Er is een hartverscheurend, tragisch verhaal dat elke paar maanden door de mainstream media wordt gepromoot, en dat is het verhaal van het 20-jarige model Claire Bridges uit Florida die beide benen verloor door wat men ons vertelt dat “COVID-19” was, schrijft Dr. William Makis.

Gepubliceerd op 5 maart 2023, luidt het artikel van CNN: “Ze kreeg drie keer een flatline, verloor beide benen en had een falend hart. Toch vertelde ze de artsen dat ze “de gelukkigste persoon op deze planeet’ is.” (klik hier)

“In januari 2022 was Bridges een 20-jarig model met een eigen appartement en een parttime baan als barkeeper in St. Petersburg, Florida. Ze was veganist en “uitzonderlijk gezond,” volgens haar moeder.”

Toen ze die maand Covid-19 kreeg, verwachtte niemand dat ze in het ziekenhuis zou worden opgenomen. Ze was volledig gevaccineerd en geboosterd.

Maar Bridges was geboren met een veel voorkomende genetische hartafwijking… Of het nu aan haar hart lag of aan een andere onbekende reden, COVID-19 trof Bridges hard.

“Extreme vermoeidheid, koud zweet – elke dag werd het moeilijker om iets te eten of te drinken,” herinnert ze zich. “Op een dag vond mijn moeder me zonder gehoor en bracht me met spoed naar het ziekenhuis. Ik kreeg die nacht drie keer een flatline.”

Bij de diagnose myocarditis, rhabdomyolysis, lichte longontsteking, cyanose en acidose werd Claire aan de dialyse gelegd om haar falende nieren te helpen. De schade aan haar lichaam resulteerde echter in een slechte doorbloeding van haar onderste ledematen, wat leidde tot amputatie. (klik hier)

Voorbij de CNN-propaganda…

Het is belangrijk om door de dikke CNN propaganda en BS heen te prikken.

  Symbolen van Schaamte

We hebben hier een perfect gezonde 20-jarige jonge vrouw die 3 COVID-19 vaccins nam die ze niet nodig had, die waarschijnlijk haar immuunsysteem ernstig beschadigden, myocarditis, bloedklonters en andere interne orgaanschade veroorzaakten, en toen ze ziek werd met griep of een andere ademhalingsziekte, viel haar reeds door vaccins beschadigde lichaam uit elkaar, haar post-vaccin myocarditis bezorgde haar drie hartstilstanden, ze ontwikkelde bloedklonters en haar beproeving resulteerde in amputatie van haar beide benen.

Met andere woorden, dit is een verhaal van COVID-19 vaccinschade, van begin tot eind.

Hoeveel ongevaccineerde 20-jarigen lieten hun benen amputeren nadat ze COVID-19 hadden opgelopen? Als COVID-19 injecties beschermden tegen ziekenhuisopname en 3 injecties Claire niet beschermden, dan zouden er duizenden ongevaccineerde 20-jarigen moeten zijn met amputaties als gevolg van COVID-19, die geen “bescherming” hadden van COVID-19 vaccins.

DIE ZIJN ER NIET. Als die er waren, zouden de media ons dat gretig hebben verteld. COVID-19 doet dit niet bij gezonde 20-jarigen, maar COVID-19 vaccins wel. CNN vertelt ons niet welke 3 COVID-19 injecties zij heeft gehad. AstraZeneca en J&J zijn van de markt gehaald vanwege bloedstolsels. Zowel Pfizer als Moderna hebben duizenden gevallen van bloedstolsels veroorzaakt. Deze gevallen staan in VAERS, Eudravigilance en overal waar je kijkt op sociale media:

Alle COVID-19 vaccins veroorzaken bloedklonters.

Kort na de uitrol van de COVID-19 vaccins werden 1000-en van bloedstolsel gerelateerde verwondingen gemeld in VAERS, Eudravigilance, en UK Yellow Card. Dit was een verslag van bloedstolsel-gerelateerde voorvallen vanaf 14 mei 2021 door Josh Guetzkow:

Ontkenningen door farmaceutische vertegenwoordigers…

Frauduleuze Reuters “Fact Checks”…

Het feit dat Claire Bridges zaak een Reuters “Fact Check” heeft is een grote rode vlag. Ik heb veel ervaring met Reuters, ik heb met verschillende van hun verslaggevers gesproken en zij hebben opzettelijk verschillende volledig frauduleuze “Fact Checks” uitgebracht over mijn werk waarin de gevaren van COVID-19 mRNA-vaccins aan de kaak worden gesteld.

  The KILLING FIELDS: 80% van de Amerikaanse volwassenen heeft de prik genomen, beweert het Witte Huis ... het aftellen naar de ontvolking is begonnen

Mijn mening…

Claire heeft een absolute nachtmerrie meegemaakt. Het is zeer waarschijnlijk dat zij het slachtoffer is van verwondingen door COVID-19 vaccins, en niet van COVID-19. Er zijn duizenden slachtoffers zoals zij. AstraZeneca en J&J werden van de markt gehaald vanwege bloedstolsels, maar Pfizer & Moderna veroorzaken ook bloedstolsels en in zeer vergelijkbare mate.

Tot op de dag van vandaag ontkennen Pfizer en Moderna dat hun COVID-19 mRNA vaccins bloedstolsels veroorzaken, en hun slachtoffers worden genegeerd door artsen.

Elk verhaal in de mainstream media dat bloedproppen wijt aan COVID-19 in plaats van aan COVID-19 vaccins is misbruik maken van slachtoffers van vaccinaties en schaamteloos liegen tegen de rest van ons. Aangezien dit CNN is, is dit helemaal niet verrassend.

Als het gaat om mainstream media en COVID-19 onderwerpen, is de waarheid bijna altijd precies het tegenovergestelde van wat zij melden. Het feit dat ze zoveel aandacht besteden aan het verhaal van Claire, toont aan hoe wanhopig ze proberen onze aandacht af te leiden van de lelijke waarheid.

Bekijk de beelden hierboven nog eens, dit keer in de context van een slachtoffer van een COVID-19 vaccin dat gewond is geraakt. Het voelt heel anders, omdat de farmaceutische bedrijven vanaf het begin wisten dat hun producten deze verwondingen veroorzaakten. Het kon ze gewoon niets schelen, en ook geen enkele arts of politicus die de vaccins promootte.

Dr. William Makis is een Canadese arts met expertise in radiologie, oncologie en immunologie. Governor General’s Medal, University of Toronto Scholar. Auteur van meer dan 100 peer-reviewed medische publicaties.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

  Top 7 ENGSTE COVID-19 na-vaccin "ongewenste bijwerkingen" die steeds vaker voorkomen

Lees meer over:

Vorig artikel“Sporen leiden naar Oekraïne”: Een “Nord Stream show” van de Amerikaanse regering?
Volgend artikelPro-vaccin Italië verandert van toon en legt enorme schade van vaccins bloot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Hugo de serum sjaggeraar wellicht even zijn hoofd amputeren voor gedegen onderzoek. Hij heeft immers wel 8 spuiten gehad,eens kijken of er klonters in zijn grijze massa zitten. Is hij ons wel verschuldigd. Gewoon even kijken wat er in dat frikandellen hoofd zit.

 2. Als er klonten in zitten dan zijn die niet ontstaan door die zoutwater oplossingen. Hij heeft eerder last van zijn genen, gekregen van zijn na z i opa.

 3. Het is Amerikaanse cultuur, hoe zuidelijker je komt. In de VS was Herpes een epidemie, maar net zoals penisnijd door het feminisme is aangepast tot een meer genderneutraal LGBTQ, zo krijgen de (meest blanke) vrouwen, die het hebben en er nooit meer vanaf komen en er ook geen kinderen mee kunnen krijgen, moderne groepstherapie hoe ze er discreet en optimistisch mee om moeten gaan alsof er niets aan de hand is; ze leren het te camoufleren met leuke versierpraatjes en zeggen er niets van als ze seks willen met weer een ander. Zo is in zekere zin ook hun ‘maagdelijkheid’ weer aan de orde. In de toeristenoorden van Mexico op de ruïnes van de Mayacultuur komt het veel voor, ook bij Duitse vrouwen. ’Je kunt daar je gang gaan’ met de inboorlingen, met wel een ander soort risico, bijvoorbeeld van verkrachting door de indianen die minder bekend zijn met de vrouwenemancipatie. De blanken die uit een koudere en puriteinsere cultuur komen hebben zo een alternatief van tolerantie mee naar huis genomen waarmee ze zich effectief al bijna hebben uitgeroeid.

 4. Ze was veganist en “uitzonderlijk gezond,” volgens haar moeder.
  Maar Bridges was geboren met een veel voorkomende genetische hartafwijking
  ?????

 5. kranten en bladen lees ik niet meer zelf onderzoek is beter zelfs het weer bericht niet als het kouder word hoor je niets maar een halve graad warmer en we hebbe een hittegolf

 6. Ik heb nog nooit gehoord dat een virus kan veroorzaken dat je ledematen geamputeerd moeten worden. Nooit gehoord van dat polio, pest, hpv, hiv, tubercolose, ebola, influenza, pneumokokken, rhino, h1n1,h2e5, j5w9,q89c1 etc zoiets kan veroorzaken maar nu is er dus een luchtwegvirus dat kan veroorzaken dat je ledenmaten eraf moeten, Covid-19 genaamd. Erg knap virus design dus bedoeld voor de luchtwegen maar met effect op je benen ofzo. Oh en die nieuwe virus heet zeker Covid-24 want die komt in eind 2024 uit, bij die heb je waarschijnlijk huidtransplantatie en plastische chirurgie nodig omdat je huid en vooral je gezicht eraf smelt, misschien moet je dan wel een Face-Off begaan, maar het blijft wel een luchtweg-virus voor de luchtwegen bedoeld, met speciale eigenschappen die niet bekend zijn gemaakt. Dat heb ik van Antony Fauci gehoord.

 7. Ik heb gehoord dat er een grote terugroep aktie komt voor de gevaccineerde, en ze moeten wel,want zijn immers gepatenteerd en mens af. Lopende GMO verspreiders..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in