Biden’s klimaattsaar John Kerry heeft geëist dat Amerikaanse belastingbetalers de rekening betalen voor “klimaat herstelbetalingen” die betaald moeten worden aan globalistische organisaties, waaronder het World Economic Forum, voordat het geld wordt verdeeld onder ontwikkelingslanden in het “mondiale zuiden”.

Kerry wil dat miljarden aan Westers belastinggeld in het globalistische plan worden gepompt om zogenaamd “de planeet te redden” van de “opwarming van de aarde” en de armere landen te compenseren voor hun “verliezen,” schrijft Baxter Dmitry.

“Hoe kun je iemand recht in de ogen kijken en niet accepteren dat er schade is, dat er verliezen zijn?” vertelde Kerry aan The Guardian.

Globalistische elites en bureaucraten van de groene agenda uit ontwikkelingslanden hebben opgeroepen tot een zogenaamd “klimaatverlies- en schadefonds” dat betaald moet worden door ontwikkelde landen, waaronder de VS.

Volgens het plan zullen belastingbetalers uit Westerse landen die van oudsher veel broeikasgassen uitstoten, zoals de Verenigde Staten, enorme sommen geld doorsluizen via globalistische organisaties om ontwikkelingslanden en arme landen te compenseren voor de beweerde gevolgen van “klimaatverandering”, aldus Axios.

Verschillende vooraanstaande energie-experts hebben echter erkend dat het geld weinig meer zal doen dan de zakken van de ongekozen mondiale elite vullen en het narratief over de groene agenda van de globalisten financieren.

Tijdens de laatste klimaatconferentie van de Verenigde Naties (VN) in 2022 gaven afgevaardigden gehoor aan de oproepen van milieuactivisten en kwamen ze in principe overeen om een “klimaatverlies- en schadefonds” op te richten.

Er is echter weinig vooruitgang geboekt bij het realiseren van die belofte nu de conferentie van dit jaar, bekend als COP28, dichterbij komt op de kalender.

  Radicale droogte veroorzaakt door militaire weerwapens

Deskundigen zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat er tijdens COP28 een definitieve overeenkomst over het programma wordt bereikt.

Ondanks de overeenkomst om uiteindelijk een fonds op te richten, is er volgens Axios momenteel een impasse over de vorm die het moet aannemen.

Met name China, dat technisch gezien een “ontwikkelingsland” is in de ogen van de Verenigde Naties, hoeft volgens China Dialogue mogelijk niet aan het fonds bij te dragen.

De vrijbrief voor de Chinese Communistische Partij komt ondanks China’s rol als ’s werelds op één na grootste economie en grootste uitstoter van broeikasgassen in 2022.

In feite produceert China meer vervuilende uitstoot dan de rest van de top vijf vervuilers samen.

“Ik moet het ze nageven: ze blijven nieuwe en slimme manieren bedenken om rijkdom te herverdelen,” vertelde Tom Pyle, voorzitter van de American Energy Alliance, aan de Daily Caller.

Pyle zei dat de oproep aan de VS om substantieel bij te dragen aan het fonds een idee is dat “frivool en fantastisch” is.

Ondertussen heeft Biden’s “speciale presidentiële gezant voor het klimaat” John Kerry het idee verworpen dat zo’n fonds zou neerkomen op een vorm van klimaatherstel.

Volgens Climate Change News heeft Kerry aangegeven dat de oprichting van een “fonds voor klimaatverliezen en -schade” voor hem een prioriteit is voor COP28.

Larry Behrens, communicatiedirecteur van Power the Future, een groep die zich inzet voor energiebeleid, vertelde de Daily Caller dat deze “klimaatreparaties” niets meer zijn dan een “wereldwijde afpersing.”

“Het is geen verrassing om klimaatfanatici te zien vechten om wie het chequeboekje in handen heeft, want het verduisteren van belastinggeld is het zand waarop de groene agenda gedijt,” zei Behrens.

  Heeft COVID Paniek een massapsychose veroorzaakt?

“Linkse politici zoals Joe Biden en John Kerry hebben de geldkluis opengegooid voor hun klimaatmislukkingen hier in eigen land, en ze zouden niet geschokt moeten zijn dat de rest van de wereld ook een deel wil,” vervolgde hij.

“Deze klimaatreparaties zijn niets meer dan een wereldwijde afpersing georkestreerd door diegenen die leven met de misvatting dat geld het weer verandert.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMatthew Perry zwoer pedofielenbende in Hollywood te ontmaskeren voordat hij dood werd aangetroffen
Volgend artikelStart nog een oorlog, stuur miljoenen vluchtelingen naar het Westen – Tucker Carlson
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Laten ze eerst maar eens de schulden van derde wereld landen kwijtschelden, gaan ze niet doen. Dit is weer de zoveelste communistische aanval op het westen, ze zijn uit op je geld.

 2. Corruptie en bureaucratie gaan hand in hand … Zolang het systeem niet structureel gewijzigd wordt waarbij corruptie zwaar bestraft wordt en een nieuw gedecentraliseerd monetair systeem zonder centrale banken opgetuigd wordt verandert er niets aan de diepe corruptie.

 3. Het probleem met politici is dat ze niet alleen de boel bij elkaar liegen, maar ook zoveel ‘willen’. Dat is NIET wat ik wil. Een Skull and Bones adept moet niks willen.

 4. Hey John Kerry en zijn kliekie zijn ’touched’ by ET’s zoals hij zelf zegt. Ik ben van mening als deze groot vervuiler en beroepsleugenaar euthanasie pleegt met ze hele cult de wereld beter af is.

 5. Ben geneigd to crowdfunding, om met de opbrengst een premie op die rotkop te zetten.

  Dat zou nog véél kunnen opleveren…..en een stuk stront minder .

 6. Weer een klimaattop waar de ‘redders der mensheid’ met hun privé jets bemand met ongevaccineerd personeel naar toe gaan vliegen , om daar vervolgens met op verzoek niet elektrische luxe auto’s zich rond gaan laten rijden naar hotel , conferentiezalen en restaurants waar ze ingevlogen Kobe steaks eten om ons te vertellen , wat zeg ik te eisen , dat wij onze consumptie moeten verminderen , insecten mogen eten en in 15 minuten zones moeten blijven en vooral hen geld , steeds meer geld , geven. Dan komt het allemaal goed , dat dat goed komen alleen hun zelf betreft vergeten ze erbij te vertellen.

  • Je hebt helemaal gelijk zo is het en niet anders de mensen hier in Switzerland betalen elk jaar hun feestjes 39.000.000 per jaar .
   Daar houden ze een paar voordrachten en een paar gesprekken achter gesloten deuren en dan komen de Helikopters met vrouwen en sakken voller Coks om dan hun feestjes te vieren. ( Dat heb ik van een bewaker die daar elk jaar dient !
   En nu nog meer omdat ze nog een klein leger bestellt hebben om deze privé club te verdedigen wat dus nog een paar grote scheppen geld kost !!!
   Dat is een privé Club die moeten wij helemaal geen enkele cent betalen !!!
   DIE HEBBEN ONS HELEMAAL NIETS TE ZEGGEN HELEMAAL NUL .Denk daar aub aan .
   Betaal ze Nooit eene CENT nooit en te nimmer !!!
   IK WENS ALLE MENSEN EEN MOOIE TOEKOMST IN VRIJHEID EN LIEFDE ♥️

 7. De Amerikaanse klimaatgezant & skull and bones-man (brotherhood of death, anno 1832) John Kerry (1944) lacht zich tijdens de vluchten met uitsluitend privéjets (o.a. van zijn meisje Teresa Heinz) de ballen uit z’n broek over de door het WEF ingefluisterde maatregelen om het klimaat te redden.
  Volgens mij kan hij het uitstekend vinden met ‘onze’ ongekozen klimaatgezant Jaime de Bourbon de Parme (1972). WA van Amsbergs neef De Parme is een young global leader, lid van de soevereine militaire orde van malta (smom) & in de periode 2014 – 2018 ambassadeur bij het vaticaan.

 8. Verschillende vooraanstaande energie-experts hebben echter erkend dat het geld weinig meer zal doen dan de zakken van de ongekozen mondiale elite vullen en het narratief over de groene agenda van de globalisten financieren.

  Tja, en je dan afvragen waarom Poetin zoveel steun in de wereld heeft.

  https://www.frontnieuws.com/poetin-maakt-duidelijk-dat-globalistische-terrorist-klaus-schwab-zijn-dagen-geteld-zijn/

  Vraag u zelf af : waar zitten de hypocrieten ?
  Aan de ene kant de planeet willen redden en aan de andere kant oorlogen voeren die tot een nucleaire catastrofe kunnen leiden.

 9. Dat ze beginnen met al zijn eigendommen en baktegoeden aanslaan eve,als die van die drielettergroeperingen wef,who etc.. Denk dat daar 90 % van alles wat op aarde van waarde is uit hun zakken zal komen en daarna een stuk touw en afgelopen met ik eis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in