Fragmenten uit een Italiaans televisieprogramma over de toename van het aantal gevallen van gordelroos (herpes zoster) en fulminante leukemie (plotseling optredend) als gevolg van het vaccin.

De volgende video is van het Italiaanse televisieprogramma CortoTG over de rampzalige gevolgen van het Covid-vaccin. Het programma belicht de toename van het aantal gevallen van gordelroos (herpes zoster) en fulminante leukemie als gevolg van het vaccin.

De rode draad die de twee soorten ziekten verbindt, is de verstoring van het immuunsysteem van het lichaam. De vaccins lijken de immuunfuncties van mensen te “herprogrammeren”, waardoor het risico op infecties, kanker, tumoren en verschillende auto-immuunziekten toeneemt.

Via Amy Mek.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Engeland: Oversterfte treft vooral jongeren
Vorig artikelJonge mensen met bloedstolsels en amputaties na COVID-19 vaccinatie worden voorgelogen, en de media gebruikt hen om tegen ons te liegen
Volgend artikelHongarije bereidt vervolging voor van “levenslange nazi” George Soros voor Holocaust-gruweldaden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Is dit op de mainstream kanalen te zien , of alleen maar op een kleine lokale zender ?

    Er is wel een verschuiving naar rechts geweest in italie , maar zullen de grote machten ook toelaten dat dit geopenbaard wordt , we komen er steeds meer achter of je nu links of rechts kiest het is allemaal 1 pot nat

    Net als hier FVD , PVV OF DE BBB

    • Alle 194 deelnemende landen hebben een contract ondertekend waarin staat dat ze zwijgplicht hebben en dat contract verbindt ze aan afname van die gifcocktails.

  2. Too little too late. Je immuunsysteem naar de gallemiezen gespoten. Je zal het er mee moeten doen. Er is geen weg terug.

  3. Dit is al in juni 2020 aangekondigd door Dr Dolores Cahill en Dr Carry Madej. En nu ‘plots’ ontdekken ze dat ! Dit had allemaal vermeden kunnen worden.

    • Als je dan de lage gepakt hebt dan naar boven toe werken, de lagere zullen wel gaan praten als ze onder de bus gesmeten zijn.

  4. Het is wel sterkspul dus blijft jullie prikken wij hebben een tekort aan woningen en hoe eerder de schaapjes de planeet verlaten hoe beter voor de woning zoekkende en voor al het tuig dan ons land en Europa zal bennen stromen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in