De afgelopen maanden is er een verontrustende trend naar voren gekomen – mensen vallen dood in een ongekend tempo, en het heeft weinig te maken met Covid-19. In feite valt de piek bijna perfect samen met de uitrol van het experimentele mRNA Covid-vaccin.

In de VS is het aantal sterfgevallen in alle leeftijdsgroepen omhooggeschoten, vooral onder jongeren tussen 25 en 44 jaar. Deze groep heeft een recordstijging van 84% gekend, volgens de laatste gegevens van de CDC, bericht Julian Conradson.

Het zal u niet verbazen dat deze verontrustende trend niet alleen de Verenigde Staten treft.

Landen over de hele wereld, vooral die welke tot het Westen worden gerekend, hebben allemaal te maken met oversterfte, en de meeste daarvan met een verbijsterend aantal.

Canada zag tussen 31 juli en 2 oktober 2021 een sterftepiek van 24% bij de gezondste Canadezen – die van 0-44 jaar.

Er zij op gewezen dat de Canadese premier Justin “Two-Face” Trudeau het vaccin voor werknemers verplicht heeft gesteld in augustus, wat perfect samenvalt met de piek in het buitensporige aantal sterfgevallen.

Kijk maar eens, via Maxim Boivin op Twitter:

Dezelfde trend is in heel Europa te zien, met in de overgrote meerderheid van de landen een explosief stijgend sterftecijfer – minus een paar opmerkelijke uitzonderingen.

Zoals hieronder te zien is, doet een klein aantal landen, zoals IJsland en Zweden – die niet volledig deelnamen aan de civilisatievernietigende lockdowns tijdens de hele pandemie, het nu beduidend beter dan hun Europese soortgenoten.

Wie had zoiets kunnen voorspellen… niet de wetenschap, dat is zeker.

  Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman - "Dit is niet normaal"

Kijk, via Dr. Eli David:

Volgens de laatste gegevens uit de VS werden millenials veruit het hardst getroffen door de golf van oversterfte – waarschijnlijk omdat het nemen van de prik de enige manier voor hen was om aan het werk te blijven.

Het meest verontrustend is dat deze “verontrustende” tendens zich voortzet, zo niet verergert.

Deze pandemie was nooit bedoeld om levens te redden. Integendeel, het zou wel eens het tegenovergestelde kunnen zijn geweest.

Neem het niet van mij aan, maar luister naar Bill Gates (begin bij minuut 4:21):

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat loopt op tot ongeveer negen miljard. Als we echt goed werk doen met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verminderen. Maar daar zien we een toename van ongeveer 1,3.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJournaliste ontmaskert leugens en propaganda over Oekraïne: “Elke smeerlap in onze regering is erbij betrokken”
Volgend artikelRusland roept 130.000+ jonge mannen op om in het leger te gaan, terwijl Poetin een oorlog van langere duur in Oost-Europa plant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Oversterfte in Nederland komt door het niet behandelen van patiënten. Door corona is er een achterstand van 200.000 medische behandelingen. Als je zieke mensen niet behandeld gaan er veel dood.

  • zou een valide argument kunnen zijn, totdat je kijkt naar de reden van oversterfte.

   Hartfalen en bloedklonters bij relatief jong. Een doelgroep welke normaalgesproken (nog) geen aanspraak maakt op medische behandelingen.

   Hoe graag je dit ook wenst, dit kan dus niet de oorzaak zijn. Maar sinds kort is bekend gemaakt dat vervuiling en opwarming DE verklaring moet zijn. De gelovige gelooft weer.

   • Bijna alle cijfers die de medische stand en ziekenhuizen publiceren zijn gemanipuleerd. Voor de corona uitbraak stond op 80 procent van de overlijdensakte natuurlijke dood, dan weet je niet waaraan iemand gestorven is. Dan zijn alle cijfers onjuist. Nu staat op de meeste aktes corona als doodsoorzaak.

  • Je hebt voor een gedeelte gelijk maar bent blijkbaar nog in de ontkenningsfase. Als je hierin blijft kan dat je leven gaan kosten. Doe meer onderzoek en kijk ook eens naar wat video’s op bitchute.com, rumble.com en brandnewtube.com. Ik kan je wel vertellen dat er een hoop onzin op staat en er veel mensen zijn die je voor de gek houden door te doen alsof ze voor ons zijn. Dat is niet erg maar geef beslist GËËN donaties. Ik kan je vertellen dat ik maar 2 mensen ken waarvan ik er één volledig vertrouw (Amerikaan) en één is twijfelachtig. De rest verdient meer onderzoek en/of is “Controlled Opposition” (zoek op wat dit betekent).
   Daarom moeten/kunnen we eigenlijk alleen maar vertrouwen op de wakkere mensen om ons heen.

 2. Die opmerking van Gates kom je overal tegen om te bewijzen dat hij een deel van de wereldbevolking wil uitroeien, maar ik denk dat hij dit niet zo bedoeld heeft, uit de contekst gehaald.
  Begrijp me goed, ik vind Gates een ongelofelijke schurk, psychopaat en nog veel meer en ik vind dat hij zo snel mogelijk onschadelijk moet worden gemaakt maar wat hij hier zegt kan ook anders uitgelegd worden.
  In ontwikkelingslanden met slechte gezondheidszorg is de kindersterfte hoog waardoor ouders veel kinderen op de wereld zetten, kinderen zijn hier tenslotte een soort ouderdomsvoorziening. Door kinderen een betere overlevingskans te geven (door vaccinatie o.a.) zal de behoefte aan grote gezinnen afnemen en mogelijk daarmee de toename van de wereldbevolking afnemen. Dit is wel een proces waar enkele generaties overheen gaan. (Maar misschien zie ik het verkeerd.)
  Nogmaals: niets van wat deze maniak zegt neem ik serieus en zijn bezetenheid om elk mens op deze planeet vol te spuiten met zooi komt niet voort uit liefde voor de mensheid maar hij verdiend er miljarden aan, en wellicht wil hij een groot deel van de (‘nutteloze’) wereldbevolking uitroeien maar dat zal hij natuurlijk niet in het openbaar zeggen.

  • Dit is een normaal verschijnsel van zelfbescherming. Het individu is doorgaans niet in staat toe te geven een verkeerde beslissing te hebben genomen en KAN niet geloven dat de overheid NIET het beste met je voor zou KUNNEN hebben na een leven lang van indoctrinatie.

   Ook hier geldt dat overleven het recht is van de sterkste, in in de huidige Westerse samenleving, het recht van de slimste. Je zult de domme en de zwakke gewoon moeten opgeven, de leeuw zal voor de leeuw moeten opkomen en het schaap als verloren moeten beschouwen.

   De Rusland-Oekraïne doctrine laat zien dat het absorberen van selectieve informatie, dus het innemen van een geprogrammeerde positie, een structureel gegeven is

 3. Niet dat ik voor het vaccin wil prediken (ik ben zelf tegen deze overhaast ontwikkelde gentech rotzooi), maar als de oversterftekaart van dit artikel zou moeten geloven dan kan ik daar enkel de conclusie uit trekken dat het vaccin WERKT. West-Europa is veel zwaarder gevaccineerd dan Oost-Europa en volgens deze kaart is de oversterfte veel hoger in Oost-Europa dan in West-Europa. Mocht deze kaart echt kloppen dan vraag ik me echt af wat de reden ervan is.

  • Idd vreemd. Zelf volg ik geen enkel cijfer want dat zijn nietszeggende gegevens en moeilijk om te zetten in informatie. Daarnaast uiteraard dat alles niet klopt.

   Hoe dan ook, je conclusie klopt niet.
   A het is verd…. geen vaccin.
   B als die gifzooi werkte dan waren wij – de niet geïnjecteerden- doodziek/dood.

   Hier en in de omliggende de dorpen is iedere geïnjecteerde debiel de afgelopen 2 maanden erg ziek geweest en strompelen nog met asgrijze koppen rond te herstellen.

   Doden nog niet opgemerkt, maar ik denk dat ook meespeelt dat de pharmaceutische cross-sell produkten hier veel meer gekocht/vergoed worden dan in het minder geïnjecteerde oosten. Dus langere weg naar de dood met meer gifverkoop. Chemokuren, hartpilletjes, pretnison, antidepressiva enz. enz.

   En wij intacte mensen zijn gezond gebleven.

  • Ja, dat vaccin werkt maar anders als men denkt. Het reduceert namelijk de wereldbevolking in overeenstemming met regel 1 van de “Georgia Guidestones”. Zoek op internet!

 4. In mijn familie zijn 4 mensen overleden vooral Pfizer. Ik heb geen vaccin genomen want ben al heeeel lang wakker sinds 2010 en wist helaas toen al dat zoiets ging komen.

  Corona was slechts een middel om doen te bereiken. In Mei zal Ernst Kuipers een EI wetgeving ondertekenen die ervoor gaat zorgen dat elke burger een Digital COVID certificate nodig heeft en als er een meerderheid wordt behaald qua lidstaten dan zal verplichte vaccinatie worden ingevoerd. Nieuwe variant staat ook al klaar. Je kan straks niets meer, niet reizen, niet vrij zijn, je wordt een slaaf. Je bankgegevens en CO2 zullen allemaal gemonitord worden. Vreselijk !

  Uiteindelijk willen ze iedereen chippen ( middels spuitje ) zodat ze elke burger kunnen tracken en traceren. Zogenaamd vóór de Greater purpose maar hun purpose is dépopulatie en totale controle. Macht

  De man die je moet volgen is de adviseur van Klaus Schwab. Ze hebben alles al bekend gemaakt.

  10 jaar geleden noemde ze mij een conspiracy theorist. Nu heb ik een community met 40.000 volgers en groeiende.

  Ik vertrek in Juni naar Zuid Afrika met kids.

  Het Westen is under attack

 5. In mijn familie zijn 4 mensen overleden vooral Pfizer. Ik heb geen vaccin genomen want ben al heeeel lang wakker sinds 2010 en wist helaas toen al dat zoiets ging komen.

  Corona was slechts een middel om doen te bereiken. In Mei zal Ernst Kuipers een EI wetgeving ondertekenen die ervoor gaat zorgen dat elke burger een Digital COVID certificate nodig heeft en als er een meerderheid wordt behaald qua lidstaten dan zal verplichte vaccinatie worden ingevoerd. Nieuwe variant staat ook al klaar. Je kan straks niets meer, niet reizen, niet vrij zijn, je wordt een slaaf. Je bankgegevens en CO2 zullen allemaal gemonitord worden. Vreselijk !

  Uiteindelijk willen ze iedereen chippen ( middels spuitje ) zodat ze elke burger kunnen tracken en traceren. Zogenaamd vóór de Greater purpose maar hun purpose is dépopulatie en totale controle. Macht

  De man die je moet volgen is de adviseur van Klaus Schwab. Ze hebben alles al bekend gemaakt.

  Er gaan de komende 2 jaar heel veel mensen dood vanwege Aids en andere ziekten door COVID-19 vaccins.

  10 jaar geleden noemde ze mij een conspiracy theorist. Nu heb ik een community met 40.000 volgers en groeiende.

  Ik vertrek in Juni naar Zuid Afrika met kids.

  Het Westen is under attack

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in