De Britten voorspellen een “superverkoudheid”. In Duitsland voorspelt men een bijzonder zware “griepgolf”. En andere deskundigen vrezen in de komende winter een door vaccinatie teweeggebrachte immuundeficiëntie, of een vertraagde contra-indicatie als gevolg van confrontatie met virussen. Dit zou resulteren in in een infectieversterkende antilichaamreactie. De zogenaamde Antibody Dependent Enhancement (ADE), schrijft Orbisnjus.com.

Ondertussen is de teneur van de media dat de buitenproportionele lockdown-aria’s en de hoogstwaarschijnlijk onomkeerbare geïnstitutionaliseerde smetvrees-manie het immuunsysteem kapot hebben geschoten. De voorspelde verhoogde vatbaarheid voor verkoudheid en griep van dit jaar is naar schatting hieraan toe te schrijven, zeggen zij. Dit kan wel eens waar zijn. Maar het oprecht volgen van de mantra van de wetenschap bespaart niet het overwegen van de COVID-19 vaccinatiecampagne als een mogelijke factor.

Verscheidene deskundigen hebben er met klem op gewezen dat het zeer contraproductief is om midden in een “epidemische situatie” tot massale vaccinatie over te gaan. Onder hen is Luc Montagnier, Frans viroloog en Nobelprijswinnaar, onder wiens leiding het HI-virus in 1983 voor het eerst zou zijn geïsoleerd. Montagnier is ervan overtuigd dat de COVID-19 vaccinatie agressievere en dodelijker Covid-varianten heeft voortgebracht. Dit gaat gepaard met een infectieverhogend effect.

“Het zijn de door het virus geproduceerde antilichamen die een infectie kunnen verergeren. Dit heet Antilichaam Afhankelijke Versterking. Dit betekent dat antilichamen een bepaalde infectie bevorderen. De antilichamen hechten zich aan het virus. Vanaf dat moment hebben ze de receptoren. De antilichamen die we hebben in de macrofagen, etc., drijven het virus aan. En niet onbedoeld, maar bewust. Omdat ze verbonden zijn met de antilichamen. Het is duidelijk dat de nieuwe varianten worden geproduceerd door antilichaam-gemedieerde selectie en het gevolg zijn van vaccinatie,” zei de viroloog.

  Overal waar je kijkt, falen C-19 "vaccins"

Montagnier concludeerde: “In elk land volgt de sterftecurve de inentingscurve.”

Deze waarneming is nu bevestigd door niemand minder dan de Johns Hopkins University, zoals te zien is in de analytische video hieronder.

Dr. Nathan Thompson, arts in de Amerikaanse staat Illinois, heeft aan de hand van een aantal bloedonderzoeken bij een patiënt aangetoond dat de volledige COVID-19 vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem bijna volledig vernietigt.

Er zij op gewezen dat dit slechts het bloedonderzoek van één persoon is. Niettemin zijn de resultaten die vóór de inenting en na de eerste en tweede dosis zijn verkregen, uiterst zorgwekkend. Aangezien, volgens Thompson, de getroffen patiënt nu lijdt aan auto-immuniteit. Samenvattend welke ernstige schade de COVID-19 vaccinatie zou hebben aangericht, zei Thompson:

“Zijn adaptief immuunsysteem, CD4 en CD8, natural killer cellen, zijn b-lymfocyten. Al deze dingen zijn binnen een maand vernietigd.”

Verder drong de arts er bij zijn collega’s op aan hetzelfde te doen, om onmiddellijk bloedtesten uit te voeren op COVID-19 gevaccineerden.

“Ik wil geen valse schijn ophouden. Ik hoop dat ik het mis heb, vooral omdat het maar één persoon is. Maar we hebben te maken met 150, 170, 180 miljoen mensen,” zei Dr. Thompson.

In elk van de onderstaande video-artikelen van de Amerikaanse journalist Greg Reese, wordt regelmatig er op gewezen dat het COVID-19 vaccin naar verluidt duizenden malen dodelijker is dan “COVID-19” zelf.

Tegen deze achtergrond zouden de proclamaties van de “superverkoudheid” en “verwoestende griepgolf” kunnen worden gezien als preventieve schadebeperking. Het ziet ernaar uit dat de vermoedelijk op handen zijnde toestroom van gevaccineerde mensen naar ziekenhuizen op alles behalve het COVID-19 vaccin zal worden afgewenteld.

  Vaccinzeloot krijgt pericarditis na COVID-19 booster

En ook het aantal “vaccinatie-doorbraken” moet statistisch worden ingeperkt. Als te veel mensen die tegen Corona zijn ingeënt, ziek worden van de ziekte waartegen zij geacht werden te zijn beschermd, spreekt dat niet bepaald voor de doeltreffendheid van de experimentele preparaten die voorwaardelijk of “uit noodzaak” zijn goedgekeurd.

En zoals bekend kan de PCR-testmethode, die niet geschikt is voor het opsporen van infectieziekten, zowel als golf voor een pandemie als golfbreker fungeren. Het hangt alleen af van de ijking. Sleutelwoord cyclus drempel (Ct). Maar om het zekere voor het onzekere te nemen, is het beter gevaccineerden van de tests uit te sluiten. Zoals nu in de VS en Duitsland het geval is.

Gezien deze situatie is men geneigd te vermoeden dat mogelijke late effecten en bijwerkingen op lange termijn van COVID-19 vaccins moeten worden verdoezeld door andere seizoensgebonden ziekteverwekkers de schuld te geven.

Niettemin zijn de speculaties die thans in de mainstream media circuleren, nogal onthullend als het gaat om late bekentenissen. Toen verschillende immunologen, artsen en epidemiologen aan het begin van de WHO-pandemie waarschuwden dat de geïndoctrineerde hygiëne-manie en de lockdowns waarschijnlijk zouden resulteren in een flagrante verzwakking van het immuunsysteem, werden de vermaners opgewacht met leedvermaak en laster.

En nog niet zo lang geleden werd nog rondgebazuind dat het dragen van maskers, het wassen van de handen en geïsoleerde lockdowns de griep zo goed als hadden uitgeroeid. Om vervolgens in de aanloop naar de winter 180 graden te draaien en te zeggen dat juist deze maatregelen nu griepveroorzakers zijn.

  Oostenrijkse Minister van Volksgezondheid bevestigt - Artsen verantwoordelijk voor massale Covid "vaccin" sterfgevallen en gezondheidsschade

Voor ons klinkt dit als een mislukking van het Corona-beleid. Een speciaal gecreëerde verhoogde sociale gevoeligheid voor alle ziekteverwekkers die in het koude seizoen opduiken. Staande ovatie!

Maar op de een of andere manier moet men de door vaccinatie veroorzaakte immunosuppressie transformeren. Wat is er toepasselijker dan het vals beschuldigen van de lotgenoten, die qua symptomen vrijwel niet te onderscheiden zijn van “Sars-Cov-2”?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID mandaten
Volgend artikelNiets bijzonders: Slechts 2.323.143 bijwerkingen en 14.104 sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Covid is verzonnen middels door corrupte, machtsgeile, geldbeluste “wetenschappers” gemaakte computermodellen en aannames. Er is 0,0 bewijs voor het bestaan van dit “virus”. Het bestaat gewoonweg niet. Dus ziek worden door covid en overlijden geeft een risico van 0,niks%. Er is geen virus. Er was geen virus. Er komt geen virus. Punt.

 1. Tja de keiharde bewijzen van m.n gevaccineerden gaan nu massaal in het griepseizoen komen, waar eerlijke wetenschappers allang voor hebben gewaarschuwd.
  De waarheid verhullen over de vernietigende gifprikken zal alsmaar moeilijker worden….

 2. Ben toch benieuwd wat voor een draai ze daaraan denken te geven. Ze zijn nu volledig getraind in liegen en bedriegen.
  Een in het nauw gedreven dier kan rare dingen doen. Dat zou wel eens van toepassing kunnen worden op de organisatoren van de genmodificatie.

 3. Het percentage van opgenomen in de ziekenhuizen gaat evenredig omhoog met het aantal gevaccineerde, iedereen kan dan al eigenlijk beredeneren dat dan het vaccin de hoofdrol in speelt. Of zijn de meeste volwassenen zo dom en naïef of corrupt dat ze de waarheid niet willen horen of zien.

 4. Gauw nog een heks op de brandstapel voor we massaal uit de psychose komen en beseffen hoe bijzonder achterlijk heksenverbrandingen zijn!

 5. De draai is waarschijnlijk Marburg virus waar inmiddels een vaccin voor wordt gefabriceerd om het nog even erger te maken dan het is. Wederom angst zaaien om mensen te laten geloven dat alleen een prik je kan helpen en mooie verklaring waarom de vorige prik niet (meer) werkt. Worden weer bijzondere maanden. Verheug mij niet.

 6. ‘Superverkoudheid’, ‘zware griep’, ‘ADE’ OF ‘auto-immuniteit’ –
  Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?”

  Hun leven …

  “Once you understand that your time here is limited, you will live sensibly.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in