RondellMelling / Pixabay

Heb je je ooit afgevraagd waarom we zoveel grijze, wazige luchten krijgen? Dat komt door de zonne-engineering, ook wel zonnestralingsbeheer genoemd.

Dr. Vernon Coleman is altijd tegen de doodstraf geweest. Maar hij heeft besloten dat hij een uitzondering zal maken voor de geoengineers en klimaatingenieurs. In het onderstaande artikel legt hij uit waarom.

Opmerking: Geo-engineering omvat het beheersen van zonnestraling door het injecteren van aërosolen in de stratosfeer en het afvangen en opslaan van koolstof. Een van de methoden om aërosolen in de atmosfeer te injecteren is door deeltjes vanuit vliegtuigen te sproeien. Het sproeien vanuit de lucht resulteert in ongewone aanhoudende straalemissies die algemeen worden beschreven als chemtrails.

Ik ben altijd tegen de doodstraf geweest. Maar ik heb besloten dat ik een uitzondering zal maken voor de geo-engineers en klimaatingenieurs die achter het strooien van miljoenen tonnen lichtreflecterende deeltjes in onze stratosfeer zitten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik heb al eerder geschreven over het strooien van poeder in de lucht (het staat bekend als zonne-engineering of zonnestralingsbeheer).

Deze chemische wolken zijn ontworpen om de aarde af te koelen en de krankzinnige mensen erachter geloven (of doen tenminste alsof ze geloven) in de krankzinnige theorie die bekend staat als “klimaatverandering”. Uit mijn onderzoek blijkt dat vrijwel geen enkele onafhankelijke wetenschapper de theorie van de “klimaatverandering” gelooft. De overgrote meerderheid erkent dat het een vertrouwenstruc is.

Maar de samenzweerders gebruiken klimaatverandering als een excuus om de zonnestralen tegen te houden, ook al weten ze welke schade dat zal aanrichten. Duizenden vliegtuigen (allemaal op fossiele brandstoffen) vliegen rond in de stratosfeer.

  2030: "Ernstige kou en voedseltekorten" als het grote zonneminimum het overneemt, waarschuwen zonneonderzoekers

Ze geven toe dat hun plan onvermijdelijke neveneffecten zal hebben.

En wat zijn die bijwerkingen?

Nou, dat is hongersnood.

En overstromingen.

En droogte.

En het gebeurt al.

Als je hoort over overstromingen en droogte, krijgt de door de mens veroorzaakte klimaatverandering de schuld. Het is erg handig om de problemen veroorzaakt door zonne-engineering te kunnen wijten aan de modieuze bête noir.

Maar de overstromingen en droogtes worden niet veroorzaakt door de industrie of auto’s of vliegtuigen of scheten latende koeien.

Deze gemakkelijk te verwerpen neveneffecten, die resulteren in honderden miljoenen doden, worden opzettelijk veroorzaakt door zonne-energie.

Het plan is natuurlijk om de wereldbevolking te verkleinen door de landbouw kapot te maken en massale hongersnood te veroorzaken. En het werkt.

Deze volslagen krankzinnige en misdadige plannen zijn nooit goedgekeurd door enig electoraat of door enige gekozen instantie.

En het gebeurt allemaal al.

Kijk maar eens naar de lucht.

In plaats van mooie blauwe luchten zie je op de meeste dagen grijze, wazige luchten. En heel weinig zichtbare zon.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor zonne-engineering zouden moeten worden gearresteerd, berecht en dan doodgeschoten. Ze zijn een bedreiging voor de mensheid. En ze zijn al verantwoordelijk voor honderden miljoenen doden.

Oh, en er is nog iets.

Nu zonne-engineering is begonnen, kan het nooit meer stoppen. Er zullen altijd vliegtuigen moeten rondvliegen die hun doodstof in de stratosfeer strooien.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wetenschappers proberen riskante lucht- en waterexperimenten in de hoop ‘klimaatverandering’ te stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

  Deskundigen waarschuwen dat 'dreigende zonnestorm' 90% van de mensheid zal uitroeien

Lees meer over:

Vorig artikelPaus Franciscus dringt er bij Pride-organisatoren op aan om “pedoseksuelen” op te nemen
Volgend artikelWaarom het Westen een nucleaire oorlog alleen maar kan verliezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Ondertussen voeren ze ons via de alternatieve media dat er een ijstijd op komst is.

  Dus ze blokkeren de zon en voorspellen een nieuwe ijstijd. Één plus één is twee. Het wordt allemaal gecreëerd.

  Btw… is onze piloot Djennis er al om te roepen dat dit allemaal onzin is?

  Ik ben het overigens eens dat iedereen die aan dit project meewerkt, IEDEREEN, de doodstraf verdient. Wie meewerkt aan dit misdrijf, is bezig om te hele planeet te vermoorden. Ik kan de gehersenspoelde mensen die meededen aan de cojona psyop nog het voordeel van de twijfel geven, maar de geo-engineering is zo’n enorm programma dat al sinds de jaren ’60 draait. De mensen die de vliegtuigen aftanken weten misschien niet wat ze aftanken, maar alle andere betrokkenen kunnen weten wat ze doen. Piloten, ontwikkelaar, producenten van chemtrails, leveranciers, managers, legerleiding, overheden, vliegvelden… de top van alles wat betrokken is bij luchtvaart moet kunnen weten wat er gaande is. De geo-engineering operatie is gigantisch en 24/7 en wereldwijd. Ik heb nog een plek op aarde gehoord waar ze niet geo-engineeren.

  • Zeker weten dat allen die hier en aan covid mee werken de doodstraf krijgen door ophanging. Een kogel of spuite is te genadig voor dat wat ze het volk aan doen.

  • Ik heb er al zo vaak over gefantaseerd dat de NL regering met luchtdoelartillerie die spuitende vliegtuigen uit de lucht schiet… Niemand in het parlement, zelfs het FvD, hoor ik over die strepen. Hoe komt dat? Ik haat die piloten en hun opdrachtgevers. Je moet er bv. toch niet aan denken om nooit meer mooie vrouwen in zomerkleding te kunnen zien rondlopen omdat het te koud is? Alleen dat nadeel is al genoeg reden om die lui op te hangen. Laat staan hun plan voor het veroorzaken van hongersnoden. Die geoengineering stopt echter pas, vrees ik, op de Jongste Dag.

   • Volgens de msm heeft bilderbergbilly als copiloot van een KLM-toestel een vlucht gemaakt naar Atlanta en zal mij niets verbazen dat hij meer dan eens de stuurknuppel ter hand heeft genomen om de mensheid te besproeien met die duivelse chemtrails.
    Het pampapaard van Troje & haar copiloot verblijven vier dagen in Atlanta e.o. vanwege een werkbezoek.

  • Hey Theme,

   Betreft je opmerking dat piloten, overheden of legerleiding ervan af weten ben ik het niet eens. Alleen de top van een brandstof producent kan er afweten (Shell, BP, ExxonMobil) , maar ook dat hoeft niet zo te zijn. Net zoals er toevoegingen worden gedaan bij benzine kan dit ook bij kerosine. Er hoeft ook maar een klein percentage aërosolen te worden toegevoegd. Dit hoeft dus niet merkbaar te zijn.

   Vooral als er over gestapt gaat worden naar gemengde kerosine (dat beter zou zijn voor milieu) net zoals benzine met e10 gemengd wordt is dit nog minder merkbaar, niemand weet precies wat er wordt toegevoegd en aan de slijtage van de motoren is het dan ook niet meer volledig te herleiden naar aërosolen.

   Ik denk dat je het aantal mensen dat hiervan afweet kan tellen op 2 handen.

   • @Jeffrey…

    Piloten en luchtverkeersleiding staren hele dagen naar de lucht, overheden worden van alle kanten gewaarschuwd. De legerleiding HOORT te waken over wat er in onze luchten gebeurt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ze horen op te letten, ze horen ons te beschermen, ze kunnen het allemaal weten… maar ze zwijgen allemaal om dezelfde reden dat bijna alle dokters en artsen meededen aan de cojona scam… egoïsme (angst en corruptie).

    En wat dacht je van de zogenaamde weermannen/vrouwen en de redacties.

    Iedereen die wij vertrouwen, blijkt niet te vertrouwen en de meeste mensen lopen maar gewoon mee omdat ze zich niet durven uit te spreken of omdat ze zo enorm gehersenspoeld zijn dat domheid hun natuur is geworden. Als je er lang genoeg over nadenkt en je beseft hoe gigantisch dit is, dit kan alleen werken als iedereen wegkijkt. En iedereen kijkt weg, maar diep van binnen weten ze wel dat dingen niet kloppen, maar ze hebben geleerd om alles wat ingewikkeld is te negeren en gewoon te gehoorzamen en niet buiten de groep te vallen.

    Als dit straks allemaal voorbij is en we leven nog, zegt 99% vd slapende massa weer: wir haben es nicht gewüBt. Maar die vlieger gaat in dit tijdperk van informatie niet meer op. De massa moet binnenkort in korte tijd een 100-tal hele grote rauwe aardappels doorslikken zonder te kauwen om de waarheid te verwerken.

 2. Neen, ze zijn bedoeld om natuurlijke wolkenopbouw te saboteren, bij de melkachtige waas bewolking onstaan geen stratocumulus wolken die wel zonlicht breken. Stratocumulus wolken die een koelend effect hebben. Tevens werkt waasbewolking als een isolatiedeken die met name nachts de warmte uitstraling van de aarde belemmert. Het klimaat warmt door de ‘chemtrails’ op, het koelt er niet door af.
  Het is ook mogelijk om door deeltjes vochtige lucht / wolken te binden en laten leegregenen waardoor je locaal meer regen hebt en op andere locaties het natuurlijk regen proces verstoort, met als gevolg droogte.
  Tevens is de vraag of de ‘chemtrail’ deeltjes door middel van electromagnetische straling (haarp / loofar) in resonantie kunnen worden gebracht, wat opwarming van deze deeltjes geeft. Het is hierdoor in ieder geval theoretisch mogelijk om luchtstroming in luchtlagen te beïnvloeden.
  Met het brengen van kunstmatige deeltjes in de atmosfeer is veel mogelijk.

  • Over je 1e alinea: empirisch feit is, dat het steeds veel te koud is. Dus dat het klimaat opwarmt door de chemtrails, zoals je beweert, klopt niet met de feiten, wat dus een falsificatie is van je bewering.

 3. De laatste zin in het artikel doet mij wederom twijfelen aan de intenties van dr. Coleman.

  Waarom zouden we niet kunnen stoppen met geo-engineering???

  Waarom sluit dr. Coleman zijn artikel af met de boodschap dat geo-engineering nooit meer kan stoppen??? Dat is precies wat de elites willen dat wij geloven.

  Dit is de zoveelste keer dat ik dr. Coleman wantrouw omdat hij met twee tongen praat en ons achterlaat met een boodschap die de satanisten in de kaart speelt.

  Blablabla doodstraffen… en dan afsluiten dat geo-engineering nooit meer kan stoppen, dus we moeten ons er maar bij neerleggen??? Dit is exact hoe je mensen activeert en ze tegelijk demotiveert en demoraliseert.

  • Natuurlijk weten onze vrienden bij de satanische deepstate ook dat er alternatieve media bestaan. Ze hebben dan ook véél geld gereserveerd om ook deze media aan hun kant te krijgen. Deze betaalde “alternatieve” vertellen veel waarheid maar nét niet alles. Zoals: “Covid bestaat niet” maar ze zeggen niet “virussen bestaan niet” Ook voor de verkiezingen waren de omgekochte alternatieve te herkennen aan hun advies om vooral te gaan stemmen. Het is niet slim om te denken dat alle alternatieve media goed is en de volledige waarheid verteld. Ik vond die laatste zin ook raar. Ze sproeien sowieso niet altijd. Hier in mijn gedeelte van Zuid Holland is al weken niet gesproeid. We hebben normale blauwe luchten met stapelwolken. Hopen dat het zo blijft 😉

   • Blauwe luchten, heel veel regen en onophoudelijk wind. Is dat wel een normaal weerpatroon? Aangezien ik al wat langer op deze aardkloot leef, kan ik mij niet herinneren dat het weer van de afgelopen jaren (muv de lockdowns waarin zelfs het vliegverkeer stillag), in mijn jeugd zo bizar was.

    • @Emma ik geloof best dat ons weer soms beïnvloed wordt door Haarp en/of chemtrails. Ik zei alleen dat ik in mijn woonplaats al weken geen chemtrails heb gezien, dus dan kunnen ze ook het weer niet beïnvloeden lijkt mij. Ik ben een tuinderszoon, dus het weer was vroeger heel belangrijk bij ons thuis. Ik heb meegemaakt dat m’n vader weken niet het land op kon (in de winter én in de zomer) omdat het zoveel regende. Maar ik heb ook meegemaakt dat het weken super droog was (1976 was absurd) Volgens mij staat Nederland toch wel bekend om z’n wisselvallige en onvoorspelbare weer. Vroeger was het natuurlijk, nu wordt het geregeld door de globalisten 😉

   • al weken blauwe luchten?nou in friesland zien we die bitter weinig. het is hier al sinds mei koud en bijna geen zon te zien door die rotzooi in de lucht. dus heel nederland heeft beslist geen blauwe luchten

  • er scheelt wel meer aan de Coleman…ik heb hem alleen nog eens gelezen over hoe dieren zich genezen…en nu dit maar daarmee is het nu afgelopen…je hebt groot gelijk Theme…. Coleman mag op rust..

  • Die laatste drie regels vielen mij dus ook op. En wat Anton zegt. Ik denk ook dat de meeste alternatieven gekocht zijn. Dat kan bijna niet anders.
   Ik fotografeer veel (natuur, gebouwen) en het valt mij dus extra op. Ook precies voor de ‘pandemie’ werd de lucht dagenlang extreem dichtgesproeid. Het was zelfs een beetje eng, zo erg was het. Je hoorde het geronk van die krengen dichtbij wél maar zag die machines niet. Ik voelde trouwens bijna dat er wat ergs aan ging komen.

 4. Beste redacie,
  Over het stukje van geo engineering mogen er wel namen genoemd worden .
  Rutgers
  R Groep admosferische wetenschappen
  Alan Robock

  Of zijn er al talloze maatschappijen die dit veroorzaken?

  Echt krankzinnige mensen en verkopen ze dit dan aan vliegtuigmaatschappijen om dit uit te stoten? Graag wat meer informatie over hun werkwijze.

  Met vriendelijke groet,
  T.A.. Boorsma

 5. Precies. Het hele klimaatbedrog, inclusief weather engineering heeft als uiteindelijk doel depopulatie en controle. Dit plan is oorspronkelijk uit de hoge criminele hoed getoverd van de Joods zionistische Rockefellers, Rotschilds en Soros. Hun leerjongen Gates doet ook mee. Waarom denkt u dat kritiek op de zionistische elite weggezet wordt als Jodenhaat, rechtsextremisme en antisemitisme? De grootste smeerlappen aller tijden dienen immers aanbeden te worden, omdat anders het draagvlak voor agenda 2030, gifspuiten en talrijke door de VS/zionistische combinatie veroorzaakte oorlogen in het gedrang komen.

 6. Het is de hoogste tijd dat arrestatieeenheden nu snel in actie gaan komen, want het gedrag van de globalisten loopt nu in rap tempo uit de hand.

  • Hear Hear, ik sta 8er Vlad.Ik heb op VK samen met google n brief in’t russich opgesteld, ik weet dat HIJ HET NIET Leest, maar ik las dat ’n hoge piet onder hem zei , in Nederland VOLKEL Liggen de bommen onder de grond en staan de gevechtsvliegtuigen, mensen in Volkel bevestigen het veel vuldig over vliegen.

  • Indd Merel, mijn fb site Anjo Brendel was bevroren vw 1 post TOEN 6 mnd oud , ik heb ooit 90 dgn gehad , 3 x 30 NET ERUIT ,14 dagen , 1x nfout was ww op het nieuws, ik ging NIET ACCOORD, Na 1 DAG beslissing mocht ik weer, Tja fb blijft tóchleuk, nu 2e site in ruste, heb ook insta, X MéWé VK. Dus ik verveel mij niet , prt droge dag , in a’dam droog maar koud, cv nog NIET Uit geweest.

 7. Maar beste mensen het is de NAVO die hieraan mee werkt. Van uit het zuidSpaanse NAVO VLIEGVELD vertrekken dagelijks speciaal met vloestof tank ipv met stoelen, om te sproeien. Voor geoengeneering, wolkvorming, zon afscherming en regen. Vietnam natte moeson verlengen met bizar veel regen wst nu hier ook gebeurt. Leve de blinde en dove politicie. Z oa Liberale jong global leaders. Opgekweekt door en voor het WEF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in