https://www.needpix.com/photo/336284/

Afgezien van het feit dat sommige bases van de nationale garde in de Verenigde Staten nu bijna door hun munitie heen zijn nadat ze vrijwel alles naar Oekraïne of Israël hebben gestuurd, somde voormalig inlichtingenofficier Jeffrey Prather nog andere redenen op waarom de Amerikaanse en Israëlische strijdkrachten niet zullen zegevieren in hun strijd in Gaza, laat staan dat ze andere Arabische landen kunnen stoppen die er nu op uit zijn om Israël te vernietigen vanwege het geweld van het land tegen de Palestijnen, schrijft Belle Carter.

“We worden ontwapend. We hebben geen munitie. We hebben geen troepen om ons te bewaken,” klaagde Prather en onthulde verder dat sommige van de aannemers die contact met hem opnamen, zeiden dat de wapens naar Oekraïne gingen, maar dat ze werden omgeleid naar Israël. Tijdens een realtime analyse van de voortdurende crisis in het Midden-Oosten met Health Ranger Mike Adams in de nooduitzending van Brighteon.com, wees hij erop dat planners altijd dezelfde fout maken door te denken dat bombarderen de weerstand verlaagt, terwijl eigenlijk het tegenovergestelde waar is.

“Mensen denken altijd dat als je ze bombardeert, ze zullen opgeven. Maar eigenlijk is het omgekeerde altijd waar, want naarmate de dingen primitiever worden en tribaler, gaan mensen elkaar steunen,” zei hij, waarbij hij aanhaalde dat de vernietiging in Gaza het verzet niet heeft verminderd, maar juist heeft opgebouwd. Op dit punt opperde Adams de mogelijkheid dat de grondinvasie in Gaza was uitgesteld om te wachten op de inzet van het Amerikaanse luchtverdedigingssysteem als aanvulling op de Israëlische aanval. Het is echter vrij goed bekend dat Hezbollah minstens 100.000 raketten of meer heeft, zei Adams.

  Drones en raketten raken Amerikaanse bases in Syrië & Jordanië! - De VS bereidt zich voor op vergelding tegen Iraanse doelen!

“Dat zijn ongeleide raketten en omdat Libanon aan Israël grenst, kunnen die raketten een grote hoeveelheid schade aanrichten aan de Israëlische infrastructuur, alleen al door het aantal raketten,” waarschuwde hij en uitte zijn bezorgdheid: “Kunnen de Amerikaanse luchtverdedigingssystemen echt effect hebben op het stoppen van die inkomende raketten? Of hoeveel zouden ze kunnen tegenhouden? Irans middellangeafstandsraketten misschien geleide raketten? Hoe zit het met hypersonische raketten?”

Prather zei dat, hoewel hij geen luchtverdedigingsartillerie (ADA) expert is, hij denkt dat het Amerikaanse verdedigingssysteem niet in staat zal zijn om ze tegen te houden. “Ik denk dat het komt doordat onze technologische systemen keer op keer falen. Een voorbeeld is de [Lockheed Martin F-35 Lightning II] F-35, die maar de helft van de tijd kan vliegen omdat de systemen zo ingewikkeld zijn,” zei hij en vergeleek het met de ongerichte raketsystemen van Hamas, die net als de filosofie van de Sovjet-Unie er altijd op gericht zouden zijn om gewoon een rastervierkant uit te wissen. Amerikaanse artillerie en indirect vuur – of het nu scheepsgeschut of zelfs mortieren waren – waren altijd uiterst nauwkeurig, voegde hij eraan toe.

“Ik denk zelfs niet dat ze in staat zullen zijn om het te stoppen met Amerikaanse steun. Maar het zal het militair-industrieel complex versterken, samen met het farmacologisch-biologische mediacomplex, omdat er nu scheepsgeschut is dat van ongeveer 20 kilometer ver kan vuren en ook biowapens kan inbrengen,” onthulde hij. “En dat zijn de directe energiewapens: de biowapens en CRISPR technologieën, daar ligt de echte focus. De kinetische oorlog, hoewel tragisch en bloedig, is een gemandateerde gecontroleerde en vastgelegde oorlog.”

  Netanyahu te slim af door 'sluwe' Biden? Nee, Biden is degene die bespeeld wordt

De twee gingen ook in op militaire drones. “Allereerst moet ons publiek begrijpen dat Iran een belangrijke fabrikant van dronetechnologie is. En het heeft drones geleverd aan Rusland, wat zeer effectief is geweest tegen Oekraïne. Rusland heeft ook zijn eigen drones, zoals de Lancet 3 met antitankmunitie. Iran is echter zeer geavanceerd in dronetechnologie,” verklaarde Adams en legde de economische asymmetrie hierin uit. “Je kunt een tank van misschien 5 miljoen dollar – een Leopard 2 – naar Iran sturen en die kan vernietigd worden met een drone van 50.000 dollar. We hebben het over ordes van grootte verschil in de economische investering die nodig is om de hardware van de vijand uit te schakelen. Dat betekent dat een supermacht die onbeperkte hoeveelheden geld kan drukken niet langer een sterk economisch voordeel heeft op het slagveld, vanwege de asymmetrie die ik zojuist beschreef,” legde de Health Ranger uit.

De inlichtingenexpert was het met hem eens en zei dat dit low-budget dingen zijn die gemakkelijk gedaan kunnen worden en gemakkelijk gebruikt kunnen worden door Hamas, de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) en Iraanse strijdkrachten. “En de systemen zijn nog niet ontwikkeld om dat soort dingen tegen te gaan. Dat hebben ze nog niet door,” verklaarde Prather verwijzend naar Israël.

Oorlogsvoering van de vijfde generatie voor voedsel- en energieschaarste

Een andere vorm van oorlogsvoering die duidelijk wordt uitgerold in het Midden-Oosten is de 5e generatie oorlogsvoering. Deze wordt voornamelijk uitgevoerd door middel van niet-kinetische militaire actie, zoals social engineering, desinformatie en cyberaanvallen, samen met opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie en volledig autonome systemen.

  Westerse landen raken in paniek nu Iran zijn opties weegt

“Wat Israël en het Midden-Oosten nu ook doormaken, het zal worden verergerd door voedselschaarste, en dan waarschijnlijk binnenkort, energieschaarste, wat nog meer leidt tot mislukte landbouwactiviteiten. Het zal voor landen in oorlogstijd of ontheemden veel moeilijker worden om aan voedsel te komen,” zei Adams.

Prather prees de oprichter van Brighteon en Natural News voor het bespreken van de Oekraïense Holodomor in eerdere rapporten. Hij voegde eraan toe dat het echte plan is om te blijven verdelen, zoals Oekraïne is opgedeeld door Monsanto, waarbij de oostelijke provincie naar Rusland gaat. “Iedereen neemt zijn deel en ik denk dat hetzelfde gaat gebeuren in Amerika, terwijl ze deze nazi’s planten en de regering binnenkomt om hun 15-minutensteden te installeren. Maar het moeilijke gedeelte is om de landbouwgronden te controleren en daarom komen alle militaire leeftijd-vechters de grens over, om de velden te controleren,” zei hij.

Bekijk de volledige aflevering van het “Health Ranger Report” met Mike Adams en Jeffrey Prather hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Het Westen is niet “joods-christelijk”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne zwijnenstal: Zelensky-adviseur geeft toe dat ze “stelen alsof er geen morgen is”
Volgend artikelWOIII IS ONAFWENDBAAR: Elke keer als economieën falen, storten de globalisten de wereld in een catastrofale oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in