Volgens berichten in de media bombarderen de Russen ziekenhuizen in Oekraïne. Is dit waar?

De Amerikaanse tv-persoonlijkheid en journaliste Mindy Robinson wijst erop dat de media ons voortdurend voorliegen. Zij heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de leugens die verspreid worden over de oorlog in Oekraïne, bericht Uncutnews.ch.

Zij is geschokt dat mensen die zich uiteindelijk realiseerden dat zij voorgelogen waren over Corona, nu weer in de leugens trappen. Eerst zetten ze een vaccinprikje in hun profiel, nu is het een blauwe en gele vlag. Robinson vindt het geen goed idee om een kernoorlog te beginnen, zodat de deep state zijn sporen kan uitwissen.

De Geest van Kiev, grenswachten op Slangeneiland, zoenende mensen die filmfiguren bleken te zijn – er lijkt geen einde te komen aan de leugens. Het is krankzinnig wat de factcheckers schrijven, zei Robinson op de Stew Peters Show.

Zij herinnert ons aan 9/11, Pearl Harbor en Vietnam en vraagt zich af of wij ooit echt in oorlog waren of dat wij in al die oorlogen meegesleurd werden.

“Dit is de eerste keer dat wij er over praten en ik denk dat wij daarom zo zwaar gecensureerd worden. Zij worden betrapt en komen er niet mee weg. En hoezeer we ook onderdrukt worden en gebombardeerd met nep-factcheckers, de informatie komt toch bij het publiek terecht en de mensen beginnen vragen te stellen. Daarmee schieten zij zichzelf in hun eigen voet”.

Robinson wees er ook op dat Russische media geblokkeerd worden.

“Ik vond dat al vreemd. Ik heb de Oekraïense regering, onze eigen regering en onze media betrapt op liegen over Oekraïne, en nu mag ik de oppositie niet onderzoeken?”

  Rusland dreigt VS-satellieten aan te vallen die Oekraïne helpen raketten te lanceren

“Het spijt me, maar we hadden het mis,” benadrukte zij. “En dan ontdek je de biolabs die er niet zouden moeten zijn, en opeens begrijp je waarom de deep state en de media een verenigd front vormen. Ik hoop dat Poetin deze biolabs plat zal gooien. Zij zijn gevaarlijk.”

“Vorige maand begreep niemand waarom wij Oekraïne verdedigden. Nu komen wij erachter dat het een gigantische doofpot is. Dezelfde mensen zijn er weer bij betrokken, waaronder Joe Biden en zijn zoon Hunter. Elke smeerlap in onze regering is erbij betrokken. Zij proberen letterlijk een kernoorlog uit te lokken om te verdoezelen wat zij daar gedaan hebben,” zei Robinson.

“Dit is een van de meest verachtelijke dingen die ik ooit heb meegemaakt. Ik dacht dat Corona slecht was, waar ze ons proberen te doden met een vaccin voor een griepverkoudheid. Dit is Wuhan 2.0,” zei zij.


Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Toespraak van Poetin 24 februari 2022 (Nederlands Transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel769 atleten zijn in het afgelopen jaar ingestort
Volgend artikelOvertollige sterfgevallen rijzen wereldwijd de pan uit sinds 2021 na de invoering van het experimentele Covid-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Wat de NOS, BBC, CNN, Euronieuws negatief over Rusland melden en positief over Oekraine, geloof ik niet.

    Zij liegen standaard; wij hebben geen vrij nieuws meer.

  2. Jullie schaapjes zijn nog steeds niet wakker en ik zeg houden zo blijft de media en Rutte geloven dat zal ook tevens jullie ondergang worden er sterven nu op het moment per dag 45 000 aan de giftspuit over de gehele wereld, dan het voedsel te kort en water dat zij anders laten stromen of vergiftig hebben met kanker wekkende stoffen kin maar naar statestiel die lozen hun gift met het vergift in onze wateren allemaal mogelijk gemaakt met Rutte en al die linkse smeerlappen vergunningen werden als ijsjes verkocht en nu geven zij de schuld aan de boeren en jullie dommen schaapjes jullie geloven dat ook nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in