml.
  Overtollige alcohol wordt in beslag genomen totdat de lockdown-regels worden opgeheven.”

  https://www.zerohedge.com/covid-19/australia-now-confiscating-booze-delivered-quarantined-apartment-buildings

 4. Het is allemaal hun eigen schuld, moeten ze maar in opstand komen. Hitler heeft hun leven in handengenomen en ze staan het zelf toe. Zoalng ze niet bereid zijn om te vechten voor hun vrijheid moeten ze maar als laffe angsthazen leven. Ik gvd al lang op een walkeabout vertrokken daar

  • Wat een sessie werkelijk rare opmerkingen van u.
   De bevolking daar en ook hier kan:

   Zich niet mobiliseren, want politiestaat.
   Heeft geen grootschalige communicatie middelen.
   Is ongewapend.
   Kan het land niet verlaten.

   Het enige dat zij dus zowat kunnen doen is hopen dat die maatregelen worden opgeheven.

   En het is ook niet zo dat deze bs alleen daar speelt.
   In NZ en heel Azië tref je soortgelijke nazi-regimes aan.
   Dus waar wilde je heen wandelen?
   Huis en haard achterlatende.
   Denk eens na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in