Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), is een globalistische terrorist die de mensheid gegijzeld houdt, kan men uit de woorden van de Russische president Vladimir Poetin opmaken, die de elite waarschuwde dat hun Nieuwe Wereldorde mislukt is en dat hun dagen geteld zijn.

De Russische president Vladimir Poetin hield op 5 oktober een toespraak tijdens de plenaire zitting van de 20e bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club in Sochi en benadrukte de tektonische en onomkeerbare verschuivingen die plaatsvinden in de wereldorde, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Poetin zijn globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, “legitieme militaire doelwitten” omdat ze actief hebben geprobeerd om illegaal de macht te grijpen via een globalistische staatsgreep.

Zestien jaar geleden, op de Veiligheidsconferentie van München in 2007, vertelde Poetin de Westerse leiders dat het natuurlijke type internationaal systeem multipolariteit is, waarmee hij duidelijk liet zien dat Rusland zich zou verzetten tegen de creatie van een Nieuwe Wereldorde gebaseerd op de internationale liberale op regels gebaseerde orde die agressief gepusht wordt door de globalistische elite en hun liberale politici in de Westerse democratieën.

Het moment van de waarheid is aangebroken, volgens Poetin, en de plannen van de mondiale elite voor een Nieuwe Wereldorde nemen voor onze ogen af, terwijl een nieuwe multipolaire wereld, waarin traditionele culturen hun erfgoed binnen hun eigen grenzen behouden, als een feniks herrijst.

Poetin schetst zes beschavingsprincipes voor de wereld na de NWO

Tijdens zijn Valdai-toespraak schetste Poetin zes principes waar Rusland zich aan wil houden en bood hij andere naties aan zich hierbij aan te sluiten. Via Sputnik:

  Het Wereld Economisch Forum spreekt over "Gedachtecontrole met behulp van geluidsgolven"

“Ten eerste willen we leven in een open, onderling verbonden wereld, waarin niemand ooit zal proberen kunstmatige barrières op te werpen voor de communicatie van mensen, hun creatieve realisatie en welvaart. Er moet een omgeving zonder barrières zijn,” zei Poetin.

Het tweede principe is de diversiteit van de wereld, die niet alleen behouden moet blijven, maar ook de basis moet vormen voor universele ontwikkeling.

Het derde principe is volgens het Russische staatshoofd maximale representativiteit: “Niemand heeft het recht of kan de wereld voor anderen of namens anderen regeren. De wereld van de toekomst is een wereld van collectieve beslissingen,” benadrukte de president.

Op de vierde plaats staat universele veiligheid en duurzame vrede die in gelijke mate rekening houdt met de belangen van grote en kleine landen. Om dit te bereiken is het volgens Poetin belangrijk om de internationale betrekkingen te bevrijden van de blokmentaliteit en de donkere erfenis van het koloniale tijdperk en de Koude Oorlog.

Het vijfde principe is rechtvaardigheid voor iedereen: “Het tijdperk van uitbuiting van wie dan ook – ik heb dit al twee keer gezegd – behoort tot het verleden. Landen en volkeren zijn zich duidelijk bewust van hun belangen en mogelijkheden en zijn bereid om op zichzelf te vertrouwen, en dit vermenigvuldigt hun kracht. Iedereen moet toegang krijgen tot de voordelen van moderne ontwikkeling,” benadrukte Poetin.

Het zesde principe is gelijkheid: niemand mag gedwongen worden om degenen die rijker of machtiger zijn te gehoorzamen ten koste van hun eigen ontwikkeling en nationale belangen, aldus de Russische president.

  #BringItBack: De campagne om de Guillotine te herstellen

“Het ‘beschavingsmodel’ waar Poetins toespraak naar verwees, lijkt verankerd te zijn in ‘principes’ – zoals niet-koloniale relaties; niet-patroniserende houdingen; respect voor diversiteit geworteld in de diverse tradities – die een enorme inspanning zullen vergen om nieuwe gedeelde internationale normen te genereren,” aldus Paolo Raffone, een strategisch analist en directeur van de CIPI Foundation in Brussel.

“De Westerse ‘op regels gebaseerde liberale internationale orde’ is unilateraal en kon in een bepaalde periode in de geschiedenis worden opgelegd door gebruik te maken van de macht en het overwicht van een kleine groep koloniale machten die na de crisis van het liberale model en de burgeroorlog (1914-1945) is geërfd door een verafgelegen maar supermachtig land (de VS).

“In een notendop kan ik zeggen dat de benadering van het ‘beschavingsmodel’ waarschijnlijk gericht is op het structureren van een gedeelde ‘software’ voor de wereld, terwijl de ‘liberale op regels gebaseerde orde’ gericht is geweest op het bouwen van een opgelegde ‘hardware’ die verdedigd wordt door ‘regels’ die de financiële en militaire hegemonie dienen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Is er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom vrouwen langer leven dan mannen
Volgend artikelKlaus Schwab kondigt het einde van privé autobezit tegen 2030 aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

82 REACTIES

 1. ‘Volgens Poetin zijn globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, “legitieme militaire doelwitten” omdat ze actief hebben geprobeerd om illegaal de macht te grijpen via een globalistische staatsgreep.’

  Wat heerlijk om eindelijk te lezen dat de globalisten “legitieme militaire doelwitten” zijn. Ik bid dat we binnenkort gaan meemaken dat de miljardairs die de mensheid terroriseren binnenkort één voor één worden opgeruimd. Liefst met beeld en geluid zodat de hele planeet kan zien dat we worden verlost van de kanker die de mensheid en al het leven op aarde dreigen te doden.

  • @LGSTO

   Als het waar is en elke Russische ambassadeur deze geloofsbrieven overhandigt aan de regeringsleiders dan slapen deze een stuk minder goed, op zich is dit al een goed teken.

   • Als dat zou gebeuren, dan hoop ik dat die brieven worden ‘gelekt’ naar de msm en alt-media. Ik hoop dat wij mogen meegenieten van de spanning en paniek op de hoofdverantwoordelijken die dan als criminele privé personen ipv staatshoofden en ministers worden gezien. Want de westerse overheden zijn geen overheden, maar clubjes privé personen die hele landen hebben overgenomen middels staatsgrepen. Heel de NLse en Europese bevolking moeten gaan begrijpen dat we door een satanische maffia worden gegijzeld, dus dit zal een opbouw nodig hebben om het narratief te kantelen. Ik hoop dat dit een eerste schot voor de boeg is en dat Poetin samen met de BRICS de duimschroeven bij deze globalistische criminelen gaat aandraaien. Ik kan niet wachten tot die duivels in hun houding en gedrag laten zien dat bang worden. Ze zullen elkaar allemaal gaan verraden als de dominostenen beginnen te vallen. Op hoop van zege en op deze hoopvolle noot alvast een prettig weekend Adriaan.

   • De here is over ons heen gedaald en zijn naam is Gert Jan Seegers CU moordenaar hij heeft Rutten en zijn smeerlappen ons lot bezegeld en dat zal voor heel vele de dood gaan betekenen onze dagen zijn geteld , en ik waarschuw een ieder wederom net zo als bij de corona gift spuit heb ik jullie ook gewaarschuwd en dat zelfde gaat nu met de griepspuit verder en zal jullie allemaal vergiftigen en jullie zullen als schaapje omvallen.

  • Goed gezegd 👍
   Ik denk dat wij aan Poetin een gezonde normale man hebben waar wij kunnen op rekenenkwestie gezond verstand te gebruiken en helemaal geen communist meer is.
   Poetin is een goed strateeg en grootmoeder christelijk orthodox grootgebracht en op dit ogenblik 274 kerken bouwen en geloofd wel degelijk in God.

   De Rus is militair oppermachtig en heeft wapen dat nog VS de EU hebben en zal de EU Brussel Straatsburg laten inploderen als ook Pentagon witte-huis.

   Rus is vreedzaam maar van Oekraïne dat sederd de 13 de eeuw deel uitmaakt zullen Russen dit niet afgeven.

   De oorlog is nu al verloren, Oekraïners geven liever over om te logen blijven leven.
   Koning ha ha Charles stuurd Engelsen naar okraienie en zijn eigen volk vermoorden.
   De koning moordenaar, jongen vragen niet om tr sterven wat zijt ge dan voor koning?

   Zal zien dat uiteindelijk de VS Rusland gaat aanvallen envdaar wacht de Rus geduldig op en het in ongenade gevallen EU en VS inploderen.
   Zijn wapen van de Rus is onverbiddelijk sterk en goed, nog VS en EU zullen ooit nog bestaan en allemaal Terug Soevereine staten zijn.’n
   Dit is onze vrije Meningsuiting.

  • Moet zeggen…lk heb lang op dit bericht gewacht.
   Er heerst echter nog een groot gevaar.Hoe gevaarlijk zullen ditkeer de sprongen van de kat in nood zijn? Een of andere gek,die onverhoopt op “de rode knop”drukt.Of die knop bestaat,vermag ik niet te zeggen,maar de bom in ieder geval WEL.
   Hoe dan ook,…een hartverwarmend bericht!

  • Tja en wat zegt de MSM dan weer: zie je wie hier de agressor is? Onderscheid maken is heel lastig voor de MSM, dat is toch een eenheidsworst…

  • Idd opruimen en liefst zo snel en effectief mogelijk. Al 3 jaar is dit mijn stille wens. Ik verbaas me dat dit nog niet eerder gebeurt. Er is al zoveel schade aangericht. Het best is allemaal tegelijk anders kruipen ze in hun beschermde holen. Bijeenkomsten van dat schuimvolk is het beste moment. Het is toch vreemd dat goedwillenden die het grote geweld tegenwerken om zeep worden geholpen of uit de macht worden gemanipuleerd en de agressors het overleven. Het wordt tijd voor een ommekeer.

 2. “Poetin maakt duidelijk dat globalistische terrorist Klaus Schwab zijn dagen geteld zijn”

  Hoop dat alle Europeanen het gaan beleven, kan ook desinformatie zijn om “ons” op het verkeerde been te doen zetten, ben optimistisch genoeg om dit beleid van Poetin te omarmen.

  • poetin was lid van het wef, hij zal meer weten maar wachten met naar buiten brengen tot het juiste moment of de juiste manier om de massa te bereiken. die info lijkt mij een belangrijke stap voor er stappen gezet gaan worden. denk ik.
   om zonder verdere uitleg naar de massa het wef aanpakken zal resulteren in een extreme reactie. wereldwijde vernietiging of zo.
   hoe dan ook lijkt deze kwestie naar een eindstrijd gaan. we gaan het zien.
   wanneer komt die club weer samen in davos, dat is nu misschien meer een dingetje dan ooit.

   • @ralf…

    Er moet idd een narratief zijn waardoor de westerse bevolking inziet dat het WEF en het westen een groep criminele duivels is. Ik vermoed dat dit narratief vanaf nu steeds groter zal worden. Komend jaar zullen de kleppen bij de slapers van de ogen gaan als ze doorkrijgen dat verkiezingen een leugenshow zijn en dat de kartels in Europese regeringen een dictatuur proberen te creëren. Mensen in het westen moeten het woord democratie vervangen voor Kakistocratie.

    • zoals mijn “zeer goed geïnformeerde” kennis, die 4 uur per dag verschillende nieuwsprogramma’s kijkt al zei:
     wat is wef

     er is nog een lange weg te gaan

     • Venezuela beleefde in 2018 1 miljoen procent inflatie in 1 jaar. Daar had je een kruiwagen met geld nodig om een kip te kopen. Die lange weg kan heel snel, heel kort worden. In de Weimar republiek betaalde je 1 miljard mark voor een brood.

      Die “zeer goed geïnformeerd” kennis, is zeer hard geprogrammeerd. Maar de werkelijkheid zal als een baksteen door zn woonkamerraam binnenkomen. Voor die kennis lijkt het nog een hele lange weg, maar de baksteen is al onderweg, het is een kwestie van tijd voor hij het raam raakt. En 10jr lijkt een lange weg, maar het staat gelijk aan 10 seconden op de schaal waarin dit allemaal gebeurt.

      Laten we zorgen dat we verenigen zodra die baksteen de realiteit van de gemiddelde woonkamer binnen komt vliegen en besluiten dat we ons niet tot ‘you will own nothing’ cbdc slaven willen laten maken.

    • de vadsige europeaan is gehersenspoeld en in’t slaap gewiegd door de media…zolang de domme burger zijn soap en balleke trap maar kan volgen op tv is het domme kuddedier tevreden …dit zie je terugkeren bij verkiezingen -niemand is content -maar stemmen telkens weer voor’t zelfde

  • Als het waar is dan ben ik bang dat hij nu echte vijanden heeft en niet dat natte washandje van EU en NATO wat trekpoppen zijn van “het geld”.

 3. Ben benieuwd of er een prijs op Schwab en zijn tuig word gezet, dat zou mogelijkheden creëren…..zolang er geen geld word geboden wil niemand er vanaf…

 4. Wauw Poetin……..ben je dus een wef-filtrant geweest.

  Wat heb ik lang op deze woorden gewacht:

  Volgens Poetin zijn globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, “legitieme militaire doelwitten”.

  Hopelijk worden ze “chirurgisch” opgeruimd. Liefst door hun eigen bewakingsdienst en lijfwachten die vermomde Russische commando’s blijken te zijn, dan wel uitvoerders voor de Russen. Dan wel via snipers en/of schildwachtovermeesters.
  Dit moorddadige globalisten-tuig verdient niet anders! Go!

 5. Kijk, dat is nog eens goed nieuws. En ruim dan meteen wat van de rest van dat world economic schorem op. Zoals die enge psychoot adern, fidel trudo, von der lying en macron. En nog een heleboel meer.

 6. Pres. Putin is een man met visie; een goede visie.
  Net als BuZa Lavrov, die het meestal sterk verwoordt.

  Vergeleken bij hen, zijn al die sociopatische nitwits als Schwab, vd Leyen, Rutte, Scholz, Biden, Nuland, Blinken, Guterrez, e.v.a.
  gewoon de gevaarlijke prutsers en uitbuiters, die ze zijn.

 7. Zou mooi zijn, maar er moet wel daadwerkelijk iets gebeuren. Dugin krijgt anders wel gelijk, als je iets zegt moet je het wel doen, anders verlies je je geloofwaardigheid.

  • Juist. Iemand plaatste recentelijk een link dat in Rusland op bepaalde plekken alweer mondkapjes verplicht waren. We gaan het de komende maanden zien hoe het gaat, geen woorden maar daden.

  • Hoi,

   Rusland is 1 van de slechts 11! landen die niets zien in het WHO verdrag. Iran, Venezuela, Noord Korea zijn een paar andere landen. China vind het prima.

   Groeten,
   Hugo

 8. Lang leve Poetin, hoera hoera,komen mijn woorden toch uit, die ik 40 jaar geleden in een verhitte discussie uitte, communistische systeem zou in Rusland ten onder gaan en misschien zouden we zelfs nog een keer bevrijd worden door de Russen, men was het er niet mee eens, want de communisten streefden naar de wereld hegemonie en waren het grote gevaar voor de mensheid, nu hadden ze daar wel gelijk in, de communisten zijn nu de globalisten en deze soort is nog erger dan het gewone communisme, en die zijn nu het grote gevaar.

 9. Zelenski neemt afscheid van Kupyansk-Liman: inzet van het Russische 25e leger in Kremina – 110.000 troepen met 1.085 tanks om op te rukken naar Charkov

  Poolse analisten: De Russen zullen vóór de winter de genadeslag uitdelen!

  De Oekraïense president Volodymyr Zelenski haastte zich naar het Kupyansk- en Liman-front waar hij een ontmoeting hield met de commandanten van de Oekraïense brigades.

  De Oekraïense president had een ontmoeting met de commandanten van de brigades en bataljons van de 103e TRO-brigade, de 68e Jaeger-brigade en de 25e luchtlandingsbrigade van de Oekraïense strijdkrachten.

  Ze benadrukten hem allemaal de ernst van de situatie. Het Russische leger heeft, zoals u hieronder zult lezen, een enorme vuurkracht vergaard die voldoende is om op te rukken naar Charkov. >>>

  https://warnews247.gr/o-zelenski-apochaireta-koupiansk-liman-anaptyxi-tis-25is-rosikis-stratias-stin-kremina-110-000-stratiotes-me-1085-armata-machis-kai-2000-toma-gia-proelasi-mechri-charkovo/

  • Hoppa nog meer optimistisch nieuws

   Code Skyfall in Moskou: lancering van de onstuitbare superraket 9M730 Burevestnik voor de NAVO – Poetin: ‘Niemand zal overleven als Rusland wordt aangevallen’

   Een nucleaire vloek voor elk NAVO-antiballistisch systeem

   De Russische president onthulde in een toespraak in de Valdai Club dat het leger met succes de superraket Burevestnik (NAVO-codenaam SSC-X-9 Skyfall) heeft getest, de ultieme terreur voor elk NAVO-luchtafweer- en antiballistisch systeem omdat het een bereik heeft van duizenden kilometers en is vrijwel niet te stoppen.

   Dit verklaart de activering van FEMA in de VS en de intense militaire mobiliteit in Polen. >>>

   https://warnews247.gr/kodikos-skyfall-i-rosia-dokimase-ton-yperpyravlo-9m730-burevestnik-v-poutin-an-i-rosia-dechtei-epithesi-den-tha-epiviosei-kaneis/

   • Adriaan, dank voor de goede informatie….
    Vertaal je uit het Russisch ? goed nieuws dank.
    Het is nu de kans voor Odessa….
    En dan zal het westen reageren….
    Dat FEMA geactiveerd wordt zegt veel….
    Ze zijn dus ( iets) wel aan het voorbereiden.
    Wat denk je gaat de malle Biden nucleair?????
    Hij is onbetrouwbaar en zit in het nauw…
    Maar nog effe wachten ik heb net een ticket geboekt😉

  • Ja maar vampier zelensky heeft geen verstand van oorlogen en vechten, wat moet hij daar dan gaan doen. De beste mannis een wefhoer of imfhoer die halfnaakt danst op hoge hakken voor de hoogste bieder. Sinds wanneer is een gigolo en oorlogsstrategist.

   • Greet oktober 6, 2023 Bij 10:45

    CIA rekent met Zelensky af Greet of hij krijgt asiel in de VS en sterft daarna snel aan een snel voortschreidende ernstige ziekt ala Mohammad Reza Pahlavi, Sjah van Perzië.

 10. Zou er dan toch hoop zijn !!
  Wat zou het zijn als dat tuig zou overwinnen, een legermacht opbouwen
  om Rusland als nog aan te pakken.
  Dan voor die tijd het zooitje opruimen.
  Slava Putin.

 11. Hoop doet leven, maar eerst zien en dan geloven.
  Weg met die WEF bende en hun marionetten, die geen donder voor het gewone volk overhebben. De machtgeile psychopaten, die nog meer dollars, nog meer macht willen en het volk…
  Dat moet verarmen, knechten, in 15 minuten steden leven, kakkerlakken vreten, gemanipuleerd voedsel op het bord , elke paar maanden een gifspuit en Max 500.000.000 om als slaaf van de k.t bende te dienen. En weg autootje, weg vrijheid, weg democratie ( welke democratie?? )

 12. Hoe moet je Putin haten ?
  Als men weet hoe de NWO propagandisten het verleden op ondemocratische wijze beinvloed hebben om hun globalistische agenda er door te duwen.
  Manipulerend, intimiderend, mensen tegen elkaar opzettend, welvaart verwoestend beleid gebruikend tot aan deze idiote oorlog toe.
  Hoe kun je Putin haten als je deze geluiden afzet tegen de geluiden van de Navo en hun msm roeptoeters ?
  Kies maar, Putin of deze vriendelijk kijkende opa die begon met de NWO praatjes :
  https://www.youtube.com/watch?v=xz7UgSHQ-u8

 13. Ik ga steeds meer van deze man houden . Van dit soort berichten waar of niet .ga ik gewoon glimlachen . Ik hoop het zo . Wordt al 4 jaar sinds corona zo moe van al die westerse supporters. Ik hoop zo dat hun domme hoop zo met een klap wordt weggevaagt dat ze helemaal sip en verslagen zijn … en das de dag dat ik dan de gehele dag met een russische vlag gaat lopen . Dit geeft de burger moed

 14. Politici willen oorlog, gewone mensen nooit

  Het is nooit het gewone volk dat oorlog wil, ook nu niet. Waarom zouden Westerlingen ermee zitten dat een stuk land dat al sinds mensenheugenis wordt bevolkt door Russen, weer in het bezit is gekomen van Rusland? Mensen willen gewoon betaalbaar hun verwarming kunnen aanzetten, boodschappen kunnen doen, hun tank kunnen volgooien en verder hun eigen levens leiden. Wie is er bereid de toekomst en mogelijk zelfs de levens van zijn geliefden en zichzelf op te geven voor het geopolitieke gekrakeel tussen wereldleiders? Niemand. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoe-reeel-is-de-angst-voor-een-aanstaande-kernoorlog/

 15. Hoi, hoi, hoi, was mijn reactie. Maar inderdaad is het waar of is het ook een “politieke zet”. En laten we niet vergeten, dat er vele mensen rondlopen met een masker op. Zie Biden, maar ook van Putin is dat gezegd. Is dat dan de echte Putin of ook een “vervanger”?
  De tijd zal ook hier de waarheid naar boven halen.
  Maar vooralsnog ben ik blij met het bericht.
  Fijne dag en weekend voor allemaal!

 16. Kijk, Poetin’s zes beschavingsprincipes, dat is het antwoord op de vrijheidsbepekende SDG’s!
  Fantastisch! Zo moet het, deze man ziet het goed, zeer veel respect heb ik in de loop van de tijd voor hem gekregen. Het Russische volk heeft een zeer goede, gelukkige keuze gemaakt met hem. Misschien komt er nog een tijd dat we het Russisch volk bedanken en Poetin een standbeeld krijgt als redder van de wereld tegen de duivelse elite. Ik ga dat niet meer meemaken, ik hoop mijn kinderen wel.

 17. De felicitatie voor Poetin zijn verjaardag is vanmorgen verstuurd. En hem meteen bedankt voor zijn ‘optreden’ tegen het kwaad.
  Ik hoop dat hij de bezem flink door deze verrotte wereld zal halen!

 18. Die gek en nog wat anderen zoals o.a. Rutte op een dodenlijst van Poetin–en die zou uitgevoerd worden–dan is de wereld en Nedreland een betere plaats.

  Nou zo’n precisie lange afstand kruisraketje zou een leuke oplossing zijn; dat is zijn privee bezit in ieder geval weg–met hem.

 19. Jammer, beste lezers, dat Poetin met zijn “principes”, bleef hangen op het aards gebonden vlak. Zonder de Voorzienigheid en zonder geloof in Christus, “Ik ben de Weg, de Waarheid, en het Leven”, staat ook Poetin’s vergezicht, op drijfzand. Niemand kan buiten de Romeinse “Petrus Rots”, meer dan 2000 jr. geleden ingesteld. De Gouden Middeleeuwen zijn voor ons onvoorstelbaar, te ver weg. Luther (+1546), heeft daar de eerste bres ingeslagen. Onze ellende sindsdien, van oorlogen, revoluties en crises van atheïsten, geheime diensten en geheime netwerken als de vrijmetselarij, zijn allemaal op die zelfmoordenaar van 1546, terug te voeren.

  • Poetin mag dan minder christelijk zijn dan u, maar besef goed dat Christus vaak van dergelijke mensen gebruik maakt, om bepaalde doelen te verwezenlijken.

 20. President Putin, wacht op de volgende vergadering in Davos, dan zitten daar alle reptielen tesamen. Met één raket kan je het ganse zootje opruimen en de wereld is plotsklaps verlost van veel ellende en waanzin. Het zou een mooie opruiming zijn. Ik begin steeds meer sympathie voor president Putin te krijgen.

  • Als je de huidige reptielen opblaast, komen er weer andere reptielen die de opengevallen plaatsen innemen. Uw voorstel is bij deze verworpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in